| Autor |
Zpráva |
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:51
- Nahlásit
Vlasta
Neeeeeee, ja jsem nerekl, ze uz na pristi rok!!! Porad se snazim vylhat tvrzenim, ze jeste nejsem pripraven
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:52
- Nahlásit
Fresh
to jsem psala já... a netahej mě za slovo, já tě do toho necpu, jenom jsem si spočítala nejbližší termín
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:53
- Nahlásit
Vlasta
Jezisi...trojcata. Ja uz se desim toho, ze by to mely byt dvojcata, nestras! Zas na druhou stranu kdyz uz maji byt dve, tak si to clovek aspon odbude zaraz Ja furt rikam, ze bych potreboval, aby se to narodilo a melo to aspon 2 roky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:53
- Nahlásit
Fresh
No věk bys na to měl, ne?? A práce na miminku je z toho všeho rozhodně nejpříjemnější, ne???
Vlasta
Jejda, tak to je fakt pech....
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:55
- Nahlásit
Vlasta
No proto, jeste, ze tak ))
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:55
- Nahlásit
Fresh
no kdysi jsem toužila po dvojčatech, ale známí mají dnes pětiletá dvojčata a poté, co jsem i nich týden byla na návštěvě když jim bylo cca 1,5 roku - tak už bych je fakt nechtěla....
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:56
- Nahlásit
bilksa
Ta "prace" je rozhodne prijemna, i kdyz neni na miminku Takze porad rikam...poseckat...prestoze ano, vek uz bych na to nejspis mel
Vlasta
Hms...a co teprv hyperaktivni...jezis, to je antikoncepce, takovahle debata, nejlepsi!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:58
- Nahlásit
Fresh
Hezký plány, no jen plánuj a řekla bych že šišlání fakt nehrozí
Tady jeden pán hrozně chtěl syna. Měli dvě holky a tak že to zkusí ještě potřetí, a narodily se holky - dvojčata stejně tak náš nejmladší, co měl být holka, je hokejista a voják
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:02
- Nahlásit
Fresh
No je fakt, že antikoncepce je tohle výborná. Já furt říkám, že mimčo bude, až po tom, co ho bude mít starší brácha s manželkou, těm to nejde, takže začínají babičky a rodiče tlačit na nás. No zatím mají smůlu, taky se raději budu věnovat "práci" bez miminka a psům.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:03
- Nahlásit
Ketrin1
u me asi fakt je, ja opravdu na ty decka moc nejsem Uvidime, co bude provadet Tana
Hezky z planovany holky mit hokejistu vojaka
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:04
- Nahlásit
bilksa
Jojo, to znam...na me taky cela rodina porad tlacila. Po nejake dobe nastesti pochopili, ze to nema cenu, tak uz mam hezkych par let svaty klid
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:11
- Nahlásit
Fresh
opravdu na ty decka moc nejsem
to já taky ne, a tak mám tři ono dřív se tolik neplánovalo a teď zase až moc,myslím. Každopádně je fajn mít děti dospělý ve věku, kdy člověk ještě není tak úplně nad hrobem a může si užít volnosti
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:12
- Nahlásit
Fresh
tak si vymysli, že jsi byl pro nevyhovující povahu vyřazen z chovu ne?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:14
- Nahlásit
Fresh
No tak to si ještě pár let počkám. Já bych tedy mimčo chtěla klidně hned, ale kdybych nestudovala a už si od 18 něco vydělala. Takhle tedy ne.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
No to je tady po ránu téma .
Já mám sice jedno,ale vydalo za deset a ještě teď ve 26ti jsou chvíle,kdybych ho roztrhla,jako hada.
O současných maminkách si myslím to,že jsou příliš rozmazlené a z porodu a výchovy dělají cosi výjmečného.Mám tu např. dvě matky s miminem,které si chodí pro obědy do kastrůlků,protože prý nic jiného,než starost o děti nezvládají....
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:26
- Nahlásit
Vlasta
vyřazen z chovu ne?
a kdoví, jestli je plnochrupý
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:26
- Nahlásit
Ketrin1
Je to tak no...ale ja taky neuvazoval, proste se to tak seslo. S tema dospelyma detma, tak to uz me bohuzel nepotka Taky si obcas rikam, ze jsem uz dneska mohl mit 10ti letyho caparta a byl bych v klidku
Vlasta
tak tohle neni vubec blbej napad Pouvazuju nad tim!
bilksa
no ja na tom byl stejne, nejdriv vyska, nekdy po pulce vysky prvni vaznejsi znamost, pak jsem zacal delat, no a jak jsme tak chteli zacit uvazovat o decku, tak do toho prisla tragedie v rodine a po nejake dobe rozchod...no a to uz je cloveku najednou tak skoro ke 30tce, ze jo Sakra, ten zivot ale leti
Zuzana T
Na me se takhle tvari mama dodnes, ze by me obcas roztrhla jak hada...co by chudak delala, kdybychom se vidavali casteji
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:28
- Nahlásit
Ketrin1
Hele pribrzdi, at za chvili neresime kryptorchismus
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:28
- Nahlásit
Ketrin1
No já jsem neplnochrupá,DKK 10 a potomka mám.Zuby i kyčle má OK,ale povaha značně nestandartní .
Fresh
Odříkaného chleba .... ,ono tak na tobě toliko nezáleží,jestli bude nějaký cvrček
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:30
- Nahlásit
Ketrin1
noooo a jestli nemá zfalšovanou displázku taky že jo???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:32
- Nahlásit
Fresh
no neříkej.................
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:35
- Nahlásit
Zuzana T
To je taky fakt, ze by ta moje na mne mohla usit nejakou boudu
Vlasta
Eh...bez komentare
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:37
- Nahlásit
Vlasta
hmmm stejně nejdůležitější je, jestli samostatně kryje přirozenou cestou...
Fresh už mlčím!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
bacha ,takhle se dělají drby.....
Tak pořád sleduji počásko a vypadá to na super sobotu.Ani nevíte,jak se těším,že vypadnu - v práci je blázinec.Jo a začali mi chodit 4 starouškové na obědy - uáááá - to je náročné.
To raději ty dětičky!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:45
- Nahlásit
Holky už ho necháme - nebo si ještě vyštípeme jednoho ze dvou chlapů co se tady s náma baví
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:48
- Nahlásit
Ketrin1
to je hustýýý
Zuzana T
jenom 4 důchodci? Ta kamarádka z Chropyně vaří pro celý pečovatelák - vaří fakt dobře a oni stejně mají keci, že se jidla často opakují - myslím, že říkala že jídlo opakuje po 5-nebo 6 týdnech - tož to u nás v práci mají myslím jídelníček na 14 dní a točí ho dokola.....
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:55
- Nahlásit
Ketrin1
teda ty mi davas...jestli kryje prirozenou cestou
Mam ten pocit, vzhledem k tomu, ze to tady Tana cte, ze budu muset vecer absolvovat svod
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:58
- Nahlásit
Fresh
tak hodně štěstí!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2010 10:59
- Nahlásit