| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 10:49
- Nahlásit
bilksa
no určo větší šance než vyhrát ve sportce , ale alespoň nebudeš protekční
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:14
- Nahlásit
Vlasta
Tak protekční člověk ani být nemůže - vždycky jsou tam alespoň 2 rozhodčí... Navíc chovatelka je na mne pěkně přísná - loni nás vyhodila na dohledávce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:17
- Nahlásit
bilksa
No tak to je dobrá... že se dokáže přenést přes některé věci, mylsím, že bych to neuměla, vždycky bych někomu asi stranila..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:21
- Nahlásit
Vlasta
Já mám naskenované dolady,takže to jde.No nevím,ještě si to rozmyslím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:23
- Nahlásit
Vlasta
Zatím s kým jsem mluvila a měl ji jako rozhodčí, tak říkal, že je přísná, ale zpravedlivá. Coš si myslím sedí.
Ona ví, co Charlotte umí předvést a díky tomu je na nás možná ještě přísnější. Sice vždycky prohlásí, že je Charlotte mrcha , ale jinak je v pohodě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:26
- Nahlásit
Vlasta
Krk je lepší od včerejška polykám bez bolesti,ale mandle jsou pořád hodně oteklé.Jsem si uměla vybrat období.Na soutěž jdou moje zlaté holky samy a na vyhlášení přijede pan ředitel.To jsem ráda,je to prima šéf.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:27
- Nahlásit
Vlasta
Byla jsem u mých rodičů v Mostě. Naši hafani se tam měli jako v ráji, moje maminka jim pořád cpala nějaké piškoty.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:34 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T
Musím nabudit kamarádku ved. ŠJ z Chropyně jaktože se taky nehlásí do soutěže - to je ta, jak k nim jedem na Huberta tak to asi ABT už zabrala, to je dobře, hlavně to neuspěchej. teď tady říkala kolegyně, že její manžel taky moc trpí na migrény a bral tolik Ibalginů, že se na tom stal závislým, momentálně si nesmí vzít nic a trpí jak zvíře - to jí tedy nezávidím, nemocný chlap je horší jak nemocné dítě, tedy u nás jo..
EvkaS
Vegáček, no jo, nevíš je Míša už doma?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:35
- Nahlásit
Vlasta
Jj, vegáček byl, bylo to potřeba. S Míšou jsem si včera dopoledne psala a měla přiletět večer v půl desáté, tak snad šťastně přistála, ještě jsem s ní nemluvila.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:36
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to je dobře, že už můžeš alespoň polykat. Tak snad se to už bude jen lepšit.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:37
- Nahlásit
EvkaS
Já jsem jí psala SMS - Bénovi nabízeli kolo - ještě v Táboře - tak že bych ho jako brala - ale nevím za kolik. Je prá těžké jako mrcha - no to bych přežila, ono stejně skončí ve sklepě.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 12:54
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, to je tedy nemilé. Ale snad už budeš brzy fit, když to začíná nabírat lepší směr. Angína je fakt nepříjemná. Jako dítě jsem je měla pořád!
No jinak dle mých propočtů se na DUO CACIB do Brna pojedeme jen podívat, jelikož Bocce ten ocas nemá šanci dorůst. Na konci listopadu jedeme znova na kontrolní RTG, tak doufám, že už bude ocásek srostlý.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:07
- Nahlásit
EvkaS
třeba ještě jo - furt holíte a nebo už dorůstáte? My na hlavě dorůstáme, ale řádečky po řezech asi budou vidět napořád.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:10
- Nahlásit
Vlasta
Ne, oholeno bylo jen jednou. Ale myslím, že za 3.5 měsíce mít záslonky nebude. No což, hlavně když sroste!
I řádečky zmizí, neboj. ;)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:33
- Nahlásit
EvkaS
No ocásek dorůstá dlouho a kór od špičky.Tak si výstavu užiješ jinak a neboj,jak ses předvedla s tím mladým psem v Oslavanech,tak už ti kdosi... připravil práci i na Brno .
