| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:27
- Nahlásit
Vlasta
Já nepříjemná nebyla spíš vytřeštěná a navíc se sešli za ssebou,takže čekali postupně na audienci před kanceláří ,no děs.Oni vědí,že je to zbytečné,ale musí vykazovat činnost.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:38
- Nahlásit
Ketrin1
to je hustý - zjistila jsem, že jsem špatná výcvikářka
Zuzana T
Tak to jsi hodná ved.ŠJ - poslala jsem Ti na Meandry recepty na listové těsto - vypadá to fakt lákavě - pro mě tedy spíše ty slané.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:42
- Nahlásit
před chvílí jsem dostala ještě jedno kreslené novoroční přáníčko a jsou tam dva chlapi podávající si ruku a pod tím text:
TAK AŤ SE VÁM DAŘÍ SOUSEDE. ALE NE MOC. TO BY JSTE MĚ NASRAL.......
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:53
- Nahlásit
Vlasta
pěknýýýý!!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:58
- Nahlásit
Vlasta
došly,díky,ale potřebovala bych nejdříve shodit a pak to zkusit udělat.
Přáníčko je pěkné.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 10:08
- Nahlásit
Zuzana T
to já taky, ale moji Otesánci by to zblafli hned... já dělám osvědčené ty listové čtverečky zmrazené od Nowaca plněné Hermelínem s kečupem a pórkem - na dva plechy a nezbyde - tak ty slaninové by je určo taky zajímaly..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 12:44
- Nahlásit
My včera rozbourávali divočáka a pečený žebra hltali v jednu ráno ale byla to dobrota. A o víkendu udělám z něho svíčkovou,taky ňamička. Jinak tady zase sněží,jestli přijde to velký oteplení,co slibujou,tak to bude vážně humáč
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 13:22
- Nahlásit
jana33
Hele a jak to děláte s veter.prohlídkou divočiny - aby v mase nebyl parazit atd?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 13:26
- Nahlásit
tedy toto mě zaujalo
tedy - kdo je tady z JIžních Čech???
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 13:47
- Nahlásit
Vlasta
Šáka - bilksa , já jen sporadicky na chalupě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 13:51
- Nahlásit
choco
tak tedy holky přiznejte se ať Vám můžu závidět????
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 14:05
- Nahlásit
Vlasta
Já fakt ne, výhry se mi odjakživa vyhýbají obloukem...ale jako šiklo by se to,páni, se někdo má...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 16:04
- Nahlásit
Vlasta
Ani já nejsem ten šťastlivec - to už bych ležela ožralá pod stolem.
Zuzana T
U nás se bere vždycky vzorek bránice a dáváme ho kamarádce na kraj. veterinární správu. Pokud vím, tak je to povinnost.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:01
- Nahlásit
bilksa
aha.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 17:22
- Nahlásit
Zuzana T
Vzorky by se měli brát z 5 míst nebo kolika. Každopádně s masem čekáme,až přijou výsledky,ale ty žebra se pečou přes 4 hodiny,takže i kdyby tam svalovec byl,tak to by nepřežil
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:04
- Nahlásit
jana33
a psům dáváš divočáka,myslím syrového?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 18:13
- Nahlásit
Zuzana T
Nedávám žádnou zvěřinu. Leda bych jí koupila v krámě ono by se event. breberky měli zmrazením taky zničit,ale přece jen to není kromě toho svalovce vyšetřený,jako maso z krámu nebo Vetamixu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 19:35
- Nahlásit
jana33
to je rozumné.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 08:20
- Nahlásit
Dobré ráno, tak jsem doklozala do práce a když jsem si v Roudnici na náměstí chtěla koupit svačinu, tak po vystoupení z auta jsem hodila zodpovědně takovou tlamu, až se mi zatmělo. Mobil vletěl pod auto a myslíte, že mě někdo zvedal? Néé parta dorostenců na chodníku se lámala smíchy - zasraná zima!
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 08:46
- Nahlásit
Já jsem se div nepřizabila cestou do práce, a to dělám na Karláku v nemocnici. Jak se tam budou dostávat všechny ty babičky a dědečkové si vážně neumím představit.
Tina včera chytila ve sněhu myš a než jsem si stačila rozmyslet, jak si ji od ní vezmu, aby mě nekousla (myš, ne Tina), normálně ji schlamstla! Až tolik by to s tím BARFem teda přehánět nemusela.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 08:58
- Nahlásit
Tady to celkem jde, místní velkopodnikatel v dopravě štědře posypal pískem celou vesnici kvůli svým kamionům a hlavní tahy jsou rozsolené na břečku. Ale odpol.na psí procházku nevím, jestli vzít brusle, nebo mačky?!
Petra Bailie myši jsou prý zdravé, plné vlákniny
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 09:08
- Nahlásit
Dobrý den,moc se omlouvám,že sem vpadám.Mám ani né měsíc fenku kudrnatého retrivra.Nechodí sem náhou nějaký majitel kudrnáče,ráda bych se zeptala na pár věcí.Předtím jsme měla NO,takže retrivři jsou pro mě kapku neznámá.Díky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 09:20 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
arsiela
Vítám novou diskutující - karlíků je málo a myslím, že sem nikdo od nich nechodí, zním jednu paní která s fenkou Curly retrievera dělá working testy - ale nechodí sem. Odkud jsi a potřebuješ něco spešl?? Oni nebudou asi zase tak odlišní od ostatních retrieverů - myslím...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 09:26
- Nahlásit
arsiela
Také vítám a zdravím, curlyci jsou krásní. Jinak si myslím totéž co Vlasta, že v globálu to bude asi dost podobné...
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 09:47
- Nahlásit
Díky moc za přivítání.Já si přivezla Aishu z depozita,chovatelka ji dávala pryč pro nevhodnost k loveckému využití.Má reakci na střelbu.
Je pohodová,strašně mazlivá.Akorát mám jaksi kapku problém s žárlivostí.Nikdy jsme se s tím nesetkala,Aisina ode mne odhání jak psiska(máme ještě papillony a šiperku),tak občas i lidi.Prostě se na mě strašně nafixovala.Nevím,jestli to časem odezní,až si tu zvykne,nebo jestli to je rys retrievrů.Samo když vylítne,tak ji vynadám,pošlu na místo a ignoruju ji,že tohle teda ne.Ale furt to je takové napětí,abych měla oči i vzadu.Jiank psiska snáší v poho,jen se ke mě prostě nesměj přiblížit na moc blízko.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 11:44
- Nahlásit
Co je to z depozita? Charakteristický rys retrieverů to není, bývají vstřícní a přátelští ke psům i lidem. Spíš má trochu nevyrovnanou povahu, může to být i špatná socializace, bude to chtít trpělivost, přátelskou reakci odměňovat, stanovit jasná pravidla, respektovat hierarchii smečky. Někdy může být se zařazením dospěláka problém, nedávno ho řešila Ketrin s labradorkou, nakonec pro ni našla jiný domov. Každopádně budu držet kudrnce palce, aby se dobře zabydlela.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 11:54
- Nahlásit
Petra Bailie
Petro je to v podstatě útulek,akorát,že ty psi jsou rozmístění v rodinách.Mluvila jsme i s chovatelkou,od které Aisha je a prý tam byla se psy v pohodě.Je možný,že je prostě vyplašená,během měsíce měnila podruhé majitele,tak má možná i strach,že tu zas bude jen na chvílu.Dneska je v pohodě,už i snesla,že mám papiše na klíně a ona leží na pelechu.Asi jsme to zvorala sama na začátku,že jsme ji po příjezdu všechno tolerovala,aby si zvykla.Pochvalu a pamlsek dostane,kdykoli když splní daný povel co má.Je to dost cíťa.Socializace nevím má nějakou zkoušku vloh retrivrů,jezdila i hodně po výstavách,tak asi na běžný ruch zvyklá je.Každopádně v autě je v pohodě, k návštěvám je velmi přátelská.
Já ted chodím o berlích,tak s ní na procházku jde manžel,ale choděj až večer,jinak venčím na zahradě.Ona ani moc o procházky nestojí,je to takovej povaleč gaučový,nejspokojenější je doma,když je zalezlá u mě,nebo u malého syna.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:22
- Nahlásit
arsiela
Zdravíme!! Já si myslím, že si opravdu zvykne, chce to nastolit nějaký řád, netolerovat jí to. Musí být hodně vystresovaná, když takhle měnila pány, tak si myslím, že je to spojené s tím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 12:44
- Nahlásit
Souhlasím s holkama,čubina se potřebuje dostat do normálu, tyhle změny nedělají retrívrů dobře, jsou na svých smečkách dost závislý přirozeně a pokud se přihodí takovýhle střídání majitelů, je jasný,že o to víc se na majitele upnou. Určitě jí žádný vyjíždění netolerujte,ale rozhodně nezapojujte agresi,byť slovní. Posaďte se třeba na zem,psiska si rozmístěte okolo sebe,hlaďte,rozdělujte pamlsky na střídačky, curlici nespouštějte z očí,jakmile zavrčí nebo se zježí,důrazně ale klidně řekněte ne a schválně hlaďte ty ostatní,ale dívejte se významně na ní,jakmile je curlice v klidu,tak pochvalte a hladte i jí. Je to hra na postřeh,nedat jí šanci vylítnot. Takhle pozná,že se vyplatí,když mlčí a toleruje ostatní,protože dostane,jak pomazlení,tak kokino,když bude prudit nedostane nic. Ona se podle mě i sama časem uklidní,až získá jistotu,že už je u vás natrvalo, a že lásky a pozornosti bude mít dost. Držím palce
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:33
- Nahlásit
arsiela
Taky myslím, že se to časem poddá a že je to tím, co má za sebou. Ale zrovna tak to může být projev slabší povahy, slabších nervů od přírody, tomu by nasvědčovala i ta reakce na střelbu. To asi uvidíte až po nějaké době...
Jinak to co jsem řešila já byl problém zcela opačný, psice byla ve svých očích mistrem světa, Superwoman a ředitelkou vesmíru
|