| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 14:25
- Nahlásit
Baysha
analni zlazky ji mackali jedinkrat v zivote - uz je to tak rok - a to preventivne, skoro nic neslo ven. vubec na to netrpi..slysela jsem ze kdyz se mackaji "zbytecne" muze to pak vyvolat potrebu mackat je pravidelne, coz se mi nechce. protoze muj druhy pes na ne trpi a neni to zrovna moc super. i presto ale vubec nesmrdi.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 14:40
- Nahlásit
nika00
tak to jo, mě to jen napadlo jako další možná příčina
jinak pokud vím, nemusí je vet nutně mačkat, stačí jen, aby je prohmátnul, jestli nejsou plné nebo zanícené
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 15:12
- Nahlásit
Zuzana T
Tak Pučálka odepsal, je to v pohodě, příště mu pošlu několik foto aby mohl vyrukovat na přepravní službu.
Informace si určitě pinkat budeme počítám s tím
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 16:06
- Nahlásit
No hlavně, abychom ty štěníky udali. Doma mi vyhrožují, že jestli mi doma zůstanou štěňata, tak mě zabijou a štěňata hodí přes plot do útulku...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 16:44
- Nahlásit
Mira A, ZuzanaT
Nám taky jednou přišel od Pučálky natržený pytel. Ono když vidíš, jak se s těmi zásilkami zachází, tak se není čemu divity.
Jinak mi v roce 2012 budeme mít vrh po Bocině, to tedy bude mazec s udáním!!! Ale jestli vydrží zájemci, tak už mám dva na štěně po ní.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 16:45
- Nahlásit
EvkaS
A ženicha máš??
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 16:50
- Nahlásit
bilksa
No, líbí se mi ten, co tobě, proto ho chci vidět na živo. Ale rozhodnutá nejsem, musím ještě pro radu, protože se do toho nechci vrhnout po hlavě jen tak. A ještě je čas.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:07
- Nahlásit
EvkaS
Jj, rada nad zlato - taky jsem si nechala poradit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:09
- Nahlásit
bilksa
EvkaS
Haha,ale "Kecala" tady dělám já!
bilksa
Myslím,že se bát nemusíš,Deaňata v Rakousku jsou už všechna zadaná a to je hodně blbé datum.
Mira A
Mě vozí DPD a pokaždé mám pytel obalený folii.Jen jednou byl pytel trochu natržený,spíš jakoby nařízlý.Došel přelepený a také ve folii.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:18
- Nahlásit
bilksa
Já bych na něj sama ani nepřišla. Dostala jsem na něj reference od Zuzky.
Zuzana T
No, spíš "dohazovače" tu děláš. (ale já jsem za to ráda)
No, mně to chodí také obalené fólií, ale prostě ti přepravci jsou tak šikovní, že se jim podaří protrhnout i to.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:26 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
No co chceš,namáhají se do výše svého platu,no.To je tady tak se vším.
No že bych brala provize? - ale ne neprodaná štěňata
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:40
- Nahlásit
Zuzana T
Tak, tak, všechny neprodaná štěňátka pak s Evčou pošleme k vám domů...
Jinak vím, že už jsou zadaná, koukala jsem na web. Jinak už mám 6 názvů CHS, tak to budu odesílat.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:42
- Nahlásit
Zuzana T
No vidíš, a ta neprodaná štěnda mě taky napadla. Ale určitě se ti nějak odměním.
bilksa
Tak to jsi fakt dobrá. Je fakt, že kdybych ten název vymýšlela sama, tak to možná taky bylo rychlejší. My jsme to vymýšleli ve dvou a cokoliv jsem vymyslela, tak bylo "blbě"!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:46
- Nahlásit
EvkaS
No a proč si myslíš že máme ten jazykolámající název my? Má polovička prosazovala tak strašlivé názvy,jako " Holka ze Záběhlic" nebo Rio Botičo a podobné blbosti.Slovo Botič/známý pražský potok / tam být prostě musel.Já chtěla jednoslovnou stanici- Chtěla jsem např. Mistral ,ale on byl tak protivný,že jsem se nakonec podvolila.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:47
- Nahlásit
EvkaS
No my jsme daly hlavy dohromady se sestřenkou a pevně doufám, že mi schválí ten, co chci, protože ostatní jsou takové .... no prostě kdyby náhodou...
Hledala jsem ten název v seznamu FCI a není tam uvedený, tak snad ještě není.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:47
- Nahlásit
Zuzana T
Na krátkém názvu jsme se shodli, naštěstí. A nakonec název vymyslel Luky.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:48
- Nahlásit
Zuzana T
No neboj, taky tam mám Hrachovišťská blata...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:50
- Nahlásit
bilksa
No ježiš - taky dobrý.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 18:23
- Nahlásit
Zuzana T
Právě proto doufám, že mi schválí to, co chci.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 18:38
- Nahlásit
Tak dneska byl z Andyho málem sirota. při odklízení sněhu na dvorku u baráku mě o chvilku minul sesyp ze střechy...ta hromada ledu a sněhu by mi dala,co proto...pak to spadlo ještě jednou,ale to už jsem byla se psama vevnitř a pod tou druhou hromadou by mě mohli hledat lavináři Fakt mazec...mě z toho polilo horko...už se nedivím,že babča chodí se psama na druhou stranu zahrady dál od baráku...teď už se budu vyhýbat taky...
A taky mě pak na prochajdě dostaly dětičky, které potkávám s bíglem tak šesti sedmiměsíčním...honily ho po lese, tak jsem si Andyho zavolala k sobě, Ellie doběhl a začal si sní hrát, v tu chvíli se na něj sesypaly ty děti a že ho už honí hodinu, přičemž ten se opo nich oháněl a bylo mu to fakt nepříjemný, jak na něj ječí a tahaj ho k sobě...tak jim říkám, že by měly mít u sebe nějaký pamlsek,aby za nima běžel sám a rád...a v tu chvíli koukám, holčina mi ukazuje pytel granulí a že prý pamlsky přeci mají a odměrkou mu tio sype na zem a tahaj ho od nás a ten se vztejá a nějaký granule na zemi jasou mu putna, ještě se nám stihli zamotat pod nohama a seštěkat Andyho a tak jsem se stáhla čekala,až poodejdou a v duchu psíka litovala...naši se pak napásli po cestě vysypané těma granulema...achjo, těm rodičům bych dala pár facek...vůbec bych se nedivila,až je jednoho dne pěkně pokouše....už v létě ho holčičky tahaly v kořárku pro panenky,ze kterýho jim furt různě vypadával a oni ho tam furt cpaly a on se vztekal a vyjížděl po nich ....brrrr, fakt děs
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 18:41
- Nahlásit
Jinak já jsem se letos pochlapila a dárky pro celou familii moji i přítelovu naobjednala už v lstopadu a teď už mi dochází poslední a já si užívám konečně tenhle čas bez nějakýho shonu....letos to dáváme s přítelem i společně a ne každý sám a teď už jen budu pokukovat po drobnostech,když něco padne ještě do oka... ) Cukroví mám naobjednané u máminý známé, protože toho jíme rok od roku míň a míň....takže pohoda
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 18:46
- Nahlásit
Zuzana T
Me to taky vozi DPD, ale poslední dobou to bylo v kazdé zasilce alespon jeden. No a ted mi prisly takhle poskozený dva ze tri! to uz me nastvalo.
Jináč Rio Botičo je BOMBááá, proč sis ho nevybrala?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:15
- Nahlásit
Mira A
nooo typické
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:25
- Nahlásit
Zuzana T mohlo být i Bio Botičo - to teď letí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 19:53
- Nahlásit
choco
No teda, ještě, že se ti to vyhlo. Nám to tu taky klouže, mám strach holky nechávat na dvoře.
Bíglík je chudák, ale takových je... Tohle je fakt šílenost, rodiče to pořídí místo hračky, pak se stane nevyhnutelné - tzn. že pes děti pokouše, a co se psem?? V lepším případě šup do útulku, v horším utratit... Tohle bych normálně kvalifikovala, jako týrání zvířat.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:19
- Nahlásit
bilksa
To jo no, jsem to fakt nečekala, že se to sesype...
Taky myslím...od toho ohánění se a vztekání proti nim není od kousance daleko...a při tom by si zasloužili nejvíc dostat po držce rodiče...ale nezmůžeš nic...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:08
- Nahlásit
choco
U nás v práci to také lítalo ze střech dolů.Div,že to nikoho nesmetlo.
Tak nám už dvě hodiny netopí a neteče teplá voda.Asi budu dneska spát v ponožkách.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:15
- Nahlásit
Zuzana T
No to je tedy síla, ještě, že nejsou ty dvacítkový mrazy...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2010 21:29
- Nahlásit
bilksa
Má mrznout o víkendu,tak snad to do té doby opraví.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 07:34
- Nahlásit
Fuj dneska je klouzačka na silnicích.
Včera večer mě taky málem ranilo, manžel blbnul s Greenem a ten se tak rozdováděl, že skákal na sedačku a jak se manžel snažil nepustit nahoru tak Greeny při jednom skoku vzal levou plecí roh konferenčního stolku( dopadl přímo na tek roh a sjel dolů) - do večera fest kulhal - dneska ráno už dobrý, ale včera jsem tedy měla nahnáno.
|