| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:24
- Nahlásit
Petra Bailie
Charlotte mi taky jako malá nechtěla vůbec brát normální dummíky. Tak jsme začali na chlupatém, spárkách, pak i zvěř a až asi kolem druhého roku začala brát i obyč dummíky a teď nosí úplně všechno. Ale pořád má radši, když pracujeme se zvěří.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:26 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin1
JJ také mi to něco říká...kdo je matka?
Mira A
Brůča už má víc chlupů - tedy ne víc,ale delší.Lexy je krátkostrstá,včetně ocásku - ale už jsem jí 2x stříhala krk,takže chlupů bude mít opravdu hodně,až dorostou.Myslela jsem si,že porostou rychleji,podle toho,jakým tempem osrsťovala,ale nebude to tak horké - kondici vidím až na leden.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:31
- Nahlásit
bilksa
no, já už taky leckrát vypadla, ale na WT.. na lovecké jdeme poprvé, takže asi proto ta nervozita. Ale jak říkám, zároveň se moc těším.
Naše Bocka taky nemá ráda dummy, preferuje zvěř ve všech ohledech. Ale je taky možné, že do toho prostě doroste. Ale WT pes z ní asi nebude. Ale rychlá je na WTčka dost.
Ketrin1
No náš tatík je to taky. A kdybych přihlásila Bocku, tak jsme tam byli dva. A ty děláš OVVR jen takhle na podzim nebo i na jaře?
Jsem ráda, že jsi spokojená se zbožím od Z. Bálkové. Je to super člověk, má doma dva labradory, takže stejná krevní skupina jako my.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:36
- Nahlásit
Zuzana T
Jo ocas má katastrofální... s ohledem na to na co jsme zvyklí...
A krk jsme taky už stříhali. to je fakt.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:40
- Nahlásit
nj -zapomínám, že to je svůdce, o kterého se dělí víc fen Zuzana T mamina je z Dražovského hájku.
EvkaS preferuje zvěř to snad každý, ale kde má člověk tu zvěř pořád brát, že. Dobrý a trvanlivý kompromis je ale pořádná jelení noha, tak 800 g aspoň.
OVVR dělám jen tyhle jedny, už se to tu docela zaběhlo jako tradice, že se přijdou podívat i lidi nemající s tím nic společného, přijedou mí psí kamarádi, myslivci uvaří něco dobrého a tak.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:45
- Nahlásit
Mira A
My jsme štěňátka neměli a stejně máme ocásek takový řidší pořád
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:52
- Nahlásit
Ketrin1
Aha to bude někdo od J....
To bude mít Marcelka radost,že jdou - tedy,jestli je tam sama nenahnala .
Vlasta
No to se tedy nedá srovnat,ty jsi snad neviděla myší ocásek naší Lexy?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:53
- Nahlásit
Ketrin1
To máš asi pravdu, že zvěř preferuje každý. Ale někteří psi do toho teprve dospějí jako naše Lara. Ale ta má teď ráda obojí - zvěř i dummy. Ano, o zvěř je nouze, tak jsem ráda, že Bocka úplně neohrnuje nosík nad celochlupatým dummy a vycpaným králíkem. Obojí je taky trvanlivějšího charakteru.
Hm, škoda že jsme na těch podzimkách, bych se přijela podívat. Je tam přihlášená i naše kamarádka Jana s hnědou labradorkou.
Vlasta
co mám říkat já.. Bocka má ocas jako krysa.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 11:59
- Nahlásit
EvkaS
hlavně ať to sroste bez následků,chlupy dorostou - do té doby třeba začne mít výstavy ráda..
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:03
- Nahlásit
Zuzana T
jj, taky si to tak říkám - hlavně ať to sroste! Ale malá boulička po tom srůstu tam zůstane. To se nedá nic dělat.
No byla bych ráda, kdyby ty výstavy přestala brát tak tragicky, ale holt asi po tatínkovi tu "show-buňku" nepodědila.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 12:23
- Nahlásit
EvkaS
Zuzana T
no jo, ale Vašim holkám ocásky dorostou a nám už asi nikdy ne. Greeny má proti Kejsovi takový oškubaný mopíček
a ještě si ho stahuje pod sebe. Ale jinak jo, Lexy má ocásek jako labrador, to je pravda, práporky nikde.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 13:15
- Nahlásit
No jo, vy probíráte ocásky - my máme ocas nádherný jako vždycky, ale zato naše nožka....
