| Autor |
Zpráva |
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 13:41
- Nahlásit
URL
moc se přimlouvám za tuto fenečku - je na tom čím dál hůř, protože špatně nese umístění do útulku.
Nevěděli byste o někom, kdo by jí mohl poskytnout nový domov?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 17:35
- Nahlásit
nefritt
Ona snad má být tetovaná,majitel se nedohledal? K nám to zejména z finančních důvodů nejde
Tak u nás začalo lejt,doufám,že nás to nevyplaví. Jinak držím palce všem,kdo budou vystavovat v Olomouci,ta cesta,to asi bude taky lahůdka
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 17:41
- Nahlásit
jana33
jj, je tetovaná - jedná se o fenku Caring Lady Tosti. Majitele nemůžeme najít, protože chovatelka prý žádnou evidenci nemá a nepamatuje komu jí prodala. Fenečka je pravděpodobně podle mínění veterinářky kastrovaná a není na tom psychicky moc dobře. Pokud se nestane zázrak v podobě nových majitelů hrozí jí prý uspání ...............
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 17:50
- Nahlásit
nefritt
Hm,tak jediný,co mě napadá,ale nevím,jak je to reálný,je najít katalog z výstavy v ČB v dubnu 2002,tam se účastnila v mladých a musí tam být uvedený majitel. Jiná věc je,že jí asi neshání
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2011 18:06
- Nahlásit
nefritt
ještě zkusit poradce chovu u KCHLS,jestli nebyla chovná.Mohl by mít adresu majitele.
jana33
Tak my zůstáváme ráno v pelíšku - Lexynka hárá....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 09:35
- Nahlásit
Zuzana T
No, že si to umí naplánovat, co?? Stihnete Brno?
Jinak u nás sníh mizí před očima, všude spousta vody, ještě, že jsou rybníky vypuštěné po povodních, jinak nevím, nevím....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 12:41
- Nahlásit
Zuzana T
Prostě se jí nikam nechtělo,klasika tak pak napiš,jak dopadli odchovanečci
Tady leje,taje,tak tři dny a fakt ty kvanta sněhu roztajou. Vodu v baráku zatím nemáme,tak to snad vydrží.
Fuj,jdu psát diplomku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 12:44
- Nahlásit
jana33
Tak mám dílčí info z Olmiku.NV u psů - Ares Flores Vitae,můj svěřenec na střih Dean ( Deep Devotion Brdské zlato ) r.CAC,pro neveselou náladu si prohrál CAC - asi smutnil,že s ním v autě nejede jeho láska Lexy .No už vím i holky dorost.Doris Z Bot.Meandrů V2 a Diana V3 za fenou od Embertové Goldenpack Marty - jo abylo jich 9!Mam radost prý mají skvělé posudky.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 12:52
- Nahlásit
Zuzana T
VN,ne? Tak gratuluju,že se holky líbí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 12:58
- Nahlásit
JJ VN - to víš,rozrušení chovatele
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 14:22
- Nahlásit
Zuzana T
Moc gratulujeme!! Tak jen tak dál .
Dean taky pěkný, škoda té nálady.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:33
- Nahlásit
Zuzana T taky velká gratulace chovatelce! Škoda že jsi tam nemohla být, ale v Brně budou taky ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 15:38
- Nahlásit
Vlasta
V Brně jich bude pět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:27
- Nahlásit
Zuzana T Týý jo, to bude narváno co? Ještě budou v dorostu, ale už budou na konci, tak to budou mít velké šance co?
Teď mi volala kámoška co jsme s ní byli v Praze a ta její kámoška mě prý chválila, že alespoň dělám co mi radí a snažím se tož už si nepřipadám tak nemožná
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:52
- Nahlásit
Vlasta
vydrž Prťka,vydrž
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 17:57
- Nahlásit
Zuzana T no jo.... nic jiného mi ani nezbývá
Hele a co Olmik - máš nějaké další zprávy?? Kdo vyhrál u psů pracovku a celkem?? Já vím, že budou výsledky, ale jsem slépka..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 18:47
- Nahlásit
Tak co jsem vypátrala od svých zvědů: BOB Mufina od Bursíkové,NV pes Ares Flores Vitae,
nej.mladý Call me Cecile Rusty Love fenka,pes v mladých nebyl žádný ,což nepamatuji.
Psy pracovka - Baddy Good Augury,šampík Škubánek od Artemisáků,druhý Chuck Berry,Jack od Radky nedorazil.Otevřená pes - Benny z Makových dvorů.Mezitřída Ares,dorost pejsek od Zlaté kudrnky - Don.
fenky -dorost jsem psala,mladá fena viz výše,mezitř. Flying Heart Famous Gold,otevřená Isii od Dražovského Hájku,pracovku nevím,šampíky 1. Mufka,2.Christina Aguilera Artemis Gold.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 19:13
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, gratuluji k výsledkům odchovů. Krásný výsledek!!!
Já dneska vyklízím v ložnici staré skříně, tam je "pokladů", protože budeme kupovat novou, tak se těším, že se zbavím kupy nepotřebných věcí, které tu byly.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 19:26
- Nahlásit
tak oprava,mladá fena byla sice taky Rusty Love,ale jiná - kompletní výsledky jsou už na ČMKÚ.
EvkaS
děkuji.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 19:29
- Nahlásit
EvkaS
prosím,nezádávej se na handlování do Brna,budu tě moc potřebovat pro svou fenečku.....Sím
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 19:48
- Nahlásit
Zuzana T
Zatím nikdo po mě vystavování nechtěl, takže jsem k dispozici. Ráda pomůžu. Děkuju za důvěru.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2011 20:00
- Nahlásit
EvkaS
ha - tak si tě zamlouvám - bude to naše sebevědomá slečna Růžová,alias Hailey.Je podobného temperamentu,jako tvá Bocinka a viděla jsi jí mokrou i suchou na WT v Kostelních Střímělicích.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 10:40
- Nahlásit
Hezké dopolende všem!
Tak nám se bál vyvedl, měli jsme úplně plno, tombola se prodala všechna, nikdo se nepopral ani nepohádal, tak to bylo fajn. No a třešničkou na dortu byla půlnoční tombola, kdy moji kamarádi vyhráli postel a naše rodinka vybrala zajíce a hlavní cenu - divočáka. To nás zase budou drbat, že to byla řízená tombola....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 11:22
- Nahlásit
bilksa
postel? To jako novou? Haha no to je opravdu nevšední výhra.Ale řízeček z divočáka nebo svíčkajdu bych si dala...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 11:31
- Nahlásit
Zuzana T
Zrovna svíčkajdu z divočáčka dělám,přijeď
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 12:09
- Nahlásit
jana33
bohužel jsem bez vozítka...ale lákavé to je!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 13:48
- Nahlásit
To my jsme si byli v Boleslavi zacvičit - poprvé letos a musím říct, že jsem tentokát jenom zírala co Greeny dokáže - ta pracovní přestávka mu prospěla a makal jako ďábel - je úžasnej! Úlohy z WT na rozmezí M a S fakt vyšvihl jakoby se nechumelilo. Tak mám dneska hoodně vylepšenou náladu a mastím k nám na cvičák vybrat příspěvky na letošní rok.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:14
- Nahlásit
Zuzana T
Na růžovku se těším. To byl pěkný ďáblík. Jen doufám, že alespoň trochu trénují stání v klidu, abychom to v kruhu spolu zvládli. Dneska přijede Jana s Dorkou - to je teprve číslo, zkusím ji postavit, ale i pytel hadích ocásků je proti ní kliďas.
Vlasta
Tak to z vás mám velkou radost, že vám to tak pěkně jde. Já jsem pořád nějaká nachcípaná, dělají se mi navíc opary o 106. (už nevím, co na to patlat a co všechno jíst za vitamíny) Tak pejsani teď tak trochu zahálejí, ale hned jak se z toho vyhrabu, tak zase začneme pravidelně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:47
- Nahlásit
EvkaS
Janě jsem psala na FB,ale neozvala se mi zpět.Tak jí pozdravuj.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2011 14:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Hele vy nějak hujeříte - v sobotu před zdrcadlem,v neděli v terénu!
Ten MFTR je na Konopišti v pátek 28.1 a ne v sobotu?
???
|