| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:46
- Nahlásit
Ketrin1
já bych doplnila téma 2 .....,dělej něco s tou svou migrénou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:48
- Nahlásit
Ketrin1
Zuzana T
No jo, jenže my jsme podle mne ještě celkem mladý a témata jsou podobná, kromě toho, že máme moc psů....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:50
- Nahlásit
Zuzana T
U nás ještě často zní: a jak dlouho ještě budeš mít zkouškové a budeš se muset učit???
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:54
- Nahlásit
Vlasta
to hlavní v dnešní době
To jídlo, samozřejmě. Bod 2 blíž nekomentuji, bod 1 je dobrým příkladem teorie relativity - tehdy jsme měli už 3 psy, zatímco teď máme už jenom 3.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:55
- Nahlásit
Vlasta
Ok
Toz knez vyklada basnicku o tom, ze byl cely zivot "otcem", nemel deti, nemel zenu a jen porad dokola cetl bibli na sve ceste do Timbuktu (on my way to Timbuktoo).
A nas mily strihac, protoze je nejspis znacne prizemnejsiho razeni, tak basni o tom, ze s pritelem Timem jeli do Brisbane a potkali tri lehke devy, ale protoze byly 3 a oni jen 2, tak on si koupil jednu (so I booked one) a Tim si koupil dve (and Tim booked two).
Takova slovni hricka
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 12:57
- Nahlásit
bilksa
Malo sexu a co bude k jidlu? Toz to je asi omilane tema ve vice domacnostech, jak tak koukam Akorat u nas se jeste pridava z jedne strany, ze mame moc psu a z druhe, ze malo, tudiz ano, to je velice relativni
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:01
- Nahlásit
Fresh
díky! Loni jsme měli v práci domluvenou angličtinu, tak jsem absolvovala asi 4 lekce s podobnými angličtinou nepolíbenými kolegy a moc se nám to líbilo, učitelka byla fakt zábavná takže to nebyl vopruz. Bohužel po těch 4 lekcích si našla zaměstnání v jiné firmě a přestala učit - tedy nemyslím, že bychom ji k tomu dohnali my
No a příští rok díky nějakým dotacím z EU bude v práci výuka angličtiny obnovená - tak jdu do toho - jinak se totiž nepřinutím! Jen doufám, že se nevyplní pesimistické předpovědi mým kolegů, že u nás na tom EU zkrachuje, než nás to naučí...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:02
- Nahlásit
Fresh
Tak je to všude stejné... Jen pořád nechápu tu logiku, proč tedy mizí buď na nějaký sport nebo do lesa. Radši se to ani nebudu snažit pochopit.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:04
- Nahlásit
Fresh
Kdo má u vás málo a kdo moc? (psů)
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:05
- Nahlásit
Zajímavé téma Naštěstí ten můj si umí chytit večeři i sám.
Ač jsem ho na prvního psa musela přemlouvat, za rok a půl byl už na psí vlně a teď ho nesmím vzít ani na kukandu ke štěňátkům, která jsou volná... zcela jistě bychom se rozrostli, i když naštěstí si je vědom, že do paneláku je to nevhodné...leč sháníme baráček výměnou za byt A pak? To jsem zvědavá...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:06
- Nahlásit
bilksa
dnes mam takovou pripodobnovaci naladu, tak to zkusim dalsim vtipem, z nehoz vyplyva, at se asi fakt nesnazis
JEJÍ deníček:
V sobotu večer se choval podivně. Chtěli jsme si jít někam sednout. Byl naštvaný. Možná kvůli tomu, že jsem byla s kamarádkou celý den po nákupech a přišla jsem pozdě. Skoro jsme nepromluvili, tak jsem zkusila navrhnout jít někam jinam. Neprotestoval, ale přesto pořád mlčel a byl duchem nepřítomný. Když jsem se zeptala, co se děje, řekl jen: “Nic”. Ptala jsem se ho, jestli je naštvaný kvůli mně. Ale odpověděl, že to nemá se mnou nic společného a že si nemám dělat starosti.
Když už jsme jeli domů, řekla jsem mu, že ho miluji, ale nevěnoval tomu pozornost. Jednoduše nechápu, proč mi neřekl: “Také Tě miluji”. Když jsme došli domů, cítila jsem, že jsem ho ztratila a že už se mnou nechce nic mít. Jen nepřítomně seděl a koukal do prázdna. Pak jsem si šla lehnout. Přišel o 10 minut později a k mému překvapení zareagoval na mé něžnosti. Pak jsme se milovali. Avšak stále jsem měla pocit, že je svými myšlenkami daleko ode mne. To bylo na mne příliš, tak jsem se rozhodla, že si otevřeně promluvíme, ale on již spal. Než jsem usnula, tak jsem plakala. Nevím, jak to půjde dál. Jsem si skoro jista, že má jinou. Pak můj život nemá skoro žádný smysl.
JEHO deníček:
Sparta sice prohrála, ale večer jsme si prima zašukali.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:07
- Nahlásit
Ketrin1
Ja furt malo a Tana moc...asi to je tim, ze ja nemam rozum
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:09
- Nahlásit
Fresh
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:19
- Nahlásit
Fresh
,proto taky chlapy žádné deníčky nemají
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:31
- Nahlásit
Zuzana T
Nez mit takovyhle denicek tak to fakt radsi zadny
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 13:51
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
My chceme "vyměnit" baráček ve městě za domeček na vesnici za městem, chceme blíže k přírodě. Jen pořád nemůžeme sehnat ten správný pozemek.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:04
- Nahlásit
EvkaS
Hm,tak to je můj sen - a dloho ne-li na furt zůstane.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:06
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, tak my ti tam postavíme místnost navíc.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:14
- Nahlásit
EvkaS
My jsme na vesnici a musím říct, že se psama je to fantastický, ale jakmile budou děti nechtěla bych tu zůstat. Není to škola, nejbližší krám je 12km a o tom, jak jezdí autobusy ani radši mluvit nebudu. Nedovedu si přidstavit, že děti chodí někam na koníčky, jezdit pro ně se nedá a aby někde čekaly 3 hodiny na autobus je šílenost.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
bilksa
Tak já už jsem v tom stadiu,že domek stranou od lidí by byl ideální.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
Zuzana T
to já taky, ale ono je to všechno dočasu - až budeme staré babičky tak to zase bude nevýhoda - jak se dostat autobusem k doktorovi ( autem už nebudeme moct jezdit).
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:27
- Nahlásit
bilksa
Toz to my budem mit lepsi, pokud vsechno klapne. Meli bychom se stehovat kousek od Znojma, ale hlavni cesta ze Znojma na Jihlavu, takze bus jezdi pravidelne. Kousek je pekarna, obchod, skola, posta. Tak snad to bude ok A hlavne to budem mit se psama vsude bliz a volnou ruku v prostorech na trenovani atd, hura!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:27
- Nahlásit
bilksa
Mně to naopak připadá ideální, naši kluci takhle vyrostli - do školy 3 km z kopce, ze školy 3 km do kopce. chodili i do všech možných kroužků, sport, šachy, skaut... někdy pěšky, někdy na kole, někdy jsme je svezli... vyrostli v přírodě, byli zdraví a samostatní a neměli čas na takové to flákání a posedávání a pokuřování na návsi
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:28
- Nahlásit
Vlasta
Přesně. Je to všechno relativní, i když my jsme se odstěhovali, když našim bylo 48, my z bráchou už oba skoro pryč a naši si to tu vysloveně užívají.
Teď bychom se měli s manželem stěhovat do Třeboně - prarodiče přistavěli u nich na baráku patro, kde je 3 + 1, ale asi to nepůjde. Oni jsou z té echt staré školy, takže zvíře jedině, když něco přináší (slepice, králíci, atd), psa zavřít a krmit nejlevnějším žrádlem. Na zahradě políčko s bramborama. Oni na to už nestačí, takže tak akorát seberou vajíčka, dají nažrat zvířatům, ale když je potřeba kydat h...., tak jsme na to dobrý. No a slibovali, že už to všechno zruší. Teď přišli s tím, že se o to budeme starat my.
O tom, že nemůžeme topit a větrat zároveň, a že bychom měli dlouho puštěnou televizi, atd a ni mluvit nebudu...
Tak fakt netuším, co budeme dělat - s našima už bydlet nemůžeme a ani nechceme, jsme tu jak sardinky, ještě můžeme do paneláku, ale tam bych psy nevzala, takže jedině bez nich. Ach jo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:29
- Nahlásit
Ketrin1
Tak takhle jo, ale my tu máme do školy 12 kilometrů...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:40
- Nahlásit
Ketrin1
No lidi nemyslete,kolem Prahy je satelitních sídlišť hafo a bez auta jsou taky nahraní.
To než takhle bydle v domku,tak to raději můj paneláček.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:49
- Nahlásit
Zuzana T
Taky myslím, ty satelity jsou šílený.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:51
- Nahlásit
Zuzana T
taky bych řekla, že satelit u Prahy je horší než panelák. Šla bych někam na vesnici blízko většího města, kde je obchod, doktor a tak, ale zároveň krásné okolí - to u nás by to šlo - jenom na to mít penízky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 14:56
- Nahlásit
hm,tak teď už jen bohatě dědit - ale po kom...nikdo mě nenapadá
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:03
- Nahlásit
Zuzana T
Jojo, jsem ted cetl nejaky clanek o satelitech, to je silenost. A kdyz to pak vidi clovek takhle hezky z leteckeho pohledu na fotkach. Fuj, nebrat!
|