Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

Dobrá zpráva - syn ji zastrčil do televize a nechal ji tam - fuuj, to se mi ulevilo

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:04
- Nahlásit

Zuzana T
tak tam pozdravuj!! Já jen tiše závidím...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 12:36
- Nahlásit

Zuzana T Ani nevíš jak jsem ráda že se našla - klidně bych měla i cementozu, hlavně když to nesežral. Už jsem ho přistihla jak krade hřebeny z kapsáře v koupeně a nosí - a to musí vyskočit a opřít se o koš na prádlo aby tam dosáhnul - Greeny je úžasnej, akorát trochu nebezpečnej sám sobě....
My máme besídku ze soutěžema příští týden héééč

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2010 14:27
- Nahlásit

Vlasta
My taky, hééééč.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 07:22
- Nahlásit

Dobré ráno, tak co besídky a co klouzačka?? U nás děsné!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 07:48
- Nahlásit

Bré ráno,besídky pěkné - jedna psí a jedna surferská v sobotu.V neděli jsme v hojném počtu asi 30 psů a nevím kolik lidiček vyrazili do Lipníku na vycházku spojenou se sranda úkoly.Asi největší legrace byla aport vejce z ohrádky ( kdo nezná: ohrádka za asi metrovým příkopem,odkud mají ohaři aportovat lišku. )Někteří zkušení psíci - hlavně ohař Brit ,marně hledali tu lišku.Vejce doneslo docela dost pejsků a všichni si pak na vajíčku pochutnali,někteří už v ohrádce.
Jinak Lexy už asi opravdu začíná hárat,dva psy z ní byli úplně hotoví.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 08:00
- Nahlásit

Zuzana T
hele a jak jste jim vysvětlili že mají donést to vejce?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 08:17
- Nahlásit

Vlasta
No přesvědčovací metody byly různé.Já jsem holkám nejdřív dala vejce s povelem drž.Lexy se do to moc nechtělo,ale v ohrádce to vzala a donesla.
Psa jsi posadila před příkop,sama si vejce dala do ohrádky,přeskočila ke psu a dala povel.Většina těch,kteří to vzali, si vejce jakoby nadhodilo v tlamě a to se o zuby rozbilo.Cathy už to dělala,takže ta ho nesla opatrně - pro ní byl problém skočit tem metr,takže nejdříve seskočila do příkopu, a pak se škrábala nahoru - ale vejce vydrželo!Lexy to zvládla dobře i se skokem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 08:24
- Nahlásit

Zuzana T
tak to je hustý? Myslím, že Greeny by ho sežral, ale nikdy jsem to nezkoušela, myslím aby vejce nosil. Jsem zvědavá jaké soutěže nám vymyslí Míša.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 09:18
- Nahlásit

Krásné pondělí všem!!!
Tak včera jsem si u Jany vyzvedla cukroví a musím ji veřejně pochválit. Cukroví je moc pěkné a navíc neuvěřitelně dobré!!! Snad nám do vánoc vydrží (že ho nesníme) Jani, moc děkuju!!

Zuzana T
Tak to jste měli super besídku!!! Já se na tu naši sobotní taky moc těším, snad bude přát i počásko.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 09:28
- Nahlásit

Dobré ráno všem!!

Zuzana T
Už jsem slyšela, jak jste si to parádně užili!!
Vyrazíš na Albeř?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 09:36
- Nahlásit

bilksa
no pokud budu na živu,tak ano.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 10:05
- Nahlásit

Zuzana T
A který termín?? Zase v srpnu?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 10:08
- Nahlásit

Cukroví je moc pěkné a navíc neuvěřitelně dobré!!!
Tak to bude těžká rána mojí snaze nepřibrat
Aport vajíčka je dobrý nápad, hned doma vyzkouším-chci dělat kokosky, takže asi případná destrukce nevadí. Minimálně Corálce věřím, s její praxí s aportem živého kanára jinak my dělali před pár lety na silvestrovské vychajde mj.disciplínu "Odvolání od figuranta mávajícího buřtem", to bylo pro některé psíky včetně toho mého hodně těžké

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 10:14
- Nahlásit

Evčo,děkuji. Jsem to včera balila do půl jedenáctý,jsem úplně hotová

Aport vajíčka jsme měli na labradořím srazu a skoro všichni zkušení aporťáci vajíčko přinesli bez úhonu. S mladejma byla docela sranda
Ketrin1
Za chvíli jedeme na poštu,takže zítra bys to měla mít doma

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 10:21
- Nahlásit

Cukroví je moc pěkné a navíc neuvěřitelně dobré!!!
Plánuju vozit ho v kufru auta až do 24.12. - jinak myslím, že až dorostenci objeví co je na balkoně tak nezbyde nic - a budou to svádět na Mydlíčka
jana33
psala jsem Ti mejlíka

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 10:22
- Nahlásit

jana33
já myslela že to posíláš nějakým tím kurýrem?? - pošta to zničíí + máš email - nutné

Fresh
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 11:43
- Nahlásit

Toz...zacinam mit pocit, ze z male bude brzo velka holka - Viky se k ni vcera vecer nejak mel a dloubal do ni a docela ji ocichaval a porad se za ni chodil divat k boxu. A dneska rano, jak ocuchaval jeji vyvenceni, tak pak lehce cvakal zoubkama. Tak uvidime, jestli ho do budoucna budeme moci brat jako nas domaci "barometr"

Nicmene ted babo rad, co se 4 psy a haravou fenou v byte?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 11:59 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Dokud není fena ke krytí, tak je to celkem v pohodě. A v krycích dnech - u nás platí zásada, že mezi psem a háravkou musí být minimálně 2 zavřené dveře Pes mě v ty dny doprovází do práce, aby se vyspal a najedl.
Ale asi to každý pes snáší jinak
A my už to teď budeme mít jen 2x ročně, pohodaaa

Fresh
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 12:08
- Nahlásit

Jako to neni problem takhle udelat a pocitam s tim, ale co kdyz se mi tam nektery z nich zblazni a zacne vyt...a ze takove psy znam. Navic 4 psy do prace asi brat nebudu, ti by me meli radi

Do ted jsem to mel v pohode, malou vozim sebou do prace, protoze jeste cely den nevydrzi. Takze by to tak slo delat i dal a snad bychom to nejak prezili. Ale od pondeli zacinam delat z domu a to uz nijak neosefuju

Tak me napada, ze proste Tana se na ten tyden nastehuje k rodicum a tam s ni bude spavat a pres den bude mala normalne u nas doma a psi to proste musi prezit. Kdyz budu doma, tak to snad nejak ukociruju.

Fresh
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 12:15
- Nahlásit

Jenze blby je, ze ti psi se budou porad pohybovat v tom zapachovanem prostredi Jsme uz meli bydlet v baraku a byl by pokoj, to je tak, kdyz se vzdycky vsechno protahuje

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 12:30
- Nahlásit

Fresh
no tak když budeš pracovat doma - to je výhoda, ne? To už budeš pružně reagovat podle situace. Asi bych na tvym místě v případě odchodu na nákupy, pochůzky apod. v kritické dny čubu brala všude s sebou (a nechala ji třeba vždycky v autě - uvazovat háravku u obchodu taky neni to pravé
ti psi se budou porad pohybovat v tom zapachovanem prostredi
věř že tohle nevyřeší ani barák, tak to prostě je.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 12:33
- Nahlásit

Co se osvědčuje mně:
--- psa maximálně utahat
--- jak jen to jde, vzít ho mimo zapachované teritorium (do té práce - vyspí se a nažere)
--- mít ho furt u sebe, jinak vyje

ale to je všecko o povaze a míře závisláckosti.
Co kdybyste k rodičům vyexpedovali psy-samce?

Fresh
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 12:59
- Nahlásit

Ketrin1

Jojo, to je v pohode, mala na delsi cesty jezdi se mnou a muzu ji brat porad a kamkoliv - mam druhy box i v aute. Ne, uvazovat pred obchodem ji nebudu, a to ani kdyz nehara

--- jak jen to jde, vzít ho mimo zapachované teritorium (do té práce - vyspí se a nažere)

To je prave to, ze i kdyz mala bude na noc pryc, tak psi stejne budou v tom zapachovanem prostredi. V tom baraku aspon to aspon muzu oddelovat - kotce/uvnitr atd. Vyslat k rodicum 4 dospelaky, byt s Tanou, tak to je asi s prominutim jebne A u nasich to bohuzel neexistuje vubec.

Ja se prave taky snazim verit tomu, ze kdyz budu s nimi doma, tak ze to bude ok. Tak uvidime, co nejblizsi budoucnost prinese Hlavne jsem zvedav na Chuckyho - Casanovu Ale ten zatim nic nehlasi a hraje si s ni jak stene

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:05
- Nahlásit

Já to mám vyřešené - pokud bude třetí do směčky - bude to taky pes! O dalších neuvažuju, ale Fresh už je přespočet

Fresh
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 13:16
- Nahlásit

Vlasta

Neeeeee, vzdyt jsme teprve zacali

Ja uz mam dalsi stene vicemene domluvene na 2012, z toho se asi nevylzu a ani bych nechtel, a mel jsem neco vyhlidnuteho v Anglii jeste ted na jaro, ale protoze se nam posunuje baracek, tak to asi neklapne. No a to uz vubec nemluvim o tech trialovych spanelech, na ktere si porad myslime A to jsem zapomnel, ze jestli pujde vse dobre, tak 2013 bych si nechal stene po nasi male Safra, nejak to zacina nabirat otacky, nekdy bude treba zatahnout za rucni brzdu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:09
- Nahlásit

Fresh
No to tedy jo - znáš to pořekadlo - mnoho psů zajícova smrt
Říkám to kdekomu a asi s tím prudím,- viď Vlasto -,ale je rozdíl mít tři psy v aktivním věku a pak mít najednou tři veterány.

Fresh
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:16
- Nahlásit

Zuzana T

Je me to jasny, ze s timhle vsim musime pocitat. Ted je nam hej, kdyz jsou psi mladi a zdravi, ale porad to tak nebude.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:20
- Nahlásit

Zuzana T
No ale já Tvoje rady poslouchám přece ne??? My jsme jeden aktivní a druhý skoroveterán.... a dál se počká co a jak a uvidí se - jednou... možná...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:22
- Nahlásit

Fresh
ty jo
já teda nabírám úplně opačnou tendenci, do budoucna už chci mít max. 2.

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání