| Autor |
Zpráva |
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:06
- Nahlásit
Zuzana T
no prave...a nejak jsem uz ztratil prehled, co je levne a co drahe jidlo no
Musim se kouknout, kdo tam je. CACIT se mi neztrati no, stejne jich potrebuju vic a z vice zemi, takze mame cas
Vlasta
a krupickuuuu, tu ja rad
Jojo, porad doufam, ze to je svaloveho razu. A zlepsuje se to. Uz par let zpet jsem to mel podobne a odeznelo to a byl klid, tak snad je to stejny. Jak rikam, do pondelka vyderzat!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:27 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Jo sladká jídla začínají být také dost drahá.Např. borůvkové knedle s tvarohem je bomba do vazu ,žemlovku děláme s vánoček ,jablek a tvarohu - také docela drahé.Můj problém -neumím - naplánovat ošizený recept.
Takže včera měla děcka tady připravený jogurt vážený smetanový s lesním mraženým ovocem a cereáliemi - žádná Dobrá máma za 4.50Kč.Neumím moc vařit levně,no.
No už jsem něco splácala -svíčková,salát z tuňáka,telecí ragů ,treska s brokolicí s sýrem,buchtičky se šodó,sekačka s br.kaší atd- dali by jste si?Já už mám někdy pocit marnosti - děti vyhazují úplně všechno .Dneska jsou kuřecí řízečky,tak jsem zvědavá ,kolik jich vyhodíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 09:29
- Nahlásit
Zuzana T
já mám ráda všechno co nemusím vařit sama..... tedy myslím domácí jídlo, v restauracích mi zase tak moc nechutná.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:34
- Nahlásit
4 nase videa z trialu v Madarsku na mem profilu na youtube:
http://www.youtube.com/user/Freshak76
1. - http://www.youtube.com/watch?v=vRxN8D64Z2A
2. - http://www.youtube.com/watch?v=fIiDFCsPMhk
3. - http://www.youtube.com/watch?v=IQEhFAdLdFE
4. - http://www.youtube.com/watch?v=UkfZso-gg14
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 13:36
- Nahlásit
Fresh
Moc gratulujeme
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 14:11
- Nahlásit
Fresh
tak 2. a 4. jsou hustýýýý - na nás je to ještě moooc daleko.
My jsme to měli o moc blíže.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 14:13
- Nahlásit
Marie Šustová
diky
Vlasta
no...naprosto drsna je ta jednicka, nevim, jestli jsi cetla komentare, ktere jsou pod tim, tam je to popsane;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 14:21
- Nahlásit
Fresh
Já u té 1. nevidím kam pes šel, je vidět spíše Tebe a jak navádíš, ale jak daleko je pes tam není, je někde v tom křoví, ale kde??. Jo a komentáře nevidím vůbec žádné - otevírám to tady přes ty Tvoje odkazy - ale jestli tam jsou komentáře anglicky, tak mi to rovnou napiš co tam je
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 14:24
- Nahlásit
Fresh
no to je dááálka - ty jsi na něj viděl?Pěkné.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 14:30
- Nahlásit
Vlasta
kdyz si otevres to video tak vpravo pod nim mas treba "2 zhlednuti". a pod tim mas takovou malou "dvojsipku" - na tu klikni a rozklikne se ti komentar, je to anglicky a pod tim cesky;)
Treba u toho prvniho videa je tohle:
Nas prvni kus na tomto trialu (a to uz jsme byli ve treti leci). Kus byl strelen behem lece nahore na kopci zhruba v miste, kde jsou videt vysoke stromy pote, co vyslu psa. Nebylo uplne jednoduche psa handlovat pote, co zmizel v lese, protoze po cca 20m ho nebylo vubec videt a stale zbyvalo cca 50-70m na vrsek kopce.
Zuzana T
obcas, snazil jsem se, akorat slunicko mi svitilo do oci ))
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 14:37
- Nahlásit
Fresh
Jo už jsme to četla, tak po tom přečtení mi to připadá ještě těžší ( předtím jsem se neuvědomovala ty okolní kusy) - jsem zvědavá, jestli to budeme umět někdy taky projít - alepsoň projít, o vítězství záměrně nepíšu
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 14:39
- Nahlásit
Vlasta
jeste podotykam, ze jsme tam samozrejme stali asi 20min, mozna dele a byly nastrilene ty kusy vpravo, ten kus nahore a jeste neco vlevo - to vlevo bylo nejdriv sesbirane a pak jsem posilal ja psa nahoru. Resp. nejdrive ta holka vedle me, jeji fena to neprinesla, tak pak jsem sel na radu ja. Takze tam je hodne dlouha prodleva. A nejsem si uplne jist, ze pes videl, ze tam neco padalo...tak daleko a tak vysoko. Takze to spis byl blind nez memory. Takze asi tak
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 14:54
- Nahlásit
Fresh
a účast byla pouze trialáci a nebo i něco výstavního??
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2010 17:36
- Nahlásit
Vlasta
nejsu si jisty, jestli tam dva goldeni nebyli nahodou half, zbytek trial. Jinak na FT v Rakousku se sem tam nejaky show objevi...samozrejme, neni jich moc, co by na slusne urovni behali Mka a Ska.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 17:01
- Nahlásit
Fresh
Velká gratulace
My dneska s dospělákama odchodili naháňku - mínus dvacet,sněhu po kolena, prasata byli vidět,ale šli do pérdelky,takže střeleno nula - prostě ozbrojená procházka za třeskutýho mrazu a v tom největším bordelu - polovinu lečí jsem lezla po kolenou A zítra nás čekaj bažanti s Fanynkou, jestli teda po dnešku budu chodit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 18:17
- Nahlásit
jana33
Taky jsme měli perný hon. Tři metry vysoké rákosí, sněhu po kolena, no radost. Ale jinak paráda. Charlotte si zaaportovala zajíčky i bažanty, tak byla mooooc spokojená. Celou dobu nádherně slídila, chodila daleko, dokonce dostala pochvalu od členů sdružení.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:01
- Nahlásit
bilksa
Kamarádka Eva s goldenkou Dorkou dnes vyhrála MFTR a má CACITa!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:09
- Nahlásit
Zuzana T JJ, musím jí na FB pogratulovat!!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 20:41
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to jsou šikulky!!
jinak fotečky z honu, kdo by se chtěl mrknout:
http://bilksa.rajce.idnes.cz/Hon_na_drobnou_-_Doma nin_4.12.2010/
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 21:33
- Nahlásit
Zuzana T
slysel jsem, Misa druha, taky gratulace...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 22:37
- Nahlásit
Páááni tak to je super, to jí musím napsat ))
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 22:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ahoj všem opět po dlouhé době!
mám pro Vás hádanku...
jmenuje se "Hledej labradora"
musela jsem se podělit, to byl jeden z mnoha dnešních kousků naší hnědky...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2010 23:36
- Nahlásit
Eda
wooooooow DDD
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 07:52
- Nahlásit
Eda
Super fotka!!
Tak kolik je u vás mrazu? U nás 17 pod nulou, ale stačilo mi to. Ještě, že ten hon jsme měli včera... Dneska jsem pro změnu opět v práci. A vypadá to, že tu budu trávit každou adventní neděli...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 12:47
- Nahlásit
choco
Já ho nenašla ,krásná zimní fotka!
Já chtěla dneska fotit něco na PF,ale slíbené sluníčko nesvítí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 13:04
- Nahlásit
Zuzana T
Taky musím udělat nějaké fotečky. Nějak není čas. Ke všemu to zítra vidím na postel - je mi pěkně špatně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 16:59
- Nahlásit
Tak u nás už je jenom -5°C, sníh na silnici je neshrnutá břečka a na chodnících to samé - fuj!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 17:26
- Nahlásit
Vlasta
Má se oteplit, tak doufám, že sníh nesleze, to by mě fakt naštvalo.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 20:36
- Nahlásit
bilksa
mrazu je dneska jen mínus 5, ale v sobotu bylo ráno -17st., to nebylo fajn, ale labradorka se tvářila jakože nic
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2010 21:03
- Nahlásit
Eda
Já ani nevím, kolik je tady, pořád ještě sedím v práci,ale ráno jsme taky měli -17°
Holky taky nevypadaly, že by jim to nějak vadilo...
|