Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:16
- Nahlásit

Hezké odpoledne!
Ještě jednou gratuluji všem úspěšným!! Moc mě mrzí, že jsem se nemohla zúčastnit, nebo se na vás jet alespoň podívat. Zatracená práce.

Já jsem celé dopoledne jezdila po školách a vyzvedávala dotazníky k diplomce, tak se na ně vrhnu a zase nějaké vyhodnotím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:28
- Nahlásit

Na webu RK už jsou výsledky ze Střímelic - teda to je rychlost - nejsou tam žádné komentáře, že bych tam napsala pochvalu - i když já asi nemůžu niíkam psát pochvalu - tak raději nic...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:36
- Nahlásit

Vlasta
No koukala jsem,na diplomu mám 6.7 .místo a tady jsem 7.8.místo.Někoho asi zapomněli,což se v tom mumraji vůbec nedivím.
V L jsme dokonily disciplínu double marking.Lexy se pořád fascinovaně koukala na p.Bubeníka a nedala se překecat,aby sledovala 1.marking.,no a podle toho to pak vypadalo.
Na těhle dvou WT jsem si ověřila,kde nás bota tlačí - máme přes zimu na čem pracovat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 12:56
- Nahlásit

Zuzana T
to tam mělo problém více psů - viděla jsem flatku/ nevím jestli to byl pes nebo fena/ a ta při pokusu o obrácení od Bubeníka nasraně štěkala...
My jsme zkazili první memory marking - Greeny se koukal úplně jinam než na Míšu a ta jediná neměla pistoli takže hodila se zvukem a Greeny stále čuměl jinam - takže moje následná navigace byla bodově ohodnocena. No a potom chůze u nohy - Greeny se mě dotýkal při pokusech o nahlédnutí co to padá do vody a dále máme penále za překusování při přinášení polo blindu - ne že by prokousl dummy, ale překusoval - to je fakt.

choco
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:35
- Nahlásit

Jo, to se té naší strašpytlici v L taky nelíbil házeč u toho sloupu na double markingu a při zpáteční cestě se dvakrát zastavila a Marťa musel připískávat, aby ji probral. Ale myslím, že chybu,kdy pustil Ellie pro aport dřív,než mu p.Kováč řekl,tak to ho bude ještě chvíli mrzet

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 13:47
- Nahlásit

Vlasta
Bubeník má nějaké zvláštní táhlo,že tak fascinuje psy - sám se tomu smál,jak se snažím jí odpoutat od něj.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:35
- Nahlásit

jupíí - další štěně z vrhu C má na kloubíky 4 x 0 a pochvalu od Šebka,jak pěkně vypadají ,je to Cayra z Botičských Meandrů

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:37
- Nahlásit

Zuzana T
NO tedy - gratujujeme - už se těšíš až budou Déčka takto vypadat co??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:39
- Nahlásit

Zuzana T
myslíš že Corbíka nechají taky zrentgenovat?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 14:42
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, tak moc a moc gratuluji!! Krásná zpráva Déčka budou mít taky takové výsledky! URČITĚ!

Fresh
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:00
- Nahlásit

Zdravim!

Gratuluji vsem uspesnym ze soboty. My jsme si uzili jeste fajn nedeli na Konopisti, kdyz se nastesti nevyplnila destiva predpoved

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:01
- Nahlásit

Vlasta
No budeme ho tlačit,ale nevím,Stropňa se moc tlačit nedá.Třeba se inspiruje výsledky ostatních.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:02
- Nahlásit

Fresh
No ale bahna bylo dost,ne? Jedné naší kámarádce p.Kučera doporučil házet bážu do vody,aby se její labroška odbahnila - prý byla jako jedna hnědá koule.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:02
- Nahlásit

Fresh
no že se ukážeš.... a nějaký vtipný komentář?? Mě dneska nneí dobře, tak něco obveselujícího - to nerýpám, to myslím vážně...

Fresh
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:18
- Nahlásit

Zuzana T

me to ani neprislo...anebo muj pes neni cune a nikde se nevali Ne, vazne, me to prislo uplne v pohode, zadny velky maras tam nikde nebyl.

Vlasta

jako k WTckum? Nebo nejaky vtipky zase?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:18
- Nahlásit

Fresh
jako obecně - podle nálady.. já ji mám nějakou zamrzlou....

choco
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:21
- Nahlásit

Vlasta
Mně začalo být pěkně šoufl před chvílí, za chvilku to v práci zabalím a nemůžu se dočkat,až se svalím doma ...

Fresh
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 15:26
- Nahlásit

Vlasta

tak obecne. Tohle te zarucene pobavi. Vzdycky u toho rvu a slzim

http://www.lamer.cz/quote/best

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:38
- Nahlásit

Freshhmmm - dobrýý, počtu, momentálně vařím čaj a jdu relaxovat do postele.
choco jsem zjistila, že řádí nějaká týdenní viroza, která se projevuje nevolností, bolestí hlavy - bolestí k krku - všechno mám!
V krámě u kasy probíraly dvě baby, že jejich děti u toho ještě zvrací a mají teplotu - tož to my dospělí snad vynecháme - zítra razím do Poličky - což mám asi 300km jednu cestu.. ach jo...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:48
- Nahlásit

Vlasta
A nemůžeš zůstat doma?

Fanče se Samem dneska vypíchly venku daňka - teda daňka,jestli jsem o nějakým daňkovi kdy řekla,že je velkej,tak tohle byl obr,velkej jak slon a lopaty takový,že když běžel,myslela jsem,že se převáží dopředu. Nááádhera

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 17:52 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Fresh tedy toto je perla:
<a> instalace tohodle linuxu je tak jednoducha, ze kdyz nasypes zrni kolem entru, tak to zvladne i slepice

jana33 nemůžu, Makro si postavilo nový sklad a tak jedeme dohadovat závozy a logistiku

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 19:18
- Nahlásit

Vlasta
na lamera bacha, zvlášť jestli jsi nastydlá, já když jsem to tam četla poprvé tak jsem se počůrala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:21
- Nahlásit

Ketrin1 no jo, některý jsou fáákt dobrý, už se mi dělá lépe. Nevím jestli je to tím litrem čaje a nebo četbou.... dokonce i dorostenci se smějí se mnou - skoro bych řekla rodinná idyla.

Fresh
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:22
- Nahlásit

Vlasta

no jako dorostenci to maji ze zivota a starsi se na tom taky pobavi - bezchybne

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 20:47
- Nahlásit

To snad není možný
http://www.retriver.cz/sos/ztraty.htm

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Lis 2010 21:11
- Nahlásit

jana33
to je na bl*tí

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:27
- Nahlásit

Ketrin1
Chudák, takovej dědoušek a skončí v útulku. Ale třeba mu majitel zemřel, nemusí to být nutně tak, že někoho nebavilo starat se o starý zvíře.

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:41 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

je to krásnej dědoušek... já už snad tyhle inzeráty nebudu číst, vždycky mně je strašně líto, že si ty bezprizorný psy nemůžu vzít všechny

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:41
- Nahlásit

zdravím po delší době
jana33
Asi bych taky měla odložit starou a nepotřebnou část psů z mé smečky.
Petra Bailie
Kdyby to tak bylo, tak to tam napíšou. Většinou jsou to body k plusu, že pes žil u starých lidí ( je klidnější, dá se zvládnout .....)

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2010 09:54
- Nahlásit

nemusí to být nutně tak, že někoho nebavilo starat se
nemusí, ale velmi často je a ta lehkost,se kterou se mnozí zbavujou starých/nechovných/nemocných... je děsivá

<< 1 ... 270 . 271 . 272 . 273 . 274 . 275 . 276 . 277 . 278 . 279 . 280 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání