| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 09:58
- Nahlásit
bilksa
U nás -8°c a nefouká.
choco
no se ti nedivím, já jsem tedy ten normální hon ani nezažila, jenom Konopiště, ale taky mě děsí se přimotat k nějakým bláznům co střílejí po všem co se pohne.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 10:07
- Nahlásit
Vlasta
Tak to k vám přijde, máte se na co těšit. Já si ještě frajerka vyrazila v minisukni, brrr!!
Je fakt blbý, že tam máte takovéhle magory, my chodíme jen do ověřených spolků a to je prostě paráda. Od příštího roku budeme chodit ještě do jednoho na kachny, ale to už fakt nevím, jak budeme stíhat. Už teď se nám stalo, že jsme byli během jednoho dne na dvou honech.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 10:09
- Nahlásit
Vlasta
Tak jako blázni mi ani na chalupě ani tady u Benešova myslivci nepřišli (no možná ne jednoho, co se choval k psovi jako kretén), ale jinak fakt mile překvapena - kor když jsem tam taky byla jediná holka )) ....ale spíš historky,co jsem zatím měla čest si poslechnout s prasatama .... ee.....a právě vloni,jak mě vzal známý na kachny,tak pak se šlo ještě na naháňku na prasata - psa jsem nechala v autě a šla sama se známým a ty potvory - naštěstí teda malý a bez bachny si to museli vyřítit přímo kolem nás - jsem byla tááákhle majinká
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 10:30
- Nahlásit
Tak jsem ptala kolegy jak to bylo dál s tím zastřeleným jezevčíkem a ono to bylo trochu jinak: prase jezevčíka napadlo a rolovalo pod sebou a myslivec chtěl zastřelit prase a trefil psa - ale ten už byl prý tak porvaný, že by to stejně nepřežil. Nicméně mě to tedy neuklidnilo, když se trefilo i do jezevčíka že jo.... možná byl starý a pomalý, to zase nevím..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 10:48
- Nahlásit
Vlasta
Spíš šel do kontaktu. Normální je, že pes začne zdrhat, když se proti němu prase postaví. Ale problém je, když mají psi povahu, že jdou prostě po praseti. Taky takové znám. Známý má slovenské kopovy a ti jdou prasatům po rypáku. Normálně se zakousnou a drží. To je pak nebezpečný.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:10
- Nahlásit
bilksa
to asi bude typická vlastnost kopova. V létě na Korsice (je tam spousta divokých prasat) se se mnou skrze našeho přítomného psa dávalo do řeči spousta lovců - tam loví prakticky každý - a i když povětšinou vůbec netušili, kde je ČR atd., tak všichni znali a s úctou mluvili o slovenském kopo(vo?)vi. Jeden chlápek co me vezl stopem říkal, že jeho kamarád si dokonce jel pro štěně na Slovensko, pes mu výborně pracuje a všichni mu ho závidí
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 11:18
- Nahlásit
bilksa
Jo kopovy mají i u nás na vojenských lesích - vypadá to jako vořech, ale mají to právě na prasata - a ještě mají něco co začíná jugoslávský ..... a dál nevím, taky jakože vořech a taky na prasata.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:22
- Nahlásit
V Praze chumelí o stošest!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:34 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Zuzana T
U nás opět kalamita, připadlo 10cm sněhu a stále sněží, hurrrrááá!!! Jen cesta domů autem byla divoká, na silnici 10cm sněhu, do toho místy víc, protože se dělají závěje, jak šíleně fouká. Jela jsem to skoro dvě hodiny (normálně mi stačí tak třičtvrtě).
Jinak Zuzí, psala jsem si s Ditou, tak vypadala, že by jim Charlotte nemusela vadit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 14:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Mně psala D. včera večer ,že je schváleno i chovatelkou - takže ještě aby to schválila Charlotta.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 16:59
- Nahlásit
bilksa
Myslíš Ditu od Deana (Brské zlato)? Ten se mi moc líbí!!! Krásný kus psa a ta jeho krásná srst. Budu držet palce!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:14
- Nahlásit
EvkaS
Tedáá,tys to práskla!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:20
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, vidíš, chovatelce jsem ani nepsala, chtěla jsem to probrat v Brně osobně. Doufám, že vyrazíme, zatím ta prokletá noha zarůstá ukrutně pomalu...
EvkaS
Evi, díky!! Já jen doufám, že když jsme si to všichni tak hezky schálili, tak že s námi bude sdílet stejný názor Charlotte.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 17:50
- Nahlásit
bilksa
No máš ještě tři měsíce před s sebou,tak snad jo.Kdyžtak se bude muset ta druhá přizpůsobit té dorůstající.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:05
- Nahlásit
Zuzana T
Jejda, tak to bych zajela za tebou, beztak potřebuji ještě nějaké rady kolem stříhání. Sama tohle nezvládnu.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:25
- Nahlásit
bilksa
Jj, člověk si všechno naplánuje a pak si feňulka postaví hlavu a je vymalováno.
Jinak Bocka má útrum na výstavy ještě dobrých (tipuju) 5 měsíců minimálně. Ocásek dorůastá žalostně pomalu. Ale dobrá zpráva je - včera jsme byli na kontrolním RTG a ocásek už je v celku. Akorát se při srůstu kolem toho vytvořil tzv. "svalek", což je ta hrčka, kterou tam cítím, a ta se bude ještě několik měsíců vstřebávat. Ale důležité je, že už je ocásek vcelku!
Zuzana T
O joj, to jsem nechtěla (prásknout)! Ale ten pes je fakt krásný. Nevíš Zuzi, jestli nebude k vidění v Brně?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:41
- Nahlásit
EvkaS
No asi určitě bude.Obě s Šárkou jste ho naživo viděly v Ml.Bol. v srpnu u toho Rusa - vyhrál otevřenou třídu před Giddygold Union Jackem.
Mrkni k němu na stránky,má tam svá 1.štěňátka.
http://www.deanecek.estranky.cz/
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:41
- Nahlásit
EvkaS
Bude v Brně, máme tam domluvený sraz.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:51
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, já už mám jeho stránky několikrát prolustrované a i na stránkách jeho prvních štěňat jsem byla. Já jsem hrozná špionka.
Bohužel v MB jsem to nějak nestihla, resp. jeho třídu jsem bohužel nestihla, protože jsem běhala mezi labíkama a goldenama, tak mi proklouzl. Ale do Brna se na něj těším, chce ho vidět i moje chovatelka od Bocky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2010 20:55
- Nahlásit
EvkaS
Jejda
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:12
- Nahlásit
Tak co u Vás?? Tady Ladova idylka - česká Lípa -12°C a sněhu po kolena, Roudnice nad Labem -8°C a sněhu taky dost. Jela jsem svých 50km asi hodinu a půl, ale v poho, dokonce bych řekla, že to co posolili je horší než to jen protažené. Měla jsem jet do Prahy - ale Praha prý je katastrofa, takže jsem schůzky zrušila.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:40
- Nahlásit
Vlasta
No to je,sem nejezdi -ráno jsem nepotkala jedinný sypač ani auto s radlicí. Kašle se tu na věc...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:47
- Nahlásit
Zuzana TVlasta
U nás minus 11° a taky nádhera, sluníčko svítí, sníh se třpytí jak blázen, prostě krása.
Jinak cesty u nás sjízdné, sice tak třicítkou, ale jde to. Hlavní na Budějovice v pohodě. Nejhorší jsou Budějovice, tady to posolili, takže je to rozbředlá kaše, která šíleně klouže, a že by to třeba stáhli to ne...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:49
- Nahlásit
Zuzana T
hele Praha je vždycky divná, u nás je taky sníh a je pouze protaženo, ale v tom protaženém se úplně v poho jede, pomalu ale jede. Je fakt, že u nás určo nejede tolik aut jako Prahou, nám třeba v Praze stojí od včerejška kamion co měl zavést sklad v Jažlovicích - to je ten sjedz za Průhoniceme - no ani tam nedojel, stojí a nehne se a od rána nám tam uvázli další auta co měli jet do Jižních čech apod.. Od rána obvoláváme prodejny bo na 90% z nich nedorazíme.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 08:59
- Nahlásit
No tak u nás nejsou silnice ani protažené ani posolené. Na chodníky aby si člověk vzal sněžnice.. ale je to krása. Naši hafani jsou nadšení! Jsou jak malé děti. Nejvíce se to líbí Bocině, ta chytá rapla hned jak vyjde ze dveří.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:04
- Nahlásit
Tak u nás kalamita,vesnici ještě neprotáhli,měla jsem dneska jet na revmatologii,ale vzdala jsem to. Včera jsme jeli v osm z hospody a měla jsem teda bobky u zadku. Ten vítr k tomu je nejhorší
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:16
- Nahlásit
jana33
U nás foukalo včera, dneska už klid. Do toho šíleně chumelilo, takže domů jsem jela pozpaměti.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 09:55
- Nahlásit
Ladovská zima - to je ončo,ale ne když musím trčet v práci.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:01
- Nahlásit
Tady asi -10, vichr, jezdit se (opatrně) dá, psi jsou samo nadšením bez sebe. A na mě něco leze, je mi blbě, což se mi vůbec nehodí
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2010 10:31
- Nahlásit
Zuzana T
JJ, taky jsem myslela že to z Prahy seknu rovnou domů a budu stíhat jít ny louku vylítat psy - jo tak smolík, zase přijedu večer.
|