| Autor |
Zpráva |
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 20:44
- Nahlásit
Baysha
Však Bailinka měla také stopovačkové období. Mám dosud v živé paměti, jak jsem ji na cvičáku u Jindry na začátku vypustila a zbytek výcviku strávila jejím lovením.
Zuzana T
Ano, já bych to pracovně nazvala Pomsta za Salynku. To se bude Elouš divit!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:00
- Nahlásit
Petra Bailie
Bailinka taky? Tak to se mi ulevilo, už si nepřipadám tak neschopná
Jak dlouho jste chodily se stopovačkou?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojda, tak jsem dodělal pár fotek z té návštěvy našeho mladýho Areeho u nás včera. Mrkni se sem
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:28
- Nahlásit
Mira A
No to je šikula,seš pyšnej,co??
Ale je to maminčin chlapeček - hlava a výraz Bručidla.
Je jemnější než Arouš.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2010 21:34
- Nahlásit
Zuzana T
Jo jsem pyšnej, to je jasný, jaky by to byly moje děcka
Ono je to tak, že Arouš se zatím zcela vymyká ostatním z vrhu.
Jak postavou, tak povahou.
Ještě jsme tedy neviděli naživo fialovou z Brna a tu červenou co mají L. z toho Šenova... Ostatní jsou zatím jak tady ten Aree.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 06:54
- Nahlásit
Mira A
Hm,to je zajímavé - jsem zvědavá,i na ty naše,jak to bude dál.je to zajímavé sledovat jejich vývoj.
Já měla dnes v noci bojovku s Lexy - zase někde něco sežrala,co neměla,tak jsem od 4 hod vzhůru.Je jí blbě,to je na ní vidět, ale nemohla pochopit,že nedostane snídani...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:36
- Nahlásit
Zuzana T
jsem koukla na ten Fiveshill - odtamtud je náš otec- tedy Greenův - na těch jejich zkouškách není jediná běluha - to by koukali u nás co?
Petra Bailie
to video je úžasné, ta malá od Míši T byla to samé v jejím věku nosila bažanta který byl vězší než ona
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:37
- Nahlásit
Krásné ráno všem!
Dlouho jsem tu nebyla a tolik se toho tady napsalo.
Mira A
Aree je úžasný šikula!!! To musí vyloženě hřát u srdíčka, když vidíš, že jsou štěníska tak šikovná!!
No jinak naše Bocinka má novou zábavu. Když nejsme doma, tak hledá po bytě kapesníky a cupuje je na kousky (no alespoň už nehrabe do zdi).
Zuzana T
O víkendu snad zase uvidím Dorinku, tak jsem na ni taky zvědavá. Prý už holky trénují taky aportíky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:38
- Nahlásit
Mira A
dávám hlas Aragornovi, líbí se mi nejvíc - jsem to říkala hned jak byl malý...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:55
- Nahlásit
EvkaS
Jo? Tak moc pozdravuj a nezapomeň doma foťák ,sbírám nové fotečky na web.Dííík!
Zeptej se ,jestli dostala Jana email s propozicemi a povídáním?
Vlasta
No to byli trialoví goldeni,takže bílá nepřipadá v úvahu .V NL se také víceméně rozdělují na trial a show linie.Ale show někteří také pracují.Viděla jsem tréning WT u Caspera,když jsem tam byla s Cathy na krytí- byli tam převážně show GR - tréning se mi moc líbil.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 07:57
- Nahlásit
EvkaS
ahoooj, kapesníky jsou dobré, ty jsou levné - předpokládám že papírové, Greeňák nepřestává žrát ponožky a protože mám potomky bordeláře tak asi ani nepřestane...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:03
- Nahlásit
Vlasta
Jj, Aragorn je jiný, je to kus chlapa.
Zuzana T
Neboj, foťák vezmu a něco nafotíme. Sice ta žížala Dorinka neposedí ani nepostojí, ale něco určitě vymyslíme.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:09
- Nahlásit
Vlasta
To máš pravdu, že jsou levné. Ale ona jede hlavně po hadrových jako slepice po flusu. Asi jak měla teď výcvikovou pauzu kvůli ocásku, tak už s ní šijou všichni čerti. No zítra už snad i něco zase potrénujeme. Včera jsme si trochu hráli s dummy a mám tak doškrabané ruce, že si všichni myslí, že mě doma mučí.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:12
- Nahlásit
Zuzana T a EvkaS
Já hlavně doufám, že jim to nadšení vydrži...
