Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2010 12:08
- Nahlásit

Dneska je tady nějak mrtvo, já tedy taky makám jak oteklá a těším se na sobotu a neděli. U nás je docela zima, ráno byl jen 1°C a já jsem chtěla s Greenem na kolo, to abych si vzala rukavičky nebo co... možná aji čepičku a šáličku!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:22 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Dobrý večer,
tak jaký byl víkend?
My máme s Lexy za s sebou premiéru na Konopišti.Jak jsem předpokládala,při střelbě se 4 leče chtěla zadupat do země,ale po odtroubení pěkně dohledávala a nosila.Překvapená byla s křídlovaných,kteří jí utíkali před nosem,to zpočátku nevěděla,že je má čapnout.Od třetí leče zvládala i to.5 leč jsme tlačili do kopce a z kopce proti střelcům a to jsme ji s ostatními pustila .Z kopce s ostatními běhala i při přistřílení a slídila.Poslední leč,už byla o hodně klidnější.Teď tu leží a je totál K.O. ,asi hlavně psychicky,protože na blbnutí s pejsky měla sil ještě dost.Jsem ráda,takhle začala i Cathy před léty,tak si myslím,že je to na dobré cestě.Cathy byla doma smutná.Asi budu muset sehnat ještě jednoho dobrovolníka,co by bral Cathy/ nebo ona jeho/.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:43
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je fajn, že to zvládla. My jsme byli na honě u nás ve sdružení, moc se to povedlo, vyšlo i počasí, tak to bylo super. Jen jsme toho strašně nachodili, takže už mě pěkně bolelo koleno. Charlottka pracovala naprosto fantasticky, jen první dvě leče střelci nic nestřelili, tak Charlotte byla úplně šílená, škoda, že jsem nenahrála ty její zvuky, co vydávala.

No a večer jsme posedili s harmonikou a lehce (někteří i těžce) zapili jelena dvanácteráka, kterého tu střelil jeden kolega myslivec.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 18:48 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Pár poetických foteček z honu:

Zbytek fotek zdeURL.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:02
- Nahlásit

bilksa
pěkné fotky,já nevzala foťák.No stejně nebyl čas fotit,věnovala jsem se Lexyně.Budu muset udělat nějaké foto dodatečně nebo příště.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 19:12
- Nahlásit

Zuzana T
Já to mám u nás jako povinnost. Zvlášť teď, když si tu dělám adepturu. Navíc mě fotit hrozně baví, škoda, že není ten pořádný foťák, ale zase, kdo by se s tím tahal. A na to, že je to focené digitálem to jde.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 20:28
- Nahlásit

My se chystáme na Kono zítra, tak jsem zvědavá jaké to bude - jestli bude Greeny zase tak šikovný jako poprvé a nebo bude oprásklý... Gratulujeme Lexy k premiéře na honu, ještěže Kejsi na hony nemůže, taky by mi bylo líto že nemůžou oba.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2010 21:04
- Nahlásit

Vlasta
Taksi to pěkně užijte,jdeš s Míšou?
Jo a všude je spousty bahna.

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 09:11
- Nahlásit

Dobré ráno! Vlasta je na Konopišti a ostatní v práci? Já jsem dneska zůstala doma, ráno mám samé přednášky a nezbylo na mne auto, tak uvidím, jestli pojedu odpoledne. Mám tu hromadu prádla na žehlení, tak se nejspíš budu věnovat tomu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:13
- Nahlásit

Tak jsme zpátky z honu, Greeny dobrý, nezačal si myslet že je nejlepší. Ráno když jsem před 6 vyjížděla u nás lilo jak z konve, ale na Kono dobrý, mírně mžilo jenom odpoledne a bahno je sice všude, ale moje nové dokonalé gumáky to zvládly, není v nich zima a navíc skvěle sedí na noze, takže se v nich dá chodit celý den.
Výřad byl sice menší než minule, ale nebylo moc psů, takže jsme si svoje odnosili. V sobotu nás čeká trial na Hluboké, jdem to zkusit, tož uvidíme - klidy bychom každopádně bez problémů měli usedět i uchodit, to ostatní se uvidí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:15
- Nahlásit

Zuzana T jj byla jsem s Míšou, bez ná bych tam nejela, ale jsem unavená jak sfiňa, pro starší osoby by měl být polední klid po obědě

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:38
- Nahlásit

Vlasta
To jste měli štěstí, že nepršelo, nás čeká v sobotu naháňka, tak jsem zvědavá, jestli už bude nasněžíno. To na honech a naháňkách miluju a Charlotte taky.

Na trial vám budeme držet palečky, já jsem se ještě letos neodhodlala, ani na to nemáme čas, každý víkend jsme někde na akci, tak jdeme raději do praxe.

choco
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:48
- Nahlásit

bilksa
Fakt moc hezký fotečky

Úplně vám to "honění" závidím ;)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 19:51
- Nahlásit

Vlasta
Viď,já jsem po obídku v Avii vždycky letargická.Dvaciáš by neškodil,obzvláště,když s plným žaludkem zdolávám "Dábelskou".
Tak Vám držím pěsti na trialu - nandej jim to!!! Já jedu vyhlížet zajímavé pejsky na dvě výstavy do zahraničí.Tak napiš sms.

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 20:30
- Nahlásit

Zuzana T
Hodláš krýt v cizině?? Jedeš na obhlídku terénu??
choco
Je to super, moc si to užíváme. Hlavně táta je spokojenej - máme se v létě stěhovat a on mi nechce dát Charlotte, chce si ji tu nechat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 20:58
- Nahlásit

bilksa
uvidíme

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:07
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to jsem zvědavá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2010 21:20
- Nahlásit

bilksa
ještě je fůra času

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 09:17
- Nahlásit

Hezké ráno všem!

bilksa
Krásný fotky!! Úplně na mě ta atmosféra dýchla...

Holky, úplně vám ty hony závidím, škoda, že jsme ty PZ nedali. Ale tak snad příští rok už to snad zmákneme.

Vlasta
Vlasti, v sobotu budme držet všechny palce a tlapky a budu očekávat dobré zprávy!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 10:48
- Nahlásit

Holky neblázněte, my jdeme na trial jenom pro tu zkušenost, žádný úžasný výsledek neočekávám, Greny po dvou honech nemůže mít tu praxi co tam budou mít daleko starší psy, takže jenom doufám, že za A nezmrzneme a za B nevypadneme hned na začátku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 11:10
- Nahlásit

Vlasta
to A je docela pravděpodobné a B - znáš to pořekadlo - nej... sedlák,největší brambory.
Já myslím,že si ostudu neuříznete.Klid a poslušnost máte zvládnutou,nosí dobře,teď mít tu správnou zkouškařskou kliku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 11:53
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, právě volali že se trial překládá na neděli - v sobotu mají poplatkový hon. Tak na jednu stranu jsem ráda, bo se v sobotu vyspím, ale na druhou nerada, bo v neděli přijedu umořená pozdě večer a v pondělí musím do práce. Ale co, nějak bylo a nějak bude...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 12:03
- Nahlásit

Vlasta
Tak alespoň ti bude fuk infarktový pondělní shon.Já také přijedu v neděli v noci a ráno budu v 5.30 vstávat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 12:20
- Nahlásit

Zuzana T
no to bude - bo to v práci prospím... doufám, že nebude takové pondělí jako dneska(vím, že je úterý, ale pro mě jako pondělí) - jsem měla hned ráno nástup na jednom řetězci na kobereček na pojeb v Praze na centrále.. ještěže jsem měla včera na honu vypnuté zvonění, oni volali hned ráno a já jsem se ozvala až odpoledne a to vychladli a dneska ráno už to nebylo ono, jako bych to schytala kdyby se dovolali rovnou včera..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 18:20
- Nahlásit

bilksa
poslala jsem ti email

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:17
- Nahlásit

Zuzana T
Děkuju, máš odpověď

Vlasta
Vidíš, jak je prospěšné vyrazit na hon. Pejsek si zapracuje a ty se ještě alespoň trochu vyhneš pohromě.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:49
- Nahlásit

bilksa
nic nedošlo,blbne nám tiscali,pošli to znovu na zboticskychmeandru@seznam.cz
dík

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:57
- Nahlásit

ahoj vespolek, zítra jedu s Corou na dlouho plánovanou kastraci, tak nám držte palce ať to dobře dopadne - bojím se teď tu chudák pořád chodí po kuchyni a diví se cože nedostala véču

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 19:57
- Nahlásit

Zuzana T
Máš to tam.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:06
- Nahlásit

Ketrin1
Ty budeš kastrovat? Určitě to dobře dopadne ;)

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání