Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:33 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

To by mě zajímalo,zda to ví chovatel.
http://www.inzerce-psu.com/zlaty-retrivr/70816-pro dam-stene/

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 22:05
- Nahlásit

Zuzana T
Jasně! Já už jsem si celkem zvykla, že Charlotte prostě nechce předvést, co umí. Takže, jedeme si zacvičit.

Mira A
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 23:16
- Nahlásit

Koukejte
Brůča s omladinou (Aisha a Atrey)
více fotek zde

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:02
- Nahlásit

bilksa
tak to se těšíme - já mám nerva už teď - když si na to vzpomenu že už pozítří vyrážíme..
Zuzana T
Co auto? Už bude hotové?

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:07
- Nahlásit

Mira A
ahoj, krásný fotky tak konečně vím, kteří vy jste my jsme na cvičáku byli taky, já jsem ta v červené mikině s neaportovací labradorkou

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:08
- Nahlásit

http://www.super.cz/clanek/42796-matka-martina-gav riely-se-svymi-detmi-zachazi-jako-se-psy.html

další golden u celebrit.........

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:16
- Nahlásit

Zuzana T
teď jsem pročetla ten inzerát na to 7 měsíční štěně - prý i s kotcem a boudou - to je síla fakt!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:17
- Nahlásit

Mira A
Moc pěkné fotky a ještě hezčí štěnda!!!

Vlasta
Vlasti ani mi nemluv. Já mám taky trochu nerva...! Na plyšáka padla podzimní deprese, tak jí to musím dneska na tréninku rozehnat nebo tedy ve čtvrtek nevím..

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:33
- Nahlásit

Baysha
Já jsem si to myslel! Říkal jsem si celou dobu. Baysha... baysha... znám jen jednu - z cz-psa... jestlipak to není ona?
No tak vidíš to. Takže mě dodatečně těší!

EvkaS
Díky, jsou moc fajn, jak štěnda, tak ti páníci. Ale ta štěňata byla taková háďata, že se nám prostě nepovedlo je zklidnit a postavit, takže to dopadlo, tak jak je to vidět na fotkách.
Takže páníci dostali školení a kázání o trénování, aby to v Brně na duocacibu dopadlo dobře. Jináč, jsou celá mamina co?

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:45
- Nahlásit

Mira A
Teší mě nápodobně
Ale už se tam nejspíš nepotkáme, nebo až za hodně dlouho - momentálně mám fakt úplně neaportovací štěně a přijde mi dost zbytečné ji tlačit do něčeho, co ji nebaví. Stejně nebude do chovu, tak nebudeme ani potřebovat skládat OVVR. Zkusím s ní třeba stopy, je hodně nadšená čuchačka, a až přezubí a budu mít jistotu, že ji držení dummíka nebolí, tak ji zkusím ještě rozaportovat přes klikr... uvidíme, je spousta věcí, co se se psem dají dělat, tak zkusíme najít něco, co nás bude bavit obě

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:56
- Nahlásit

EvkaS
mě děsíš, že i Ty jsi nervozní - no to jsem jelen... tak Plyšu domluv, Greeny je v poho, ale já ne - tak ono se to nějak vyvrbí. Jsem se zrovna dívala kdy musím vyjet abych tam byla včas - tak budu muset cca v 5 ráno vyrazit - nevím, jestli kolem Lysé jsou ty objíž'dky - raději pojedu dřív a v pohodě, než mít ještě nerva z toho, že přijedu pozdě.
Ráno jsem mluvila s Míšou - jede na hon a taky pozdě ....

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:56
- Nahlásit

Mira A
a ještě fotečka mojí příšerky a brášky Richieho (Brego), ten je tedy rozený aportér!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 08:58
- Nahlásit

EvkaS
jo dneska došel mejlík, že mi byla přijata přihláška na Střimelice.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:00
- Nahlásit

Baysha
Nic si z toho nedělej, dej jí čas. A hlavně jí věř, oni to poznají velmi dobře. Jinak my tam byli taky dost netradičně i Eva s Jindrou koukali jak divé, co my tam... To víš přeci jen dojíždět 135km pravidělně na cvičák se nedá

Baysha
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:08 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Mira A
S Bayshou hlavně má smysl aporty dělat tak po hodině procházky, až je vyčuchaná, to občas i s chutí nosí. Na cvičáku to až tolik neznala a neměla moc možnost si to tam pročuchat, tak pro ni byly místní pachy stokrát zajímavější než nějaký dummík. Ona je fakt velice čichově založená... Mně hlavně přišlo úplně zbytečné cvičit s ní klid před aportem, když je k aportu takhle vlažná

EvkaS
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 09:26
- Nahlásit

Mira A
Z toho si nic nedělej, jsou to prostě neposedná háďátka. Já chodím občas venčit s jedním štěndem po Lexyně a tu už teď do postoje nedostanu, ani kdybych se na hlavu postavila. To je tak živé zvíře!!! Ale jinak je úžasná. Chce to prostě trénovat.

No, my jezdíme na cvičák cca 110km, ale ne tedy každý týden.

Vlasta
No my to do Malešova máme necelou hodinu, takže tak brzy jako ty jet nemusíme. Ale jedeme všichni, tak to bude jak stěhování národů.
Sice se trochu bojím, ale spíš se taky těším.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:13
- Nahlásit

Baysha
ono se to v ní teprve může probudit, vždyť je to pořád ještě mimino. Na druhou stranu-když člověk ví, že "nemusí" na žádné zkoušky kvůli chovu, tak to jaksi osvobodí, že? Od té doby, co neřeším neklid nebo nedočkavé vřeštění před aportem - protože už nemusím - tak si Cora bezuzdně užívá kravení s fotbalovým míčem, skoky do vody a podobně.
EvkaS
Ještě jednou dík za tip na paní Bálkovou - dnes došel balík, mám spoustu pěkných cen za pěknou cenu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:21
- Nahlásit

Mira A
Pěkná štěňátka - kdo je kdo? Tak jsem koukala,co dělá na fotkách Jindra,než mi došlo,že jste v Kolodějích.

Vlasta
Ježiši Gavriely - hm,tak to se má chovatel na co těšit.Stravovala ,tedy spíš dotovala jsem její dceru u nás ve škole,než se přestěhovali pryč.Pěkná,vyplašená holka- dítě ulice.Maminka no comment....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:27
- Nahlásit

hm tak sice netuším, kdo je Gavriely, ale ty pindy v tom odkazu moc optimismu ohledně budoucnosti psa neskýtají

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:40
- Nahlásit

Zuzana T
černý obojek je holka Aisha a modrý obojek je kluk Atrey, dokonce se nám povedlo, že ti s tou Aishou budou také chodit na cvičák k Jindře a Evě.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:42
- Nahlásit

Ketrin1
Můžeš ji vidět,pokud o to stojíš na Primě - střídá se s Gottovou ve těch cancech o celebritách.Zřejmě když Gottovi mají zlaťáka,tak ona musela také.....
Je to bohémské stvoření,nějaký čas se živila jako "nahatá" modelka.

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:43
- Nahlásit

Zuzana T
Koukalas na Brůču?

Co na ní říkáš? Břicho už má pěkný a chlupy začaly už pěkně dorůstat. Na zimu tradičně lehce do zlatova. Váhu má 30-31kg, což je už v pohodě si myslím.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:44
- Nahlásit

Hezké dopoledne!

EvkaS
Vlasta
Já už to moc neřeším, přece jenom, už se nám párkrát povedlo vypadnout, tak se člověk asi otupý.
Zuzana T
No Gavriely bych taky radši nekomentovala... Chudák děti a pes.
Mira A
Míro, krásná rodinka!! Já v nich tedy vidím mamku fakt hodně.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:51
- Nahlásit

Zuzana T
aha tak bez toho se obejdu.
Na OVVR máme hlášeného psa po Pinkerly Quien Sabe - čí je to tu tatík??

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:52 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Ketrin1 No něco mi to jméno říká....

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:54
- Nahlásit

Ketrin1
Sestřičky patrně nebudou po mamince, Tina je to samé, vydrží hodinu čenichat na louce, krásně chodí stopy, ale dumíky ji nechávají v klidu - co prý s tím? Ještě tak chlupatina nebo spárek, to je jiná. Sice mě trochu mrzí, že není jako Bailinka, ale zase můžu se zájmem sledovat, co se z toho vyvrbí a musím vymýšlet úplně jiné tréninkové metody, než co fungovalo na Bailinu. Tu jsem musela jen krotit ze všech sil, nezájem o aport, to nikdy. Tina asi bude spíš na lovecké, vlečky, barvy, slídění, dohledávky, to jí myslím bude bavit, zvlášť až se to pachově ozvláštní zvěří. Ale mám obavu, že na dlouhý blind pro dumíka se mi vybodne, kvůli pytlíku s umělohmotnou drtí si nejspíž žíly trhat nebude. Jo, to Bailinka, pro dumíka na kraj světa, čím horší terén, tím líp. S Bayshou to myslím bude podobné, když je také taková čuchálistka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:56
- Nahlásit

Mira A
jako Tvoje odchovy už dělají OVVR - no vy tedy jedete???

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 10:58 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Vlasta
Ne-e to nejsme my

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:07
- Nahlásit

Mira A
já vím, ale trochu to tak vypadá jak jsi psal, že ti to jméno psa něco říká...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:18
- Nahlásit

Mira A
jo už to vidím, ne tatík, ale manžel

<< 1 ... 252 . 253 . 254 . 255 . 256 . 257 . 258 . 259 . 260 . 261 . 262 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání