Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:26
- Nahlásit

Ketrin1
to bude tím,že Fresch je ještě mlaďoch,má dost sil a alánu.My holky v rozpuku už ubíráme plyn...
Vlasta
JJ,ty jsi holka rozumná...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:34
- Nahlásit

Zuzana T

Fresh
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 14:39
- Nahlásit

Ketrin1

jojo, taky si obcas rikam, kde jsem nechal rozum

Zuzana T

tak o tom bych uspesne pochyboval...ze mam dost sil a elanu Spis nemam ten rozum

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:27
- Nahlásit

Fresh
U nás jsme i v nej dny měli všichny pohromadě, jen na spaní jsme je oddělovali a na procházky. Páč když panička zařve,tak i sexuální choutky přejdou
Jinak u nás přetrvává pozitivní období - nejdřív umřelo psí auto, pak jsme se nemohli dostat z domu kvůli náledí (20cm vrstva ledu a bydlíme na kopci), pak se musela doplnit voda do kotle a vytopila se chodba, v sobotu jak byla obr obleva a do toho lilo,tak nám to vytopilo koupelnu a znova chodbu (do dvou do rána jsem vytírala) a dneska jsem vylila mega kastrol houbový omáčky,páč se nám tam nějak vetřel hořčák. Aaachjo,se divím,že se při tý dohledávce prasete něco nestalo psiskům

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2010 17:31
- Nahlásit

Zuzana T
No já hodlám končit u třech, i když jak se to vezme - Brita s Charlotte zůstanou tátovi, brácha jednu holku, no a já časem počítám se dvěma, tak když se sejdeme (což je u nás každý víkend) na chalupě, do toho jezdí sestřenka se dvěma, tak už to bude slušná smečka.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 09:10
- Nahlásit

Tak mě tedy bohatě stačí mít doma dva kousky, i tak je to někdy náročné. Tina vymýšlí lumpárny, Bailinka se zase loudá.
Včera měla Tina lovecky velmi úspěšný den, nejdřív mi doma přinesla obrovské živé saranče a potom venku mrtvou sýkorku. Bažanti to sice ještě nejsou, ale do začátku dobrý - malé štěně, malý úlovek.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 09:12
- Nahlásit

Petra Bailie
Kde vzala saranče? A ještě živé??? To musela být sranda pozorovat ji jak ho lovila....

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:27
- Nahlásit

Hezký den! Tak co kalamita? U nás zatím nic - ráno minus 10, ale silnice s normální opatrností sjízdné.

choco
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 10:55
- Nahlásit

bilksa
U nás taky sněžilo fest,ale cesta dobrá Už aby byl příští týden, jedeme na svátky na chalupu s celou familií s přítulou i přítulou ségry, takže bude srandá A taky se chystáme zajet do Vídně pokochat se trhama a nasát tam vánoční atmošku

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:18
- Nahlásit

Vlasta
To opravdu netuším, taky jsem na to zírala jak zjara. Jak ho lovila nevím, prostě najednou přišla a měla něco v tlamě. Ona rozkrádá všechno možné, takže jí to vždycky seberu a co je neškodné vrátím. No a ono obrovské saranče, ani nebylo nijak zvalchované, zjevně má opravdu měkkou mordu. Nejspíš bylo křídlované, zapeřit nešlo, takže jsem ho zcela nemyslivecky zašlápla. Jen aby mi nezačala nosit pavouky....

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:24
- Nahlásit

Petra Bailie
křídlované saranče, pěkný
tedy takhle ji chudáka připravit o vlastnoručně ulovenou kvalitní bílkovinu, vždyť to je BARF jak vyšitý

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:27
- Nahlásit

Petra Bailie
Tak to bych ti přála Fany,to je pavoukolovka a pavoukonoska od malička

Baysha
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:32
- Nahlásit

Petra Bailie
jana33
Bajšedlo je zase zahradník, jak vidí nějaký keříček, už brousí nůžky

a zcela mimo téma ještě jedna fotočka z nedělní vychajdy s kamarádama:

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 11:45
- Nahlásit

Petra Bailie
křuplo???

Greena v létě dráždí mouchy - snaží se je chytat, ale je pomalej se mu vždycky smějeme. Smích mě přechází v okamžiku kdy jde do pomalejších vos......

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 12:48
- Nahlásit

br br sledujete tu předpověď? -20°, dneska naložím do báglu jabka a tvrdý chleba a obejdu nejbližší krmelce... možná by se dalo i na běžkách, už se to neboří... Hlavně ať nepotkáme prasata!!!
Petra Bailie
zapeřit nešlo, takže jsem ho zcela nemyslivecky zašlápla

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:23
- Nahlásit

Ketrin1
Taky musíme do krmelce a do zásypu.

Včera jsem se musela smát - byla jsem si vyzvednout pemzum a potřebné papíry k zahájení kurzu o první lovecký lístek, no a přihrnula jsem se tam na 10cm podpadkách, v kožíšku, no pán si mě tedy prohlížel a mluvil se mnou, jak s blbcem. Jak kdybych nepoznala veverku od bažanta...

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:29
- Nahlásit

Baysha
Žádnej BARF, ještě by se mi naučila načínat zvěř! Přes zahradničení je u nás Bailinka, když vloni ostříhala rododendron, maminku div nekleplo. Pravidelně udržuje keře podle cesty, ale tam se to naštěstí ztratí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:31
- Nahlásit

Petra Bailie
U nás mají holky oblíbenou pnoucí růži u dveří. Táta jim furt nadává, že jestli mu zmrzne, tak holky budou příští zimu taky furt na mrazu.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 13:53
- Nahlásit

jana33
přišlo cukroví - detailně to rozbalím aždoma, ale na první pohled se zdá vše neporušené. Krása a ta vůně!! Dík
bilksa
Petra Bailie
U nás zahradničí Cora - žere cokoliv včetně růží - a Borgo se pokouší uchcat nějaké ty stromky... ale vzhledem k rozsahu pozemku/rostlinstva se to všecko tak nějak ztratí a rozptýlí v prostoru...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 14:14
- Nahlásit

Ketrin1
Tak to mi spadl kámen ze srdce

Na zahradničení je expert Fany,orve,,co může. Už jsme mysleli,že jí to přešlo,páč to dost omezila,ale přišel podzim,keřům začali opadávat listy,tudíž se ze zakázaného roští stali zapíchané klacíčky a ty přeci Fanča vylamovat,nosit a žrát může

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2010 19:02
- Nahlásit

jana33
Cukroví přebráno a uloženo, pár se jich rozbilo, ale ne moc-tak akorát na degustaci. Mými favority jsou ty kokosové košíčky a hlavně Masarykovo cukroví, to jsem neznala, fakt výborný

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:00
- Nahlásit

Dobré ráno, u nás naprostý konec světa - ráno jsem jela 2 hoďky svých 50km do práce - u nás jazyky, kamiony po příkopech - normálně jsem se bála - kus cesty byl neprůjezdný úplně, takže jsem jela přes Litoměřice - a dojedu k Roudnici a idyla - silnice jenom mokrá, pohoda

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:07
- Nahlásit

Vlasta
Já dneska nechala autí doma,naše sídliště je totál zasněžené.Hlavní silnice ok,ale asi bych se nevyhrabala bez následků od nás.
Včera na Konopišti kosa - -7-10 st. a lakotní střelci,kteří v 6 lečích nastříleli 417 bažantů,ale chtěli šaškovat celý den.Končili jsme v 16.30!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 08:15
- Nahlásit

Zuzana T
Ty jo, já jdu až v lednu na KOno, doufám, že tam neumrznu. Jaké máš boty?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:22
- Nahlásit

Vlasta
Chodím v italských goretex-kách zn.Asolo a návlakách.Holiny nemám pořád nemám odvahu je pořídít

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:30
- Nahlásit

Ketrin1
Tak to jsem ráda. Kokosovejch košíčků si važ,pekla jsem je solo pro tebe
U nás furt chumelí a chumelí,za chvíli vyrážíme do Motola,tak jsem na tu cestu zvědavá. Minule jsem to kvůli kalamitě zrušila,tak podruhý už se mi nechce

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:33
- Nahlásit

Zuzana T
Jsem přemýšlela, že jestli bude sníh tak si vezmu kožené jezdecké návleky - minichapsy, nebo tak nějak se to jmenuje - mám taky jenom kožené zimní kotníkové botky,sice jsou naimpregnované, ale v mokrém sněhu vydrží pár hodin a promáčí se - na celý den tedy nejsou dobré. Toužila jsem po stejných kožených holinách(hovězí kůže) co má Míša a ty jsou úžasné - na honech jí není ani zima a ani v mokrém sněhu se nepromáčí - no ale ještě letos to musím vydržet - budou stránky...

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:38
- Nahlásit

Já mám takové jako holinky s filcovou vložkou na zavazování a odchodím v nich všechny naháňky. Zkusím je najít na netu a hodit sem,jsem s nima moc spokojená

jana33
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:41
- Nahlásit

Našla http://www.obchod-rybareni.cz/astro-thermo-zimni-b oty-de-luxe-cormoran-5489

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2010 09:57 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

jana33
mám doma hodně podobné,koupené v prac.pomůckách jako boty do mrazíren - sice nemají sněrování a vložka se nedá vytáhnout, ale je mi v nich zima jako hrom - ta gumová podrážka mi připadá naprd.
Toužím po něčem takovém:
http://www.lesapriroda.cz/lesapriroda/eshop/8-1-OB UV/47-2-Vysoke-boty/5/6111787-Lovecka-obuv-Iceland

<< 1 ... 288 . 289 . 290 . 291 . 292 . 293 . 294 . 295 . 296 . 297 . 298 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání