Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:29
- Nahlásit

Ketrin1
Jo máme, ale od vchodu je k výtahu jakoby mezipatro - čili jedno schodiště...

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2010 16:30
- Nahlásit

Vlasta
Známí měli dalmatina ve čtvrtém patře bez výtahu. Poslední rok už měl problémy s nohama, tak ho museli nosit....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 08:04
- Nahlásit

Tak co?? Dneska jako nikdo jo? Tak jsem se doklouzala do práce a už se těším na víkend kdy konečně vyrazím vylítat psy na louku - nebo nás doma úplně vybydlí... Včera jsem se odhodlala jít se podívat po nějakých dárkách a dle svého předsevzetí jsem nakoupila asi 50 párů ponožek - od vlněných přes froté až po letní - to bude mít zase Greeny výběr...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 08:15
- Nahlásit

Vlasta
Vánoce ještě neřeším.Já dneska nemohla vyjet z řady před barákem.Natlačený sníh umrznul a udělal manžetu a přes ní se nedalo přejet.Tlačili mě dva chlapi a si 5 minut.Hrůza.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 08:27
- Nahlásit

Konečně pořádná sněhová nadílka, u nás na kopci úplně zmizela cesta, všecko zafoukané, jsem zvědavá jak odpoledne vyjedu domů, ale nádhera Nejvyšší čas zavřít firmu a vytáhnout lyže a běžky - už aby bylo za dva týdny jinak my jsme si k vánocům dali lyžovačku v Alpách, takže všeobecná dohoda zní, že jinak budou pod stromečkem jen úplné maličkosti pro radost... takže je to v klídku
To parkování ve městech vám ovšem nezávidím
Vlasta
Greeny nosí ponožky?

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 08:29
- Nahlásit

Já makám. Do rána připadlo tak 5cm sněhu, tak jsem hned v sedm odhrabovala sníh...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 08:40
- Nahlásit

Ketrin1
Greeny ponožky nenosí - on je žere dobytek!
Moji potomci totiž neuznávají koš na prádlo a použité ponožky pohazují kdekoliv k velké Greenové radosti - odpoledne z nich zbydou jenom ty pružné lemy, takže kluci už nemají co na nohy a chodí vybírat ponožkový šuplík mě a manželovi. Takže dostanou příděl ponožek a Greeny bude mít taky radost - nevěřím, že by si zase na nějaké nepošmáknul - ponožky jsou vlastně u nás jeden dárek pro více obdarovaných

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:01
- Nahlásit

Vlasta
aháá
Právě se mi konečně podařilo z pana doktora vydolovat, kolik chce za Corinu kastraci a jsem v šoku - platím 1950,-. Na klinice kam jsme chodili předtím, by to bylo okolo 5 tis. Přešla jsem k němu kvůli lepšímu a osobnějšímu přístupu a tohle jsem ani netušila

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:24
- Nahlásit

Ketrin1
Hm, to je sakra rozdíl. taky mám tu zkušenost - třeba jenom s léčením zánětu uší, ale za daleko lepší výsledky jsem platila o mnoho méně než u původného veta. Už jsem u něho zůstala a moc se mi líbí, že je takový lidový - směje se, že si ty psy budu nechávat i nabalzamovat - když chci očkování navíc, Biotin a a tak..

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 09:36
- Nahlásit

Vlasta
Já to dřív neřešila, jezdila jsem tam co to bylo nejblíž-stejně jsme chodili jen na očkování a věci okolo březosti - ultrazvuk, servis okolo porodu a štěňat atd., psi zdraví, na jediné vážnější operaci (melanom - Sali) jsme byli v MB. Ale nějak se to tam začalo střídat, každou chvíli jiný doktor a u Cory chci, abyměla svého stálého, který ji zná, tak jsem přešla. Tenhle je hrozně příjemnej, je vidět že ta zvířata má opravdu rád, že to není jen byznys.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 14:30
- Nahlásit

Ufff, od sedmi jsem si teď prvně sedla - dneska teda hrůza.

Ketrin1
My jsme platili nějak podobně za kastraci. Mně tuhle mile překvapili u nás v Třeboni - otevřel si tu ordinaci mladý doktor s po škole, a když Charlotte uštkla ta zmije, volali jsme tam a to byl tedy servis...
Všechny pacienty poslali domů, když jsme přijížděli, tak už na nás čekali s holícím strojkem a "vrhli" se na Charlotte. Ordinuje napůl se svou kolegyní, on jel okamžitě do ČB pro sérum, kdyby bylo potřeba - ani nečekal, jestli to bude Charlotte špatně snášet a tam čekal na zavolání té kolegyně, jestli ho má koupit a přivéz.

No nakonec jí jen píchli protišokovou injekci a za tohle všechno si řekli 90,- Kč.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 17:36
- Nahlásit

bilksa No tak ze zmije mám naprostou paniku - aby mi neuštkla psa. Bavila jsem se o tom v Praze s doktorem Hnízdem - operoval mi Kejsu, ale jeho koníčkem jsou plazi a ten říkal, že většinou je antisérum větší záhul pro organismus než samotné ušknutí - to platí i pro lidi.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 17:56
- Nahlásit

Vlasta
už jsem to také slyšela.Já bych asi neumřela na samotné uštknutí,ale na hadí útok - klepla by mě Pepka!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 19:58
- Nahlásit

Zuzana T nápodobně - bych asi dostala hysterický záchvat. U nás je jich prý hodně, ale naštestí jsem ještě žádnou neviděla.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 20:29
- Nahlásit

Vlasta
Je to záhul, taky by ho dostala, jen kdyby to těžko snášela. Celý den byla pod bedlivým dozorem...

Jinak jsem útok neviděla, ale zmiji už jsem párkrát viděla a stačilo mi to.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2010 20:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Já špatně snáším i hada v televizi.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 09:31
- Nahlásit

Ahoj všem,hlásím,že dneska namatlám marokánky čokoládou,zítra to rozbalíčkuju a mám hotovoo nejvíc to ocení psiska,protože nesmí do kuchyně a jsou z toho celý špatný.
Karel jel se Samem a Fančou dohledávat prase,tak jsem zvědavá,s čím přijdou. Jinak jsme dnes skrečovali naháňku, hlavně kvůli času,ale jsem ráda,protože jak to v týdnu rozmrzlo,zase zmrzlo a připadlo,tak se v tom vůbec nedá chodit a ještě k tomu třetí den fučí vichr,hnus.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 13:58
- Nahlásit

jana33 mám dotaz: ještě Tě to baví???

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 14:33
- Nahlásit

Vlasta
teď když už jsem dopekla, tak zas jo

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:07
- Nahlásit

jana33
už se těšíme
Před chvílí jsem přišla se psy zvenka, pěkná chumelenice, poprvé jsem vytáhla sněžnice, jinak by skoro nešlo jít na krok.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:20
- Nahlásit

Zdravim retrivri lid. Prihazuju jednu goldenku cipovanou, treba vite o nekom, komu chybi.

Charakteristika: Mladá fenka zlatého retrívra byla odchycena opuštěná ve Mšeně. Je čipovaná, ale čip nebyl registrovaný, tudíž nelze dopátrat majitele. Ivanka je klasický zástupce svého plemene, hodná, klidná, miluje lidi a děti, ráda chodí na procházky a nosí aport. Je zbytečné k ní cokoli dalšího dodávat, pokud chcete oddaného pejska do rodiny a k dětem, Ivanka se vám bude určitě líbit.

V útulku od: 1. 12. 2010

Je v utulku: http://www.dasenka.unas.cz/pejsci.html

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 16:29
- Nahlásit

jana33 Já se taky těším.... ale máš můj hluboký obdiv. Musím říct, že doma už se ptali jaké cukroví budu péct - ne že by mi jako chtěli pomoct, to se tedy nebojím - a byl velký údiv když jsem řekla že žádné
Neřekla jsem jim, že ho mám objednané - teď mají mírně protažené ksichty !

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:13
- Nahlásit

Vlasta
to je teda pěkně houpeš jinak od pondělí si může kolegyně přijet, až budeš vědět kdy,tak ti řeknu,kam přesně. EvaS je první, ta si to vyzvedne už zítra

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:48
- Nahlásit

Vlasta
jsem řekla že žádné
chachá já řekla to samé a choť to nevydržel a udělal 3 plechy lineckého - i to namazal a poslepoval a všecko, musím uznat že se mu povedly.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2010 19:57
- Nahlásit

Ketrin1 závidím chotě - ten můj vzal na vědomí že cikroví nebude a odjel za kámošem. Vzal sebou k němu na zahradu i psi a starý trouba se nažral sněhu tolik, že každou půlhodinu lítám venčit - a to je venku mimořádně hnusně, tak o to víc mě to "těší"
jana33JJ já jí to řeknu a potom napíšu kdy přijede a Ty napíšeš kam jo?

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 07:45
- Nahlásit

Hezké nedělní bzrké ráno!!

My měli včera naháňku a zároveň poslední leč. Bylo to tedy náročné - ráno 10cm nového sněhu, šílený vichr a do toho vánice. Ale zase na pohled to bylo krásné. Hůř se v tom chodilo, místy jsem měla sněhu nad kolena, vůbec se v tom nedalo jít. Nakonec se střelila 3 prasata, jedno se postřelilo, tak se dohledávalo. Šel tam známí s barvářkou, tak ho výborně dohledala, prase zastavila, to mělo ustřelenou spodní čelist, tak se do ní začalo dávat, tak byla mela. Páníček musel dostřelovat, tohle obdivuju, já bych na to odvahu neměla. Ale i pán říkal, že měl nervy a strach o psa. No naštěstí z boje vyvázl pes bez zranění.
Příjemnější bylo opět vidět 5 kusů vysoký.

No a večer jsem vytáhla klarinet, děda a sestřenka harmoniky a ještě jsme měli posezení v hospodě. Bylo nás asi padesát, tak celkem pěkná parta.

Dnes opět v práci, z čehož mám oooohromnou radost - potřebuju se nutně učit.

Příští týden jsem měla mít první sobotu volnou od září, no ale nevyšla - volali nám, abychom přišli i se psem na naháňku. Co by člověk pro pejska neudělal, že?? Jen mamka mě asi roztrhne...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 08:02
- Nahlásit

bilksa Neděs mě líčením masakru na honě se zase budu bát vystrčit nos néé kecám na prasata bych stejně nikdy nešla.
Já mám volno, ale kupodivu ani nemůžu spát jak jsem chtěla a zítra zase do práce - ach jo...

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 09:55
- Nahlásit

Vlasta
V leči to bylo úplně v klidu, dokonce jsem ani neviděla prasata, tentokrát šla jinudy než já. Ten adrenalin v leči je báječný!! A masakr to nebyl - všichni psi to ustáli bez zranění, což je důležitý.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:33
- Nahlásit

bilksa Já mám teď adrenalin doma - ještě včera jsem měla na skříňce flash disk s Ženama v pokušení - a dneska je tam pouze kryt - ne že by mě mrzelo, že jsem to ještě neviděla, ale podezírám Greena že to sežral a prohledávám byt jestli nenajdu alespoň okousané zbytky - nikde nic.... SAKRA!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

Vlasta
Jen neříkej,máš cementózu a někam jsi to založila - a na chudáček Greena to svádíš.
Já vařím 20l čaje do termosu a po obědě vyrážím s cvičákem na vánoční procházku a překvapením.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání