Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:11
- Nahlásit

Ketrin1
Kastrovat ?Aha,ty vlastně nebudeš uchovňovat.Tak to držím palce,ať je to rychle a bez komplikací za vámi.
bilksa
pink zpět

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:19
- Nahlásit

Ketrin1
Neboj,to zvládne levou zadní
Ja začínám péct, nějak toho mám nad hlavu Jinak ráno tady byly asi tři cenťáky sněhu,jupí,už to začíná

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:28
- Nahlásit

jana33
No už aby to bylo i tady - dneska byla procházka ve znamení bláta - u psů až po uši a u mě do půli lýtek

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:29
- Nahlásit

Zuzana T
Šup opět zpátky.

Ketrin1
Neboj, to zvládnete, hlavně, ať nejsou žádné komplikace, jinak to jde rychle a holky jsou fit za pár dní.

jana33
Jeee, vy se máte, já vyhlížím sníh od rána, ale bohužel se nám oblačnost úplně vyhnula, takže sníh zatím nikde... Co se týče pečení, tak zadělávám v sobotu na perníčky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:38
- Nahlásit

Ježiš,vánoční šílenství - už je to tu zas....

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 20:42
- Nahlásit

Zuzana T
No to u nás taky, zvlášť Fany se zprasila komplet,protože se rozhodla,že se v těch třech cenťácích vykoupe,ale protože bylo na nule a nebylo umrzlo,spíš se koupala v tom bahně pod tím
Zuzko,já nešílím,ale asi tak pětašedesát kilo za týden nestihnu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 21:05
- Nahlásit

jana33
no potěš...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2010 23:01 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

všem dík za povzbuzení, blbě snáším tohle počasí a ještě tohle. Každou psí operaci máme na podzim - Sali pyometra, Sali melanom, teď toto... Aspoň že žluťáci kypí zdravím.
Zuzana T
chovná dávno je, leč k chovu nevhodná, což se - štěstí v neštěstí - projevilo aspoň před prvním nakrytím.
bilksa ať nejsou žádné komplikace
no právě...
jana33 pětašedesát kilo
máš můj nehynoucí obdiv

A ještě něco pozitivního, mám čerstvé zprávy o Koletě, pěkně si zvykla, všichni ji mají rádi, starý pes s ní omládl, je hodná a mazel, tak jsem ráda.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 07:21
- Nahlásit

jana33
tak to je hustý - 65 kg za týden - už někde visím jenom si to představím (
Hele a moc se nevyčerpej - já to chci až později, tak ať už neležíš v Beřkovicích

Ketrin1
držíme palce!!!!!!

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 08:45
- Nahlásit

Ketrin1
Myslím na tě, ať všechno proběhne na jedničku!

choco
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 09:18
- Nahlásit

Ketrin1
A co se u ní objevilo? Držíme taky palečky, to zvládnete, akorát to blátívý počasí je pak blblý na tu ránu, tak už aby vám tam mrzlo ;)

Jani ty jsi dobrej bláááááááázen

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 11:38
- Nahlásit

uf uf máme to za sebou, narkózu zvládla ok, teď sice kouká vyčítavě a občas tichounce píská, ale jinak snad celkem dobrý. Doma se ani nechtěla nechat z auta přenést domů, šla sama
choco
nejspíš je to epilepsie, ona ta diagnostika je dost složitá... může to být jak dědičný, tak i následek toho dlouhého porodu, kterým přišla na svět Naštěstí to celkem zvládáme, i když záchvaty má docela často tak mám naději že až přestanou hormonální výkyvy, že by se to mohlo když ne zlepšit, tak snad aspoň nezhoršovat.

choco
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:07
- Nahlásit

Ketrin1
Tyjo, chuděrka....ono i než se na to najde to správný množství a kombinace léků...to mě teda mrzí, to není nic pěknýho ty záchvaty
A máte velkou ránu? Ellie brečela hrozně než se úplně probrala,ale druhý den už to bylo dobrý.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 12:27
- Nahlásit

choco
Ona nemá velký záchvaty, ani nejde do bezvědomí ani nemá takový ty velký křeče. Ale blbý to každopádně je a změnila se psychicky.
Ránu má docela malou. Ale koukám že rekonavlescence bude náročná, už se nudí a chodí a píská tu a nejspíš by nejradši šla ven lítat s míčkem

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 13:03
- Nahlásit

Ketrin1
tak samé dobré zprávy - včera s Koletou, dneska s kastrací ... tak to jsme drželi dobře palce

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 13:44
- Nahlásit

Ketrin1
Tak paráda! Je fajn, že se s narkózy vzpamatovala takhle dobře. Lepší, než aby jí bylo špatně. A neboj, rekonvalescenci zvládne v pohodě, Brita mi vydržela ležet 2 dny, pak už lítala jako blázen.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 18:43
- Nahlásit

Tak se právě vrátil páníček s Charlottkou z tahu na kachny, Charlottka si přinesla 3 křídlovaný kachýnky, tak byla spokojená. Dokonce se i snažila narvat si 2 křídlované kachny do mordy, no zjistila, že to opravdu nejde, tak je přinesla postupně.

Pak už se nic nestřelilo, tak se rozhodla podívat, jestli opravdu nějaká nepadla, tak plavala doprostřed rybníka a tam šlapala vodu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 20:01
- Nahlásit

bilksa
Jé - pěkný,já na kachnách nikdy nebyla,chtěla bych to taky vyzkoušet.V Botiči jich plave dost,ale asi by hon v Záběhlicích mezi paneláky neprošel.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2010 20:22
- Nahlásit

Zuzana T
Hm, to asi ne. Leda, že byste si je přehnali někam dál od obydlených baráků. Stačí 200 metrů. Mně kachny baví víc než bažanti, jen si ještě musím pořídit lováky, abych mohla se psama do rybníka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 07:35
- Nahlásit

bilksa
jak se zabije křídlovaná kachna??? Prý je to ještě horší než báža - jsem slyšela.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 08:59
- Nahlásit

Vlasta
Stejně, ale je rozhodně houževnatější. Takže my je zapeřujeme buď pérem "do hlavičky" nebo nožíkem či hřebíkem.

Tak jsem si uvědomila, že včera jsme měli poslední tah na kachny. Ještě je možnost jít na tah v sobotu, ale máme naháňku.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 09:16
- Nahlásit

bilksa
No to jsem zvědavá,jak to budeš stíhat,až se přestěhujete.Nezávidím ti boj s otcem o Charlottu.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 09:56
- Nahlásit

Jak je u vás? Tady krásně sluníčko, mírný mrazík a něco k 10 cm sněhu, moc si to ovšem ještě s Corou neužijeme, v noci vůbec nespala, pořád se vrtěla, chodila a stěžovala si, usnuly jsme až asi ve 3,30 předtím se ovšem grandiózně pob**la, ještě že aspoň slezla z gauče na koberec. Jinak ale hojí se dobře, jizvičku má klidnou, pěknou, jen kdyby už taky něco snědla - po té 2denní hladovce je už hubená jak trailák

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 09:58
- Nahlásit

Ketrin1
no to víš,je to čerstvé a určo jí to trochu bolí.Neboj ona se brzy zmátoží.Můžeš si dát přes den dvacet a nebo jsi dnes pracovně vykořistovaná?

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:08
- Nahlásit

Zuzana T
Na hony a naháňky chodíme stejně všichni (já, manžel, táta a brácha), takže to je bezproblému. Cvičit psy budu jezdit stejně k našim na vesnici. Jen, když budu mít canisku, tak pro ni budu muset jezdit.

Ale stejně léto budeme trávit na chalupě, víkendy taky, takže zas takový problém to nebude.

Jo a brácha má zamluvenou holčičku po Charlottce a ukazovala jsem mu možného ženicha a moc se mu líbil....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:09
- Nahlásit

bilksa
no super,přijedu na "křtiny"

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 10:57
- Nahlásit

Zuzana T
Jsem doma, ale práci tu mám a posílám ji po mailu, ovšem moje dnešní výkonnost je a to jsem plánovala, že uklidím... no aspoň jsem vydrbala ten poblitý koberec A C. konečně spí a nežaluje - sláva
bilksa
myslím,že to je pro psa právě super, když má víc lidí co s ním něco dělají a ne jen 1

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:04
- Nahlásit

Já jsem koukala na předpověď počasí a v neděli má být místy až -15°c, tož to mě asi umrznou nožičky na Hluboké, už teď se mi tam nechce!

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 11:49
- Nahlásit

Zuzana T
To doufám, že se zajedeš podívat. Budu potřebovat poradit s výběrem bráchu a možná pro sebe. Přeci jenom na to máš lepší oko než já.

Vlasta
Taky jsem na to koukala, už v sobotu nám bude ziminka na naháňce. Ale furt to nemá na loňský hon na drobnou, ráno jsme se sešli a bylo minus 21°C, fuj. I otrlí myslivci měli své ohaře v oblečcích.

Ketrin1
Souhlasím, naši psi mají tu výhodu, že s každým dělají něco jiného, ale taky jim nevadí, když se to proháže. Což je fajn, protože Charlotte jednou vezmu na hon já, pak táta, pak si ji půjčí brácha. Stejně jako poslouchají každého, to je výhoda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2010 12:09 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
no vidíš,to můžeš použít jako reklamu na štěňata - fena má universální použití a pracuje se všemi členy rodiny

Jo jestli to klapne,tak určitě jo.

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání