| Autor |
Zpráva |
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:16
- Nahlásit
Vlasta
Moc pěkná atmosféra.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:18
- Nahlásit
EvkaS jo taky jsem si ty fotky pojmenovala - rybník jako z pohádky - máme tady moc krásnou krajinu.
Už jsem se ptala jestli můžu ty fotky použít na budoucích webovkách, tak snad to paní co fotila dovolí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:19
- Nahlásit
Kde je dneska Zuzka, že by u toho veterináře?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:31
- Nahlásit
Vlasta
Jinak balíček je na cestě.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:35
- Nahlásit
EvkaS Jo super, ve středu půjdu na očkování tak to můžu rozvést i střihačce Věře - ona má "ordinaci" hned vedle veterináře.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:57
- Nahlásit
Ketrin1
Tak s tím naprosto souhlasím. Čím těžší, složitější terén, tím víc kroutí ocáskem a je na něm vidět, jak ho to baví. Když má povel za mnou, tak prý má z ocasu téměř vrtuli
Btw. S tím týráním to bylo myšleno samozřejmě ironicky. Já si to totiž již mnohokrát na svou adresu vyslechla vzhledem k našim aktivitám...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:59
- Nahlásit
Vlasta
Moc pěkný fotky!! My jdeme večer cvičit, ale je furt šílený vedro...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:12
- Nahlásit
Jsem tady,ale v tom vedru mi nejde ani psát....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:17
- Nahlásit
Zuzana T Jsem jela z práce a venkovní teploměr v autě ukazoval 38°C - jsem myslela, že kecá - nekecal - funguje.
My ležíme a jíme melouna.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:19
- Nahlásit
b]bilksa[/b] nech to na zítra - má pršet až do středy - tak se určo ochladí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:34
- Nahlásit
Vlasta
Já jsem četla předpověď a má se "ochladit" na 27 stupňů... No nic moc. Mám vyndané kachny, tak půjdem, uvidíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 19:51
- Nahlásit
bilksa tady se dá vysledovat na 2dny dopředu jak teplota a taky kde bude pršet - vypadá to na větší ochlazení:
http://pocasi.idnes.cz/
stačí dole pod mapkou označit co chceš sledovat a potom nahoře odklikat čas - docela jim to funguje - používám to často a trefují se
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 20:15
- Nahlásit
Vlasta
A kde tam vidíš větší ochlazení? Ted jesli tím nemyslíš pouhých 31 A jak jsi vůbec byla jinak spokojená s omskovýma zkouškama,že to nebylo tak hrozný?
Já v tom vedru na cvičení kašlu, deset kroků a funí jak lokomotiva,to nemá cenu. A já jsem grogy,v tom hicu peču cukroví
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 20:23
- Nahlásit
jana33 já tam v té barevné mapě na teplotách vidím i 20°C - a přes den - asi při dešti - to je krása ne?
JInak OMSové zkoušky dobrý, já jsem zatím na jiných nebyla takže nemám srovnání - ale prim tam hráli ohaři, to bezesporu. Ještěže tam byli dva černí labrošci s paničkama, tak jsem držela basu s nima a měla jsem se s kým bavit. To čekání na výsledky bylo v tom horku nekonečné.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 21:07
- Nahlásit
jana33
Já funím i bez těch deseti kroků...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2010 22:12
- Nahlásit
Tak jsme zpět - aport z vody, handling, marking, dobrý, slídění hrůza, vůbec nechtěla. No ani se jí moc nedivím...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 06:27
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
S tím týráním to bylo myšleno samozřejmě ironicky to je mi jasné!! Náš týraný pes, kdykoli vidí že se balí batohy, už se nehne ode dveří případně od auta - aby náhodou nejel místo něj někdo jiný!
jana33
peču cukroví
Vánoční?!
Já teď chodím minimálně 2x denně plavit psy, co taky jiného v tom vedru, že. Tyto dny chodím vždycky 2x, nejdřív s háravkou a pak se zbytkem. Včera jsme u vody potkali holku s klukem a s mladou, no asi labroškou, možná s něčím kříženou. A celou dobu co my jsme tam plavali a aportíkovali, oni se ji snažili bezúspěšně přivolat - znáte to ty povely, pocem, tak bude to, dělej apod. a ještě to prokládali výčitkami typu Koukej jak ty pejsci pěkně poslouchají. Když už jsme odcházeli, panička za ní vlezla do vody, chytila ji a zmydlila Pak koukám - čubka běží za námi - zase jim zdrhla, vzápětí přifuněl páník.... no porušila jsem své předsevzetí nerozdávat nevyžádané rady a něco mu řekla.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 10:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Brý den.
Tak došly krevní výsledky.Lexy má pro mě překvapivě v pořádku vápník,ale hodně nízký fosfor - prý musím zvýšit přísun bílkovin.Tedy dostává Artemisku a 1 x denně ještě maso,tvaroh - nechápu.
No vet.mi objednal nějaký přípravek na srovnání hladiny obou prvků.Současně začnu dávat homeopatika na zastavení laktace a mastičku na vemínka.Tedy Lexynka už utratila za vet. víc,jak já za doktora za dva roky .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:42
- Nahlásit
Ketrin1
Jasně,že vánoční, akorát ozdobený svatebně
Zuzana T
Hodně fosforu je v hovězím nebo vepovém srdčíku. To se holt stane,hlavně, když se o podchytí a srovná
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:45
- Nahlásit
Posledniho cervence se uskutecni na cvicaku v Zizicich, kousek od Slaneho, takze i kousek od Prahy, den agility hlavne pro flaty a ostatni retrievery Je to pro vsechny, zacatecniky i zkusene borce. My urcite jedeme. Kdo dalsi? ;)
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:56
- Nahlásit
Kaccka
Že bych zrušila svatbu
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 16:45
- Nahlásit
Zuzana T
No tě prsk. Tak ať se Lexy dá do kupy. Brůča je, si myslím, v pohodě. Jen má o 5kg méně, je z ní štíhlá blondýna s velkýma kozama Nicméně už jen občas jim dá cucnout a už se jí nenalévají. Chci se zeptat, jaký homeopatika a kdy, jí můžu začít dávat na zatažení těch vemínek? Někdo mi říkal, že na to něco je.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 16:50
- Nahlásit
Mira A
No právě to řeším:
je to - Ricinus communis 30CH 1 x 5 kuliček denně
a Lac Caninum 15 Ch 2 x 5 kuliček denně
Vemínka potírat netoxickou mastí Eutra Tetina - dá se sehnat u veterináře.
Tedy Míro,jak to o ní mluvíš???Co včera ? Dopadlo to,jestli ne mám jinou chovku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 16:55
- Nahlásit
Mira A
Takže máš doma topmodelku!!!
Já jsem se teď vrátila z práce, jsem totálně zplavená, fuj... Ještě mi dneska končili pokoje, tak mi ruce neskutečně smrdí od domestosu a cifu, jak jsem drhla spáry na podlaze. Ve čtvrtek zas hurá na to.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 17:03
- Nahlásit
Zuzana T
Vemínka má naštěstí v pohodě, zatím, žádné kousance ani oděrky.
Zatím to nedopadlo, paní mi napsal maila, že je unešená z fotek a z feny a že má velký zájem, já jsem jí slíbil, že pošlu maila, jenže toho jsem ještě neposlal, protože dnes šílim na stavbě a k pc jsem si jen odběhl se juknout do mailu, jestli ta pani napsala nebo ne a taky sem k vam na diskuzi. Pošlu jí to večer. Ale napíšu jí tam, že bych chtěl aby s ním neco dělali. A taky čekám na to co na ně řekne Eva H. Proto jsem třeba ještě nedával inzeráty na toho posledního psa. Jo a ještě něco, jedna paní, co si zamluvila psa, a měla přijet na navštevu, a nepřijela protože byla nemocná, tak se mi už dva týdny neozvala. Telefon mi padá do schránky a maila jsem jí psal a nic. Tak jestli není na dovolené v cizině nebo neumřela, tak se na ní vyprdnu.
EvkaS
Bocinka je moc hezká, už se teším, až ji někde uvidím na živo.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 17:05
- Nahlásit
bilksa
No to víš... sranda musí být.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 17:07
- Nahlásit
Hab a Archie
Díky moc za pochvalu.
|
Kaccka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 17:26
- Nahlásit
jana33
myslim, ze to stoji za uvahu...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 17:39 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Jo tak tohle znám - takhle jsem vyřadila tu cestovatelku po zahraničí.Zavolat se nedá možná z jižního pólu.Dva týdny jsem také čekala a pak jí škrtla.Pokud plánovala dovolenou,měla se ozvat.Spíš to vypadá,že vzala psa jinde s odběrem ihned .Dej ho těm Pražákům a hotovo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 18:15
- Nahlásit
Ahojte, tak u nás proběhla bouřka jak z filmu a hned jak dopršelo vysvitlo sluníčko a je opět vedro. Celý den jsem byla v Praze, stihla jsem i Ikeu, ale moje vytoužené osušky zadarmo nebyly, psali že mají výprodeje, sice jsem nic pořádného nekoupila ale stálo to 1100 Kč...
Nechala jsem si venku moje oblíbené pantofle od Bati a Greeny se je rozhodl ochutnat - sežral celý svršek včetně korálků a kusu podrážky - opět nikde nic - opravdu to sežral a ne jenom rozkousal a já mám teď nerva, aby se mu něco nestalo. Kdyby to alespoň vyblil.........
|