| Autor |
Zpráva |
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 06:44
- Nahlásit
Eda
Prokrastinace je (....) A mimochodem, projevem (a vlastně výsledkem) mé prokrastinace je také tento – naštěstí krátký – příspěvek. (--- konec příspěvku)
Poslal workaholic, 31.03.2008, 19:25:00-------------------------------------------------- ------------------------------
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 07:35
- Nahlásit
Tak to tedy nesouhlasím s takovým příspěvkem!!!
Tedy zítra jdu na hon na KONO, ale jestli bude takové počasí - tak se tedy vůbec netěším. U nás je tak hnusně - leje, sníh ještě pořád na polích je, ve městě černé hromady, mlha jako kráva fůůůůůůj - asi propadnu deprézi............
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 08:01
- Nahlásit
Vlasta
Dobré ráno!
U nás lilo už dva dny, takže sníh už roztál, voda stoupá, ale snad to zvládneme.
Vlasti, prosím tě, jak se jmenovala ta probiotika, jak si mi doporučovala?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 08:23
- Nahlásit
bilksa
od firmy Appotex - myslím Lactobacillus 10 plus - mají více než 10 miliard bakterií v jedné tobolce - stojí kolem 300 Kč - na měsíc. Jsou fakt dobré.
Jinak jsme teď přemýšlela nad tou chorobou - prokrastinací - a určo tím trpí moje děti - i když do VŠ mají opravdu daleko, tak je to zřejmě hodně nakažlivé - jsem si myslela, že mám shnilé děti a oni jsou chudáci vlastně nemocní tedy ne že by se mi s tím žilo lépe, ale jak má něco jméno, hned to lépe vypadá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 09:37
- Nahlásit
Vlasta
Děkuju!
Tak oni za to vlastně nemůžou, alespoň se nemusíš rozčilovat, jsou chudáci nemocní... Určitě na to existuje i nějaký lék - třeba věk, ne?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 09:47
- Nahlásit
Vlasta
je tak hnusně
Tady už taky tohle počasí má na mě zhoubný vliv. Abych nepropadla leno...éééh, prokrastinaci, naordinovala jsem si 1x týdně rekvalifikační kurz, 1x týdně spinning a doma vyklízení (kostlivců ze) skříní
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:19
- Nahlásit
Ketrin1
sakra - jsem pozadu - jsem tak prokrastinovaná, že mě ani nenapadá co bych si naordinovala já.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:29
- Nahlásit
Vlasta
no jedna věc jsou plány a druhá realita, že? třeba mi to ta mrcha p. všecko zhatí
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:43
- Nahlásit
Ketrin1
Svatá pravda! Myslím, že veškerou mozkovou kapacitu mi stejně sebere řešení akutního problému - co si mám vzít na nohy zítra na Konopiště - přemýšlím nad gumovýma zimníma galoškama - sice teplé a nepromoknou, ale když bude pršet tak mi do nich poteče z pláštěnky - nebo svoje neoprenové holiny, možná bude teplo, tak by mi v nich nemusela být až taková zima a pláštěnka je překrývá, takže to by šlo.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 10:56
- Nahlásit
Vlasta
Nazuj neopreny a do nich ponožek, co se vejde ! Voda bude zítra nejspíš shora i zdola
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:14
- Nahlásit
Ketrin1
Taky jsem si dala plán - přípravu na státnice, už nad tím makám, ale jde to tedy pomalu.
Ještě potřebuju uklidit a žehlit, hmmm, to nevím, kdy to stihnu.
Vlasta
A suché ponožky. Já si myslím, že už vám zítra pršet nebude - šlo to od západu a tady u nás už od noci neprší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:38
- Nahlásit
Tak asi jo - vezmu oboje a uvidím - hlavně aby nepršelo...
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 11:47
- Nahlásit
Na víkend už slibujou hezky, tak snad jo.... Ale bahna je všude, holky byly včera opatlané i na zádech. Vracela jsem se s nima tramvají, vlezla jsem radši do druhého vozu a tiše se modlila, aby nás nevyhodili jako bezdomovce. Já celá zmoklá jsem k nim už taky neměla daleko...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:06
- Nahlásit
Petra Bailie
No obzvláště na Frídku bude bažina...
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:21
- Nahlásit
Zuzana T
No to bude, ale když shora svítí sluníčko, vypadá i to bahno hned přívětivěji.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 12:37
- Nahlásit
Petra Bailie
do prvního kontaktu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:05
- Nahlásit
Petra Bailie
Já jsem včera nechala holky tři hoďky na dvoře a Charlotte se předvedla jako neuvěřitelné prase, co za tu chvilku dokázala je neuvěřitelný.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 13:30
- Nahlásit
Ketrin1
a na co se rekvalifikuješ?
BTW, spinning ti jen a jen schvaluju!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 14:30
- Nahlásit
Eda
Vlastně na nic, jen PC kurz abych trošínku udržela krok s vývojem - resp.neustrnula v pravěku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 15:08
- Nahlásit
Neumíte někdo blbcovi jako jsem já nějak polopaticky vysvětlit kardinální a ordinální čísla?? Se tu v tom nějak ztrácím...
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2011 19:58
- Nahlásit
Ketrin1
tak to gratuluju, taky jsem k takovému kurzu dotlačila svoji maminku a jak je teď ráda!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:02
- Nahlásit
Chci zpátky sníh a mráz,ty tuny bahna na psech mě fakt nebaví!
Večer vyrážíme na mysliveckej candrbál,tak doufám,že budeme úspěšný při tombole jako minulý týden Biksa. I když s naším štěstím vyhrajeme tak žárovky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 18:33
- Nahlásit
jana33
No u nás to bylo dle poředkla: chodí štěstí do kola, občas sedne na vola...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2011 19:57
- Nahlásit
Vlastí, Evi, nevíte ,jestli Míše funguje email - psala jsem jí kvůli výcviku,že bychom tam začali taky jezdit, ale ještě bez odpovědi
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 07:32
- Nahlásit
Dobrý den,moc se omlouvám,že otravuju s dotazem,spíš potřebuju akutně vyřešit problém.Když jsem Aishinu přivezla,tak byla na krmení K9,po něm měla neskutečné nadýmání.Nechala jsem ji na doporučení veta měsíc ještě na K9(aby se nestresovala ještě změnou krmení).Ted jsme ji převedla na acanu a je to snad ještě horší ( to má i průjem).Převáděla jsem postupně,tak jak to běžně dělám u jiných psů.Nemáte někdo radu,co s tím.Vet ji podrobné vyšetření nedělal,že to může být ze změny prostředí.Může to být i projev nějakého onemocnněí ta plynatost? Nemám s tím vůbec zkušenost tak se možná ptám blbě.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 08:44
- Nahlásit
Já jsem prozkoušela asi pět značek krmení, než jsme našli to pravé. Myslím si, že na určení nemoci je ještě brzo, po vyzkoušení jedněch nových granulí. Já bych ještě zkoušela hledat.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 09:16
- Nahlásit
bilksa
Můžu poprosit co jste zkoušeli,jasně každej pes je jinej.Spíš čeho se vyvarovat,když pominu totál no name šity,to je jasný že to ne.Napadlo mě,ještě zkusit jehněčí dietu.Fakt nevím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 09:38
- Nahlásit
My jsme byli na Hillsu - to nebylo špatný, ale taky jí to nadýmalo, pak chvíli na Acaně zátěžovce - to bylo fajn, ale nelíbila se mi srst, pak chvilku royal canine pro zlatý retrívry - to jí nejelo, no a teď jsme už dlouho na Firstmate kuřecí s borůvkama - mělo by to být pro psy v zátěži, to nám vyhovuje - žádná plynatost, bobky normální, srst výborná a konečně přibrala na normální váhu, jinak byla hrozný hubeňour.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 09:41
- Nahlásit
bilksa
Díky moc Aisha naopak potřebuje spíš míň energetické,je vykastrovaná a má tendenci přibírat(teda podle dřívějších majitelů), tady si váhu drží.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2011 10:04 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
arsiela
No tak to si myslím, že nějaké jehněčí by jí mohlo vyhovovat. Já jsem fakt spokojená s Firstmate, je dražší, ale srst a všechno okolo je vynikající. Kdybys chtěla, tak tady jsou informace: [url=http://www.firstmate.cz/cz/index.php?id=ultra premium&np=Katalog krmiva&menu=menu1][/url]
|