| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 18:06
- Nahlásit
Vlasta
na té skupinovce je zleva Tina, pak Zita drží Riku - to je to její trialové štěně, pak Bailie, Elí a Baysha. Rodinná vycházka prostě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 18:10
- Nahlásit
Baysha Jsem si říkala, že to malé černé vypadá jako malá Mia od Míši T. - taky je trialová. Jinak už jsou ty vaše štěňata jako velký psi
My jsme dneska taky měli velkou procházku se společností - bylo to fajn, akorát hluboký sníh nám překážel
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 18:18
- Nahlásit
Vlasta
U nás nebylo moc sněhu, zato místy bylo zledovatělo... a zjistila jsem, že budu potřebovat lepší boty, tyhle prý sice mají být s goretexem, ale stejně do nich dost teče
No však už je jim taky skoro osm měsíců... Baysha už bude mít myslím nějakých 24-25 kilo, ale stejně je to prcek - i když je v kohoutku už skoro stejně vysoká jak mamina, tak vypadá mnohem menší
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2011 18:56
- Nahlásit
Baysha Já mám na doma na vycházky takové ty galoše dole gumové, nahoře látkové a mají teplou vložku - pokud se pohybuju a je třeba mokrý sníh a nebo taková ta břečka jsou dobré, protože do nich nikdy neteče - pokud bych měla na honu a nebo někde delší dobu stát tak je v nich zima.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 08:29
- Nahlásit
Tak co - všichni spíte?? taky se Vám táák nechce tvořit hodnoty jako mě???
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 08:46
- Nahlásit
Zdravím a přeju vše nej a hodně zdraví v novém roce! První den v práci je děs, volno uteklo - lyže, běžky se psy, příjezdy a odjezdy dětí a jejich kamarádů a partnerů a našich kamarádů a jejich psů a dětí a partnerů... bylo fajn a rušno, takže jsem ani nestíhala nějak moc jíst a přibrat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 08:46
- Nahlásit
Vlasta
hele už zase provokuješ,jsem od 6.30 v práci a makám.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 08:50
- Nahlásit
Ketrin1
no ty taky --- nepřibrala,to já jo- achich,to zase půjde těžce dolů.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 08:51
- Nahlásit
Zuzana T
pch, to si vždycky stěžujou ty pravé , vždyť jsi jak oteklá nit
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 09:37
- Nahlásit
Zuzana T
neprovokuju - já jsem dorazila po sedmé a ještě jsem zapomněla že je pondělí a mám přijet na 6,30 bo má šéf poradu a potřebuje tržby a nemá mu je kdo jiný udělat....
Jinak jsem holky taky přibrala - min. 3 kila - to dělá to dobré cukroví od Jany - kdybych pekla vlastní tak mi tak nechutná....
No a k tomu jsem udělala kotel srnčího guláše a druhý kotlík svíčkové se srnčího masa - no a přece se to nezkazí že jo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 09:54
- Nahlásit
Ketrin1
už jsi dlouho nebyla mé tělesné schránce na blízku,že?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2011 10:11
- Nahlásit
Dobré ráno, já opět ve škole, opět nic nestíhám, včera jsem do půlnoci dělala seminárku, chybí mi 2 testy, ještě nějaké reflexe, rozbory a za necelý měsíc státnice. Mám pocit, že to nemůžu stihnout.
Jinak, co se týče váhy, tak já nepřibírám - nemám moc ráda sladké, takže to celkem šlo.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 11:06
- Nahlásit
Včera nám došlo dlouho očekávané vodíto s amortizérem, tak jsem ho odpoledne na běžourech vyzkoušela. Jak jsem předpokládala - pro Coru perfektní, pro Borga k ničemu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 11:36
- Nahlásit
Hlásím,že Karel ulovil první prase,tak ho přivezl ukázat,psiska byli nadšený,ale nejlepší byl Ferda,kterej hopsnul na prase do kufru a začal mu rvát štětiny a pak odmítl vystoupit
Vlasto,nevymouvej se na moje cukroví,určitě jsi nepřibrala ani deko,Zuzka,Ketrin jakbysmet.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 11:56 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
jana33
To není výmluva, ale ocenění kvality ale bohužel jsem fakt přibrala - už jsem na dietě, bo se nevejdu do kostýmků a nastává čas ročních jednání, takže nemám v čem jít...
