Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
brookbank
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:09
- Nahlásit

EvkaS
jj se Snášilem mám taky zkušenost...ale to bych snad Quennymu neudělala že bych ho tam podruhé vzala
Nečas ten je na fakultce že?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:10
- Nahlásit

brookbank
Ano, měl by být. Zkus ho zkontaktovat.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:23
- Nahlásit

Vlasta
Tak fotky ze semináře najdeš tady.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 11:33
- Nahlásit

brookbank
Tak to nepřešlo? Určitě k někomu zajdi,ať to zrentgenujou, ať víš,na čem jsi

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:18
- Nahlásit

brookbank a co Jaggy, tu lidi taky chválí...?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 12:56
- Nahlásit

Ketrin1
tam si ale účtují hodně peněz!

brookbank
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 13:36
- Nahlásit

jana33
nepřešlo...snad je to i horší...už jsem se objednala k Nečasovi na ráno

Ketrin1
na Jaggy si berou 2 litry jen za dobrý den plus pak vyšetření, to je hrozná pálka....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 13:51
- Nahlásit

brookbank
Tak dej vědět, jak jste dopadli. Snad to nebude nic špatného.

U mě došlo ke zhoršení alergie. Už jsem "titulovaný" astmatik, takže mě čeká další kolo po doktotech. Ach jo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 13:59
- Nahlásit

EvkaS
Tak to tě vítám v klubu - také mám asthma,ale už ho mám vcelku pod kontrolou,naučila jsem se jinak dýchat,když se dostavují obtíže a mám berličku v podobě dýchátka.
Večer ti pošlu objednávečku,co potřebuji.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 14:09
- Nahlásit

Zuzana T
No já jsem to teď na sobě pozorovala asi 2 týdny, že mám zhoršené dýchání a dneska v noci jsem měla záchvat, takže uvidíme, jak to bude a nebude.
Určitě pošli. ;)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:16
- Nahlásit

EvkaS Moc díky - posílám odkaz na mejlíky - jsou pěkné, akorát ten vagon to tam kazí!
Vrátila jsem se ze stříhání, byli jsme se ještě vykoupat v rybníce a Greeny má průjem- ten ode dneška, ale už asi 2 dny nežere. To mi k tomu vedru při zkouškách fakt chybělo.

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:47
- Nahlásit

Vlasta
Tak ho hlavně nech v klidu, omezila bych i procházky. Předem vás lituju, o víkendu má být 35
EvkaS
Zuzana T
To chce na vesnici, Samoušek astmatik od přestěhování nezakašlalasi byl alergickej na město

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 15:52
- Nahlásit

jana33 Jj, já to mám taky v plánu, nechám ho úplně být - dala jsem mu probiotika a pokud se to nezhorší tak v sobotu pojedu, ale nevím, nevím.. uvidím.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:13
- Nahlásit

jana33
No já jsem asi taky alergická na město. Mým snem je se odstěhovat na vesnici někam k lesu.

Vlasta
Vlasti, tak snad to bude dobrý. Budu na vás myslet, ať jste na to v sobotu přichystaný, jak fyzicky, tak psychicky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:27
- Nahlásit

EvkaS Díky. Jo a máme stejná sen - já mám dokonce vyhlídlou vesnici - ty Hradčany kam jezdíme cvičit by se mi moooc líbili - akorát ještě potřebuju vyhrát ve Sportce, ale to zvládnu...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:34
- Nahlásit

http://www.libami.policka.net/pes/vyrobky/index.ht m

Tak jsem si právě objednala 2 pelíšky z ovčí vlny - tak jsem na ně zvědavá....
docela bych šla i do toho magnetického pelechu na klouby a nebo do té psí postele kvůli staršímu marodovi na nohy, ale je to moc drahé a neznám nikoho, kdo by s tím měl zkušenost - nevíte???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:35
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti,tak pokud ten Váš konváč má program " pečení" - tak ho zvolit se sondou/ ti je jehla do jádra masa,mělo by to samo vyhodnotit cca 180-200 st. a doba kolem 45 min.Ta sonda je dost důležitá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:37
- Nahlásit

Zuzana T Zuzi moc díky - přetlumočím....
EvkaS
http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/r alsko-hradcany-/4257703516
hele - uznej, že třeba toto by mě a psům slušelo! Ale zbývá fakt jenom pořešit tu Sportku!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:49
- Nahlásit

Vlasta
Za tuhle cenu tady v Matičce Praze pořídíš v novostavbě 2+ KK.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 16:59
- Nahlásit

Zuzana T Jo i na naše poměry to je drahé - je to zapadákov, ale mě se líbí! No a Praha - tak po té netoužím, tady u nás je moc hezky - ještě aby bylo zaměstnání a bylo by to super.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:01
- Nahlásit

Zuzana T a už jsem našla ty postojové fotky, musím říct že modrý vede, ale žádné to štěně není špatné!

bilksa
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:02
- Nahlásit

Zuzana T
EvkaS
No v klubu astmatiků je nás víc.... Taky jsem astmatik, ale jak píše Zuzka, naučila jsem se dýchat jinak, když je zle a taky mám foukadlo, i když neustále někde jinde, než jsem já....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:08
- Nahlásit

Vlasta
No Vlasti, domeček fakt nádherný!!! Já bych chtěla taky takový nízký, už nechci žádnou x-patrovou obludu. Ale chtěla bych si ho nechat postavit podle svých představ. Jo a sportka - tu už mám ve své "pětiletce" zanesenou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:30
- Nahlásit

No holky já nějak pořád ne a nevyhrát - nebude to tím,že nesázím???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:31
- Nahlásit

EvkaS jsme fakt skromné co??

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:32
- Nahlásit

Vlasta Zuzana T
Já to vidím úplně v barvách.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:32
- Nahlásit

Zuzana T já občas sázím - když si vzpomenu a když je tam hodně peněz - ale ještě nic - bude to nějaké složitější - asi....
Jo dala jsem si do překladače tu stránku a opravdu se loni odstěhovala na pánem do Nizozemí a mají nyní společnou chovku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:34
- Nahlásit

EvkaS hm, já taky, ale tuším, že kdybych vyhrála tak k mé smůle tam bude JENOM jeden milion a to bych tedy byla nasraná!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:34
- Nahlásit

Vlasta
No já tu mám už tiket asi 2 měsíce, ale ještě jsem ho nepodala. Jsem měla jen nějaké vnuknutí na poště, když jsem ho viděla, ale asi dřív stejně skončí v koši.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 17:36
- Nahlásit

EvkaS já se neunavuju, sázím náhodný tip....
Když před lety padla historická výhra - asi 60 mega - tak pán co si to vsadil na náhodný tip, to udělal jenom proto, že v nákupním centru čekal na manželku a nudil se - jinak nesázel.
No chápete to?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání