Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2010 21:23
- Nahlásit

bilksa
uff, v práci... tak to tě lituju!
já taky pracuju, ale alespoň u toho sedím doma, to je krapet příjemnější
tak ať Ti to rychle uteče!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 07:11
- Nahlásit

Ahojte, na webu KCHLS už jsou výsledky Třeboně - paní Šírová je opět nejrychlejší a zase tam jsou moc pěkné fotky, podle tváří tam byli stejní rozhodčí jako na Hluboké. Od rána mám depréze, zase nasněžilo, silničářům v Roudnici nikdo neprozradil, že před tím, než to posolí by mohli ten sníh shrnout - to zase byla jízda a ještě k tomu jsem musela vstávat už 4,15, bo šéf měl od 7 poradu a chtěl podklady, což nebyl líný mi zavolat už v sobotu a zkazit mi víkend a to ještě dneska jedu do Prahy - ach jo, blbé pondělí, jak mě se nechce!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 07:44
- Nahlásit

Vlasta
Ahojte,tak jestli budeš kroužit kolem Prahy 3 - Chmelnice,tak se stav na papání.Máme kuřecí roládu,šťouchané brambory,salát s čínského zelí s kukuřicí a dressingem.Ať před cestou zpět nabereš síly.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 08:08
- Nahlásit

Zuzana T
To dneska neklapne - jedu jenom do Letňan na roční jednání na centrálu Globusu, a jedu se šéfem,ale díky, kuřecí roládu bych si dala

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 08:31
- Nahlásit

tak smolík,no.Ráda bych tě viděla.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 08:47
- Nahlásit

Zuzana T
Neboj, ten týden před Vánocemi budu rozvážet dárečky - všechno v Praze, tak se zastavím - sice na skok - ale tu chvilku si vyšetřím.
Včera nám zemřela televize - tak už budeme mít Vánoce s předstihem - objednala jsem novou a oznámila, že pod stromečkem budou už jenom ponožky a kdo bude moc hodný tak dostane sprcháč

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 08:50
- Nahlásit

Vlasta
S tebou si taky rodina užije
No mladí se přestěhovali do o fous většího bytu,tak dárky od nás jsou čistě praktické -jako např. kamna.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:04
- Nahlásit

Zuzana T
a kde bydlí, že potřebujou kamna? Někde ve starší zástavbě? JJ,praktické dárky jsem nesnášela do té doby než jsem se od našich odstěhovala - dneska už mi nevadí - ovšem dostat od švagrové k narozkám pařák na knedlíky ( a dál už nic) mě tedy nepotěšilo stejně jako zamlada
Pořád přemýšlím nad jednou věcí kterou jsi mi nasadila do hlavy Ty - až se uvidíme tak Ti to řeknu, co to je...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:19
- Nahlásit

Vlasta
já to asi vííím.
JJ,přestěhovali se z Prahy na Zbraslav do staršího domu za poloviční nájem / z garsonky za desítku do 1+1 + velká předsíň za polovic.Problém je ve způsobu topení - vše je na elektřinu,mají přímotopy a to jednak strašně žere a jednak je buď vedro nebo zima.Mají tam ale funkční komín,propojený do obou místností,takže chtějí krbová kamna.Kominíci ti už schválili a majitel domu též.Dobrá bezpečná kamna jsou od deseti tisíc výše - takže se rodina skládá.Letos bude za dáreček velká nutela a nějaké ty cetky pro Monču,bohužel - už jsou dospělí.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:30
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, s tebou je sranda.

Zuzana T
Taky bych tě ráda viděla, ale nevím kdy. Přes Prahu pojedeme v pátek dopolko a v neděli odpolko. Ale nevím nevím...

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:36
- Nahlásit

Zuzana T
To budou mít dobrý. My si jinak než v kamnech netopíme a je to v pohodě. Jen se to musí člověk naučit.

Jinak my dárky už vyřešili před 3 roky - nedáváme si oficiálně pod stromeček nic, ale většinou jsou to dárky v předstihu, viz televize u Vlasty... Letos jsme si s Michalem nadělili ten kurz na myslivce. Je to praktický, každý si stejně koupí buď to, co nutně potřebuje, nebo co si dlouho přeje, a tak má každý co chtěl a je klid od lítání po krámech v tomhle předvánočním shonu, což nesnáším.
Takhle si jen užíváme tu atmosféru Vánoc.

Jinak Zuzí, ten obídek bych si tedy dala!! Já ležím v posteli, potřebuju se do zítra vymarodit.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:38
- Nahlásit

EvkaS
Zuzana T
Vlasta
Holky, doufám, že až budeme mít štěníky, tak že přijedete najednou, a dáme u nás slezinu.... Co říkáte?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 09:39
- Nahlásit

Zuzana T
No jo, je to tak.... jsem zvědavá jak se budou stavět na vlastí nohy moje potomtvo, to taky bude nářez. No určo tušíš správně co mi vrtá hlavou.... co by taky mohlo že jo???
EvkaS
hele to není sranda ale životní realita, včera jsem Ti psala prudce inteligentního mejlíka - četla jsi to? Tož víš jaké mám starosti .
za chvíli vyrážím, budu po O.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:02 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

bilksa
Já určitě ráda přijedu!!! Konečně bychom se lépe poznaly, na těch akcích na to nikdy není čas! Snad nebudeme mít štěníky ve stejnou dobu - to bychom pak museli udělat sleziny dvě!

Vlasta
Vlasti, já vím, že je to životní realita. Jen se mi líbí, jak to podáváš.
Mailíka jsem četla a už tam máš odpověď.
No co tobě asi tak může vrtat hlavou? Ale na to já asi nemám objektivní názor.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:12
- Nahlásit

EvkaS
Tak nevím, jestli myslíme na to samé, ale taky mě něco napadá... Jestli je to stejné, tak já už to mám vyřešené, dokonce i doma to prošlo.

No zase slezina i se štěňaty by byla príma....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:17
- Nahlásit

bilksa
To je dobré, jak si navzájem "čteme" myšlenky. U nás to projít muselo, protože jsem paličatec a jiné řešení prostě není.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:30
- Nahlásit

EvkaS
No u nás to teď prošlo snadno: Brita s Charlotte zůstanou tátovi a tomu je zas jasné, že sami nezůstaneme...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:33
- Nahlásit

bilksa
EvkaS
Vlasta
Když jsem měla štěňata zároveň s Mírou,tak jsme dokonce koketovali se slezinou u nich na zahradě - a to oba vrhy včetně taťky a 2 matek. Šílenství kolem odchovu nás ale vyléčilo z bláznivých představ a nebylo nic,jen Eva s Verčou v jeden den objela nás oba.
bilksa
Pokud bude otec ten,co si myslím,tak asi pojedu s majitelkou na jukandu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 10:41
- Nahlásit

Zuzana T
No to doufám, víš, že potřebuju vybrat tu "nejnadějnější" pro bráchu... Sama na to oko tedy ještě nemám...

Teď potřebuju odeslat návrhy na CHS, mám ale vymyšlený jen jeden, který bych chtěla. Šest jich snad ani dohromady nedám...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:06
- Nahlásit

Zuzana T
No, tak já myslím, že tak daleko štěníky asi tahat nebudeme. Ale ráda se přijedu podívat. A taky budu ráda, když přijedeš kouknout k nám.

bilksa
A ty to bez holek vydržíš? Já bych to asi nedokázala.. vím, že se často uvidíte, ale já jsem hroznej závislák na svých psech. Nevidím je pár hodin a už šílím.
No s tou CHS ti to nezávidím, my těch 6 názvů vymýšleli přes půl roku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 11:14
- Nahlásit

EvkaS
No ona Charlotte je závislá na tátovi, takže jsem si to musela vysvětlit logicky, že by jí stejně bylo smutno. Navíc pokud najdu místo jako učitelka, tak všechny prázdniny budu na chalupě a i jinak tu budu často.

Jinak taky šílím, když jsem pryč, ale pokud vím, že je o ně postaráno, tak jak má, tak je to lepší. Ale to víš, že mi bude smutno.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:09
- Nahlásit

bilksa
Tak to je nevyhnutelné,necháš si štěně,ne?

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:10
- Nahlásit

No fenku se nechá brácha a já furt toužím po mimíšku od vás, dyť to víš....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Tak to si počkáš ale až na jaro 2012,vydržíš?

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:24
- Nahlásit

Zuzana T
Já myslím, že jo. Dyť to je za rok. Na Charlotte jsem čekala dva roky a taky jsem to zvládla.

Problém je s manželem, ten si chce totiž nechat i holčičku po Charlotte, ale toho zpracuju. Zatím si furt drží své, že on si nechá po Charlotte a já od Lexinky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:28
- Nahlásit

bilksa
Ajta....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:35
- Nahlásit

bilksa
No, něco podobného mám doma. Lukáš dělá oči, že by chtěl po Laře, ale já nechci. Jedna holčička v rodině zůstane a stejně budeme pomáhat s výcvikem a tak, takže bude tak jako napůl naše. Takže toho taky zpracuji.
Já na opravdu "zlatou" fenku čekám celý život, tak ten rok a něco si taky ještě ráda počkám!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:42 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

EvkaS
Tak to jsem zvědavá, jak se poperem...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:46
- Nahlásit

bilksa
Já myslím, že to udržíme v přátelské linii. Alespoň si budeme moci psát zážitky s rostoucími sourozenci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

bilksa
EvkaS
no aby byly holky!

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání