Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
choco
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 13:57
- Nahlásit

Jodi
My si s sebou taky většinou druhýho nezkoušejícího psa bereme...tak doufám,že to nebude problém ani tady. Samozřejmě je mimo zkoušející se skupiny v autě nebo bedně a vytahuju,až má páník s feňulí po a jdeme se projít ...

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:31
- Nahlásit

Holky,napištem na maila a domluvíme se,s cukrovím není problém

EvkaS
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:04
- Nahlásit

jana33
Posláno.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2010 15:19
- Nahlásit

EvkaS
já už taky mám objednáno hééč

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 07:12
- Nahlásit

Dobré ráno, taky je u Vás takové teplo?? U nás ráno v 6 hodin bylo 12°C - to je paráda!! Loni už byla zima touto dobou..

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 07:53
- Nahlásit

Vlasta
Tady je sice taky dost teplo, ale přitom hnusně, vichr, leje a já blb se ještě drásám tím, že po večerech třídím staré fotky a slintám nad tři roky starým výletem do tropů-nejradši bych zas někam odjela, ach jooo, ať už je buďto sníh anebo jaro

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 07:57
- Nahlásit

U nas 13 stupnu mezi 5 a pul 6 rano, kdyz jsme pobihali po louce

Jinak hned po ranu jsem se fakt pobavil

http://ona.idnes.cz/jeden-den-na-materske-jak-to-z vladla-zena-a-jak-muz-f7f-/deti.asp?c=A101027_1645 26_deti_job

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 08:09
- Nahlásit

Jodi
Nepřihlášený pes tam být může, s diváky se počítá, ale samozřejmě na vodítku a v dostatečné vzdálenosti od zkoušených psů, aby nerušil. Očkovák raději sebou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 08:35
- Nahlásit

Fresh
hele kam chodíš na takové čtení? Pobavilo mě to taky... ještě že to mám za sebou - i když ta paní si to moc bere, taky jsem měla 2 děti a jsou o necelé 3 roky od sebe ale zase táák hrozné to nebylo.

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 08:40
- Nahlásit

Vlasta

No po ranu vzdycky projdu par serveru s novinkama, co potrebuju sledovat, a obcas tam je na neco takovyho odkaz. A protoze Tana porad doma mluvi o malem, tak me ten nadpis zaujal

Taky mi prijde, ze je to hrozna hysterka a nervak. Ale treba to tak sileny ma no...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 08:42
- Nahlásit

Fresh
no přesně - jestli to tak šílený má, tak je to její boj, že to neumí jinak. Já to mám s dětmi šílené až teď, kdy je jim 21 s 19 let a taky je to můj boj...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 08:56
- Nahlásit

Fresh
Vlasta
to přece není myšleno vážně, ten článek - přehání, aby měli o čem psát

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 08:58
- Nahlásit

Vlasta

Jojo, taky si myslim. Jinak mi prijde, ze kolem te 20tky uz by to mohlo byt ok...ja byl vzdycky celkem hodny kluk, ale kdyz si predstavim brachu tak ve veku 13-17, to bych ho asi zabil (je o 7 let mladsi, takze uz jsem to dokazal pomerne posoudit )

EvkaS
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 08:59
- Nahlásit

Vlasta
Tady je taky teplo. Venku je snad tepleji než u nás doma.

Fresh
Pro nás prozatím bez mimina je to docela "strašení". Ale odradit se nedám.

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 08:59
- Nahlásit

Ketrin1

Tak ona se tam zminuje, ze pro nekoho pise, ze jo...takze si to asi trosku prikraslila, aby se to dobre "prodavalo" Tak aspon se mame o cem bavit no

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:01
- Nahlásit

EvkaS

Tana se taky neda odradit...ale jeste bude muset zlomit me, coz teda nebude mit vubec jednoduchy

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:02
- Nahlásit

Ketrin1
hele, věřím tomu, že to tak někdo má! Znám i maminy co bez příručky nedají ani ránu, a když ten problém není v příručce jsou v pasti.
Před chvílí mi na firemní mejlík přišel dotaz od pána, který si koupil naši uzenou kýtu bez kosti a neví, jestli ji může sníst rovnou a nebo ji má vařit v tlakáči a nebo normálním hrnci - tož jsem mu psala, že to je plně tepelně opracovaný výrobek a může si ji dát jak mu bude chutnat, studenou, ohřátou ve vodě, na páře, tlakáč jsem mu vymluvila - myslím, že kdyby to tam dal tak vytáhne vlákna masa. Jsem se musela smát - pán sice neví co s tím, ale sedí u počítače - tak se zeptá...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:05
- Nahlásit

Fresh
no fuj to je od Tebe ošklivé! Nechat se přemlouvat! To za nás to bylo jiné - už mluvím jako stařena, ale je fakt, že kdo na prvním srazu střední školy nehlásil min. jednoho potomka byl divný - a jedna spolužačka za těch 5 let stihla 3!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:11
- Nahlásit

Vlasta
věřím tomu, že to tak někdo má ale jo asi jo, spíš jsem chtěla říct že nejvíc záleží na tom jak to ten dotyčný sám cítí a prožívá - já to měla třeba asi o dost drsnější, ale nějak by mě nenapadlo to takhle řešit, taky ovšem nejsem novinář a hlavně nebyl internet a milion přiblblých časopisů, co lidem blbnou hlavy.

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:12
- Nahlásit

Vlasta

Ale ne! U nas to tak taky dost lidi ma, ale u me to nejak neklaplo no. Do ted jsem to nejak nestihl a ted uz si pripadam takovy nejaky moc liny na prcka Ale treba se to jeste zmeni

Jinak pan s uzenou kytou je fakt dobrej!

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:15
- Nahlásit

Ketrin1

Jojo, to je svata pravda. Ja kdyz jdu s kamaradem na pivo, co ted ma asi pulrocniho kluka, tak to je des bes. On normalne cte ty miminkovske servery a spoustu veci vydava za dogma! Silenost! Takhle dopadnout, tak si to jdu hodit Asi to vidim podobne jako ten pan v clanku, ktery si nejak nema co rict se zvatlajicima maminkama

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:28
- Nahlásit

Fresh
tipuju že takhle nedopadnes, protože psí lid to má vesměs trochu jinak - resp.kontrolní otázka, zní, ten kámoš určitě nemá psa, že?

jj pán s kýtou je vtipnej, ale na druhou stranu myslím že občas se všichni stáváme takovým nějakým pánem s kýtou, každý v jiném oboru, já například pokud jde o IT

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:39 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Dobré ráno!

Co se týče té matky, tak si myslím, že je za a) histerická a za b) je v tom takový rozdíl, že má 2 malé děti rychle za sebou.

My si plánujeme děti dál od sebe, právě kvůli tomuhle...

Jinak naprosto souhlasím, že pejskaři to mají úplně jinak.

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:43
- Nahlásit

Ketrin1

ten kamos ma jednoho a jeho manzelka si do manzelstvi prinesla 2. On nejakeho krizence teriera, ona 2 yorkshiry

Jinak ano, psi lid to ma jinak, mailujem si s Tanou a ta to rozsekla

"Fakt chci jedno. I z praktického hlediska. Jak by se nám všechna ta pakáž vešla i se psama do auta? Chci se věnovat psům, takže jedno děcko. A když se narodí dvojčata, tak to silnější a průbojnější z vrhu si necháme :-DDDDD"

A ja jsem to doplanoval. Narodit se to musi tak prelom zari/rijna, to uz konci WT a treninky a jsou jen trialy, tak je trochu volneji. No a do jara uz to bude mit pul roku Takze je to jasne...na podzim decka a na jare stenata

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:45
- Nahlásit

Fresh
Pěkný!! Tak teď si musíte ještě vypočítat, kdy na mimču začít "pracovat", aby se vám narodilo přesně.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:46
- Nahlásit

Já mám kamarádku, která chtěla psa, dítě ani náhodou. Manžel přesně obráceně, takže s ním udělala kšeft - dítě bude, ale jenom za psa. Teď má obojí, respektive děti nedopatřením už dvě, ale prý to nakonec není tak špatné, čekala to horší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:48
- Nahlásit

Fresh
Hmmm, dobře to máš spočítaný - tak to už aby jsi kolem Vánoc začal NĚCO dělat - aby Ti to vyšlo na ten přelom 9/10
bilksa
jsem ze tří holek a jsme po 6 letech - takže jsem od nejmladší sestry o 12 let - a nesnášela jsem je, protože jsem je musela pořád tahat někam sebou....

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2010 09:50
- Nahlásit

Petra Bailie
A psy taky dva??

My máme stále v plánu děti 2 a psy tak 3, max. 4. CO z toho nakonec bude tedy fakt nevím...

Vlasta
Člen
- Nahlásit

Petra Bailie
znala jsem paní která nechtěla druhé dítě - taky měla s manželem nějakou dohodu, takže nakonec do toho šla - a napodruhé se jí narodila trojčata!!! Tož tomu říkám pech!

Fresh
Člen
- Nahlásit

bilksa

Eh...za prve to tak presne byt nemusi a za druhe nikdo nerekl, ze uz to bude pristi rok

<< 1 ... 261 . 262 . 263 . 264 . 265 . 266 . 267 . 268 . 269 . 270 . 271 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání