Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 16:19
- Nahlásit

Zuzana T
Vy vyrážíte do Olomouce?? Tak budeme držet palce! Poslední hon je prý 15. jsem slyšela, ale jistě to nevím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 17:56
- Nahlásit

Jo je,no uvidím.No jedu,hlavně kvůli Oranžové a Stříbrné,už se na ně moc těším.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:03
- Nahlásit

Zuzana T
Jo, tááák, holky se prvně ukážou ve "společnosti"?? Hmmm, tak to se těším na fotečky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:35
- Nahlásit

bilksa
A Lexy po roce také

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 07:28
- Nahlásit

Zuzana T
my sedíme doma - nelíbila se nám paní rozhodčí a navíc když si vzpomenu na loňskou cestu - kdy jsme skončili před Hradecem a vraceli jsme se - fuj...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 11:47
- Nahlásit

Vlasta
JJ,původně měla být jiná rozhodčí,ale já jedu hlavně kvůli štěňatům.Lexy má 5 konkurentek a žádná béčka- takže....

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 16:42
- Nahlásit

Vlasta
Tak to mě by se rozhodčí líbil,labroše posuzuje Korda,ale do Olomouce faaakt nepojedu.
My dneska uzavřeli sezonu honů a já se mohla prsit,protože Fandulka během dvou minut dohledala bažanta,kterýho předtím marně hledala smečka španělů a chlapi už mysleli,že zdrhl do vesnce a pak klasika,po návratu do myslivny všichni psi zalehli,jen naše mladá hyena lítala a divila se,proč se někam nejde. Asi jí ty drogy už nebudeme dávat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:26
- Nahlásit

Zuzana T no každopádně budeme držet palce
jana33 Greeny je taky akční, ale po honu je po smrti a jenom spí - Fanča je fakt divná, možná jak píšeš, už jí toho nedávejte tolik

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:35
- Nahlásit

Vlasta
Oni k ní nedávali návod,tak furt nevíme,kde se tomu vyndavaj baterky a to ještě před honem hodinu lítala s psí kámoškou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:41
- Nahlásit

jana33
No vypadá to tak,že vyplavujete až příliš endorfinů...
Prý bylinky!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:47
- Nahlásit

jana33
No tak to je jako kdybys mluvila o Charlotte. Všichni psi po honech spí, jen Charlotte lítá a fňuká, proč se nic neděje. A o baterkách to říkám stejně, vždycky, když jsem z chovatelkou, tak říkám, že do smlouvy zapomněla napsat, kde se to vypíná.

My se zítra chystáme na Silvestrovskou naháňku, tak se strašně těším. Na tuhle naháňku chodí i manželky, tak tam nejsme samotný ženský.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Jaký je účel této naháňky - uhnat manželky??

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:55
- Nahlásit

Zuzana T
No tak nějak Holky toho moc nenaženou (spíš nic, protože se bojí), ale večer se chvíli sedí, tak je zábava. Kdo nemá na večer program, tak se slaví Silvestr tam.

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:58
- Nahlásit

Holky,k nám by se normální pes ani nehodil
bilksa
Tak držím palce,at si to užiješ a neodneseš to,já myslela,že už jsem zdravá,ale do myslivny jsem docházela s teplotou a teď už se zas kurýruju

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:03 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
Fuj, nepřivolávej to!! Nebo přijede Zuzka a nařeže mi...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:26
- Nahlásit

bilksa
To si piš!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 08:09
- Nahlásit

Zuzana T
jsem se dívala na Olomouc - ani jsem nevědal že je tam jiná rozhodčí - mě se totiž nelíbila ta původní, tam si myslím bychom byli bez šance s naším vzhledem v porovnání ke vzhledu odchovů původní rozhodčí - no a změnou se to nijak nevylepšilo

Co budete dělat večer?? Já budu klimbat u televize hééč ...
Ale vyhovuje mi to, asi jsem nějak vyrostla a vystárla z hromadných veselic za účelem slavení Silvestra a získala jsem alergii na hordy opilých a velmi "vtipných" kamarádů...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 13:04
- Nahlásit

Vlasta
nápodobně.Jsme po strašně dlouhé době na Silvestra v Praze - manžel má pohotovost.Takže čumenda na TV a asi ani nevydržím do půlnoci.Tedy po půlnoci budu vzhůru určitě,holky nesnášení racherjtle.

Eda
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 13:20 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

Všem přeju pohodový rok 2011 a mnoho radosti s Vašimi pesany a rodinou. Ať to hezké převažuje a všichni jsme rádi na světě
Linda a Eda

EvkaS
Člen
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:01
- Nahlásit

Ahoj všichni, tak hlásím, že jižně od Brna je mlha jako trám, sníh je, ale ne moc. Ale všichni jsme tu spokojení, s pejsanama každý den podnikáme dlouhé prochajdy, takže si to taky užívají. Fotek moc není, protože v mlze to není nic moc. Všem Vám přeji hezkou oslavu dnešního Silvestra a hlavně pohodové, úspěšné a usměvavé vkročení do roku 2011 - a se spoustou z vás se těším na setkání v novém roce.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 12:08
- Nahlásit

Všem přejeme hodně štěstí, zdraví, pohody v novém roce a kynologických úspěchů!!

My včera na silvestrovské naháňce - byla skvělá, ale strašně náročná, bořil se sníh a místama byl nad kolena, takže nás bolelo úplně všechno. Večer jsme měli pozvaný kamarády, takže nás nakonec bylo 10 a 5 psů, takže paráda. Vydrželi jsme do dvou. Všichni psi zvládli půlnoc celkem v pohodě, ještě, že jsme na vesnici - byl tu klid.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 12:51
- Nahlásit

Krásné novoroční dopoledne.Tedy asi po 15ti letech jsem byla nucena trávit Silvouše doma a u TV - hrůza děs,běs.Ze zoufalství jsme furt přepínali programy,ale nedalo se skoro na nic koukat víc,jak 3 minuty.
Bože doufám,že si manžel službu na Silvestra vybral alespoň na 5 let dopředu - zlaté hory a zlatá parta od surfu.
Petardy lítaly až do půl třetí,takže se ani spát nedalo,protože nám u hlav funěly obě čuby.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Led 2011 14:30
- Nahlásit

Taky všem hodně štěstí a zdraví v novém roce.
My jsme taky byli doma, ale půlnoc a psy letos celkem v pohodě - oba byli s manželem celý den u známého na zahradě, takže večer se nažrali, zalehli a chrápali - na Kejsu asi působí i Greeny, kterému jsou rachejtle celkem šumák, takže ani nelítal a nefuněl, jenom občas zvedl hlavu. Jsem oleželá a přežraná chlebíčků - tak jsme to ráno byli rozchodit na louce - paráda - mimo petardového bordelu nikde nikdo. Jinak u nás už zase sněží...... do pryč už s tím sněhem!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 10:48
- Nahlásit

Ty jo,tady začalo chumelit ,jak na Ladových obrázcích!

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 12:58
- Nahlásit

U nás chumelilo ráno chvilku, jinak ne. A to bych ještě tak 5cm potřebovala, abych mohla s holkama vyrazit na běžky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 16:55
- Nahlásit

U nás taky posněžuje - zase! Přitom je okolo nuly, takže sníh je dost mokrý. Těšíte se zítra do práce? Já NE!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:33
- Nahlásit

Vlasta
vtipálku....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 17:46
- Nahlásit

Zuzana T no moje kamarádka Hanka - malířka skla - byla nasraná, že má 14 dní dovču a nemůže jít do práce - jako ne kvůli penězům, prostě kvúli tomu, že NEMŮŽE DO PRÁCE - tož nevím, jsem měla pochybnosti že jsem divná já - nejsem, že ne

Baysha
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:00
- Nahlásit

Dnešní procházka - hádejte, kdo je kdo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Led 2011 18:02
- Nahlásit

Baysha já se dávám podat - nevím....

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání