| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 14:31
- Nahlásit
Ketrin1
Ahojda,nevíš jak dopadla ta goldenka z Dražovského hájku?Díky.
Jinak sedimku mám v pohodě,prý se mám týden šetřit..haha.Dneska jsem byla na chvíli v práci alespoň částečně dohnat resty a má šikovná hlavní kuchařinka má zánět šlach a dostala na 14 dní gips .Takže nejenom že nemůžu v týdnu na žádný hon min. do konce listopadu,ale budu zaskakovat v kuchyni a hledat nějaký zástup - chjo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 16:41
- Nahlásit
Ketrin1
Já myslela moc velká ve smyslu,že by mi bylo blbý jít na veverky,když už má podzimky
Zuzko,tak to je pech
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 17:39
- Nahlásit
Vlasta
Po takové psí chanelovské koupeli jsem vzala Žufrika normálně dvakrát jarem, následně kondicionér, a vůně venkova byla zažehnána
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 17:50
- Nahlásit
Ančí a Žufrik no my zítra vyrážíme na Moravu na Huberta, takže očekávám ještě lázeň v nějakém kobyláku - tak v neděli bude finálové odsmradění
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 18:16
- Nahlásit
Vlasta
Jé Hubertova jízda- ještě si pamatuji,jak jsem skončila v kotrmelcích hned na druhé překážce....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 18:29
- Nahlásit
Zuzana T no to já pamatuju jak jsem skončila ve špitále s přeraženou nohou - najela jsem do koní před sebou a ti kopali po sobě a trefili moji nohu už to bude 22 let a dodneška se mě ti staří koňáci ptají, jestli mě ta noha nebolí - no nebolí.
Docela se těším na setkání se starými známými - ale jedem ráno tam a večer zpátky - nechci nechat psi spát v boxu u koní a nemám je kam dát.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 19:17
- Nahlásit
Tak jsem teď málem dostala infarkt - přijem Michal, a že má pro mě překvapení.... Od prosince nastupuju do kurzu pro uchazače o první lovecký lístek, takže na myslivce...
No čekala jsem hodně, ale tohle tedy ne. Ani nevím, jestli jsem naštvaná, nebo ráda.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 19:38
- Nahlásit
bilksa
No tě pic.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:03
- Nahlásit
bilksa no myslivecký klobouk Ti sluší - tak proč ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:04
- Nahlásit
Vlasta
Nepovedlo se mi stáhnout a PC vyplnit přihlášku na WT,tobě jo a nebo jsi to posílala poštou?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:04
- Nahlásit
bilksa
To je dobře,uvidíš,že se ti to bude líbit. Mě se to líbilo moc
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:18
- Nahlásit
Zuzana T jo já jsem to vytiskla, vyplnila, naskenovala namejlovala.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:19
- Nahlásit
Zuzana T hele tak na mejla napiš ty údaje co potřebují a pošli jim to - třeba to bude stačit...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:20
- Nahlásit
Teda, člověk tu na chvíli není a hned má tři-čtyři stránky na čtení..... BTW gratuluji všem podzimkářům....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:30
- Nahlásit
Mira A no jo, ale nejsme tak dobrý jako vy s Brůčou
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 20:50
- Nahlásit
Vlasta
Co já, já nic... já muzikant, to Zuzka je tu vítězem zkoušek že?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
Mira A
čau,co děláš?
Vlasta
Jo psala jsem Pětře,už jsme se domluvily.
JINAK - co mi to posíláš na email -je to zavirované a Avast ječel,jako pominutej?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2010 22:50
- Nahlásit
Vlasta
No jo, ale to není všechno. Já jsem si je stejně chtěla dělat, ale ne letos, kdy mám státnice...
jana33
Já věřím, už jsem se učila s bráchou před 10 lety, pak před dvouma rokama s taťkou a celkově mě myslivost baví.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 09:47
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojda Zuzko, děláme teď sádrokartony v podkroví.
Taky jsem volal majiteli Aragorna co a jak, a příští týden se sejdeme. 'Malý' Aroušek prý nic ze svého kouzla osobnosti neztratil, roste jak z vody a již prý váží 25,2Kg. Pěknej macek. Na můj dotaz, zda není při těle, prý jim veterinář řekl, že ne, že není tlustý, ale má mohutnou stavbu těla, že u něho je to v pohodě. Tak jsem na něho zvědavý, nějak ho pofotím a pak se pochlubíme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 10:53
- Nahlásit
Mira A
Tak to je moc fain,že jste v kontaktu.Také jsem na něho zvědavá.
My se chystáme malovat část bytu - uáááá,to nesnáším.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 17:35
- Nahlásit
Všechny zdravíme a Vlasti s Šárko gratuluju ;) Hlavně,že jste to zvládly.
Evi to se příští týden uvidíme, jedeme tam s Ellie, ale moc teď už zase nestíháme cvičit, tak max jednou týdně si něco hodíme,tak uvidíme, jak to dopadne
Teď jsme byli zase s partičkou a psiskama na Vysočině a bylo tam kráááásně
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2010 22:19
- Nahlásit
Ahojte, před chvílí jsme se vrátila z moravského "venčení psů" tedy z Huberta. Počasí krásné, koní hodně, nálada boží, plno známých z mládí - bylo to krásné. Zjistila jsem že Greeny je nekulturní barbar - ve stáji očůral asi každý balík sena a do jednoho rozebraného se vysral - hovadoo! Koně byli oběma ukradení - nešli ani útočit ani se kamarádit - jenom koukali. Na závěr byla velmi bohatá tombola - 1.cena vykrmené prase, druhá srnec, třetí sele, čtvrtá kančí kýta a dále to pokračovalo před kachny, bažanty, ovocné přepravky, potřeby pro domácnost, krmení pro koně, pytle s obilím, pytle brambor - fakt tombola se losovala asi 2 hodiny. Prohlédla jsem si tombolu a už při kupování svých 10 lístků jsem všude vykřikovala že chci vyhrát kačeny ( byli tam 4 luxusní kačeři, ráno střelení). Vyhrála jsem sadu ručníků, 5litrovku utopenců a fén - a to celé jsem směnila za 4 kačery a dva bažanty - dobrý ne??? Někteří tedy nechápali, ale já jsem potřebovala zásobu výsvikových pomůcek a šla sjem do toho
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:37
- Nahlásit
Vlasta
Jé já bych také jela na koníčky.Už 30 let nejezdím,ale drží mě to pořád.Teda nevím,co by na sedlo řekly moje nohy,ale projela bych se,obzvláště teď na podzim jso vyjížďky super,teda alespoň byly..
Já byla včera potrénovat na WT s kamarády.Původně jsme byli tři s pěti psy/ z toho dvě babči jen tak na vycházce/,ale setkali jsme se tam s Bártou ,jeho psy a jeho štěňaty,takže nás byla docela slušná banda.Lexy pracovala pěkně,jen se bojím práce u nohy,tam máme rezervy.Nemůžu jí naučit včas reagovat na změny směru a pokud padne aport,tak jí vyhnat z hlavy ten poslední,když má jít na druhou stranu dohledat- jak tomu říkáte blind?Upískala jsem jí a přivolala zpět a pak už šla dobře.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:22
- Nahlásit
Zuzana T dokud k Tobě nepřijde bez aportu a nebo nedonese nesprávný tak jsi pořád ve hře takže upískání se počítá, ale nemyslím, že by v E bylo něco takového, blind je na E těžký - jestli myslíš dva aporty hozené tak, že je pes vidí a jeden dozadu a jeden dopředu tak to je double marking - to si asi pamatuju, mě když Míša říká co budeme dělat, tak mi to musí říct po česky - pletu si memory a double.
Já jsem si dopoledne přivezla kolo, tak odpoledne zkusím co na něho bude říkat Greeny - doufám, že mě nezabije, protože to kolo je pánské
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:26 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
,tak to tedy prosím tvého muže nebo synky,aby první jízdu zdokumentovali!!!!Nezabij sebe ani psa!
Ne asi to byl ten ¨" blind".Psi se nekoukali a do prostoru bylo vhozeno více aportů.Pak šel v úhlu 90st. házeč na pravo a jeden vůdce se psem šel na místo vypouštění.Házeč hodil jakoby marking.Ty jsi psa otočila o těch 90 st a poslala pro aport,který neviděl hodit,po přinesení zase otočka zpět a poslání pro viděný aport.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:50
- Nahlásit
Zuzana T - když pes nevidí jak se někam umisťuje dummy tak to je blind. To jste měli tedy těžké cvičení - Fresh by to tak asi neviděl, ale já v rámci svého stupně WT to tak beru - to v E tedy fakt myslím nebude.
Tak jdu na to kolo - vytáhla jsem Greenovi dokonce postroj na obrany - abych ho neškrtila na obojku, tak doufám, že to ocení a nesestřelí mě hned na začátku
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 16:07
- Nahlásit
Tak kolo dobrý, Greeny je velmi inteligentní a pochopil
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:06
- Nahlásit
Vlasta
A ty taky???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:39
- Nahlásit
Zuzana T no já jsem měla problém s jízdou po louce, jsem to zase moc řešila a nevím, jestli je lepší aby pes běžel po asfaltu - máme tady moře cyklostezek - a nebo po měkkém podkladu / tu úchylku mám od koní/ tak jsem zkušebně objela celou tu louku jak jsme byly cvičit, jsem si říkala že to napoprvé nestrhám že jo.... Ale Greeny je šikulka, netáhne a na prověšeném vodítku kluše vedle kola, sice to má chybičky v podobě jiných psů které míjíme ( to já sesedám) a nebo když potřebuje značkovat ( to pustím vodítko a zastavím) ale to vychytáme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:42
- Nahlásit
Vlasta
Klidně s ním běhej po cestě,tvrdší povrch je naopak ku prospěchu věci,ne po šotolině,ale asfalt,udupaná hlína,beton v pohodě.
|