| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:08
- Nahlásit
EvkaS
Zuzana T
Taky se mi mooc líbí!! Sice nepoznám co má s rodokmenem, ale je hezký!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 11:28
- Nahlásit
Vlasta
hlavně tatkův rodokmen.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 13:37
- Nahlásit
EvkaS
Jee, 24. mám narozenou Britu
Jinak ten pesan je fakt fešák, alespoň takhle na fotce.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 19:53
- Nahlásit
Tak jsem odpoledne umotala a ozdobila věnce, teď jsme s mamčou zadělaly těsto na perníčky, advent může začít.
Zítra máme naháňku, tak se těším jak blázen.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 20:13
- Nahlásit
bilksa no Ty jsi pilňuška - já jsem si byla koupit impregnaci na boty na neděli doufám, že bude dobrá a kožené boty se mi nepromočí. Na gumáky byť neoprenové to už nebude.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 21:03
- Nahlásit
Vlasta
Taky jsem si koupila impregnaci, ještě to musím stihnout nastříkat na zítra.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:01
- Nahlásit
aaachich - Horse evolution show - krásný koně, krásný chlapi a tanec - to budou sny Já chci frísáááka a chci zase jezdit Některá vystoupení se jim vážně povedla, prostředí Tesly areny teda nicmoc, Apassionata v O2 areně má lepší výpravu a nabitější program,ale jo stálo to za podívání - ale jedna horká chvilka tam nastala,když jim jeden z koní,na kterým dělali různý saltíčka a kdesi cosi,upadl a zůstal ležet a nemohli ho postavit - naštěstí se to teda po chvilce povedlo - celá arena si ulevila... ufuf...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2010 23:18
- Nahlásit
bilksa
Jasně, všichni píší předpoklad výstavních úspěchů a já si dám reklamu, že u štěňat předpokládám universální použití a poslušnost.
Aspoň se budeš lišit Vždyť je to nádherná ukázka toho, co všechno se dokážou zlaťáci naučit!
I tací zájemci mohou být Třeba o Žufrika měla zájem jedna paní, která právě chtěla pro svou fenku psa-sportovce. Sami se nevěnovali výstavám, takže jim ani nevadilo, že není žampion , i tak by do toho šla. Jenže z toho sešlo, protože paní onemocněla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 07:29
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Jasně, nemusí přece pes dělat jen jedno. Je fakt, že lidi se dost diví, že se může dělat canisterapie a lovečina, ale co, myslím, že i pro pejsu je to lepší, když si takhle různě mění aktivity. Když máme canis, vezmu pak Charlotte do lesa a to je největší odměna a odpočinek. Stejně jako Žufrik je skvělý sportovec, neznamená, že by nebyl dobrý na lovečinu.
choco
Hmmm, tak to bych si taky nechala líbit, ještě, že to s koníkem dobře dopadlo!! Já bych prostor na koně měla, ale chybí čas se mu věnovat.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2010 09:26
- Nahlásit
bilksa
Já právě byla asi třikrát na Apasionatě, člověk tam sice vidí víceméně samé drezurní cviky a tak, někdy se něco nepovede úpa,jak chtěli,ale stejně tam sedíš a slintáš nad iháhákama a včera jsem teda poslintávala i nad těma chlapíkama Koníka bych brala, ale ty výlohy navíc místo ustájení bych asi nezaplatila :X
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 07:58 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Tak jsme si včera dali místo naháňky jen procházku, protože se nic nestřelilo. Prošli jsme 4 leče a ani v jedný nebyla prasata, ležela už v jiné honidbě, normálně jsme na ně viděli... Asi jim někdo vykecal, že se chystá naháňka...
Ale jinak to bylo skvělý - nádherné počasí (poprašek sněhu, umrznuto a krásně svítilo sluníčko), večer skvělé posezení, pozvánka na příští týden na hon na drobnou, no co víc si přát?
Jen jsme to posezení lehce protáhli a já jsem dneska zase do 22 v práci... Já jsem sice nepila, ale stejně...
