Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 09:38
- Nahlásit

Tohle mi přišlo mejlem - je to už staré, ale hezké....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:05
- Nahlásit

Vlasta
No to je krásné a vypovídající .

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:07
- Nahlásit

Vlasta
Moc hezké, jen nevěřím té 1 hodině, ve skutečnosti určo spal aspoň půl dne
Znáte tohle?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:21
- Nahlásit

Ketrin1
Ty stránky vůbec neznám. Prolistovala jsem to a četla názor rozhodčího na zkušební řády. Protože jsem mimo tak nevím jaké byly řády před těmito a ani nevím jaké se chystají změny v těch současných - prostě beru na vědomí, že platí to co je
Ale zase je hezké, že tam třeba má ty obecné poznámky ke každým zkouškám..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:33 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin1
JJ znám,mám je mezi přáteli na FB.Cvičí tam Moraváci.
Článek od pana K. se m i moc líbí a souhlasím s ním.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:38
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/222587-pes-uvizl-pri -podivne-nehode-mezi-dvema-zdmi.html

chudák pes...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 10:38 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

bilksa
Hm, tak to je blbý. Na mě zase všude koukali, že prostě ženská nemůže udělat IT aniž by někoho nepodplatila a nebo s někým nehupsla do postele. Prostě výsledek = podle nich jsem blbá a titul mám koupený. A to, že bych chtěla mít děti apod., tak k tomu se ani nedostaneme. Je to nefér. Nevidím důvod, proč by měly být ženské tak znevýhodňované, co se týče některých zaměstnání. V dnešní době je přeci rovnoprávnost a na mateřskou začínají chodit i mužský - osobně jednoho znám.

Vlasta
No, že jsem nešla na veterinu si taky vyčítám. Též mě od toho zrazovali, ale když teď vidím, jak na tom vetíci jsou, tak mě to mrzí o to víc. Vím, že ne každý se má dobře. Ale pokud je člověk šikovný, má rád zvířata, zajímá se o ten svůj obor, tak se určitě špatně nemá. Navíc bych dělala i něco, co mě baví. Tak snad v příštím životě..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:28
- Nahlásit

EvkaS
po zkušenostech s našimi IT jsem došla k názoru, že by to mohl - tedy u nás - dělat asi každý (mimo mě tedy, to uznávám) protože problémy se řeší stylem:
1) je to rukami - kolega IT je Slovák
2) volá se na tu firma od které program máme - a:
a) problém se odstraní až v další verzi, která bude na půl roku
b) problém se neodstraní bo by to bylo drahé a tak si ty čísla kopírujet do excelu a sečtěte tam ne?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:50
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, vím, jak funguje většina "ijťáků" ve firmách. Je to otřes. Když jsem pracovala v ČP, tak jsem si užila své. Nejhorší je, když člověk zjistí, že ví víc, než oni.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 11:57
- Nahlásit

Vlasta
Ale zase je hezké, že tam třeba má ty obecné poznámky ke každým zkouškám..
Kde?

Holky,na veterinu bych nemohla, asi bych si každýho psa nebo zvíře,kterýmu bych nemohla pomoct,hrozně brala
Zuzana T
Co se stalo tomu Bondíkovi,jestli to není tajný? Nějaká nemoc? Achjo,je děsný,když pes odejde tak mladý. Známé čtyřletá labradorka má rakovinu kosti

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:03 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
Upadl do nějaké nevratné agonie

Hm,tak to půjde bohužel rychlé - u naší Jessy to trvalo 6 týdnů,než byla nezbytná injekce - bylo dost hrozné.
Přeji si,aby jednou Cathynka usnula a už se neprobudila.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:06
- Nahlásit

EvkaS
No IT to je obzvlášť těžký obor pro ženskou. Mně taky tohle štve, ale holt to tu je a my to musíme zvládnout...

Jinak, co se týče rodičovský, tak u nás se na ni chystá Michal, když najdu práci.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:08
- Nahlásit

nevratné agonie
ježiš neděste mě, pokud vím měl totéž co Cora
Doprčic, ani ne pětiletý pes

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:12
- Nahlásit

Ketrin1
to mají i GR???

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:13
- Nahlásit

Ketrin1
Prosím tě neblbni,to s tím nemuselo mít nic společnýho mohl mít mrtvici nebo i nějakou nemoc, pokud se neudělá pitva,tak jsou to jen dohady. Ale je mi to moc líto,ještě před vánocema jsme se zrovna o Bondíkovi bavili s Evou

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:13
- Nahlásit

Zuzana T
A proč by ne? to mají všecka plemena i neplemena.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:14
- Nahlásit

jana33
no právě,nedělali pitvu,tak to mohlo být leccos.Já mám dojem ,že se Bondík na nic neléčil?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:15
- Nahlásit

jana33
já jsem na podzim mluvila se známou co byla v Albeři, byla tam poprvé, děsně nadšená, a právě ho zmiňovala že byl úplně v pohodě a akční.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:17
- Nahlásit

Ketrin1
A proč se to tedy netestuje i u nich ?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:17
- Nahlásit

Zuzana T
Ketrin1
Já myslím,že každá mluvíte o něčem jiném, Ketrin o epi a Zuzka o EIC,ale to má naše Fanča,ne Corča od Helenky.
Ketrin1
To se mě ptal jeden myslivec na posledním hon,jestli je Fany ta čuba,co neberem na naháňky,protože je nemocná,tak jestli nám vet nekecá,že teda nemocně zaručeně nevypadá

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:20
- Nahlásit

jana33
ahá,já myslela to vaše eic.
No dneska už je epi dost úspěšně udržitelné léky,těžko říct,můžeme jen hádat.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:22
- Nahlásit

Zuzana T
"naše":-D maj to i česepíci a ještě něco. Ale zrovna myslím ve zpravodaji RK jsou popsaný tyhle méně známý nemoci a je tam něco i u zlaťáků

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:25
- Nahlásit

jana33
nejsem členem RK,tak to nevím - ježiš nechtěla jsem se dotknout labíčkářů,jen že to znám v souvislosti s LR .Právě okolo nich se rozvířila ta testovací akce.|Jinak vím,že čespíci to mají také.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:30
- Nahlásit

Zuzana T
Jé,já to tak nevzala,jen jsem se usmála tomu "vaše"

choco
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:34
- Nahlásit

Ty vado Bond že umřel? To je teda krutý...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:34 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

jana33
aha Zuzka si spletla naše čubky no to na mě taky každý kouká divně, jako že asi kecám že je nemocná.

Včera jsem měla zase barevně vyrovnanou smečku, šel s námi křížený černý labrouš co bydlí o dva kiláky dál pod lesem, páníci na něj kašlou a tak k nám občas chodí, tentokrát ho přilákala háravka. Ale moc ji neotravoval, pohoda

jinak výskyt eic je tuším i u fletů.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:37
- Nahlásit

Ketrin1
Tak kéž to holkám vydrží
My měli doma před týdnem na pár hodin jagošku,přivedl jí kluk,že se potuluje vesnicí,tak jestli s ní něco udělám Tak jsem zavolala pánečkům a zatím jí ubytovala v kuchyni,protože se smečkou se kamarádit nechtěla. Ale jinak celá Ferda, jak je to doma,tak je to nej nejsubmisivnější psíček,kterýmu by člověk dal korunu a nehledal by v ní vraždící monstrum

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:48
- Nahlásit

jana33
na těch stránkách když si akce roku 2010 dáš až dolů - tak tam popisuje ten rozhodčí co by měli zlepšit psi, které loni posuzoval na zkouškách - jako obecně a ne jmenovitě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:49
- Nahlásit

Ketrin1
no to se rozšíří brzy na všechny,za chvíli nebude zdravého čistokrevného psa.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2011 12:54
- Nahlásit

Zuzana T
konkrétně eic se šířit nemusí, stačí vhodně sestavovat chovné páry... jenže je to jen 1 kritérium z mnoha.

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání