Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:26
- Nahlásit

Vlasta
Dneska ne ,dneska se fotkama pouze kochám a mám radost,že i Eva H. se shodla na mých favoritech a největší eso je Pan Modrý!!! Evka S - ještě jednou moc díky-jsi poklad,že jsi to tak rychle zvládla.A prosím,pošli tu fakturku,jo?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:33
- Nahlásit

Zuzana T Týý jo, tak to mám radost že mám dobrý vkus - modrý je jemný a moc hezký a to jsem ho ani neviděla, jen podle těch fotek - a co moje fenková favoritka stříbrná, na kterém stupínku stojí???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:36
- Nahlásit

Vlasta
Spolu s oranžovou se perou o první místo nezi holkami.Eva viděla všechny postoje,já dám na stránky jen některé - ještě je na ně brzy,my jsme to jen tak z plezíru zkusily vyfotit.
Jo a ra Ramchainka běhala ne mezi veterány,ale mezi šampíky ,nádhera.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:42
- Nahlásit

Zuzana T Jéé tak to jsem zvědavá, budu to muset vydržet až do večera, zítra končíme seminář a čeká nás kompletní úklid budovy, tak to bude nadýl.
To je tedy hustý, ta 10letá fena je fakt nádherná, dokonce jsem si říkala jestli si nespletli fotku, a ona byla v šampíkách!!! Tak to je borka - měla někdy štěňata? Na psi jsem taky koukala, ale jsou tam všichni tak nastejno( jako nastejno krásní),ale žádný mě tak nezaujal jako tato fena.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:44
- Nahlásit

Vlasta
To nevím,jestli měla štěňata,ale Ranchaini jsou super,mrkni na jednu úžasnou zde,tu jsem viděla na Crufts na vlastní bulvy.
http://www.fenwood.gb.com/

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:13
- Nahlásit

Zuzana T
To jsem ráda, že se s tebou Eva shodla na favoritech. Jako ten modrý je prostě bezkonkurenční!!! Jinak dneska fakturu pošlu.

Jsem objevila tuhle fotku:

Je na ní Krisztina Süli se svou fenkou. Prostě nádherný moment!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:21
- Nahlásit

Dobré ráno, teda vy jste toho zase nadrásali U nás se hárá - holky si to sesynchronizovaly tak pěkně, aby si to Borgo co nejvíc užil - tzn. tyto dny je v optimu Bresta, pak bude pár dní (relativní) klid a pak jde do optima Cora. Chodí k nám 2 psi od sousedů za lesem, jeden se k nám prakticky přestěhoval, neustále otravuje a já 3x za noc vstávám abych ho zaháněla, neb doráží na holky v kotci - ony pak štěkají, Borgo piští, prostě blázinec na kolečkách. S Borgem denně aspoň hodinu cvičím a chodíme hodně plavat nebo večer na kolo, aby přišel na jiné myšlenky - to mu prospívá, ale stejně pak nespí a nežere, až teď zas když ho mám v práci, ráno jak jsme přišli hned padl a spí. Haúúúúúú

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:22
- Nahlásit

EvkaS
No ta je opravdu povedená,Eva ji už také objevila - to je sen,každého vystavovatele,aby pes takhle běhal.
Jinak díkes ještě jednou za všechno.|Včera jsem zájemcům poslala odkazy na tvé rajče,ať se taky pokochají

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:24
- Nahlásit

Ketrin1
radosti a strasti chovatele....
Viděla jsi u Ilonky B. nová štěňátka?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 08:25
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi a můžu tam nahrát (myslím na rajče) taky ty postojové fotky? Kdyžtak mi písni do mailíku, které můžu, ať vyberu správně.
Jinak krátké video vyrobím v průběhu týdne a pak pošlu odkaz.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:19
- Nahlásit

EvkaS
Asi radši né - na postoje je fakt brzytyhle necháme k internímu použití.....Já vyberu tak tři nejpovedenější na stránky.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 09:42
- Nahlásit

Zuzana T
Ok, tak dám na rajče ještě ty nosánky od tvarohu. Ty se mi taky moc líbí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 18:07
- Nahlásit

Zuzana T tedy Zuzko, ten odkaz je luxusní!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 20:44
- Nahlásit

Vlasta
že jo,myslím si,že je to tvůj šálek kávy....
EvkaS
Zaplaceno

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 21:54 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana T To tedy jo, našla jsem si i Ramchain a taky super, rodokmenově je tedy vůbec neznám,mimo Errindery co se tam objevuje, ale jsou krásní - tedy koukla jsem se jenom na fotky, starší syn mě nechce pustit k druhému počítači abych si to dala přeložit. Akorát mě mate, kde ta chovka je - jednou mají kontakt do Anglie a druhé stránky do Nizozemí - ale je to pořád ta samá paní - podle fotek....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 21:59
- Nahlásit

EvkaS Evi, prosím máš nějaké fotky z toho našeho semináře?? Už se mě na ně ptali, tak kdyby byly můžeš mi je dát na rajče - moje - heslo Ti když tak pošlu mejlíkem.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 22:48
- Nahlásit

Huf, pár dní sem nezajdu a tady toho je zase ke čtení

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 23:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
Busty (čechohorák) skočil/spadl do vody a ještě neuměl plavat. Pod vodou byl víc jak 5 sekund, foťák letěl někam do křoví a už jsem ruce nořila...ale ani jsem nemusela... vyplaval, zakašlal, zaplácal si tlapkama a konečně plaval!! Krutý způsob, jak naučit plavat
Teď nedávno to zase nějak neodhadl a hópnul rovnou ze stavidla do rybníka Noo, hodně dlouho nešel nahoru, 38 kg je 38 kg Do toho místa už pak nešel, ale jinam do vody jo. V tomhle ohledu jsem ráda, že Žufrik má rozum a nevrhá se nikam bezhlavě

Netlačila bych na něj, šla bych s ním do vody a u retrívra určitě s aportem Já se s aportíkem teď táhla i 100 km, jen abych mu udělala radost a rozptýlila ho.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 23:08
- Nahlásit

A jak to tu pročítám, co pesany trápí za infekce z vody apod... ten můj chodil s rozedřenýma tlapkama do všelijaké vody i louží a nic! Zaplať pambu že je zdravej jak řípa.

A propos, když vystříháváte tlapky, jak moc vystříháváte meziprstí?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 23:28
- Nahlásit

Ančí a Žufrik

Dík za radu, dnes už kousek plaval, myslim, že nejvētši problem bude, že já se od ty doby o nēj bojim

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:06
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nojo,to se musíš odprostit. Náš Samouš začal plavat až ve čtyřech letech díky kachně. Když jsem si ho v roce a půl brala,tak vodu neznal a poprvé se taky potopil a šel ke dnu a do vody pak chodil jen po krček

Včera jsme byli cvičit,nejdřív jsem cvičila se spárkama a ta mrcha,když jsem jí udělala dohledávku,šla vybrakovat batoh,protože věděla,že je v něm kachna

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:15
- Nahlásit

jana33
šla vybrakovat batoh,protože věděla,že je v něm kachna chacha... ale pozor na to na zkouškách, když rozhodčí obvykle někde opodál mají položenou náhradní zvěř.
Ančí a Žufrik Já se s aportíkem teď táhla
jj přesně... při balení své výbavy vždy hloubám nad každým gramem, jestli to opravdu potřebuju.. ale dummík s sebou být musí vždy

Včera se mi podařilo chytit toho prudiče psa a "vynést ho v zubech" - od té doby se (zatim) neobjevil a Borgo ke mně vzhlíží s posvátnou úctou

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:17
- Nahlásit

jana33

věděla,že je v něm kachna

Jako opravdová? Moji aportujou gumovou, ale gdaka skoro stejnē, jak pravá, včera na rybníce bylo spousta pravejch kachen a je fakt, že ta gumová ztratila vedle nich trochu na atraktivitē

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:19
- Nahlásit

Ketrin1
Borgo ke mně vzhlíží s posvátnou úctou
tak to asi bylo hustý!!!

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:28
- Nahlásit

Ketrin1
Hele a ty se nebojíš mít holky v kotci?
ad F - to s myslím bude to nejmenší
zuzanarosakova
Jako úplně vopravdová kdyby byla umělá,tak budou přeci spárky lepší

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:47
- Nahlásit

jana33

A jo, spárky jsou takovy ty svázany srnčí hnáty? U nás na cvičáku tomu rikaj bēhy, tak jsem se hned nechytla.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:08
- Nahlásit

jana33 nebojím, je to 100% bezpečné - zjednodušeně to nazýváme kotcem, ale je to zděný psí dvojdomek s dveřma a eurookny a okolo něj ještě výběh s pletivem. Za normálních okolností (když neháraj) to mají všechno otevřené a chodí si tam a ven jak chtějí. Teď když háraj a přes den nikdo není doma, tak je zavírám dovnitř (až za ty dveře) takže mezi nimi a prudičem je zavřený výběh a zavřené a zamčené plné dřevěné dveře. Jinak to nejde, doma se je teď v létě při hárání mít bojím, nemůžu spoléhat na to, že všichni budou pořád zavírat všechny dveře resp. by to ani nešlo - pořád máme všude otevřeno - v zimě je to něco úplně jiného.

brookbank
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:35
- Nahlásit

ahoj všem
koukám že štěnátka se mají čile k světu

potřebovala bych konzultaci, Quenny mi od pátku kulhá, myslím že má naraženou nohu, přední, někde v rameni, protože mu dělá problem se protáhnout. když vstává tak chvíli chodí po 3 než to nějak rozchodí. včera jsem nasadila arnicu - byla mi doporučena a asi to je trochu lepší. držím ho teda v klidu, je celý den zavřený v boxe.
tak nějak odkládám veta protože mám pocit že by udělal rtg a naládoval ho analgetikama a moje vet má dovolenou na prohmat to nemá citlivý, ale on je v tomhle tvrdák
nejspíš se ale vetovi asi nevyhneme...nemáte tip na nějakého ortopeda v brně? nebo to mám ještě nechat přes víkend v klidu?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 10:56
- Nahlásit

brookbank
No ortoped dobrý i když občas velmi náladový je Snášil v Brně - Žabovřeskách.Má své mouchy,ale umí pomoci - zeptej se Evy S.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:05
- Nahlásit

Zuzana T
No my už o tom s Dášou mluvily. Jako já v Brně znám akorát Snášila. S Maxíkem hodně pomohl, ať je povahově jaký je. Hodně lidí doporučuje taky MVDr. Aloise Nečase, který také působí v Brně a jeho hlavním oborem je ortopedie.

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání