| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:27
- Nahlásit
Zuzana T
Jasně, všichni píší předpoklad výstavních úspěchů a já si dám reklamu, že u štěňat předpokládám universální použití a poslušnost. Sakra, to abych si zavolala novu a řekla to rovnou do telky.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:05
- Nahlásit
Všem přeji krásné odpoledne!
bilksa
A na kdy plánuješ miminka? Každopádně držím palce!!! Nás to příští rok snad čeká taky, takže budeme taky shánět kmotry a kmotřičky a hlavně spousty rad.
Ketrin1
Corálce držíme palce, ať se jí jizva rychle zahojí a může zase "zlobit". Hlavně že dobře zvládla narkózu!
Vlasta
No vidíš Vlasti a já bych si to s tebou i vyměnila - i za cenu umrznutých nožiček. Ale nevzdávej to! Vy to zvládnete i v mrazu!!
No jinak všichni posílají fotky na sněhu a u nás nic. Jenom ráno bylo namrznuto a sníh nikde...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:15
- Nahlásit
EvkaS
My máme ještě na miminka čas. Zatím jsou v plánu na jaro 2012, ale otázka je, jak to bude s háráním.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:25
- Nahlásit
bilksa
Jj, s háráním člověk nikdy neví. Já jsem se ptala proto, protože na stránkách máš napsáno jaro 2010. Tak jsem myslela, že plánujete každou chvíli.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:27
- Nahlásit
EvkaS
u nás taky není sníh, ale zima mi je jako by bylo -20
Jo já to nějak zvládnu, ale představa jak v neděli ve 4 ráno vyjíždím, to je cca po třetí ráno vstávat - a kodrcám se 250 kiláků po náledí a potom to zkazím a jedu domů - nic moc představa
bilksa
no Ty to tedy hlásíš s předstihem skoro na pětiletku - to Ti do toho ještě stihne vlézt třeba jiné mládě
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:29
- Nahlásit
Vlasta
Máš už přezuté auto??
bilksa
Já myslela,že plánuješ štěňata na příští rok.Kolik je Charlottě?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:40
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, už měsíc - to je v poho, ovšem na náledí ( nečekám, že by v neděli brzo ráno silničáři sypali i kdyby padalo) je mi to stejně naprd. Dneska jsem byla v servisu - mám v autě "chytrou kontrolku" co mi hlásí pokles tlaku v pneumatikách - což by nebyla špatná funkce kdyby ta kontrolka ukazovala smysluplně. Naposledy se předvedla v pondělí, když jsem po dálnici valila z Konopiště - tak začala blikat a cinkat - což mi právě na dálnici udělala už podruhé a pocit, že je něco s pneumatikou v té rychlosti není nic moc. No a samo že gumy v pohodě - jela jsem napřed do pneuservisu na kontrolu tlaku - před měsícem mám přezuto a tlak i dnes stále stejný jako když se gumy nazouvaly - takže kontrolka očividně kecá. Tak jsem jela ještě do škodováckého servisu kde jsme to řešili ještě v záruce no a tak mi to vyresetovali ( což tedy umím i sama) a řekli, že škodovka se k tomu vyjádřila ve smyslu, že je to velmi citlivé zařízení a nejlépe když to zabliká tak ať zastavím a raději se podívám a potom to vyresetuju - tož to jsem tedy fakt nepochopila k čemu takový udělátko v tom autě vlastně je???? Ozve se jednou za půl roku a vyzve mě, abych se podívala na gumy a můžu jet dál
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 13:56
- Nahlásit
Jsem dostala citát dne:
V Praze vládl Pavel Bém, psychiatr. Bylo to na hlavu. Teď povládne Bohuslav Svoboda, gynekolog. Raději nedomýšlet...
Mě to tedy docela pobavilo
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 14:22
- Nahlásit
Vlasta
no to nemá chybu....na to pohotově vymyslet dobrý fór jsou Češi kadeti.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 15:56
- Nahlásit
Zuzana T
No uvidím, jak bude Charlotte hárat. Původně mi hárala jednou za rok - v lednu, tak jsem ještě teď v lednu krýt nechtěla, protože budu mít dost starostí se státnicema, no ale teď se mi nečekaně rozhárala v říjnu, tak vůbec nevím, kdy mám očekávat další hárání.
Kdyby mi hárala např. květen-červen, asi bych kryla, ale na zimu fakt nechci. Nemusím mít doma desetihlavou smečku, když štěníky neudám...
Jinak Charlotte je narozená 1.5.2008
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:24
- Nahlásit
bilksa
Aha,tak to je Lexy ročník.Já to mám stejně,jako ty.Vypadá že začně hárat velmi brzy,takže záleží kdy bude další hárání.Pokud by vycházela štěňata na zimu,tak počkám ještě na další.
A neboj udáš je,pokud si plácnete,tak na to udávání nebudeš sama
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:42
- Nahlásit
Zuzana T
Já vím, ale bojím se toho, že Charlotte není výstavní naděje a přijde mi, že lidi tohle chtějí. Zas je ale obrovský pracant, možná díky její hyperaktivitě.
Zítra se chystám slečně napsat.
Teď mi hárala po 9 měsících, což by vycházelo další hárání tak červenec a štěnda na zimu, tak bych počkala na další.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:53
- Nahlásit
bilksa
Na přesné datum hárání se nespoléhej- ty naše rozmaznaný holky si to stejně zařídí,jak ony potřebují ,u nás obvykle počkaly,až zaplatím výstavu či zkoušky.
Jo a nevěř,že po něčem zvláštním lidičky jdou - těm,co chtějí mazlíka je to obvykle jedno.Někteří řeší zdraví,barvu,CENU,a lokalitu,což ty máš výbornou.Těch,co chtějí psa na výstavu je jako šafránu.Máš vcelku předpoklad zlatých štěňat a o ty je zájem.Navíc je Charlotta vidět v honitbách,takže by se mohl ozvat nějaký nimrod.A dvě už máš zadané dopředu,né?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 17:59
- Nahlásit
Zuzana T
Jasně, 2 holčičky, a oni se narodí samí kluci...
Myslíš, že lokalita je dobrá? Už je tu chovatelských stanic jako maku. Teď jsem mluvila s majitelkou Explozive Love Famous Gold a taky plánují na příští rok štěňátka.
No jo, loni mně taky vypekla, měla jsem zaplacenou Olomouc, letos pro změnu Budějovice. Jsou to holky rozmazlený, přesně, jak píšeš.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:03
- Nahlásit
bilksa
Víš,plánovat bude jistě hodně chovatelů,ale né všechno se zadaří a navíc,tahle fenečka je úplně jiný typ,než Ch.Já měla štěňata v době,kdy bylo kolem nás asi 6-8 vrhů .Je to o načasování,štěstí,reklamě - kdo není na netu nebo FB,jako by nebyl .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:13 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Zuzana T
No tak to s tím budu muset něco udělat, protože na FB nejsem...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:16
- Nahlásit
bilksa
já také nééé
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:29
- Nahlásit
bilksa
Zuzana T
Nejvíc zájemců o štěňata mám teď, když nemám na kom chovat.
a fór pro dnešní den:
Mám problémy se zákonem zachování hmotnosti. Zejména své vlastní.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 18:33
- Nahlásit
Ketrin1
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:35
- Nahlásit
Ketrin1 dobrý - ale není to zákon o zachování hmoty??
bilksa Mydlíček je 5.5.2008 - tak budeme dělat společný narozkový mejdan ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
Vlasta
No je to možný,že je Lexy z nich nejstarší ?Lexy vlastně není ani 1 rok - narodila se v přestupný rok 29.2.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2010 21:21
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je mladice!! No jo, my máme ještě mlaďochy, proto taky ještě nemají potomstvo, mají ještě čas.
Vlasta
To jo, to bychom měli mejdan spojit.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 07:43
- Nahlásit
Zuzana T
nejstarší jo - vždyť je to o dva měsíce a kousek
Teď jsem si vzpomněla že vrh D u mojí chovatelky - Greeny je E - byl taky přesně 1.5.2008. Na Greenovi narozky má jedna kamarádka narozenou dceru - i stejný rok, podotýkám - a druhá má taky narozky, ale už jiný rok - díky tomu na ty dvě nezapomínám
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 07:53
- Nahlásit
Vlasta
Já mám obě holky narozené v květnu, tak bych to měla dodržet, ne??
Jinak u nás minus 5 a ani vločka...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:13
- Nahlásit
U nás nula a leží trochu sněhu, tady v Roudnici nula a žádný sníh.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:23
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti neboj,sněhu asi moc nebude a je lepší když mrzne,než když jsou 4 nad nulou a všule je bahno.Budu sice mimo ČR,ale nezapomeň napsat výsledek!!Zlomte vaz.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 08:52 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
bilksa Vlasta Zuzana T
Já mám Larušku taky v květnu - 24.5. a Bocku mám skoro čarodějnici - 29.4. Takže v květnu uděláme velkou narozeninou párty pro naše bafany, ne??
Jinak u nás taky žádný sníh a pod nulou tedy je taky, protože mi ráno přimrzaly uši k hlavě.
Co říkáte tomuhle krasavci?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 09:53
- Nahlásit
EvkaS
Tak ten už je hodně známý,dost vyhrává,hlavně ve Španělsku a Portugalsku,tady poblíž už ho tak neprožívají.Ale na krytí bych ho nepoužila a mám dojem ,že už ani využívaný není.Jeho rodokmen je trochu zbastlený.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:06
- Nahlásit
Zuzana T
Děkuji za názor. Ale je krásný, tedy alespoň na fotce.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 10:11
- Nahlásit
EvkaS
On je hezký i ve skutečnosti a moc pěkně se předvádí.
|