| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:23
- Nahlásit
Vlasta
no tý vogo - to je pálka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 10:57 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T
No dyť proto říkám, že letos stránky a příští rok boty
Míša má hodně podobné - stály ji taky 6 tis. ale nemůže si je vynachválit a má je druhý rok.
Pro mě to budou - pokud budou - nejdražší boty v životě, tak to musím řádně uvážit
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:20
- Nahlásit
Já mám tyhle: http://www.ryba-de.cz/?90,boty-hunter-special-3801 -demar
V těch tedy člověk neví, co je zima, ale nosím je v podstatě jen na hony, což není až tak často, aby byly nějak výrazně opotřebované. Slyšela jsem od někoho z Konopiště, že když se nosí denně, za chvíli se kožíšek vydře a pak je v nich zima. Ale pro takového "svátečního lovce" jako jsem já perfektní a podstatně nižší cena.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 11:24
- Nahlásit
jana33
pekla jsem je solo pro tebe Fakt jo?? tak to je dám do vitríny a budem se na ně jen koukat
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:27
- Nahlásit
Vlasta
Já teď pořídila tyhle botky - v "manuálu" u bot psali až do -32°C (to tedy doufám zkoušet nebudu) a nepromáčí se. Už jsem je testovala ve vyšším sněhu a fakt dobré, krásně teploučko. Ale chci si k nim koupit ještě návleky, protože nejsou moc vysoké (ne tolik kolik bych chtěla), tak aby mi nepadal sníh za okraj.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:30
- Nahlásit
Zdravím!!
U nás taky dobrá kalamita - měla jsem jet dneska do Prahy na Bulovku, ale večer mi volal profesor, že onemocněl, abych nejezdila. No tak jsme s mamkou vyrazili do Rakouska - cesta celkem šla, i když od včera do teď napadlo 30cm. Odpoledne budu mazat vršky od cukrovího, promazávat se chystám o víkendu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:36
- Nahlásit
EvkaS
ty vypadají dobře podobné má Hanka od labradorů od Salomonu - asi za 3 litříky ve slevě... hele jak tam dáváš "tyhle botky" místo odkazu??
bilksa
tady padá a padá - už mi z toho sněží na mozek. V práci čím dál větší stresy - expedice se navyšuje, chybí auta, jezdíme pozdě - teď i díky sněhu - přeju si aby bylo 3.ledna!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:39
- Nahlásit
To né - ať je 25.12. odpoledne
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:42
- Nahlásit
Ketrin1
to je málo, druhá vlna nenažranců bude před Silvestrem - potom až na Velikonoce....to se zotavíme! Jako nééé že bychom ty tržby nepotřebovali, ale je opravdu dobrodružné zvládnout ten nápor v tom krátkém časovém úseku těsně před Vánocema. Lituju tedy i prodavačky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 12:49
- Nahlásit
Vlasta
No jo, nám co to raltivně nevadí se to líbí.
Boty bych taky potřebovala, ale mám velikost 35-36, takže žádné nepřipadají v úvahu...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 13:09
- Nahlásit
bilksa
joo na panenky nemají, to máš peška!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 13:15
- Nahlásit
Vlasta
No já tyhle koupila taky v akci o tisícovku levněji a jsou fakt super, jen by mohly být vyšší na můj vkus.
Jinak návod na vložení odkazu, aby nebyl vidět je jednoduchý. Zkopíruju si adresu (klávesová zkratka je CTRL + C), pak si tady označím myší slova, do kterých to chci vložit a pak zmáčknut v té liště nástrojů tu Zeměkouli se sponkou - otevře se mi okýnko, kam vložím tu zkopírovanou adresu (klávesová zkratka CTRL + V) a dám vložit - do textu se ti to vloží s takovými hranatými závorkami a když to pak dáš "poslat zprávu", tak to vypadá takhle, jak to vkládám já.
bilksa
No já mám nohu normálně 37, občas 38 a tyhle boty jsou 39 a jsou mi akorát. V životě jsem takové číslo neměla. Ale chápu, moje mamka má taky 36 a už mockrát ji posílali do dětského.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 13:23
- Nahlásit
EvkaS
Normální boty jsou v pohodě - ty kupuju v Dichmannu - tam dělají i XXS, tedy 35, ale nepočítají, že někdo takhle mrňavej se bude vrtat do myslivosti...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 14:58
- Nahlásit
Koukejte
http://koz.hron.eu/cz/menu/zachrana/stenda
kříženečci labrador x irčan, ty jsou krásný
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 18:03
- Nahlásit
EvkaS nemám zeměkouli se sponkou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 19:35
- Nahlásit
Vlasta
To není možné, ne?? - přímo nad okénkem, kde píšeš vzkaz je modrá koule.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2010 20:09
- Nahlásit
Vlasta
Přesně jak píše Šárka - nad okýnkem, kde píšeš text jsou čtyři tlačítka - B, I, U, barevné tvary, malá zeměkoule se sponkou...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 08:19
- Nahlásit
EvkaS
bilksa
Jooo, vidím - já jsemji hledala nahoře na liště..... to jsem ale blbka!!
Kolik je u Vás? V Lípě je -20°C.
Evi tak co??? Jdeme na hon? Já jo, doufám, že nezmrznu,ale myslím, že při tom pochodu sněhem někde na poli budu asi spíše zpocená V pátek má zase sněžit, tak to bude nad kolena.... jsem na to zvědavá....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 08:29 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Tak zkouška - tady je hezké bydleníčko...
Jééé, už to umím
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 09:07
- Nahlásit
Vlasta
Šikovná!!! U nás 17 pod nulou, odpoledne mažeme s Charlotte na canis do Budějovic, tak se těším. Zítra jdeme naposled polohovat před Vánocemi. No a v sobotu vyrážíme na naháňku, včera tu napadlo 30cm a ještě snežit má, tak to bude zabíračka...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 09:33
- Nahlásit
Taky zkusím ten odkaz
a je speciálně pro Hanku-choco
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 09:38
- Nahlásit
Ketrin1
Jsem si z dovolením přečetla odkaz pro někoho jiného a musím říci, že velmi mě pobavil
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 10:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin1
já také s dovolením - úžasné!!!
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:45
- Nahlásit
Ježiš, to nemá chybu, to musím poslat bráchovi, zrovna uvažuje o koupi Pukyho!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 13:52
- Nahlásit
No tak to je bomba, taky jsme měli Pukyho, ale šel pryč, ještě než stihl toto vyrobit. Ale i tak to musím poslat dál, především mojí ženě....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 14:54
- Nahlásit
Jinak dnešním dnem poštou posílám už jen dopisy a doporučená psaní. Již od listopadu nedělám nic jiného, než řeším problémy s doručením a vypisuji reklamace!!!! A už mě to fakt nebaví!!!
Vlasta
Ano, asi půjdeme na hon. Tedy z mojí strany přišla pozitivní odpověď. Těším se!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:04
- Nahlásit
EvkaS
škoda že nejde poslat balík mejlem co??
Tak to je super!!!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:11
- Nahlásit
Vlasta
Jj, bohužel e-mailem to nejde. A fakt mě to štve, protože jim platím docela slušně za obchodní balíky - máme i smlouvu atd., ale skutek utek. Já chápu, že toho mají moc, ale u obchoďáku prostě garantují do druhého dne - jsem ochotná tolerovat ještě den druhý po podání, ale jako týden????? A teď jeden doporučený balíček má rekodr 2 týdny a nejlepší je, že jej pošťáci nedokážou dohledat, kde vlastně je!!! Fakt se bavím. Od nového roku mám nasmlouvané DPD, které tu mám za rohem jsou tam fajn kluci a zásilky, co jsem si přes ně nechala poslat i teď přes Vánoci v pohodě druhý den dovezli.
Ketrin1
Tak článek o Pukym mi dneska konečně zvedl náladu. Moc děkuju!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 15:23
- Nahlásit
EvkaS
Hele ona blbne i PPL, mě dovezli minulý týden televizi a byli kluci naprosto nasraní, protože měli ve 4 odpoledne stále plné auto a říkali, že toho už mají plné zuby a nestíhají - a to bylo minulý týden.....
Jsem na tu sobotu fakt zvědavá....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2010 17:47
- Nahlásit
Vlasta
EvkaS
Jedete na Kono? dneska a zítra je hon odvolaný,na sobotu mají málo psů a přibyl hon na pondělí.
|