| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:06
- Nahlásit
Zdar lidi.
Tedy dneska to byl zvláštní hon,tolik jsem se na honu ještě nenačekala.Střelci byli jednak líní ráno vstávat,takže 1.leč byla až v 10,30hod.Bylo málo lidí do tlaku,tak jsem první dvě leče šla s honci,čímž se Cathy dostala k přinášení až na třetí- předposlední leči.Byla tak natěšená,že lezla pro báži i do vody.Střelci zřejmě chtěli pouze střílení na vysoko letící ptáky,takže jsme lezli pouze po kopcích a navíc to byli škudlilové,protože nastříleli je asi o 80 kusů víc než měli objednáno( 500 ).Takže hon nebyl vůbec plynulý,furt jsme se přesunovali a čekali.
Cathy měla málo přinášení,tak lítala po kopcích ,jako za mlada - no tedy trochu pomalejším tempem,která se sluší na starou dámu .Nejlepší byla ovšem v poslední leči.Náš střelec toho moc netrefil a tak měla jen dva kusy.Ten první byl křídlovanej a zalítl do nízkého porostu a do pořádného kopce,Cathy vyrazila,že ho chytí,ale ten kopec jí dal zabrat.Dlouho se nic nedělo,tak jsem jí připískala jednou,podruhé a z kopce se ozval hlas honce -" nese,ale odpočívá" .Cathy popolezka kus dolů,lehla a funěla,zase vzala bážu a zase kus slezla,pak mi ho tedy dala,ale funěla jako sentinel.Jsem jí říkala,že na honění křídláka do kopce už nemá věk .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:52
- Nahlásit
Zuzana T
" nese,ale odpočívá
tááák to je hustý já ji úplně vidím, ještěže u toho nevítala ostatní
Lexy jsi nebrala?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 19:55
- Nahlásit
Zuzana T do toho jednoho kopce jak je potom dole potůček jsme taky šli - ten tedy je - jsem byla zpocená až na .... zádech My jsme dneska byli cvičit a potom na moc dobrém obědě s celou bandou, jenom jsem dojela domů a mazala jsem nechat ostříhat Kejsu. Střihačka říkala, že Greeny je tlustý, tož nevím, příští týden ho pojedu naočkovat a odčervit a nechám ho zvážit, nepřipadá mi tlustý - že by to kolo ????
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:07 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
U toho ne,na to neměla dech ,ale to víš,že se s některými známými myslivci od Polesí přivítala brumendem.Chlapi ji při čekání drbali na zadku a ona vyluzovala to své hučení-bučení.
JJ poslední byla " Ďábelská",ale dneska všechny byly z kopce do kopce.
Mě na WT také říkali,že je Lexy tlustá a váží 32 kg/ váženo v pátek u veta/,což mi nepřijde moc na její figuru.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:37
- Nahlásit
Zuzana T Greeny míval 40kg už asi od roka, tak jsem zvědavá kolik bude mít teď. Hele to Cathy vítání je fakt boží, Kejsi taky "mluví" ale ne tak jako Cathy. A Green je tichý pes - ten nic...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2010 20:41
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to jste tedy měli zajímavé, my máme hon na bažanty a zajíce v sobotu, tak se těším. Zítra opět mažu do práce, mění se mi turnusy, tak to zas bude dřina.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 09:49
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je krásná historka
Já tu včera měla pána s labíkem na cvičení,tak jsem vzala Fanču jako výcvikovou pomůcku,zvlášť přivolání A pak jsem celej den psala práci do školy a dneska zas,vůbec se mi do toho nechce
Ad vítání - Samouš své oblíbence chytne za rukáv,vodí si je a u toho vřeští
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:17 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Tak Brůča má svůj první hotspot. Takže má na krku vyholený kolo a je barevná od desinfekce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:22
- Nahlásit
Mira A
kde jste ho sehnali????
jana33
šlo by to cukroví pro mě a pro Evku na někdy 15.12.??? My máme 18.12. besídku, kde se zřejmě naposledy před Vánocema uvidíme - tak bych to přes kolegyni z práce stáhla všechno a předala Evce.. Evi - co Ty na to????
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:49
- Nahlásit
Mira A
To si uhnala při cvičení?? My jsme ho v létě nemohli vůbec zahojit, hrůza.
jana33
Tak ještě, že to dělá jen oblíbencům, udělat to na nějakého nepejskaře neznalého věci, mohl by si myslet, že ho chce ten hrozný pes sežrat.
Jinak táta byl včera opět na kachnách a celkem se jim dařilo, tak si Charlotte zanosila. Lítala prý jak torpédo tam a dokonce i s aportem zpět. Jak nejsou kachny ještě teplý, a nebo křídlovaný, což je ještě lepší, tak se mi při cvičení zpátky courá...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 10:53
- Nahlásit
Mira A hotspot. no, to je radost
jana33
poslala jsem peníze, prosím potvrď pak jestli došly.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:14
- Nahlásit
Vlasta
Jo,to by šlo. Hele jak chcete těch 5 kilo rozdělit?
Ketrin1
Jasně,písnu
bilksa
Hehe,to je normální, teploučká čerstvá zvěř je prostě někde jinde než nějaký rozmrzlotiny
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:16
- Nahlásit
jana33
já mám 5 kg a kolik Eva to nevím... doufám, že jsem se nějak nezapletla, Eva S se mě ptala jsetli bych jí to vzala aby si to nemusela nechat posílat poštou, ale dál jsem to neřešila - já vlastně nevím, jestli má objednávku....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:19
- Nahlásit
jana33
te´d jsem Evce volala - to já jsem aktivní blbec - on auž to má dohodnuté jinak, ale já sjem o tom nevěděla - takže nic... v poho
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:20
- Nahlásit
Tezko rict, ona se koupe snad denne... odpoledne jedem pro ATB
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:21
- Nahlásit
Vlasta
Já myslela,že těch 5 kilo máš společný s kolegyní,co to bude vyzvedávat. Jj s Evkou to mám domluvený,ale myslela jsem,že jste o tom spolu mluvili,ať žijou zmatky
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:29
- Nahlásit
Mira A
nemusí to být jen z koupání, Borgo měl svůj hnusnej hotspot v zimě za mrazů, kdy se fakt nekoupal, jelikož bylo vše zamrzlé
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:30
- Nahlásit
jana33
hlavně už peč, jak je pořád tma tak mám nezřízenou chuť na sladké
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:34
- Nahlásit
Mira A
Greeny chytil zánět uší v době, kdy mě propíchlou nohu a chodil pouze na vodítku kolem baráku o třech nohách - taky jsem si říkala, že celou dobu nic a když je doma skoro v posteli tak onemocní.
jana33
JJ, omlouvám se za zmatky, Evi mi to říkala už dýl a já jsem nevěděla ten zbytek.. A jo těch 5 kilo je jenom pro mě - my jsme nenažraná rodina - a stejně myslím, že to budu muset vozit v autě do 24 - aby mi to nesnědli ještě před..
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:34
- Nahlásit
Ketrin1
No slyšel jsem, že to může být i hormonální, tak tě nevím, nicméně jsem to připsal tomu koupání tom našem kačáku za vsí...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:39
- Nahlásit
Mira A
spíš infekce i z jiného zdroje, např.klíště...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:43
- Nahlásit
Ketrin1
Jo to je fakt....
Vlasta
Tak to je taky dobrý
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:45
- Nahlásit
Mira A
My potírali PRURIVETEM, co mi doporučila Zuzka a zabral, ale trvalo to dlouho, protože to měla před vodkama, tak jsme stejně chodili cvičit do vody.
Vlasta
5 kilo nenažraná rodina?? Tak to my máme ještě o 2-3 kila víc.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 11:51
- Nahlásit
bilksa
no jo, ale k Vám určo chodí zástupy návštěv - k nám ne a když přijdou tak je budu selektovat - někteří dostanou jenom oplatky ( zlaté, bych možná mohla koupit..)
Mira A
mě dal vet taky Prurivet - ani jsem nemusela nijak moc holit - chytila jsem to malinké a hned stříkala takže jsem to jenom efilačkama provzdušnila, ani vidět to nebylo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 12:41
- Nahlásit
Vlasta
No to je fakt, návštěvy jsou u nás denně.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:04 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
My jsme to řešili včera večer, o půl jedenácté. Měli jsme doma akorát Betadine, takže jsme jí to osušili, vystříhali a dezinfikovali Betadinem. K veterináři se dostaneme dnes odpoledne. Už jsem mu volal, má (Brůča) slíbený ATB...
O Prurivetu vím, ale neměl jsem ho. Nebo prý siliciový olej ??? nevím jestli to píšu správně, no tak ten jsme taky neměli.
Jestli to někoho zajímá, tak včera když jsme to objevili to vypadalo takhle
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:07
- Nahlásit
Mira A
no fuj, to už máte nějaký rozjetý. Já jsme to dříve cítila než viděla - hrozně to smrdí - ale to Brůčino je buď strašné tím že je to mokré a vypadá to hůř než to je a nebo jsme měli daleko menší a ne tak rudý.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:08
- Nahlásit
Ketrin1
Nojo,příští týden jedeme do Makra a musím začít,nějak se toho sešlo hodně. Tak teď právě sedím nad věcma do školy,protože pak už nic nestihnu. A jen co dopeču,musím začít makat na diplomce.
Mira A
Prurivet je super na všechny kožní problémy. Siliciový olej jen vysušuje,ale nehojí
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:12
- Nahlásit
A příští týden má konečně sněžit a mrznout,jupí,už aby to bylo,zasviněný psiska mě nebaví. A dneska mají vůbec útrum,protože včera dostali spoty,tak v tomhle ven nesmí
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2010 14:12
- Nahlásit
Vlasta
Zvláštní ale bylo, že to cítit nebylo.. ani když jsem čuchal z blízka.
|