Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 19:54
- Nahlásit

Tak jsme doma - PZ máme ve druhé ceně se třema dvojkama - slídění,poslušnost a ovladatelnost a marking. Ty první dvě dvojky máme díky Greenové náruživosti válet se v jakémkoliv humusu - tentokrát si vybral močůvku na úseku slídění a velmi dlouho a zopovědně se v ní vyválel během disciplíny- pískala jsem jak na nádraží, ale prostě se muselo počkat až se doválí, ještě se tam stihl vysrat a vyčůrat - právě jsem dokončila koupání a nevím, čím vyvoním auto dvojku za marking máme že oběhnul bážu a nešel přímo. Tož tak.... to slídění bylo jako první diciplína a hned jak mě přešla chuť ho fakt nakopnout, tak mě přešli i nervy, bo to stejně bylo v řiti tak už mi o nic nešlo a poho jsem došla zbytek. Rozhodčí byli hodně přísní, ale příjemní a paní rozhodčí říkala, že ještě neviděla psa, který by se takto válel na zkouškách - tak jsem jí hned řekla, že i angličani na WT nestačili valit oči

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:46
- Nahlásit

Nevíte čím odstranit pach močůvky? Po vykoupání šamponem z Aloe Vera jsem použila svůj velmi voňavý kondicioner a Greeeny stejně smrdí jako kravín - line se to celým bytem - manžel podal návrh, že Greeny dneska nocuje na balkoně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:56
- Nahlásit

Vlasta
Tak to je nemilé -Kamile

Jinak mám malou pěknou zprávičku.Cody z Bot.M.,co mi min.týden udělal radost se zdravými klouby dneska absolvoval OVVR v Prosečném na 207 b.

Hele kdo z GR byl vítěz?

Jodi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 20:59
- Nahlásit

Vlasta
Zkuste vytřít psa octovou vodou (díl octa a tři díly vody). Mám zkušenost, že čím víc psa myjete voňavým šamponem, tím nepříjemnější je zápach. Hodně štěstí

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:21
- Nahlásit

Vlasta
Už jsem ti gratulovala,tak ještě jednou A neboj, Fanča by se v takový nádheře vyválela taky.
Octová voda je dobrej tip,voňavý šampony opravdu tyhle echt smrady ještě zvýrazní.
A co holky?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:22
- Nahlásit

Zuzana T GR vítěz byla fenka Best Baron - přesně nevím jak - taková tmavá, lehká s blonďatou mladou paničkou - to je info co? Ale já ty lidi moc neznám...
Codymu gratulujeme!!!
To má šikovné páníčky co?
Jodi díky za radu - zkusím to - ten smrad je hrozný!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

Vlasta
ocet je dobrý tip.
No tvé informace jsou tedy vyčerpávající

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:29
- Nahlásit

Zuzana T Já vím, na WT dostáváme katalog jako na výstavě, tak si tam ty lidi nějak zařadím, tady jsem byla ve skupině 4 lidí a zbytek jsem viděla na nástupu ráno a na nástupu odpoledne - tož některé jsem potkala už na vodkách v Malešově - ale stejně ještě nevím jak se jmenujou.
jana33 holky to sem určo napíšou sami, ale jinak se losování nepovedlo a každá jsme byla v jiné skupině. Musím ale říct, že tentokrát jsem měla přátelskou skupinu - takže se i povídalo - bylo to lepší než na vodkách.

Jodi
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:48
- Nahlásit

Vlasta
držím palce, snad to pomůže

romcca
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:55
- Nahlásit

Dnes bylo v Malešově 6 flatů, krom Amyflatt ve III. ceně - nevíte jak tam dnes dopadli ostatní FLATI prosím? Byla jsem se tam podívat ale připojila jsem se ke slídičům...

Díky moc!

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 21:58
- Nahlásit

Tak i my jsme konečně zpět doma. Charlotte zase vyzkoušela, co moje nervy vydrží, takže jsme skončili ve III. ceně úplně poslední... Máme 1 za slídění - opět jsem ji nemohla od sebe dostat dál a 1 na vlečce pernatý, protože 9 minut vyštěkávala zalehlou rozhodčí... Pak jsem na ni houkla a bážu donesla - moje chyba, měla jsem na ni houknout hned... Jinak dvě trojky (z poslušnosti a vodění) a zbytek čtyřky. I my jsme měli fajn skupinu, takže jsme si dobře popovídali.

Jo a fenka, co vyhrála se jmenuje Sissi the Best Baron.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2010 22:06
- Nahlásit

bilksa
tak také gratuluji,sice asi nejseš moc spokojená,ale máte to.Příští rok bude líp,určitě...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 07:50 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Ahoj všem, tak my jsme dopadli nejhůř. Musela jsem odstoupit na poslední disciplíně - marking z vody. Lara asi viděla ve vodě krokodýli nebo nevím, protože běhala po břehu jako splašená, kňučela a vůbec do vody nechtěla. Já stála jako opařená, protože tohle jsem fakt ještě neviděla. Jinak jsme dostali 3 ze slídění a 1 z markingu, protože bážu přeběhla a obratem se vrátila. Za rozhodčí jsem měla pana Řezníčka a paní Erhartovou (snad to píšu správně). Jinak jsme chodily ve čtyřkách. Takže jsem se z toho musela včera vyspat, protože mi tu vodu prostě mozek nebral. Takže příští týden WTčka a letos sbohem zkoušky.

ZuzanaT
Codymu moc gratulujeme!!!!

A taky gratuluji Vlastě a Šárce. Škoda, že jsme nebyly v jedné skupině. Naše skupinka byla sice fajn, ale všichni se klepali kvůli rozhodčím.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:29
- Nahlásit

EvkaS
Na konec skončilo myslím i se slídiči 8 psů. Příští týden to už určitě vyjde!! Uvidím, jestli se na vás nepřijedu podívat domlouvali jsme se s paní Erhartovou a chovatelkou, že bychom se možná jeli mrknout.

Zuzana T
No jsem ráda, že to máme, ale mrzí mě, že zase nepředvedla, co umí. Je fakt, že vlečku jsem jí zkazila já, když jsem doufala, že přestane štěkat... Měla jsem na ní houknout hned, jsem trouba. Ale to slídění.... Vtipné je, že po zkouškách jsem ji pustila proběhnout a slídila, jak blázen. Klasika...

Dneska máme jedeme opět polohovat a zítra hurá na náháňku. Těším se.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:51
- Nahlásit

EvkaS
ba ne, u sídičů byl větší masakr. Z naší 4členné skupinky dokončil jediný pes - my vypadli na první disciplíně, což byla pro nás nešťastně vlečka a další dva psi hned na druhé, na dohledávce...Z druhé rovněž 4 členné skupiny vypadla jedna fena na vlečce....ať žije pohnojené pole

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 08:55
- Nahlásit

Lucie od Arta
No to jsem si říkala,jak to,že jste slídili a vlečkovali na pohnojeném poli? To je na protest,ne? Sice na slídění se to v řádech nepíše,ale na vlečce ano.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:00
- Nahlásit

EvkaS
co naděláš... je to jen pes. Příště Tě zas překvapí mile.
bilksa
Vlasta
gratuluji, i když jste si určitě představovaly lepší výsledek, ale máte to a nasbíraly jste zkušenosti a určitě si užily fajn den.

U nás úspěšně proběhly OVVR, z 16 psů neuspěli 2 - labradorka a golden, oba shodně nešli do vody. Do té doby si vedli dobře. Vůbec byli všichni psi dost šikovní a pohodoví, nebyl žádný vyložený neaportovač, žádné mimořádné výpadky poslušnosti... jen jedna goldenka měla menší problém s výstřelem a v jednom případě potřeboval trénink spíš vůdce než pes. Jinak vládla pohoda, počasí celkem vyšlo a myslivci navařili úžasnou baštu. Vyhrála zaslouženě mladinká labradorka, která byla můj tajný tip na vítěze už od tréninku - prostě chuťovost a vlohy dané shůry, ne nadrilované. Takový prcek, ale byla radost se na ni koukat! Jediná měla plný počet, šla na zvěř a byla ze všech nejmladší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:12
- Nahlásit

Tak jsem si ukládala desky s včerejšími výsledky a koukla jsem, že mám 3 dvojky a jinak samé čtyřky - na to že 2 dvojky jsou vytvořené na jedné disciplíně, tak už jsem se uklidnila - nejlepší je hodnocení na konci: pes dobrých loveckých vlastností vedený méně zkušenou vůdkyní - je to pravda.
Jinak Greeny smrdí ještě dneska - musím ho vzít ještě jednou za ušima - a to jsem použila ten ocet a hadrem v octu jsem ho ještě vytřela večer. Mám pocit, že se v té močůvce utopil skunk a on se válel na něm.romcca já jsem byla v hnědým flatem psem ve skupině, ten byl myslím 1. cena a flaty Cact vyhrála paní co vedla 2 holky - jednu mladší/ s tou odstoupila) a ta starší byla 1. cena CACT - ale jméno opět nevím, taky byla se mnou ve skupině a znám ji že občas dělá i WT.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:14
- Nahlásit

Zuzana T
naše vlečky byly na korektním terénu - jen pohozená ne, tu ale ZŘ neřeší....o pohnojeném poli mluvila holčina, co vypadla v druhé skupině...
My vylítli zcela zaslouženě - já myslela, že ho zabiju. Došel hezky po vlečce ke kusu, okoukl ho a šel si slídit. Po přivolání se už nenechal znova nasadit, dělal, že neví, co chci, hopsal kolem mě. No, máme co dělat. Zítra se aspoň odreagujeme na kachnách

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 09:17
- Nahlásit

Lucie od Arta my jsme měli slídění na pohnojeném poli, pes mi smrdí doteď, ale je fakt, že jiný pes se neválel - jenom můj.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:17
- Nahlásit

Koukali jste na kCHLS mají krásné fotky z Rožumberského poháru:
http://www.dogmiracle.cz/Fotogalerie/zkousky/10.10 .16_Rozumbersky_pohar/index.html

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 10:37 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

bilksa
No, kéž by to příští týden klaplo. Uvidíme, zkusit to půjdeme. Paní Erhartová mi to včera říkala, že by se tam chtěla jet podívat. Tak vás tam všechny rádi uvidíme.

Ketrin1
Věřím, že příští rok to zvládneme. Je to mladá fenka a určitě není všem dnům konec. Holt na té vodě zapracujeme - naučíme se rozhánět krokodýly.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 11:24
- Nahlásit

Všem moc gratuluju,úspěšným i neúspěšným,prostě zkoušky jsou i trochu o štěstí a nikdy člověk neví,co zrona těm miláčkům přeletí přes nos
Ketrin1
Co to bylo za čubinku?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:25
- Nahlásit

jana33
Třináctiměsíční Chilli Bohemia Angel, po Ringovi.
Exteriérově nezajímavá, ale její kouzlo osobnosti se projeví jakmile přijde do revíru a navíc měla takové to ono, co žádný zkušební řád nemůže postihnout a co buď je, nebo není. Rozdíl oproti psovi na druhém místě (který měl jen jednu 3) byl veliký.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:33
- Nahlásit

Ketrin1
Fuuuuj,Ringo
Stejně mě to mrzí,že jsme nedělali veverky u vás,loni byla na RKáčkový moc malá a letos už "moc velká"

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:47
- Nahlásit

jana33
Fuuuuj
Prosímtě moc velká byli tu i tříletí psi. Klidně jste mohli přijet, dostali byste spousty dobrůtek, dummíka, hračku a podobně... a nedělali byste veverky na parkovišti!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 12:53
- Nahlásit

jana33
Já taky dělala veverky s těméř dvouletým labíkem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:03
- Nahlásit

EvkaS Tak to jste nebyli nejstarší ale určitě největší co???

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:07
- Nahlásit

Vlasta
No však Maxíka znáš, velký jako kůň a já mrňavá jak ustřelený kecky - duo k pohledání. Ale zvládli jsme to v 1. ceně. Pro mě to byl velký úspěch.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2010 13:13 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

EvkaS tak to jste dobrý - hlavně při Maxíkově pracovním nasazení
my s Greenem jsme ušudlali i OVVR - před nima si vzpomněl, že nebude chodit do vody, nakonec šel v poho ale zase mi nedonesl marking - tedy nakonec jo, ale po delším přemlouvání - takže za 1 - a bylo to
My když se neválíme někde v něčem tak stejně vždycky něco nefunguje.
Právě jsem dorazila z nákupu a opekla jsem si jitrnici - na to, že je průmyslově vyráběná se dokonce dala snít - takže kdo má rád, tak hlásím, že v ESO -LANDECH - bývají před kasama v Kauflandu - jsou dobré.
Jo a včera měli na zkouškách úžasný guláš - nejen že byl krásně nazdobený na talíři, ale i úžasně chutnal!

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání