| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 07:52
- Nahlásit
My jsme taky měli "šťastné a veselé": v jedné nemocnici mám otce a ve druhé tchyni - jeli jsme za tchyní na návštěvu a šla s náma švagrová - hned mezi dveřmi špitálu sebou sekla a zlomila si ruku - tož mám to zapotřebí??? Jsme jak lazaret...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 08:47
- Nahlásit
Vlasta
No to je tedy historka,jak z Bakalářů.No tak hlavně,ať se všichni rychle uzdraví.
U nás proběhly svátky v klídku,sladké nemůžu ani vidět a vůbec jídlo mi nedělá dobře...
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 09:38
- Nahlásit
Tak to já s přeslazením problémy nemám, Tina v nestřežené chvíli sežrala VŠECHNO cukroví, zbylo jen pár vanilkových rohlíčků a ještě oslintaných. Měla jsem pak starost, jestli neřádovi nebude zle, ale kdepak, jen se chechtala, olizovala se a provokativně pomlaskávala.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 09:51 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
No,na Rozárku už to bylo dost,asi jí 30. necháme radši doma.
bilksa
na mě to teda padlo dneska,jsem jak praštěná palicí a kašlu,tak doufám,že se to nerozjede
Vlasta
Teda to někdo natočit,tak si lidi budou říkat,že je to už přehnaný
Petro,tak hlavně,že si holčička pochutnala ty jí máš na mase,ne? To pak tráví všechno. Samouš na svatbě,když se setmělo, vylízal všechen tuk,co se vypekl ze stokilovýho prasete a taky v pohodě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 11:56
- Nahlásit
No jo, Bakaláři hadra - akorát, že ani u jednoho to nevypadá dobře - tedy mimo švagrovou, ta tu ruku asi přežije..
U nás doma jsou taky všichni přeslazení - dneska na oběd jsem si v práci objednala pizzu - asi prasknu - cukroví co jsem tak hlídala nakonec taky zbývá - budu ho muset donést do práce - tady se sní všechno
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 12:23
- Nahlásit
Vlasta
jj krabičku jsem do práce dneska donesla také.Zítra zbytek cukroví poputuje k mladým do Radotína.Oba jsou hubení,těm neuškodí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 13:22
- Nahlásit
Zuzana T
Hele zrovna my dvě nosíme do práce jídlo co?? To je jak nošení dřeva do lesa
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:03
- Nahlásit
Vlasta
To víš,v kuchyni studená plotna,co mi zbývalo!
Evka S
Došel mi kalendář,pošli účet, ať nejsem do nového roku dlužná.A díííky,jsou tam krásné obrázky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 14:30
- Nahlásit
Zuzana T
Eva nakupuje v Globusu ale fakt, před oběděm jsem s ní mluvila, že tam jede... mě se kalendář taky moc líbí, brala jsem si jich 5 a bylo to málo.... ještě bych udala min.2 kousky. Příště si objednám více.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 15:16
- Nahlásit
Vlasta
a máš č,účtu,že bych to hnedka poslala.Jestli jo,písni mi ho na mailík.Díky.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 17:52
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, hned pošlu, já jsem teď byla pár dní ve víru vánočních návštěv, takže jsem na to zapomněla. Jsem ráda, že se ti líbí. U nás Ježuch nejvíce nadělil pejsanům. A nám pořádný blesk k foťáku, takže už budu moci bez starostí fotit na výstavách v hale.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2010 20:20
- Nahlásit
Jsem dneska jela z práce a volá mi kolega, který jezdí stejnou cestu a jel přede mnou, že u jedné vesnice běhá kolem silnice bílý pes s vodítkem a není na tom sněhu skoro vidět, tak ať dám pozor. Tak jsem koukala a fakt, sněhobílý velký špic s bílým vodítkem sedí u krajnice a kouká. Bylo mi ho strašně líto. Bylo to mezi vesnicema - nikde nikdo. Tak jsem volala na Impulz aby dávali pozor všichni kdo tam pojedou, potom na Městskou Policii, ti mi řekli, že oni nic, bo pes není na území města, tak jsem volala na státní Policii a ti tedy alespoň slíbili, že tam někde mají auto, tak ho tam pošlou a zkusí chytit. Prý pokud ho chytí tak ho dovezou starostovi nejbližší obce a ten se o něho musí postarat - tož nevím, jestli jsem ho neměla naložit sama a dovézt do útulku, ale zase jsem přemýšlela jak je přesvědčím, že to není můj pes - slyšela jsem, že to je problematické - tož nevím, zítra ráno budu koukat, jestli tam ještě není ale po tmě ho asi ani neuvidím - asi ho chudáka někdo vysadil z auta, že tam tak čekal u silnice....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 09:00
- Nahlásit
Tak co??? dneska nic??? My jsme zapadaní sněhem - do rána skoro 15 cm napadalo - tady v Roudnici ale skoro nic.
Psa jsem ráno neviděla, tak snad přežil...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:15
- Nahlásit
Vlasta
U nás ani vločka. Včera jsme s manželem udělali povinnou návštěvu u jeho rodičů, dneska už jsme doma a máme návštěvu pro změnu my.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 10:59
- Nahlásit
bilksa
mě už ta zima leze na budku - ráno vstanu a pořád je sníh a nebo sněží - dneska mě bolí v krku a vůbec nemám náladu na to jít se psama potmě na louku a bořit se po kolena ve sněhu - fuj, zima je hnus, ale zase velké vedro v létě taky, tak asi nevím co bych chtěla??