Mám pauzu, od rána jsem na školení - školí nás na lektory, my budeme potom školit další lidi, v rámci jakéhosi programu EU - teď odpoledne nás budou natáčet na kameru a poté promítat s komentářem našich chyb - jako fakt se nemůžu dočkat (
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 12:08
- Nahlásit
Vlasta
Aspoň důvod pořídit nějaký nový ohoz, ne?
Já přiberu až teď - sezení u PC je mor, o svátkách jsem byla furt v pohybu... a vůbec teď to první čtvrtletí, fuuuj. aspoň že je sníh a dá se běžkovat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2011 16:22
- Nahlásit
Ketrin1
Tak běžkování závidíme, u nás to na běžky bohužel není. Já se jdu na měsíc ponořit do učení, mám toho hodně. Fuj, už aby byl únor.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 13:28
- Nahlásit
Tak dneska zase nediskutujeme jo?? Se potřebuju někde odreagovat - nějak se nám neprodává a napětí je tady jak v elektrárně
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 14:40
- Nahlásit
odreagovat
Taky tak - po 3 dnech v práci bych nejradši odjela do tepla a hodně daleko
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 14:54
- Nahlásit
Vlasta
O napětí ani nemluv, dneska jsem se dozvěděla, že už mám silně narušenou nervovou soustavu, no to je před státnicema fakt divný...
Ketrin1
To by přišlo vhod...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 15:01
- Nahlásit
Ahojky, já šla teda do práce až včera,ale už toho mám taky až nad hlavu a taky bych nejradši šlápla na zmizík...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 15:20
- Nahlásit
Ketrin1
no tedy - to až tak bych mít nemusela jako v tom videu - ale nebylo by to marné...
choco
bilksa
to jsem ráda, že v tom nejsem sama..... hned je mi lépe
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 15:46
- Nahlásit
Vlasta
Ketrin1
bilksa
choco
také je to u vás na mrtvici? Všude napnelismus a chaos...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 18:53
- Nahlásit
Zuzana T
Teď si to vystihla úplně přesně.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2011 20:45
- Nahlásit
Jé tak to jsem ráda, že je to všude stejné!
Já to mám teď ze druhé strany barikády, studentům začíná zkouškový a mně čtení zhruba 140 seminárek a ústní zkoušení stejného počtu studentů...
PS: Poptávám ten zmizík
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 08:20 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
Jak mi psala včera kamarádka - vzala bych nohy a špeky na ramena a mazala pryč
jinak tady je ještě delší (7 min.) verze
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 08:26
- Nahlásit
Ketrin1
to nápad!!!
Eda
Hm, to je ta lepší strana barikády taky bych raději někde dělala nákupčí a "trénovala" dodavatele, než být dodavatelem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 08:59
- Nahlásit
Vlasta
já tu včera měla 5 dealerů a to jsem dělala na leden předobjednávky a v pondělí všechno přišlo.Oni si snad myslí,že vaříme i v noci.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:13
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, tržba je tržba
Moje kamarádka ze ŠJ Chropyně je nesnáší a přijímá pouze vyvolené - úplně je chudáky lituju, bo umí být fakt véélmi nepříjemná
Já tedy jezdím pouze na centrály řetězců, ale i tak je to pocuc někteří jsou horší než moje kamarádka
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2011 09:27
- Nahlásit
tak ještě něco
doufám že vám to bude připadat stejně vtipný jako mně
|