Tak myslím, že nahatá noha je horší než málo osrstěný ocásek.... Kuří noha se opět musí něčím lišit. Když si nás nezapamatují kvůli výkonu, tak kvůli kuří noze určitě. Taky výhoda, ne?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:29
- Nahlásit
Jak je možný, že při odpoledním tréninku mi Charlotte vůbec nevypracovala vlečku? Popoběhla tak 3 metry a hned se vrátila. Vůbec se nedržela stopy, jak když ji necítí, nebo nevím. Bylo to tedy na vyšší trávě, může to být tím? Pak jsem jí natáhla za 2 hodiny na posečeném a to bylo naprosto bez problému....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:35
- Nahlásit
bilksa
Nech jí už na pokoji nebo ti vybouchne na zkouškách!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:57
- Nahlásit
Zuzana T
No to mi vybuchne stejně, má totiž tu geniální vlastnost, že u ní fakt nevím dne ani hodiny, jak bude šlapat. Jeden den je to vynikající, druhý den vypadá, že nikdy lovečinu necvičila. Fakt mě někdy vytáčí... No uvidíme. Už to nechám osudu, neboj.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:57
- Nahlásit
bilksa taky bych řekla, já jsem byla naposledy v neděli a i to bylo celkem pozdě, jinak týden před zkouškama necvičím.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 19:58
- Nahlásit
bilksa
My byly dneska taky na vlečkách. První v pohodě, ale ta druhá - katastrofa je slabé slovo. Přijde mi, že už se jí prostě nechtělo, tak to byl truc. Tak doufám, že nebude truc i na zkouškách. Necháme se překvapit...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:05
- Nahlásit
EvkaS
Ty jseš s Larou nebo Bockou?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:16
- Nahlásit
Eva jde s Plyšu- Larou
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:18
- Nahlásit
Vlasta
Já jsem tohle jednou zkusila, necvičit týden a to byla úplná katastrofa. Charlotte potřebuje pravidelný výdej energie, jinak je z ní hyperaktivní neovladatelný magor!
EvkaS
Tak přesně takhle to bylo u nás. Byla úplně zjančená, jak když vůbec nemůže chytit stopu. No, jak říkáš, necháme se překvapit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:20
- Nahlásit
Hele,ono je to pes od psa,já kdybych s F týden před zkouškama necvičila,tak mi zaručeně bude totál kravit - já s ní byla ještě trochu cvičit ve čtvrtek,takže měla volno jen v pátek.
My byli s celou smečkou dohledávat prase, ale nepovedlo se. Stříleli ho ráno,zvedli ho,ale nedostřelili,tak zalezlo do bordelu,tak dvoukilometrovýho. Jenže měli čas až odpol,tak to tam psiska sběhali,ale prase nikde - vzhledem k tomu,že vytlačili tlupu srnčího,tak tam prase nebylo určitě. škoda,kdyby se šlo dřív,určitě by ho dohledali,takhle asi zatáhlo do lesa nebo jinam
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:22
- Nahlásit
jana33
Přesně!! Jak když vidím Charlotte.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:42
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, přesně tak, jdeme to s Larčou prubnout. Tedy prolomit naši letošní zkouškovou smůlu. Tak snad to ušmudlíme.
bilksa
A ty jdeš s námi?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2010 20:56
- Nahlásit
EvkaS
Jj, včera mi volala kamarádka, že její fence našli nález na plicích, tak ať prý mažeme místo nich. Tak jsem si řekla, že už jsou to poslední zkoušky letos, tak to zkusíme, ať to dopadne, jak dopadne.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 07:27
- Nahlásit
bilksa
Tak super, alespoň tam bude další známá tvář!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 08:24
- Nahlásit
Dneska ráno jsem se pobavila: kolegyně z marketingu nabourala na dvoře služební auto a pro opravu se musely sundat firemní polepy - už ho má opravené a řešila, jaké si tam má dát nové polepy - a v současné době máme všichni trochu nerva, protože nás má kupovat jiný majitel - no a v souvislosti s tím jí kolega suše poradil: ještě chvíli počkej a potom si tam dej BABIŠOVY DOBROTY - tak to jsem šla do kolen
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 08:34
- Nahlásit
Vlasta
Dost dobrý!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 08:57
- Nahlásit
EvkaS
No jo, rezervuju si místo u vás u stolu.
Vlasta
Pěkný! Dobrá nálada poránu.... hmmm, závidím.
Já jsem byla na přezkoušení z ruštiny a docentka byla spokojá, tak mi to náladu trochu zvedlo, jinak nic moc.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 09:04
- Nahlásit
bilksa
to si rezervuj i ve skupině - abychom se mohly pokecáním rozptýlit co?? Losuj pořádně!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2010 09:09
- Nahlásit
bilksa
Těším se!!
Vlasta
Já se budu taky snažit losovat dobře, snad budeme spolu.
|