Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 13:03
- Nahlásit

bilksa
no to já naštěstí jen do 19, ale zato i zítra
Ale od pondělka do středy si to s příšerkou vynahradíme a půjdeme na nějaké dlooouhé prochajdy do lesa, páč jak znám přítulu, tak ju vezme jenom na chvilu přes sídliště

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 18:57
- Nahlásit

Tak co nějaké výsledky?? Jsem tu jak na trní a stále nic...

choco
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2010 23:11
- Nahlásit

bilksa
Všichni jsme to odsud zvládli

Naše Ellie v E byla druhá 92/100, pak si šli zkusit i L a tam díky chybě páníka,který poslal Ellie pro aport dřív než mu řekl rozhodčí, tak to neudělali - jinak by to zvládli taky - ale tak ponaučení pro příště A Evka se tu pochlubí určo sama ;)

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 07:55
- Nahlásit

choco
No tak super!! Moooc gratulujeme!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 08:11
- Nahlásit

bilksa no a my šestí v L - 85/100 - M jsem tedy zkusit nešla.
Míša T vyhrála S.

choco
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 09:53
- Nahlásit

No M a S byli masakr jako To fakt klobouk dolů před všema,kdo to zvládli, takové vzdálenosti a ještě pak za tmy...jsem fakt nevěřila

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 10:08
- Nahlásit

choco mě překvapil Carlson - ten šel L potom zkusit M a došel - na to, jak to bylo v M daleko a WT nedělá - super je mooc šikovný.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 10:11
- Nahlásit

Celé to bylo hezké, pěkné místo, dobrá organizace, dobré jídlo a příjemní lidi - povedlo se jim to - a na to že se mohlo dohlašovat do vyšších tříd, takže se to pořád protahovalo jak přibývalo lidí, kteří šli zkušit vyšší metu a byli všechny 4 třídy v jeden den - to zvládli s hodnocením skvěle a rychle. Na normálních zkouškách kde není tolik psů - se čeká výrazně déle.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

Krásnou neděli všem.
My včera přijeli totál utahaní, ale spokojení. Laruška v třídě L 2. místo a 89/100 bodů. Takže veliká spokojenost. Konečně jsme ty L-ka dokončili.

Všem, kdož tam byli s námi, tak gratuluji! Jsem ráda, že tam bylo tolik fajn lidí a vzájemně jsme se podpořili!

Na fotkách pracuji, budou v průběhu dne.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 14:38
- Nahlásit

Takže zde jsou fotky ze včerejška. Bohužel třída M a S probíhala za deště a postupného smrákání, takže z toho je jen nepatrné množství fotek a ne moc kvalitních.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 15:44
- Nahlásit

Všem moc gratuluju.My včera byli na naháňce,střelili se tři velká prasátka a jedno pidi sele,to jsem moc chtěla vyhrát v tombole,že bych ho dala Samoušovi jako aportek místo toho jsme vyhráli žárovky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Pěkné odpoledne - tedy dost ehm uplakané-.ještě,že takhle bylo včera jen na konci.
Tak my se můžeme pochlubit v E 6.-7. místem s 81 body - to naše courání se zpět s aportem a v L ( kam nás ukecali také se přihlásit ) na 12.místě s 60ti body.V éčkách na nás byli rozhodčí dost hodní,Elka byla přísnější.
Nemůžu posoudit jak to bylo správně nebo ne připravené,ale mě osobně se to moc líbilo.Všichni z řad newétéčkářů,co to šli zkusit do éček si určitě den pěkně užili také.
Třídu L jsem mohla vidět pouze v rámci naší skupinky.Třídu M s S jsem viděla bohužel jen 1. disciplínu a pak jednu u vody, my nestartující jsme zalezli do tepla.Co jsem viděla bylo opravdu moc pěkné.
Dík patří organizátorům i pořádající OMS.Byla tam opravdu sranda a přátelské ovzduší.
Jako třešnička na dortu byla nečekaná přítomnost naší slečny Růžové s paničkou.Donatele,alias Hailey bylo v sobotu právě 5 měsíců.Vyrostla z ní moc pěkná a šikovná slečna.S matkou si ihned vyzkoušela koupel a své první plavání a také nám předvedla,že jí baví aportování.Díky Evičce mám pár mokrých fotek a brzy je dám na web.

choco
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 16:53
- Nahlásit

Nám se tam taky moc líbilo, vážně příjemná atmoška a ještě příjemnější společnost Evi fotky jsou krásný jako vždy Mohla bych tě poprosit o poslání fotky s Martinem a Ellie na nástupu a pak myslím,že je Ellie na 64. fotce na choco@seznam.cz ?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 17:51
- Nahlásit

choco
Pošlu ti je, chceš originály?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

Zuzana T já bych řekla, že to bylo naprosto srovnatelné s WT od RS, jasně posuzování hlavně v E bylo hodně mírné, v L bych řekla že taky trochu mírnější než od anglánů, ale zase bylo dobrý, že i já jsem mohla prohodit pár slov s rozhodčím

choco
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2010 19:30
- Nahlásit

Jj, prosíííím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 08:50
- Nahlásit

Pěkné dopoledne všem

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:06
- Nahlásit

Dneska nějak mrtvo - kde jste????

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:13
- Nahlásit

Krásné ospalé pondělní ráno všem!

choco
Tak už to posílám, je to ve 4 mailech. Nakonec jsem tam totiž našla 4 fotečky, kde jsou. ;)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:16
- Nahlásit

EvkaS
fotky máte krásné jako vždycky - akorát Mydlíček tam není - néé kecám, je tam
Zuzana T
kdy už to dáš na stránky?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:21
- Nahlásit

Vlasta
Včera nás navštívila teta M a vydržela až do rána.Dneska večer na tom zapracuji.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:42
- Nahlásit

EvkaS
Hezké fotky!!

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:52
- Nahlásit

Ahoj všem WTčkářům, díky za skvělou atmosféru, i já jsem si to užila, ale honička to byla děsná, tma nás nakonec dohnala o hodinu dřív, než se předpokládalo, ale nikdo nečekal tak velký zájem o třídu L a vlastně i M na poslední chvíli. Na druhou stranu jsem díky tomu mohla být svědkem naprosto fantastických výkonů ve třídě S, všichni tři byli úžasní a dokázali předvést skvělé výkony i takřka potmě a za deště. Z obvyklého walk-up se stala disciplína, která opravdu do krajnosti prověřila schopnosti psů a pro mě jsou vítězi všichni.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:53
- Nahlásit

Vlasta
No je tam, ale bohužel ne při práci. Nebylo nám souzeno býti spolu ve skupince.

Ketrin1
Děkuji, vyřídím Lukymu - tentokrát dělal fotografa on.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 09:55
- Nahlásit

Petra Bailie
Taky jsme si to moc užili!! Byla naprosto úžasná atmoféra, skvělí lidi, vše dobře připraveno a i výborné pohoštění.
A souhlasím, v třídě S všichni předvedli naprosto úžasné výkony!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:41
- Nahlásit

Zuzana T
Já nemám tetu M, ale od soboty mi ještě není dobře - teď zrovna se napájím žaludečním čajem a švagrová mi diagnostikovala žlučníkové kameny - ach jo..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:43
- Nahlásit

Vlasta
To je švagrová věštkyně?To může být opravdu cokoli ,bež raději k doktorovi.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:47
- Nahlásit

Zuzana T
když já bych raději na veterinu - ta naše doktorka pozná kulový a každý vyšetření aby sis vymyslela a navrhla... děs.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 11:55
- Nahlásit

Vlasta
tak to já mám sice obvodní docela fajn ženskou,ale veterináře mám raději.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:04
- Nahlásit

Zuzana T
no ono mi je jenom tak nějak všude špatně - ale nic konkrétního - tož už ju vidím... jak něco odhaduje..

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání