| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:51
- Nahlásit
Zuzana T tak to je fajn, asfalových stezek máme kilometry. Tedy je fakt, že na té louce jsem se docela zpotila i já při tom šlapání
A někde jsem četla, že je lepší aby u kola pes chodil vpravo, což mám problém, vedu ho vlevo ale zase s ním nepojedu po silnici tak je to asi šumák.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 19:26
- Nahlásit
Vlasta
já je viděla vždycky vlevo,ale to je asi jedno,hlavně že se vzájemně nezabijete..
Ježiš já se netěším do práce - po 10dnech mi tam stojí hora papírů a ved.kuchařka má na 14 dní ruku v gypsu,takže nástup za kuchtíka chjo chjo....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 20:03
- Nahlásit
Zuzana T JJ, taky nemám ráda pondělí - šéf je vždycky plný elánu a já se nějak nemůžu rozjet....
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 07:16
- Nahlásit
Zuzana T
z Dražov.hájku to byl pes a byl druhý s jednou trojkou (nechtělo se mu do vody). Výsledky jsem poslala, měly by se objevit na webu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 10:15
- Nahlásit
Dobré ráno!
Pondělí nesnáším - dneska jsem ve škole od 8 do 19,30. Zas budu úplně hotová...
Jinak jsme v sobotu byli na naháňce a bylo to skvělý!! Charlotte pracovala nádherně, dokonce sama zvedla 3 selata. Já mám nohy samou modřinu - v lese byl šílený bordel, tak jsem se párkrát pěkně natáhla.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 11:13
- Nahlásit
Hlásím že se opět nemůžu dostat do tempa - měla jsem dlouhý víkend a to je jako po dovolené
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 08:13
- Nahlásit
Vlasta
Prekvapive Fresh neni ujety blazen, takze si mysli totez, co ty Je uplne jedno, na jake urovni jsem, ale vzdycky to musim posuzovat podle urovne psa a tridy, ve ktere se to ma delat, a ne podle sebe;)
Je tam spousta neznamych - jak daleko ty dummy byly rozhazene, jestli uz v tom prostoru nekdy predtim pes byl, jestli to byl nejaky trosku "ohraniceny" prostor nebo jen nekde uprostred louky (tudiz jestli to byla dohledavka nebo opravdu vyslani na blind s tim, ze tam bylo vic dummy, aby pes rychleji dosel uspechu).
Ja kdyz trenuju, tak preferuju vystavet disciplinu od jednodussi ke slozitejsi a psovi polopate vysvetlit, co po nem chci, a zajistit si, aby opravdu dosel uspechu a pochopil, co ze se to po nem vlastne chce.
Jinak gratuluji vsem uspesnym zkouskarum, my si uzili bajecny treninkovy vikend na Slovensku Kdyz jsem zrovna netrenoval, tak jsem vytahl mladou a spolecne s druhym mladochem sli poprve v zivote walk up...a uplne v pohode, zacina me fakt prekvapovat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 08:37
- Nahlásit
Fresh
- možná to vyznělo jinak, ale v podstatě to co jsi napsal sedí - jenom jsem chtěla zdůraznit, že Ty se psem úrovně S to vidíš jinak, pro mě v L to je těžké ( tedy jak píšeš , podle vzdálenosti) - budeš v sobotu ve Střimelicích?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 09:01
- Nahlásit
Vlasta
To je prave to, co se snazim vysvetlit. Kdyz delam treninky pro vsechny urovne psu, tak to nemuzu brat podle toho, ze mam Skovyho psa. A nehlede k tomu, tak mame doma Goriho, ktery je L/M, malou Cody a k tomu Chuckyho, se kterym taky cas od casu trenujem. Takze se porad a pravidelne vracim ke vsem urovnim i s vlastnimi psy;)
Strimelice jeste nevim. Tana uz se "zazimovala", takze nejede, a ja potrebuju s Vikym na hony. Pokud v sobotu bude volno, tak se mozna prijedu kouknout, chtel bych.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 10:51
- Nahlásit
Fresh
tak to jsi dobrý, takovou dálku se jet podívat...
Já jsem se ještě dívala do propozic jestli bych na L nemohla přijet později než na 8 ráno, ale nevypadá to - to není dořešené jako u WT v RS, kdy jsou dané nástupy.
Jako ne že bych se nešla podívat na E, ale zase bych mohla přijet třeba o hoďku později a nemusela mít nervy, jestli něco neprošvihnu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:02
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zena/deti/215531-nejlepsi-sk olni-obed-je-chutnejsi-nez-jidlo-v-restauraci-tvrd i-odbornici.html
hele,hele Zuzky soutěž
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:04
- Nahlásit
Vlasta
Tak mel by tam byt Mira Krejci a Dana Slaba, takze si probereme i neco kolem RS CZ, co potrebujeme. Pocitam, ze s nima na chvili nekde bokem vytahnu stenata. Ono se to nakonec nejak pospojuje s vice vecma...a ja rad jezdim
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:35
- Nahlásit
Jsem zvědavá, koho tam v sobotu teda uvidíme a jaký to bude
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:41
- Nahlásit
choco
to já taky, vzhledem k tomu, že jsem od PZ nebyla ani jednou cvičit a včera mě tedy zaskočilo, že už je po páté tma a čili tedy cvičit ani nemůžu - tak to nechám osudu. Jinak já jedu, Evka je nahlášená, Zuzka myslím taky, Míša T. se taky chystá alespoň na kukačku když nebudou v její třídě psy.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:44
- Nahlásit
Vlasta
Jak to, ze v M a S nebudou psi? Ja mel za to, ze Mka a Ska normalne budou - Misa, Jarka, Petr, Zita...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:47
- Nahlásit
Fresh
no já nevím jestli budou a nebo ne... na propozicích je, že když se přihlásí více než 3 psy tak jo, ale nevím, jestli se přihlásili - tak to myslím...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:49
- Nahlásit
Vlasta
No ja myslim, ze staci, kdyz pujde Jarka s obema a Misa s obema nebo jen jednou A zaslechl jsem nekde, ze se do M chtela prihlasit Kristyna s Merlinem a byli i dalsi, co uvazovali. Ska jsou jasna - Zita, Petr a Misa. A je to
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 11:51 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Vlasta
No my to právě s tím cvičením taky nějak nestíháme, a s tou posunutou hodinou je to taky ztracený....dneska snad něco málo ještě zkusíme, když přítula půjde z práce dřív, ale pak to taky necháváme osudu, dyť o nic nejde . Ale jak jsme teď byli s kamarády na Vysočině na dovči, tak jsme si pár dummíků hodili a šlo to té černé potvůrce pěkně, ale uvidíme,jak se vyspí na sobotu
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:09
- Nahlásit
choco
Myslim, ze spis to bude o tom, jak se vyspi Martin...jak zas bude kvuli kazde blbosti nasrany, tak to nedopadne dobre
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:17
- Nahlásit
Fresh
To je fakt
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:25
- Nahlásit
čauec,
tak se trochu chubím svými šikulkami -tady se o nás také mluví - ZŠ Chmelnice,Praha 3 .
http://www.novinky.cz/zena/deti/215531-nejlepsi-sk olni-obed-je-chutnejsi-nez-jidlo-v-restauraci-tvrd i-odbornici.html
Neše jídlo se líbilo fotografům,tak je skoro všude.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:42
- Nahlásit
Zuzana T
Ty nečteš vršek - dávala jsem to sem před chvílí taky...
Taky jsem si všimla že vaše jídlo je všude.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:44
- Nahlásit
hmm,tak to se šoupla už vlasta
Jana33 nebo někdo - dejte mi sem odkaz na to cukroví - nechce se mi to hledat ve starších příspěvcích - mám tu zájemce v práci.Dík
Tak prý jsou na WT zastoupené všechny třídy od E do M
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:57
- Nahlásit
Vlasta
napiš Petře Otevřelové - myslím,že to jde.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 12:57
- Nahlásit
Zuzana T
Dovolim si podotknouti, ze vsechny znamena od E do S;)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:18
- Nahlásit
Fresh
no jo no - alespoň vidíš úplného Eléééva
M - master a co je S ?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:34
- Nahlásit
Zuzana T
Nic prekvapiveho, zacatecniku mivam na treninzich dost a byva s nimi vetsinou ta nejkrasnejsi prace
E - puppy (Einstiegsklasse, nekdy taky schnupperprufung = zacatecnici/stenata)
L - novice (leicht = lehka)
M - intermediate (mittel = stredni)
S - open (schwer = tezka)
Zkratky trid vychazeji pravdepodobne z nemeckych nazvu. V cestine to kdysi bylo pojmenovano nejak jako Elevu, Lehka, Medium a Super...pokud si to tedy pamatuji spravne. Jeste se v zahranici cas od casu dela tzv. Seniorenklasse (ted bych kecal, jestli je to pro psy starsi 7 nebo 8 let).
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:35
- Nahlásit
Zuzana T
To bys tady nenašla,posílala jsem ti to na mail. Fotky jsou na www.vanocni-svatebni.estranky.cz
Hele,nechci rýpat,ale osvětlete mi to někdo - na KCHLS jsou výsledky z Malešova a u Evči je,že odstoupila pro indispozici vůdce - to když čuba nevleze do vody,tak se to takhle dělá?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:38
- Nahlásit
Fresh
Jé pro seniory - to by byla sranda - rychlostí mé vereránky by se jistě všichni pobavili .
Aha - Já myslela že jsou třídy označené spíš angl.názvem.Takže E - jsou štěňata - hmm,tak to tam budou i šestiletí
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 13:41
- Nahlásit
Zuzana T
Rychlost neni vzdy nejdulezitejsi ;)
Berme, ze E jsou proste zacatecnici. A je jedno, jakeho jsou veku...a tak to ma byt
|