Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 11:53
- Nahlásit

Vlasta
Vlasto gratuluju ke zkouškám!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 12:51
- Nahlásit

Mira A
Děkuju, ale moc jsi toho nenapsal - co nového ne???

Mira A
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:47
- Nahlásit

Vlasta
Já vím, mam poslední dobou pocit, že nestíhán vůbec nic.
Nicméně pravidelně jsme se začali scházet ke trénování našeho juniora Arouše. Naposledy zrovna včera jsme byli venku a tak jsem měli první sněhový trénink. Připravuju nějaký fotky. No a k tomu dělám na baráčku a atd. a teď do toho ty vánoce...
Přikládám jednu aktuální foto Arouše - za chvíli půlroček

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 17:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Mira A
To si děláš srandu - tak to je tedy kusanec psa!Pěkný,ten tou Albeří načuchnul.Naval další fotky.
Já dneska dělal fotky na 1.sněhu - ale nic moc.Ve čtyři už je šero,tak nemají dobrou kvalitu a navíc Cathy nespolupracije.
Akční jsou totál rozmazané.
EvkaSMira A
kuk na stránky k Veveřákům - taťka o víkendu zaválel.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:22
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, tak dojeď o víkendu s holkama k nám a budeš mít hromadu akčních fotek na sněhu. )

Mira A
Jak píše Zuzka - PROSTĚ KUS PSA!!! Nádherný a jak je šikovný!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:46
- Nahlásit

EvkaS
no bohužel - v sobotu je rodinná oslava dědečkovým pětasedmdesátin - to budou také " akční " fotky....

choco
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 20:05
- Nahlásit

Mira A
achich, ten je!!!!

Mira A
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 23:25
- Nahlásit

Zuzana T EvkaS choco
To jste mi udělaly radost, že se líbí
Další fotky budou, jen je musím udělat, ale jsou vesměs stejný, ale zase je tam vidět v pohybu.
Každopádně, velmi mu pomohlo, že s ním majitel začal něco dělat a on zjistil, že to může být hodně zábavné. Zvlášť, když jsme mu přivázali letku na dumika. Potřeboval to, protože před třemi týdny to byl takový "rozmazlenec". Teď už začíná pomalu fungovat. A my jsme rádi, že to majitele chytlo a jezdí k nám na společné cvičení. Bude v Brně.
Mimochodem poslední dva dny je Broock taková, že si myslím, že přicházi první hárání po štěňatech.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 07:29
- Nahlásit

Mira A
musím taky pochválit - je to pořez, vypadá že má hodně silnou kostru.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 07:41
- Nahlásit

perfektní fotky a komentáře - vzdálenější historie labradorů...
http://www.facebook.com/#!/album.php?fbid=13759443 33764&id=1686514831&aid=48607

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:02
- Nahlásit

Ketrin1
To jsi mi připomněla - na Winner Amsterdam 2010 byly labíci většinou dost příšerní.Buď bez úhlení a špatným toplinem nebo bečky,divné hlavy.Viděla jsem hlavně fenky,přes kruh goldenek a nějak jsem si nevybrala favoritku.To tedy na našich výstavách si vždycky vyberu,když je mám možnost vidět.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:11
- Nahlásit

Zuzana T
No jo. Na tom odkazu je dobře vidět, jak ten typ ujel. Normální LR bez extrémů je dnes spíš výjimkou.
Jinak náš Korálkovitý marod je už od pátku ok a normálně čipeří a zlobí, sláva

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:35
- Nahlásit

Ketrin1
No to u GR je také.
Korálek zlobí? No tak to už je v pohodě,prima.

Fresh
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:43
- Nahlásit

Ketrin1

fantazie, diky za tenhle link!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:46
- Nahlásit

Zuzana T
No právě - jak se jen mazlila a ležela, to prostě nebyla ona

choco
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:05
- Nahlásit

Ketrin1
Tak mně se tam teda líbí tak dva tři psi max...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:15
- Nahlásit

Ketrin1
ty černobílé fotky jsou stejní jako dnešní trialáci - to je dost hrozné kam se to posunulo co?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:18
- Nahlásit

Ketrin1
Tak já zase tak labíkům nerozumín,ale jedno je na těch fotkách vidět - delší a plynulejší přechod krční linie.U LR o GR u nás jsou dost často špatně položená ramena a strmé lopatky.Pak to vypadá že krk je do těla jakoby vražen.Je to znát i na pohybu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:37
- Nahlásit

Mira A
Lexy je na tom obdobně.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:45
- Nahlásit

choco
nejde o jednotlivosti, ale o trend, a ten je jasný.
Vlasta
Někteří snad.... Dnešní trialáci jsou taky extrém.
Zuzana T
jj těch bezkrkých je dnes dost... další věc je výška - vůbec tam nejsou ty nízké krátkonožky. Nemluvě o mastodontech mastodontovičích s rotvajleřími hlavami.

Fresh
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:48
- Nahlásit

Vlasta

ja myslim, ze prave vyjimecne. Dnesni trialaci jsou jeste o kousek jinde...

choco

kazdy ma jiny vkus, tohle je stara dobra klasika, jak to plemeno ma opravdu vypadat, proste nadhera.

Fresh
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:49
- Nahlásit

Ketrin1

ja ti nevim, nemyslim, ze by to byl uplne extrem, zdaleka ne vsichni. Takhle vypadajici psy najdes i 100 let nazpet. Kdezto dnesni mastodonty v te dobe nenajdes...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:54
- Nahlásit

Ketrin1
No u GR se momentálně hodně nosí krátkonožky s velkým předhrudím,silným,ale dlouhým tělem.Občas je to pěkný vláček - viz vítěz Evr.výstavy,který bohužel vychází z linií angl.chovky,kterou jsem léta obdivovala.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 09:57
- Nahlásit

Fresh
zdaleka ne vsichni ok - měla jsem napsat "většinou" nebo "často".
tohle je stara dobra klasika
Přesně tak.

choco
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:02
- Nahlásit

No já jen,že takový typ labradůra bych si nevybrala ... jako tělo dobrý, ale ty hlavy prostě nelíbivý - nejsem ani pro vižlata s dlouhým frňákem, ani pro mastodonty,co sotva lezou...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 11:41
- Nahlásit

Tak v Praze možná dojde i na osvědčenou defenestraci:
http://www.novinky.cz/domaci/218230-on-line-demons tranti-piskotem-brani-prazskym-zastupitelum-zvolit -primatora.html

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:08
- Nahlásit

Zuzana T
taky jsem to četla, mám pocit naprosté marnosti, ať je tam kdo je tam je to pořád stejné - jako ten Nikl z Ulice
Ve finančních novinách píšou o našem prodeji Babišovi, článek který ani jedna strana nepotvrdila - tož nevím, budu tady ještě za rok?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 12:29
- Nahlásit

Zuzana T
Hele teď jsem koukala na Veveřáky a Monty jako porazil paní Ramchainovou??? To je hustý - kde to bylo??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No teď o víkendu - Adventní GRC klubovka k Kloppenburgu,Německo.Bylo tam 174 goldenů
Monťas byl CAC, BOB, CAC.2.nej pes byl krasavec Nigel - Majik Truth or Dare,Ramchainka byla BOS.Apollo skončil v mezitř. s r.CAC za Nigelem,Freya V3 v mezitř. a její sestra V3 v pracovce.
V Amsterodamu,měl Monty krásný posudek,ale v pořadí byli jen holandští pesani.|Tam vyhrál Nigel do BOBa- je to charismatický mladý pes - o tom se ještě uslyší,Cacib byla Lemon - Dutch Consolidation Whoe´s Next a Ramchainka byla r.CACIB. Mladá Freya byla z 22ti fen V2 v mezitř.
Nejkrásnější třída byla šampíci fenky - jedna krásnější ,než druhá.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:16
- Nahlásit

Zuzana T
Tak jsem si ty krasavce prohlédla a málem poslintala obrazovku.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání