| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 16:19
- Nahlásit
Zuzana T
Vy vyrážíte do Olomouce?? Tak budeme držet palce! Poslední hon je prý 15. jsem slyšela, ale jistě to nevím.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 17:56
- Nahlásit
Jo je,no uvidím.No jedu,hlavně kvůli Oranžové a Stříbrné,už se na ně moc těším.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 18:03
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, tááák, holky se prvně ukážou ve "společnosti"?? Hmmm, tak to se těším na fotečky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2010 20:35
- Nahlásit
bilksa
A Lexy po roce také
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 07:28
- Nahlásit
Zuzana T
my sedíme doma - nelíbila se nám paní rozhodčí a navíc když si vzpomenu na loňskou cestu - kdy jsme skončili před Hradecem a vraceli jsme se - fuj...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 11:47
- Nahlásit
Vlasta
JJ,původně měla být jiná rozhodčí,ale já jedu hlavně kvůli štěňatům.Lexy má 5 konkurentek a žádná béčka- takže....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 16:42
- Nahlásit
Vlasta
Tak to mě by se rozhodčí líbil,labroše posuzuje Korda,ale do Olomouce faaakt nepojedu.
My dneska uzavřeli sezonu honů a já se mohla prsit,protože Fandulka během dvou minut dohledala bažanta,kterýho předtím marně hledala smečka španělů a chlapi už mysleli,že zdrhl do vesnce a pak klasika,po návratu do myslivny všichni psi zalehli,jen naše mladá hyena lítala a divila se,proč se někam nejde. Asi jí ty drogy už nebudeme dávat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:26
- Nahlásit
Zuzana T no každopádně budeme držet palce
jana33 Greeny je taky akční, ale po honu je po smrti a jenom spí - Fanča je fakt divná, možná jak píšeš, už jí toho nedávejte tolik
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:35
- Nahlásit
Vlasta
Oni k ní nedávali návod,tak furt nevíme,kde se tomu vyndavaj baterky a to ještě před honem hodinu lítala s psí kámoškou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:41
- Nahlásit
jana33
No vypadá to tak,že vyplavujete až příliš endorfinů...
Prý bylinky!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:47
- Nahlásit
jana33
No tak to je jako kdybys mluvila o Charlotte. Všichni psi po honech spí, jen Charlotte lítá a fňuká, proč se nic neděje. A o baterkách to říkám stejně, vždycky, když jsem z chovatelkou, tak říkám, že do smlouvy zapomněla napsat, kde se to vypíná.
My se zítra chystáme na Silvestrovskou naháňku, tak se strašně těším. Na tuhle naháňku chodí i manželky, tak tam nejsme samotný ženský.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Jaký je účel této naháňky - uhnat manželky??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:55
- Nahlásit
Zuzana T
No tak nějak Holky toho moc nenaženou (spíš nic, protože se bojí), ale večer se chvíli sedí, tak je zábava. Kdo nemá na večer program, tak se slaví Silvestr tam.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 18:58
- Nahlásit
Holky,k nám by se normální pes ani nehodil
bilksa
Tak držím palce,at si to užiješ a neodneseš to,já myslela,že už jsem zdravá,ale do myslivny jsem docházela s teplotou a teď už se zas kurýruju
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:03 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
Fuj, nepřivolávej to!! Nebo přijede Zuzka a nařeže mi...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:26
- Nahlásit
bilksa
To si piš!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 08:09
- Nahlásit
Zuzana T
jsem se dívala na Olomouc - ani jsem nevědal že je tam jiná rozhodčí - mě se totiž nelíbila ta původní, tam si myslím bychom byli bez šance s naším vzhledem v porovnání ke vzhledu odchovů původní rozhodčí - no a změnou se to nijak nevylepšilo
Co budete dělat večer?? Já budu klimbat u televize hééč ...
Ale vyhovuje mi to, asi jsem nějak vyrostla a vystárla z hromadných veselic za účelem slavení Silvestra a získala jsem alergii na hordy opilých a velmi "vtipných" kamarádů...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 13:04
- Nahlásit
Vlasta
nápodobně.Jsme po strašně dlouhé době na Silvestra v Praze - manžel má pohotovost.Takže čumenda na TV a asi ani nevydržím do půlnoci.Tedy po půlnoci budu vzhůru určitě,holky nesnášení racherjtle.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 13:20 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Všem přeju pohodový rok 2011 a mnoho radosti s Vašimi pesany a rodinou. Ať to hezké převažuje a všichni jsme rádi na světě
Linda a Eda
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 14:01
- Nahlásit
Ahoj všichni, tak hlásím, že jižně od Brna je mlha jako trám, sníh je, ale ne moc. Ale všichni jsme tu spokojení, s pejsanama každý den podnikáme dlouhé prochajdy, takže si to taky užívají. Fotek moc není, protože v mlze to není nic moc. Všem Vám přeji hezkou oslavu dnešního Silvestra a hlavně pohodové, úspěšné a usměvavé vkročení do roku 2011 - a se spoustou z vás se těším na setkání v novém roce.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 12:08
- Nahlásit
Všem přejeme hodně štěstí, zdraví, pohody v novém roce a kynologických úspěchů!!
My včera na silvestrovské naháňce - byla skvělá, ale strašně náročná, bořil se sníh a místama byl nad kolena, takže nás bolelo úplně všechno. Večer jsme měli pozvaný kamarády, takže nás nakonec bylo 10 a 5 psů, takže paráda. Vydrželi jsme do dvou. Všichni psi zvládli půlnoc celkem v pohodě, ještě, že jsme na vesnici - byl tu klid.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 12:51
- Nahlásit
Krásné novoroční dopoledne.Tedy asi po 15ti letech jsem byla nucena trávit Silvouše doma a u TV - hrůza děs,běs.Ze zoufalství jsme furt přepínali programy,ale nedalo se skoro na nic koukat víc,jak 3 minuty.
Bože doufám,že si manžel službu na Silvestra vybral alespoň na 5 let dopředu - zlaté hory a zlatá parta od surfu.
Petardy lítaly až do půl třetí,takže se ani spát nedalo,protože nám u hlav funěly obě čuby.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2011 14:30
- Nahlásit
Taky všem hodně štěstí a zdraví v novém roce.
My jsme taky byli doma, ale půlnoc a psy letos celkem v pohodě - oba byli s manželem celý den u známého na zahradě, takže večer se nažrali, zalehli a chrápali - na Kejsu asi působí i Greeny, kterému jsou rachejtle celkem šumák, takže ani nelítal a nefuněl, jenom občas zvedl hlavu. Jsem oleželá a přežraná chlebíčků - tak jsme to ráno byli rozchodit na louce - paráda - mimo petardového bordelu nikde nikdo. Jinak u nás už zase sněží...... do pryč už s tím sněhem!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 10:48
- Nahlásit
Ty jo,tady začalo chumelit ,jak na Ladových obrázcích!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 12:58
- Nahlásit
U nás chumelilo ráno chvilku, jinak ne. A to bych ještě tak 5cm potřebovala, abych mohla s holkama vyrazit na běžky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 16:55
- Nahlásit
U nás taky posněžuje - zase! Přitom je okolo nuly, takže sníh je dost mokrý. Těšíte se zítra do práce? Já NE!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 17:33
- Nahlásit
Vlasta
vtipálku....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 17:46
- Nahlásit
Zuzana T no moje kamarádka Hanka - malířka skla - byla nasraná, že má 14 dní dovču a nemůže jít do práce - jako ne kvůli penězům, prostě kvúli tomu, že NEMŮŽE DO PRÁCE - tož nevím, jsem měla pochybnosti že jsem divná já - nejsem, že ne
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 18:00
- Nahlásit
Dnešní procházka - hádejte, kdo je kdo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 18:02
- Nahlásit
Baysha já se dávám podat - nevím....