Kdo budete vědět, jak to vypadá s Vlastou, dejte vědět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:33
- Nahlásit
No já už jsem doma a musím sdělit, že Greeny byl natolik šikovný, že na Národním field trialu na Hluboké šel v samých 4 a nakonec v rozstřelu získal CACT a vítěz zkoušek - vznáším se na obláčku a letos už nikam nejedu!!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:38
- Nahlásit
Vlastí to je úžasný !!!!!! Už jsem gratulírovala na fb,ale ještě tady, moooc gratuluju ))
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 18:46
- Nahlásit
Vlasta
Tak i já pogratuluju ještě tady. Je to fakt nádhera!!! To abyste si střihli příští týden ještě mezinárodní, ne??
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:07
- Nahlásit
Vlasta
tak gratulace jeste i tady
Jen tak pro zajimavost, jak u KCHLS probihal rozstrel?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:14
- Nahlásit
Fresh
Ty chodíš na trialy jen od RK?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:17
- Nahlásit
bilksa
zatim jsem byl v CR jen na trialu od RK, tak me to zajima...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:24
- Nahlásit
Fresh
Tak to jo. Já jsem nebyla na žádným, tak snad příští rok se zadaří a vyrazíme.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:32
- Nahlásit
Fresh
Zeptej se Míši Tomcové, byla v rozstřelu taky. Jinak to byl handling na 2ks zhaslé zvěře. Vypouštělo se z otevřeného místa, přes cestu, za topinambury či co a vysokou trávu.
První fena neudělala, druhý byl Green, pak Míša, kde jí fena nepřinesla ani jeden zhaslý kus, ale křídlovanou slepici a nakonec byla v rozstřelu Dana Peštová s goldenou. My jsme byli na pátém místě, měla jsem psa na trailu na řemeni.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:39
- Nahlásit
Fresh Jo jak píše paní Šustová, když to vysvětlovali tak jsem si říkala, že to dá jenom Ferrari, blbé bylo, že se pes nedal směrovat bo jsi na něho v tom lese neviděl - já jsem dříve než jsem viděla svého psa slyšela z korony že nese, korona do lesa viděla o něco lépe než vůdce z místa odkud vysílal. Říkali, že to bylo na 80 kroků, půlka na louce druhá v lese. První bylo doprava pro kohouta a potom doleva pro slepici, úhel byl na WT hodně široký, 9O je moc 45 málo - něco mezi - těžké bylo, že jak pes zmizel v lese, nebylo vidět kde je a my jsme stejně nevěděli kde přesně je kus.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 19:49
- Nahlásit
Vlasta
No jste prostě pašáci!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 20:19
- Nahlásit
bilksa No spíše bych řekla, že nám přálo štěstí, ale byl to hezký pocit, když nám korona zatleskala po vykonání rozstřelu, to zas jo
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:02
- Nahlásit
Hms, takze ten rozstrel se delal primo v prostoru, kde predtim probihala lec, ze Ferina donesla kridlaka? Jinak uhel neni nikdy dost siroky, zvlast ne v neprehlednem terenu
A jak jinak, cele walk-up nebo obstavne nebo mix?
My se chystame pristi tyden do Trebone, tak snad se umoudri pocasi...
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:10
- Nahlásit
Fresh
ne, předtím tam leč neprobíhala
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:17
- Nahlásit
Fresh
My máme zrovna v tu dobu v Třeboni hon doopravdický.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:19
- Nahlásit
jinak jsme byli rozděleni na dve skupiny jedna tlačná, jedna na předstupu
a pak jsme se prohodili
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:19
- Nahlásit
Marie Šustová
ok, toz smula, ze se tam nejaky kridlak dopotacel kdo vi odkud no...nicmene nechtel bych byt v tomhle pripade rozhodci.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:22
- Nahlásit
já taky nee
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2010 21:29
- Nahlásit
Marie Šustová
predpokladam, ze i skupina v tlaku byla na volno, nicmene nenosili? Resp. tim myslim, ze se hodnotily klidy atd?
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2010 05:44
- Nahlásit
V tlaku nosili, když se střelila zvěr, řada se zastavila, zvěř se dohledala, pak se pokračovalo, klasika ....
|