I když myslím, že jo. Přítel majitelky Areeho je myslivec.
A tak díky tomu :
Vlasta
Taky tak
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:20
- Nahlásit
Mira A
co taky tak? Jsem to nepochopila..
EvkaS
látkové jo?? hmm paní je gurmánka, u nás látkové už asi ani nejsou, ale ponožky lezou do peněz - jsem potomkům oznámila, že mají peška, že jim jiné kupovat nebudu a tak začínají vybírat ponožkový šuplík manželovi, ten to těžko nese, tak jsem jim řekla, ať se třeba poperou - no nakonec to stejně skončilo na tom, že ten pes není normální, protože starý to nikdy nedělal
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:52
- Nahlásit
Vlasta
dávám hlas Aragornovi, líbí se mi nejvíc - jsem to říkala hned jak byl malý...
No myslel jsem to taky tak, jak ty, že se mě líbí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 08:56
- Nahlásit
Mira A
Tak to je super,nakonec jsi měl opravdu kliku na majitele nebo to bylo tvým kouzlem osobnosti?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 09:03 - Změnil/a: Marie Šustová
- Nahlásit
Petra Bailie
Mimin bylo původně 12, teď je jich 10. Ale i tak dávají zabrat. Hlavně jsem poprvé měla fenu po císaři. Včera jim bylo 14 dní, nejmenší váží bez dvou deka kilo a ostatní jsou v průměru 1050 až 1100 gr. Takže paráda.
Rozára má mlíka dost a 10 funkčních cecíků, ale i tak 3x denně dokrmujeme, kolik které štěně chce. Rose denně vypije 1 litr mléka, sežere malé balení piškotů, k tomu vaničku tvarohu + 3 lžíce glukopuru, 8 tabletek sanalu s vápníkem a B vitamíny + 3 odměrky puppy granulí.
Ke dnešku mám teoreticky volné dvě feny. V neděli máme návštěvní den, tak uvidím, jak na tom s vážnými zájemci budu. Zatím by měla jít jedna fenka na Slovensko, jedna by měla dělat záchranařinu a tak budu vybírat pro pána tu nejuštěkanejší .... jedna do rodiny, kde jsou dvě děti (už se byli podívat, než štěňata byly na světě na Rozárku) jednu bych si ráda s někým nechala ve spolumajetku. Uvidíme.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 09:03
- Nahlásit
Zuzana T
Jo tak to já nevím...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 09:14
- Nahlásit
Mira A
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 10:11
- Nahlásit
Marie Šustová
Tak to jsi v tomto období velmi úspěšná na zájemce....,tak ať jim zájem vydrží až do konce.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 10:31
- Nahlásit
Zuzana T
Snad to vydrží. Uvidíme o víkendu.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 17:52
- Nahlásit
Zuzana T
Jak to tu tak pročítám, trialáky lze chápat jak sportovnější než výstavňáky, kde převažují smetanoví?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 19:01
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
No asi v kruzích,ale letos se statečně drží i zlaťáci a dokonce vyhrávají .
Ale zase znám krémáčky,kteří pracují výborně .
Člověk nemá být rasista,ne krém nebo zlato,je to jedno.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 19:30
- Nahlásit
Zitra Konopiste! Jde nekdo?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 19:36
- Nahlásit
Fresh
já,letos poprvé,to zas bude první leč Cathy na zabití.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 19:50
- Nahlásit
My zítra pořádáme zkoušky ZOP a ZPU-1, takže jdu zajišťovat organizaci, držet palce našim odchovancům ze cvičáku a se Charlotte si to jdeme prubnout nanečisto, protože se na ZPU-1 přihlásil jen jeden pes, tak budeme doplňovat počet.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 21:01
- Nahlásit
Zuzana T
No asi v kruzích,ale letos se statečně drží i zlaťáci a dokonce vyhrávají...
Konec módy smetany
Podle mne vše záleží na výcviku.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2010 21:50
- Nahlásit
Zuzana T
toz zitra, ja mizim do hajan, rano ve 4 budicek a 3,5hod cesty
|
Marie Šustová
Člen |