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:03
- Nahlásit
Petra Bailie
sežrala VŠECHNO cukroví,
u nás to bylo podobné...
Eda si očesala "stromek" - sundala perníčky a zlikvidovala komplet i s látkovýma mašlema. čekala jsem, že jí bude alespoň špatně, ale kdeže, můra jedna hnědá!!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:37
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, u nás taky dneska zase dochumelilo pár čísel. Já zimu miluju - ne tedy na cestování autem - pejsani si to taky užívají. Jsem raději, když je sněhobílo, než když se střídá jen mráz s blátem. Vedro taky nemusím, protože to trpí i pejsani.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:46
- Nahlásit
EvkaS
jsem dneska ráno krosila Fabkou zkratkou zasněženou klikatou do kopce a úplně jsem si fandila jak mi to pěkně jede - mám tam po cestě takové esíčko, hodně prudké, úzké a do kopce - ještě to nebylo ani proplužené a tak jedu a říkám si, že hlavně nesmím dopustit hrabání kol, jinak tam skončím - tak první zatáčka dobrý a ve druhé vidím světla - tak si říkám dobrý, snad ten protijedoucí pojede u kraje a mineme se bez zastavení - a ona to byla fréza - tož jsem tedy musela zastavit - fréza projela - já jsem couvala na to posypané a vyplužené abych se mohla zase rozjet... tak ranní adrenalin proběhl... po okreskách mi to nevadí, spíše se bojím jezdit po dálnici za takového počasí jako dneska ráno - po prdelkách jede každý celkem pomalu, bo se bojí všichni - na dálnici se občas najde jeden statečný který to valí a ohrožuje zbytek přítomných.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 11:59
- Nahlásit
Vlasta
To chápu. My budeme mít zítra adrenalin, až pojedem přes Vysočinu směr Brno. Snad to tam bude protažené a posypané. A ten kus D1 bude asi taky bžunda. Ještěže nemusím řídit.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 12:07
- Nahlásit
EvkaS
tak to já raději řídím - když sedím vedle tak mám pocit, že musím řidiči radit - což sama nesnáším - že jede moc blízko, moc rychle apod.. - a ještě pokud je to v případě mého manžela, který jezdí 40 let kamionem - to jsem opravdu na zabití...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2010 14:35
- Nahlásit
Vlasta
Je fakt, že občas mě taky svrbí jazyk, ale raději mlčím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 10:23
- Nahlásit
Ahoj všem,tak dnes je mi po dvou dnech kurýrování,pocení a pití čajíčků líp,ale obávám se,že to na zítřejším honu zase přiživím. Ale je to poslední hon v sezoně,tak to si nemůžu nechat ujít a Fandule mi už leze po hlavě,tak potřebuju,aby tu energii někde vybila,trdlo naše
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 10:27
- Nahlásit
Dobré ráno! U nás celkem zima - ráno 15 pod nulou. Jdu psát seminárku a až se oteplí, tak pomažu s holkama na procházku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 10:29
- Nahlásit
jana33
Nápodobně - taky se snažím vyležet, co se dá, mamka mi nadává, ale na Silvestrovskou naháňku prostě vyrazím. Už jsem vynechala hn 26., tak Charlotte je jak kýbl šroubů...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 12:15
- Nahlásit
Tak jsme zpět z procházky, bylo nádherně, sice mrazivo, ale nefoukal vítr, všude absolutní ticho, ani živáčka, no paráda. Prošli jsme půl revíru, přečetli jsme stopy ve sněhu, no fakt krása.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 12:31
- Nahlásit
bilksa
závidím, já sedím v práci, ale stihla jsem přepsat zkouškové plány na rok 2011 pro celou naši bandu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 12:37
- Nahlásit
Vlasta
no to jsi šikula! Já jsem si něco vypsala do diáře, ale nestíhám.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 13:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Ahojda,jaké máš plány,sem s nimi nebo na mailík.
bilksa
Ty už zase marodíš - jako mamka bych ti asi naplácala,když by jsi do těchto mrazů chtěla jít na celý den na hon -
Jestli nejseš fit,tak tě to může dorazit.Je opravdu velká zima!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 14:26
- Nahlásit
Zuzana T
Ne zase, ale ještě. No jo, mamka by mi taky nejradši naplácala. Když já jsem hrozná, dokud nemám teploty, tak si říkám, že to není tak hrozný. Ono mi relativně nic není, jen jsem zahleněná.
To mám štěstí, že tě nemám za mamku.
Nechystáš se příští pátek na hon na Konopiště?? Zvala mě kamarádka, ať jedu s ní, ale už to letos asi nechám. Kromě toho nachcípání ani nevím, jak to tam funguje, a tak.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 15:19
- Nahlásit
bilksa
No chtěla bych jet ještě jednou v lednu,ale nevím,kdy a jestli to půjde.Navíc jsou termíny už dost obsazeny psovody.Potřebovala bych vytáhnout ještě jednou Lexy.A v pátek nemůžu - chystám se na Olomouc.
|