| Autor |
Zpráva |
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:12
- Nahlásit
Včera jsem byla s Tinou na kontrole, pan doktor byl spokojený, že se nožička pěkně hojí, můžeme pomalu prodlužovat vycházky a 5 minut denně proběhnutí na volno. Tak jsem to hned vyzkoušela, Tina si chvíli nevšimla, že už vlastně není na vodítku, potom se tak váhavě rozběhla a když zjistila, že to fakt jde, tak se splašila, vyrazila tryskem a lítala kolem mě jak šílenec. Nožička to snad přečkala bez úhony, nic nenapuchlo, ale dobrý pocit jsem z toho úplně neměla, po těch vodítkových vycházkách takovýhle tóčo, ale Tina byla šťastná jak blecha.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:35
- Nahlásit
Petra Bailie
tak to je krásný, snad to celé bude v pohodě - držím palce!
Pamatuju si jak jsem pouštěla z vodítka po operacích loktů staršího psa - taky mi bylo skoro špatně jestli to prostojí a opravený kloub vydrží - u nás tedy vydržel, počase se zase začalo objevovat kulhání, ale už to řeším pouze Alavisovými kůrami a opatrným pohybem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:37
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/koktejl/215983-pes-ulovil-ve lkeho-lososa-primo-na-zatopene-silnici.html
pěkný......
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:39
- Nahlásit
Teda vy máte témata. Tady teda fouká šílenej vichr, měla jsem co dělat,abych šla rovně a musela jsem psiska odvolávat od bažantů,páč v tom nemůžou vzlítnout
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 10:41
- Nahlásit
Petra Bailie
No,vidí,to bylo strachu,že nebude moct chodit štěnda mají ohromnou regenerační schopnost. Jsem moc ráda,že se uzdravuje
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:11
- Nahlásit
jana33
Díky, snad už to půjde k lepšímu, takhle s ní doma není k vydržení, nudí se a vymýšlí lumpárny, všechno krade a ničí, kouše chudáka Bailinku, která už by chtěla mít svůj klid, ale věčně musí odrážet nájezdy mrňouzníka. Divím se, že ještě nemá svatozář.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 11:38
- Nahlásit
Petra Bailie
To jsem moc ráda, Petro! A přeju ať už může brzy běhat pořád, ne jen 5 min. Vlasta Kolet se má, jak se zdá, docela luxusně, naštěstí. Chci ji do vánoc navštívit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:17
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak super,to je prima - ať to vydrží už napořád!!
Jinak jsem viděla dvě štěňata po Kiře - obě velmi nadějná a šikovná.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:28
- Nahlásit
Petra Bailie
To je moc dobrá zpráva! Tak ať to jde i nadále k lepšímu a Týnka může běhat s větrem o závod!!!
Jinak nám dneska přišly výsledky od MVDr. Šebka a Bocínek má DKK i DLK 0/0, tak mám ohromnou radost! Po dlouhé době zase pozitivní zprávy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:30
- Nahlásit
EvkaS
No parááááddáááá,ale čekala jsem to - z digitálního snímku si toho velmi považuj!Gratuluju.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:32
- Nahlásit
EvkaS
No super!!!!!!! Gratulace největší!!!!!!!!!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 12:33
- Nahlásit
Zuzana T
To já si toho taky považuju. Jsem za to moc ráda, že má kloubečky v pořádku! Tak alespoň už nemusím mít strach z těch jejich občasných akrobatických skoků, které s oblibou pořádá ze schodů. Teď už jen ten ocásek, ale vypadá to, že to srůstá, otok už je minimalistický a Bocka ocasem mává jako na prvního máje.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 13:14 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit
Ketrin1
Nevíte, jestli existuje vodítko s amortizérem, které by se dalo připnout na lovecké vodítko přes rameno? Chtěla bych to pro případy, kdy pes musí jít na vodítku (CHKO nebo oficiální dogtrrekking), ale aby měl přece jen určitou vůli - na normálním moxonu jde striktně u nohy, a já zas chci mít volné ruce. A nechci ten dogtrek.opasek...
Nevím, jestli jsem dotaz správně pochopila, ale šňůra s amortizérem má na každém konci karabinu, nebo jen na jednom a na druhém očko na finský hák - či cokoli jiného. Takže můžeš připnout kamkoli
Co máme od Manmatu, je o něco delší než od ZeraDC, někteří si ho dávají kolem pasu, když nemají sedák a chtějí mít volné ruce.
http://www.zerodc.cz/
http://www.manmat.cz/
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 14:23
- Nahlásit
EvkaS
Velká gratulace
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 14:26
- Nahlásit
Ketrin1
Já jsem si kupovala vodítko s amortizérem k sedáku a to myslím by šlo klidně připnout na očko k loveckému vodítku - má na obou koncích karabinu.
Je to tohle: http://zerodc.cz/zero-dc-katalog.php?id=184
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 14:30
- Nahlásit
EvkaS
Velká gratulace!! To jsou krásné zprávy!!
Petra Bailie
Super!! Jen tak dál, ať může šmudlinka běhat pořád.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 14:43
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
bilksa
moc díky, to je ono, karabina na obou koncích - asi jsem to napsala jak tatar EvkaS to je paráda
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 14:49
- Nahlásit
Ketrin1
S Ančí jsme to pochopily...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 15:23
- Nahlásit
Ketrin1
Já myslím, že nenapsala, jen je tohle pro mne tak naprosto běžné, až jsem z toho znejistěla
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 19:40
- Nahlásit
Už jste četli nový zápis ČMKÚ?
Tak konečně oba kluby souhlasily se spřísněním zadávání CH.práce.
A rozumíte tomu,že chovného jedince dovezeného ze zahr. musíte zde uchovnit podle platných podmínek klubu?To když si např. přivezete chovnou 3letou fenu,tak s ní budete dělat OVVR?Doteď platily chovné podmínky té které země.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:09
- Nahlásit
EvkaS
Tak to moc gratuluju Tohle pro mě bude v budoucnu největší noční můra.
Petra Bailie
Přeji také,ať se to dobře uzdravuje...mně ještě ten samý den po artroskopii obou loktů Andy skočil do postele k rodičům, což jinak nedělá...jsem myslela,že mě odnesou...ale jinak to byl šikovnej marod, naštěstí energií nepřekypoval
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:26
- Nahlásit
Zuzana T jsem na to koukla - mají tak asi chybu když zasedábí bylo říjen 2010 tak platnost asi nemůže být od 1.1.2010 ne:
2/10/10 Společný návrh obou klubů pro retrívry na zpřísnění podmínek při udělování titulu Šampion práce ČR –
minimálně 1 CACT musí být získán na soutěži, kde se může zadávat CACIT nebo na vrcholových zkouškách
klubu (VZPR, ZPR, FTR).
P ČMKU jednomyslně souhlasí, platí od 1.1.2010
No a dovezení chovného jedince jsem pochopila stejně - bude dělat nejen OVVR, ale podle mě i RTG u hodnotile klubu, výstavy asi bude mít uznané.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:31
- Nahlásit
Tak ovvr je fakt to nejmenší,ne? To je pro děcka A mně přijde teda logičtější, že si musí projít našima podmínkama...u nás taky dovezená zvířata musí skouknout šlechtitel znovu a ohodnotit,ať byl nebo nebyl už ohodnocený před tím v jeho zemi a pak se teprve zapisuje do plemenný knihy
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:39
- Nahlásit
Vlasta
No RTG je úplná blbost u dvou a víceletých nemyslíš? Pokud dovezeš dospělého jedince k chovným účelům,tak si asi nekoupíš psa bez RTG.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:40
- Nahlásit
choco
no tedy moc ti nerozumím - jaká zvířata skoukne jaký šlechtitel?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:51
- Nahlásit
né, to je u nás v práci - ovce,kozy ;)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 20:55
- Nahlásit
choco
ahááá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:14
- Nahlásit
Tak dneska nikdo?? Všichni někde v terénu?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 11:34
- Nahlásit
bilksa
všichni jsou v Kostelních Střímělicích, akorát já tvrdnu v práci
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2010 12:35
- Nahlásit
Baysha
No jo, to je vlastně pravda!! Tak to musíme držet palečky.
Nic si z toho nedělej - taky jsem v práci. Od 7 a až do deseti večer...
|