Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:22
- Nahlásit

Zuzana T tak co modrásek..?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:20
- Nahlásit

Tak jsem zpět z návštěvy.Modrásek je stále stejně sladký.Mometálně je to 5ti měsíční nohatec s vyvinutým sex.apetitem -zkoušel to na mámu i bábu.Byly jsme se projít po Klánovickém lese a všichni tři hafani vymetli každou louži a potůček.Fotky mám,ale nejsou do salónu.Jednak byl Deny jako čuně a také ani 1,5hod.procházka ho nezpomalila natolik,že by chvilku postál.)
Máme ,tedy hlavně Lexy za s sebou setkání s divočákem.Vím,že tam jsou,ale tak blízko cesty,kde projde tolik lidí,to by mě nenapadlo.Lexy přeskočila strouhu a zalezla do smrčí u cesty.Po chvíli se ozval rachot a jakoby vrčení a vidím,jak Lexy letí ven a za ní prase - asi lončák podle velikosti.Naštěstí,jak nás s Pavlou viděl,tak to otočil zpět.Lexy byla dost vykulená,ale naše bába se jala prase pronásledovat.Řvala jsem dot silně,takže se nakonec umoudřila a do roští už nevlezla - FUJ TO BYLA ZKUŠENOST.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:12
- Nahlásit

Zuzana T Jé tak to by mě kleplo,prasete se bojím - my jsme byli kolovat, dneska jsem šla na cyklistickou stezku, v tom větru jsem tam byla sama, takže jsem Greena pustila na volno - šlapal jak hodinky, akorát před náma vyletěli bažanti a hned ožil, ale nevyběhl... tak dobrý. Hoodně tedy pošilhával po kalužích, ale na ten metr co byl ode mě si netroufnul

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:37
- Nahlásit

Zuzana T
Tak ještě, že jste setkání zvládli všichni bez úhony! Takhle byla zraněná fenka Jarušky (chovatelky), naštěstí to bylo mimo loveckou sezónu, tak byla malinko při těle - ty špíčky ji asi zachránily.

Zuzí, jak dlouhou dáš Lexince pauzu od štěňátek?

Vlasta
Vy jste se tedy do toho sportování pustili... Greeny je pašák, že se nepustil za bažantem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:15
- Nahlásit

bilksa No jo, potkala mě sousedka, která v době kdy jsem měla jenom Kejsu a oni žádného psa a tenkrát říkala, že tedy oni by mít psa nemohli protože kdo by ráno vstával a chodil s ním a...... no a tak. Uběhlo pár let, kdy oni si koupili fenu Tibetského španěla,papírovou, ta měla 2 štěnda papírová která neudali a mají tři feny doma a starají se to jo, ale nic s nima nedělají a tak nechápou, že já jezdím cvičit, že jezdím na výstavy a teď když mě potkala s kolem a Greenem před vchodem tak to už vůbec nechápala ...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
No záleží kdy bude hárat po porodu.jestli dodrží 8 měsíců od hárání nebo od porodu.Od toho se odvíjí termín dalšího hárání,kdy bych mohla pomýšlet na další vrh.Pokud by ale vyšla štěňata na zimu,tak počkám ještě na další říji.Také záleží,jak bude nebo nebude vypadat tento vrh a jak na tom bude zdravotně.Z Montyho strany je už skoro 40 potomků po rtg a má výborné skóre,tak snad my nebudeme vyjímka!!Zatím,vypadají všichni moc pěkně a dělají mi radost.Pročpak?

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 19:40 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Zuzana T
Tak držím palečky, ať dopadnou výborně! Určitě budou úspěšní, zdraví a šikovní! No hodláme se s Michalem v květnu stěhovat, tak přemýšlím, že časem rozšíříme smečku.

Nejdřív ale budu muset začít vybírat ženicha pro Charlotte.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

bilksa
Tak už máte hnízdečko? To je prima!!!A kam nebo je to tajné?
Jestli chceš dohazovačku,tak se hlásím

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 20:27
- Nahlásit

Zuzana T
Budeme se nejspíš stěhovat zpět do paneláku, kde jsem vyrostla. Ještě jsme měli možnost do baráku, kde je babička s dědou, ale to by nedělalo dobrotu... Takže se nejspíš budeme stěhovat z vesnice do Třeboně.

No dohazovačka by se mi fakt hodila, potřebuju každou tvou radu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 21:14
- Nahlásit

bilksa
dáme někde někdy řeč

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 21:16
- Nahlásit

Zuzana T
Snad se někde uvidíme a budeme mít chvilku. Tedy spíš ty budeš mít na mne chvilku.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2010 21:36
- Nahlásit

bilksa
Haha,no to nesmí být na výstavě,přinejhorším v Albeři ne...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:03
- Nahlásit

Tak my včera byli na naháňce, první leč na kachny,další na bažanty a prasátka,bylo tu super a hlavně mi udělala radost Rozárka,který neuvěřitelně zabral Aptoflex a lítala celou dobu jak čamrda a ani na konci neměla dost Karlovi se podařilo střelit prvního bažanta a v tombole vyhrál kachnu,takže samý úspěchy. akorát dneska se z toho asi budem kurýrovat

Zuzana T
Tak hlavně,že se nic nestalo. Oni jsou prasata fakt všude,nechtěj vědět,,kolik jich na procházkách minete

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
No to ani nechci vědět- doufám,že to Lexy dostatečně vyškolilo.Má kliku,že umí opravdu hodně zrychlit.Být to Cathy,tak má asi v zadku o dírku navíc.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 13:11
- Nahlásit

jana33 co ta platba - došla - je to v pořádku??

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 16:14
- Nahlásit

Vlasta
Mám to na účtě. Nešlo mi internetový bankovnictví,tak jsem se nemohla podívat

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 16:48
- Nahlásit

Zuzana T
No popravdě...ačkoli mám u retrívrů raději hřívu na krku, letos už jsem fakt přemýšlela, že snad na střihání zajdem dřív než příští léto Ani se nedivím lidem, co v něm vidí čuvače

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:24
- Nahlásit

Pěkný večer!

My měli dnes na cvičáku brigádu, tak jsme zase něco udělali. K obědu jsme si doma udělali martinskou husu, takže mňamka. No a večer jsme vyrazili opět na flyball - letos nám zatím počasí přeje, tak jsem zvědavá, jak dlouho ještě budeme běhat.

jana33
No to jste dneska byli jak zbití, co? Já jsem po minulé naháňce měla nohy samou modřinu, až se mě holky ve škole ptaly, kdo mě to zbil. A i jsem si tak připadala.

Viděli jste tuhle šmudlinku?? Je krásná...
http://aukro.cz/item1314761367_curly_coated_retrie ver.html

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:33
- Nahlásit

bilksa
Jo,já se ještě zamotala do šípků,takže jsem samej šlic,i na obličeji. Za to psiska ještě večer doma lítali a řádili,fakt bych chtěla vědět,co by je vyšťavilo natolik,že by padli. Přitom takových čtyřicet padesát kiláků nalítali

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:33
- Nahlásit

bilksa hmm, je to smutné, je jich tak málo a ještě si jich někdo zbavuje tímto způsobem... nevhodná k loveckému výcviku,jj...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:35
- Nahlásit

Vlasta
Tak vzhledem k věku nepředpokládám,že by se zrovna jí zbavil někdo kvůli tomu. Spíš to tam asi píšou,aby jí nikdo na lovečinu nechtěl. Každopádně je to smutný

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:42
- Nahlásit

Vlasta
jana33
Je to hrozný, nevypadá nijak zanedbaně. Je krásná, šmudlinka.

Tak to Charlotte tedy po minulé naháňce lehla. Udělali jsme 4 velké leče, tak v hospodě zalezla pod stůl a spal jak zabitá.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 19:48
- Nahlásit

bilksa
Tak oni klimbli v autě,když jsme se byli najíst,ale pak doma začali lítat na zahradě, pak se najedli a musela jsem je sešikanovat,protože si začali hrát na honěnou po schodech. Magoři

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2010 21:15
- Nahlásit

jana33
Tak to jo. Doma už se pak taky honila s Britou, dokonce i teď je tu klid a obě spí. Dneska jsme si na flyballu dost zaběhali.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 08:14
- Nahlásit

Dobré ráno. To byste nevěřili, i v krotkém podkrkonoší se dá zabloudit, opět jsem podala důkaz o své naprosté orientační debilitě šla jsem v sobotu se psy na trochu větší prochajdu a neplánovaně jsme si ji protáhli o pěkných pár km a málem nás pohltilo bahno a hluboký hvozd ale jinak super, viděli jsme daňky a jinak skoro ani živáčka, nakonec jsme se zase našli, dorazili dom a stihla se i večerní kultůra

Ančí a Žufrik
až půjdeš okolo, chtěla bych se zeptat na čechohoráka.

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:07
- Nahlásit

Dobré ráno!
Tak jsem si to dneska zpečetila - přihlásila jsem si státnice z matematiky na únor. Fuj, je mi nějak těžko.

Ketrin1
Ještě, že si se našla, švagrová se takhle ztratila i u nás na houbách. Problém byl, že od nás vedou lesy až 20km daleko... No naštěstí našla rybník a zavolala bráchovi, ten ji vysvobodil.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:25
- Nahlásit

jana33
Tobě dobře zabírá Aptoflex? Já jsem se dívala na složení a přišlo mi, že účinné množství je v něm jenom kolagenu, všeho ostatního asi tak desetina účinné dávky. Prostě málo muziky za hodně peněz. Bailinka teď má docela problémy s nohama, venku se táhne kus za mnou, po delší vycházce večer špatně vstává a chodí hodně ztuha. Ortoped to ohodnotil jako lehká artróza úplně všude, prostě opotřebovaný klouby z těch všech nalítanejch kilometrů. Na sedm let mi to přijde brzo, ale fakt je, že se nikdy nešetřila, pro aport vždycky na plný plyn. Dávám jí Alavis Celadrin a Gelacan Fast, ale zatím bez valného efektu.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 10:37
- Nahlásit

Zdary, tak je po proflákaném víkendu (myslím tím, že na stavbu jsme nešáhli), za to jsme ale v neděli měli milou návštěvu našeho druhorozeného Areeho (žlutý kluk) Tak jsme byli venku cvičit a trochu i fotit, protože jsme měli krásný počasí.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:18
- Nahlásit

bilksa
tady je právě taky nedaleko taková pustá lokalita, názvy jako Hrobka nebo Pekelsko hovoří za vše.... a když jsem konečně viděla nějaké baráky a domnívala se že už jsem nějakých 3-4 km od domova, ukázalo se že jsem si to neomylně namířila opačným směrem a že jsem už hnedle v Jizerkách po cestách by to zpět hrozně trvalo, tak jsem to vzala zase rovně přes kopce cestou necestou a už ten směr naštěstí jakžtakž udržela

Petra Bailie
A kulhá?
Já dávala/dávám vždy jen Alavis pro koně (a štěňatům v největším růstu Caniviton forte) - Bresta (10) je ok a Sali byla též do pozdního věku, i přes těžkou DKK.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2010 11:34
- Nahlásit

Ketrin1
to mě zajímá, proč pro koně??? - vyjde levněji, nebo je lepší? Máme taky kulhací období - s tím starším 7letým - ale normál Alavis pomáhá a pořád k němu přidávám i C - to dlouhovstřebávající - sice to není prokázané, ale snad to funguje..

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání