| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:09
- Nahlásit
No satelit vůbec, to je fakt lepší pěkný panelový byt.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:14
- Nahlásit
Zuzana T
mě taky ne, ale ve Sportce bylo 125 mega - to by nebylo špatné - podívám se jestli to už někdo vyhrál a půjdu vsadit
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:26
- Nahlásit
No vzhledem k tomu, že si nechcem brát hypotéku, a chcem to koupit fakt jen za peníze z bytu, výběr se značně zužuje Podle představ nenajdem nic, v rámci kompromisů jsme už něco našli, ale vždycky to bylo hned pryč Byt prodáváme třičtvrtě roku, 3+kk s lodžií, u metra... a nic...
Se odstěhuju na chalupu do Jizerek a bude!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:41
- Nahlásit
Když jsme byli u těch chlapů a sexu: http://doma.nova.cz/clanek/laskaasex/muzi-couvaji- ze-sexu-jsou-unaveni-a-boli-je-hlava.html
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:44 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit
bilksa
Jeste, ze mi do tech 35 rok chybi
Ale jinak tahle vymluva je uzasna:
“Promiň bobku, ale viděl jsem sousedku nahou věšet prádlo. Dneska to nepůjde.“ Proti tomu přítelkyně nezmůže vůbec nic. Nemluvě o tom, že při té představě i jí samotnou přejde chuť."
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 15:55
- Nahlásit
Au! Ty cisla fakt mysli vazne?
http://doma.nova.cz/clanek/rodina/vychovat-dite-st oji-milion-pet-set-tisic-korun.html
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 16:07 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Fresh
Jj, tou výmluvou jsem se taky pobavila.
A co se týče těch čísel, tak to asi fakt tak je. Nezdá se to...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:21
- Nahlásit
FreshbilksaNo nevím, mě se to zdá přehnané, i kdyby se tam počítalo nájem jídlo apod tak 114 tis děleno 10 měsíců školy je 11400 Kč - to tedy je moc! A nebo jsem lakomá matka - všechno je možné.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 18:28
- Nahlásit
Vlasta
Tak oni počítají i dovolené, školní výlety a výcviky, apod. Stejně jako veškeré oblečení,jídlo, domácnost, vybavení na sporty, atd. To si myslím, že odpovídá.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:12
- Nahlásit
no to jsou hlody to o těch penězích, zase blbnutí hlav.
to mi připomíná, takový fór - kolovalo to na sklonku starého režimu, byla to jakoby žádost o zvýšení platu a žadatel tam vypočetl, že i když s rodinou bydlí v jeskyni a oblékají se do zvířecích kůží, tj.jediné výdaje jsou k snídani a k večeři 2 housky + voda z potoka a k obědu polévka a guláš z bufetu, tak mu pro 4 člennou rodinu nestačí už nevím kolik, asi 3000,-/měs., což byl tehdy dosti slušný plat. Zuzko nevzpomínáš si na to?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:17
- Nahlásit
Ketrin1
Hele, ja uz jsem taky dost starej, abych si to pamatoval;)
Tady to mas:
http://moje.dama.cz/blog.php?blog=2053&a=an
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 20:42
- Nahlásit
Fresh
no vidíš, a s těma dětma je to stejné
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:13
- Nahlásit
Ketrin1
budu verit zkusenejsim
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:30
- Nahlásit
Ketrin1
Ne ten neznám.
Také mi to připadé přehnané.I když moje dítě studovalo" dlouho" a odejitím ze státní školy na soukr. se jeho studium docela prodražilo,pak jeho surfařské cajky,závody atd - no my se možná k přes ten melounek přehópli. Ale zase jako mimino měl kočár normálka,pleny látkové,oblečky z části poděděné,něco jsem šila sama podle Burdy,krmen byl dlouho z "vlastních zdrojů - to byla velká úspora " no a dovču trávil na chatě a Slapech a po babičkách.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 21:38
- Nahlásit
Fresh
wow
They were three and we were two,
so I booked one and Tim booked two..
děkuju, pěkné!!!
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 06:58
- Nahlásit
Eda
neni zac, k Vasim sluzbam
Jinak v 6 rano 15 stupnu, zajimavy listopad, loni touhle dobou jsem myslim odhazoval auto
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:12
- Nahlásit
U nás 14 °C, sice fouká, ale ne zase nějak moc. Mám raději takový listopad naž ten sněhový - mě by vůbec nevadilo kdyby letos napadlo symbolicky tak na týden a potom to roztálo a bylo sucho. A nebo ať napadne a zůstane - ale takové ty sračky jak to taje a mrzne fakt nemám ráda.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:15
- Nahlásit
Dobré ráno!
U nás také 15 stupňů, pofukuje jen malinko, takže fakt teplo. Já tedy naprosto miluju sníh a zimu, ale jak píšeš, musí to být ta pořádná, kdy sníh drží. Loni to bylo báječný.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:20
- Nahlásit
bilksa
Tak mi nechceme právě ani do satelitu ani do úplně pidi vesničky. Máme vyhlídnuté asi 4 lokality, kam bychom chtěli zakořenit, protože tam mají vše důležité - obchod, škola, hospoda a autobus tam jezdí každou hodinu a navíc je to v okruhu 10km od Pardubek. Jen zatím ten správný pozemeček chybí.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:32
- Nahlásit
A ja musim rict, ze jsem rozpolcen. Kdysi jsem zavodne lyzoval, miloval zimu. Dneska mam pejsky a kdyz neni snih, tak mi to vubec nevadi Loni to bylo hrozny, kdyz bydlime uprostred mesta, tak se nedalo nikam dojet autem a pesky v tech tunach snehu taky poradne nic A navic, kdyz neni moc snehu, da se trenovat
I kdyz teda kamarad z Finska, co ma Vikyho brachu, mi loni psal, ze u nich je to v pohode, ze neni moc snehu, asi tak 40cm, takze se da v pohode trenovat - toz kazdy to ma asi nastavene jinak
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:41
- Nahlásit
Loni to bylo hrozny
kazdy to ma asi nastavene jinak
to jo - zima bez sněhu znamená neustále špinavé psy ( k nám navíc nevede asfaltka) - to neee a když je sníh, tak místo procházek denně běžkujeme, už se těším, ta loňská zima byla super
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:51
- Nahlásit
Ketrin1
Njn, az budu na vesnici a za barakem pole/louky a siroko daleko nikdo, tak taky treba zase zmenim nazor
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 07:53
- Nahlásit
Já chci taky sníh, nejen že jsou psi čiští, ale trénink na sněhu je naprosto skvělý!!! Dají se vymýšlet nové věci. A navíc zima bez sněhu prostě není zima - nesnáším takové to sucho a krutý mráz a nebo naopak tající břečku atd. Taky bydlíme uprostřed města a odklízení silnic a chodníků v Pardubicích byla naprostá katastrofa, ale naštěstí to naše autí zvládalo docela dobře. Přála bych si zase obdobnou nadílku, ale už na Vánoce - miluji bílé Vánoce (a takové už řadu let tady ve městech nebyly). Podzim mám ráda když neleje a nejsou extrémní bahna, jinak mám ráda jeho barevnost a vůni. A našim psům se moc líbí hromady listí, pořádají na ně vyloženě útoky.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:01
- Nahlásit
EvkaS
Jojo, takovy trenink jsme delali predloni na Podmitrove (Vysocina) a pak tam nekteri lidi litali s lopatama a hledali dummiky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:02
- Nahlásit
EvkaS
taky obhlížím okolí CL, ale pouze obhlížím, zrovna včera jsem na internetu našla prodej domu ve vesnici asi 10km od CL - za 2,4 mega - dům je strašný, ten bych shodila, ale pozemek - ten je - 8 tis. m a je mírně svažitý, na úplném konci vesnice, bokem od silnice a z okna domu není vidět nic než pole, lesy a v dálce kopce a Bezděz - úúúúžasné, potřebuju mim 10 mega!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:06
- Nahlásit
Fresh
No my některé dummy našli až po roztání sněhu. Ale jsou to místa, kam nikdo nechodí, takže je jasné, že tam nám je nikdo nevezme. Ale je to prča na tom sněhu. Alespoň našim psům vždy hrábne, když napadne první sníh.
Vlasta
10 mega!
A vsadila sis tu sportku?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:10
- Nahlásit
Nevíte, jestli existuje vodítko s amortizérem, které by se dalo připnout na lovecké vodítko přes rameno? Chtěla bych to pro případy, kdy pes musí jít na vodítku (CHKO nebo oficiální dogtrrekking), ale aby měl přece jen určitou vůli - na normálním moxonu jde striktně u nohy, a já zas chci mít volné ruce. A nechci ten dogtrek.opasek. Coru v těchto případech beru na flexinu, ale Borgo i na té flexině jde u nohy
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:31
- Nahlásit
EvkaS
Ja jsem letos strasne zvedavy na malou, co bude delat ve snehu Dneska jsme sli ze schodu a tam bylo nafoukane listi me tak nad kolena...se tam propadla, ze nebyla videt a vyskocila snad metr vysoko
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:45
- Nahlásit
EvkaS
ne - ale už na to myslím, že si ji půjdu vsadit - akorát ňáká socka prý vyhrála ve středu 50 mil. tak se mi ten balík trochu ztenčil
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2010 08:47 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Ketrin1
jak se vůbec má čubina velitelka?? Teď si nemůžu vzpomenout na jméno...Koleta?
|