| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 09:15
- Nahlásit
Já jsem dneska zůstala doma, tak nemusím klouzat... Potřebuju se učit, zítra píšu test a ještě jsem to ani neviděla...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 09:45
- Nahlásit
bilksa
hmm, tak to taky nic moc...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 10:51
- Nahlásit
Vlasta
No dá se to přežít, sice mě to ukrutně nebaví, ale furt lepší, než drátem do oka, že??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:27
- Nahlásit
bilksa
Nooo, taky pravda - nevím co Zuzka, jestli stávkuje??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:36
- Nahlásit
Vlasta
No jo, nepochlubila se. Já ani nevím, jestli stávkují školy tady u nás. No, každopádně, já vlastně stávkuju, když jsem nešla do školy.....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:42
- Nahlásit
bilksa
No dneska se ani neukázala, tak asi demonstruje na Václaváku
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 11:49
- Nahlásit
Teď jsem si ji představila v první řadě s nějakým transparentem a píšťalkou...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 12:02
- Nahlásit
bilksa
Nee - Zuzka by třískala hrncema
A místo rajčat by házela talíře.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 12:18
- Nahlásit
Vlasta
No, nechtěla bych být v jejím dosahu...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 17:50
- Nahlásit
bilksa
Vlasta
Hele nechte si to joo,já poctivě makala na 6ti lečích na KONO.Dnes byla znovu Lexy a dělala mi kromě 1.leče.kde ještě trochu panikařila při střelbě, jen radost.Poslední tři už seděla na volno a nosila při střelbě na povel.Ale otrkává se potvora velmi rychle a v poslední leči se snažila být trochu nezávislá.Takže jsem jí musela připomenout,že šéfuju já.Ale jinak, jsem moc spokojená. Dokonce jsme dostaly pochvalu od obou výcvikářek.
Jsem ale utahaná jako kotě.Sněhu mraky,do toho obleva,takže pršelo ze stromů a sníh byl těžký.Cestou domů jsem topila na plnej céres a vyhřívala si i sedačku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 17:55
- Nahlásit
Zuzana T
Tak hlavně, ať to neomarodíš. Jo, tak ty místo stávky makáš na Kono, jo??? S kým si byla?
Nezávislost potřebujeme mi, co nám musí pesani slídit, takže já to u Charlotte naopak podporuju. Nemůžu s ní při slídění vlézt do každého křoví, takže musí holka makat sama.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 18:45
- Nahlásit
bilksa
No s Lexy přece.Neomarodím,zima mi nebyla,jen ty mokré nohy a hlava byly nepříjemné,ale jsem uťapkaná.Lexy jsem musela ke krmení budit!
Ale ona také slídí nezávisle,ale při leči musí jít na povel,nemůže vyrazit kdy chce.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 19:49
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, tak v leči, to jo. Já jsem dneska zjistila, že snad 18. máme první volnou sobotu od začátku září, kdy začaly hony na kachny. Zatím nikdo nevolal, abychom přišli. Celkem se mi to hodí, protože by mě mamka už asi zakousla, když bych před Vánoci zmizela....
Jinak jsem myslela, s jakýma výcvikářkama....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 19:55
- Nahlásit
Zuzana T No jo vidíš, to mě ani nenapadlo. Tak Ty nejsi státní zaměstanec, to jsi skoro kapitalista - na honu na Kono
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 21:41
- Nahlásit
Vlasta
jo to ne,já tam makala,jako nádeník pro něm.velkotovárníka a jeho skupinu.Stříleli moc dobře a jeden rozdával čokoládové bonbony
bilksa
No ty nevíš které - ty,co pořádají Albeř!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2010 21:44
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem si to myslela.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 07:01
- Nahlásit
Hura, jsem tu dneska prvni Hlasim u nas v noci v 11 tak +5 stupnu, rano v pul 6 nula a neprijemne mrholeni, jak tohle namrzne, tak to bude poradny prusvih...hlavne at neprijde zadna kalamita zitra, jedu do Znojma
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:24
- Nahlásit
Fresh
U nás už to namrzlo - fakt "paráda" ráno jsem škrábala z předního skla asi 1cm ledu - vůbec to nešlo. Bylo jenom -3, ale večer ještě lilo a tak to namrzlo dokonale??
Vítr fučí a mě leze zima až do mozku - jsem naprosto znechucena
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:24
- Nahlásit
Tady mrzne, bílo, idylka,má to jen jednu chybu a to že makáme jak barevní, jak se na nás valí konec roku Po práci jdu vyvětrat hlavu se psy a po 20.h usínám na gauči ještě že mi Jana peče cukroví. včera jsm se smečkou natrefila na asi 12 prasat - brr, samozřejmě se za nimi pustili, mladí se na zařvání vrátili hned, Bresta hlušec se objevila po nekonečně dlouhé asi půl minutě.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 08:59
- Nahlásit
Ketrin1
to se máš, my momentálně chodíme na louky a do lesa pouze o víkendu, bo já dorazím nejdřív v 16,30 z práce a to už je tma. Talže chodíme "za kulturou" na vodítku okruh po městě.- tam se alespoň svítí.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 09:17
- Nahlásit
Vlasta
Tma mě nezastaví, to by se nedalo jít na krok, taky se teď vracíme za tmy. Musím jen teď rychle pořešit neslyšící Brestu - když se nemůžeme navzájem kontrolovat zrakem, jsem z toho nervózní, že se ztratí. Dnes budeme zkoušet el./brnící obojek, který by měl nahradit píšťalku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:09
- Nahlásit
Ketrin1
a ultrazvukovou píšťalku taky neslyší?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:35
- Nahlásit
Vlasta
Bohužel, už ne. Jinak se orientuje zrakem (ukazuju jí), nebo když vidí že přibíhají mladí, tak automaticky přibíhá s nimi - ale teď v té věčné tmě je to problém. Jinak je ale čilouš, běhá a její věk by jí nikdo nehádal, tak ji nechci "odsoudit" na vodítko.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 10:55
- Nahlásit
Ketrin1
hm, tak to je blbý..... taky nás to asi čeká....
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 11:09
- Nahlásit
Vlasta
taky nás to asi čeká....
Kolik je tomu staršímu?
Jsou mnohem horší věci, tohle se dá aspoň já to nijak tragicky nevnímám, ona je pořád stejná, strašně pozitivní a veselá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:31
- Nahlásit
Ketrin1
staršímu je 7 pryč ale už teď občas mám pocit, že je mírně mimo a že za šera vidí špatně - štěká na věci které mu dřív nevadily a bojím se toho, kdyby se měl na staré kolena začít třeba počůravat - v bytě by to bylo strašné. Kámošce se takto půl roku počůrávala fenka - nekastrovaná - nakonec ji musela dát do kotce k tetě - tedy přestěhovala tam všechny 3 svoje psi, aby nebyla sama a necítila se odstrčená, ale nedalo se to doma vydržet. Měla nemocné srdce a zavodňovala se a asi za půl roku na to ji nechala uspat, bo už se nepostavila na nohy - byl to labroušek bez PP a bylo jí hezkých 14 let.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 12:40
- Nahlásit
Vlasta
Nám se takhle právě zavodňovala a počůrávala Bibča, a to takové tři roky určitě .... v bytě nicmoc no...hlavně teda máma z toho byla šílená...takže se s ní lítalo jako se štěndem každou chvilku ven,ale i tak se stávaly nehody ... ale neumím si představit,že bychom ji dali kvůli tomu pryč a nebo až budou staří černoši,tak je dali na zahradu do kotce, kvůli tomu,že to neudrží...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:01
- Nahlásit
Vlasta
Tak to je ještě mlaďoch - ovčandě bude 8 a zatím se drží kromě zubů, se kterými měla problém je fyzicky i psychicky naprosto v pohodě. Mám z ní radost - i veterináři nezávisle na sobě jí hádají max. 5 let. No každý měsíc dobrý, ovčáci mají průměrný věk 8-9 let, bohužel většinou odcházejí na nohy.
Sestřenka má goldena, kterému bude 12 a taky se drží. Zvládá s námi i dlouhé procházky.
Musíme doufat, že staroušci si užijí každý den, co jsou relativně v pořádku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 13:14
- Nahlásit
bilksa
jj, taky doufám, že to bude dobré a že nepřijdou takovéto dlouhodobé problémy.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2010 14:15
- Nahlásit
Vlasta
7 let, to má ještě čas na trable.
Sali měla ke konci největší problémy s nohama... kdyby musela chodit po schodech, bylo by to těžko řešitelné, i jen 1 schod zvenka domů se jí muselo pomoct. Máte výtah?
|