No já angínu měla taky naposledy v dětství,to jsem to nějak líp snášela.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:42
- Nahlásit
Evííí, kdyby jsi se chystala na dráhu profi-handlerky tak Mydlíček by taky chtěl s Tebou běhat
Já tedy na Brno snad už mám - uvidíme jak to bude..
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:02
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, dorůstat bude dlouho. Ale nedá se nic dělat. Příští rok se holt budeme s Bockou věnovat hlavně práci. Výstavy ji holt nebaví. Tak nějakou zkusíme až bude kompletně fit.
Ale neříkej!! Ale ten mladý pes se předváděl úplně sám!!! Ale když nebude kdo, tak ráda pomůžu... ;)
Vlasta
No, nevím, jestli profi-handlerky, ale vystavování mě baví a snad mi to časem půjde lépe. Ale chce to ještě strááááášně moc práce a hlavně zhubnout (na tom už pracuju). Každopádně si to s Mydlíčkem klidně někdy ráda zkusím (mimo kruh), abych viděla, jak se na mě bude tvářit. Ale věřím, že ta tvoje handlerka na Brno nebude mít chybu. ;)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:23
- Nahlásit
EvkaS
Já také odpískávám letošní výstavy.Chtěla jsem jet ven,ale Lexy nebude v takové kondici,abych byla spokojená.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 14:49
- Nahlásit
Zuzana T
Lexulka přes zimu kondici krásně nabere a příští rok určitě bude na výstavy ready.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 15:45
- Nahlásit
Já jsem přihlásila Brno, ale nevím, nevím. Nožka zarůstá hrooozně pomalu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 18:39
- Nahlásit
bilksa nějak brzo ne - 1.uzávěrka je až v prosinci, teda doufám..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:06
- Nahlásit
Vlasta
Šárka je nějaká hurerkas,stačí to až v prosinci .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:40
- Nahlásit
Tak to my plánujeme až oblíbenou krajskou MB: když jsem loni viděla,jak po lovecký sezóně vypadal Samoušek,tak budu ráda,když se normálně hubená Fanča vrátí aspoň na obvyklou váhu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:46
- Nahlásit
Zuzana T Šárka si asi říká, že v jakém pořadí se přihlásí tak to bude i na konci na stupních tož to já jsem prošvihla se přihlásit hned letos jak skončilo DUO 2010
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:58
- Nahlásit
jana33
No jo je daň.Já zase vítám hony,že Cathy konečně zhubne!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:00 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
[b]ZuzanaTb]
Hmm,tak bohužel na Rozárku to neplatí. Už mě napadlo,že jí nechám udělat vyšetření štítný - sice nelítá,ale na procházky samozřejmě chodí,doma řádí s Fany, má jen záchovný dávky a stejně je jak prasátko. Samouš loni shodil tak pět šest kilo,ona ani deko
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:03
- Nahlásit
Vlasta
No jo, Hujeři... Ne, jede nás obrovská parta a zamlouvali jsme i ubytování, tak jsem přihlásila.
Jo, jinak ve čtvrtek se uvidíme - právě mi volala kamarádka, že její fenka má nález na plicích, mají naordinovaný klid a antibiotika, tak jedeme místo nich. Ježiš, zase bude ostuda.
jana33
Tam jedeme také - to je hrozně fajn výstava - málo lidí, hodně místo pro pohyb pejsků...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:10
- Nahlásit
bilksa
Haha,tak to Vám holky budu držet palce oběma.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:16
- Nahlásit
Zuzana T
Děkujeme, u nás to bude sranda. V pátek jsme cvičili po měsíci.... Dneska s ní taťka dělal vlečku s bážou a marking a obojí prý výborný.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:18
- Nahlásit
bilksa
Tak sranda to musí být především,hlavně to nebrat moc vážně.
|