| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 18:35 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Zdravím fšecky,
hlásím, že mám asi geniální štěně dneska jí docvakl aport a asi šestkrát ho perfektně přinesla, z toho nejmíň dvakrát s předsednutím
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 18:47
- Nahlásit
Baysha
Tak pozor ať si nepokazíš klidy. Moc často jí ho neházet.
Ale je to skvělé, když ti prckové jsou tak úžasně šikovní.
Vlasta
No, holt měl ten chlápek prostě štěstí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 18:52
- Nahlásit
EvkaS
Proč klidy?
Baysha
geniální určitě je,ale naše F taky nosila od sedmi týdnů a prakticky všechno. To je výhoda vlohovejch štěňat, dělaj všechno sami od sebe. Kraviny teda taky jen jí hlavně nenuť to předsedání,aby jí to furt tak bavilo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 18:53
- Nahlásit
Baysha jo taky bych řekla ať ho neotrávíš - je ještě moc malý.
EvkaS no a kdybych měla co ten pán tak si najmu architekta a rekontruujuju toto:
http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/z akupy--/2608871004
Někde jsem viděla takovéto bydlení po rekontrukci a bylo to neuvěřitelné.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 18:56
- Nahlásit
Vlasta
To je nádhera, já jsem na starý baráčky, nový mě moc nebaví. Takovýhle krásný jsme taky vidělii,když jsme objížděli a sháněli,ale cena byla vždycky taková,že už by nám nezbylo,byť na výměnu jedinýho okna
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:01
- Nahlásit
jana33 jo - tady je cena podobná, myslím, že rekontrukce by stála tak 3-4 mega - tedy stylová - to je fakt jen pro bohaté. Ale to umístění a styl je úžasný, okolí příroda. I ten domeček co je pod těmi skalami bych udělala stylový a byl by pro psy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
podle hesla." Když je štěstí unavený,tak sedne i na v..."
Jo mám malou aktulku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:04
- Nahlásit
Vlasta
A to podle mě ještě šetříš. Jj,na to se prostě musí mít
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:07
- Nahlásit
jana33
Co ta tvoje kámoška - dostalo se na ní v Brdech??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:08
- Nahlásit
Zuzana T
Kámoška kámošky Prosím tě,ono to padlo,mají vážně nemocný dítě, už to vypadalo,že je dobře, ale bohužel
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:12
- Nahlásit
jana33
No fuj,tak to jsou tedy jiné starosti.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:14
- Nahlásit
Zuzana T prej malou aktulku - to je tedy velká aktualizace!
Co říkají štěnda na tunel? Na fotce to vypadá že to jedno uvnitř převálcuje to vedle. A krásné jsou ty balkonové momentky a i ty upatlané ksichtíky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:31
- Nahlásit
Vlasta
Tunel je hvězdou dne - prolézají tím,snaží se ho sežrat a zelený se pokoušel vylézt nahoru.Před večeří v něm tři štěnda usnula.Je to za stovku obručový koš na prádlo,jen jsem vystřihla dno.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:48
- Nahlásit
Zuzana T
zelený se pokoušel vylézt nahoru
tak to by mě asi strhalo smíchy....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 19:50
- Nahlásit
EvkaS
Vlasta
jana33
no snažím se jí aporty neotrávit, hodila jsem jí hračku jenom párkrát, a předsedání nevyžaduju, to se jí povedlo samovolně, i když je mi jasné, že to byla víceméně náhoda ale proti včerejšku, kdy po odhození čehokoliv se na mě podívala s výrazem "co po mně jako chceš" jsem absolutně nadšená, že jí to docvaklo
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 20:08
- Nahlásit
jana33
viz klidy - já to nemyslím nijak zle. Já jen mám odpozorováno, že když se štěněti bezhlavě házejí aportíky, tak pak později má problémy s klidy, protože je strašně "natěšené". To je vše. Ale to jest můj odpozorovaný názor.
Baysha
neboj, je to labík, aportování má v krvi. Je to šikula.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 20:50
- Nahlásit
EvkaS
Tak to já se v sběru h.... téměř přibližuji k rychlosti aportujícího labíka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 20:58
- Nahlásit
Zuzana T než odejdou budeš vítězkou field trialu!!Ale musíš ještě trénovat!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 21:00
- Nahlásit
Zuzana T ale zase uznávám, že to asi máš složité, já jsem měla doma vždy je jednoho protrženého maloška a vždycky se tam to hovno tak nějak vyskytlo - většinou jsem nezachytila jak - prostě šup a najednou tam bylo.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2010 21:05
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, když jsem to viděla, tak musím souhlasit. Myslím, že aportujícího labíka hravě předčíš.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 00:17
- Nahlásit
Zdary, tak se mi podařilo s pěkným zpožděním dát taky pár fotek na naše stránky...
Je to divný, ale nějak nic nestíhám... čím to?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 06:47
- Nahlásit
Zuzana T
se v sběru h.... téměř přibližuji k rychlosti aportujícího labíka rychlost není vše, taky musíš mít dobrý marking
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 08:27
- Nahlásit
Mira A
Moc pěkné fotečky. A štěníska jsou úžasná. Mají takové veselé a spokojené obličejíčky. Holt na travičce je to super foceníčko. Škoda, že Zuzka bydlí v bytě. Venku by se to fotilo jedna radost.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 09:05
- Nahlásit
Mira A nO tedy Míro, vy jste se vyřádili při focení - kde jste vzali ten klobouček??? Ale je to pěkné, nejvíc se mi líbí ta první Aisha ??? ale na každé fotce je jiná. Na jedné fotce má jemný ksichtík a na další je jinak.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 09:21
- Nahlásit
Vlasta
Jo voni se tváří podle nálady. Ten klobouček se tu někde objevil u děcek v hračkách, ani nevím, tak nás napadlo, že když je Monty ital, tak uděláme něco italskýho, tak už jen triko jako gondolier z Benátek a bylo. Jen doufám, že mezi těma itala není rivalita jako u nás mezi Prahou a Brnem třeba
EvkaS To jo , nasekal jsem jich moc a moc, a pak jsem měl problém, kterou vymazat a kterou ne. A kterou publikovat a hlavně jsem vubec nemel čas u toho sedět. Až jew mi hanba, protože je pátek, zítra budem zase fotit a to abych to hned daval na net...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 09:23
- Nahlásit
Zuzana T
Jo to je hezký přirovnání. Hele co ty máš s tím mailem? Tobě neco napsat, tak dostanu odpoveď až za uherák... Ještě pořád to mají rozhašené?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 09:31
- Nahlásit
Mira A
ty fotky jsou fakt bombový a jak se šprčkové důležitě tváří v klobouku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 11:14
- Nahlásit
Mira A
No fotky jsou bomba,hlavičkou se mi nejvíce líbí Aragorn.Tělíčka mají všichni moooc povedená.Také mne štvě,že nemůžu s mrňaty ven,tam by se lépe fotilo.Já bych to i riskla a půjčila si přes silnici zahrádku,ale v tomhle vedru je nechci nikam stěhovat.
No to blbý Tiscali se neobtěžuje odpovědět a telefon je hluchý.Včera mi kamarád přesměroval odchozí poštu přes svůj server a už to fachčilo lépe.Když tak mi raději piš na zboticskychmeandru@seznam.cz.
Bohužel k tobě nemůžu s Evou,oslava je odpoledne.Ale zkusím přijet někdy v týdnu,není to z Prahy daleko.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 11:48
- Nahlásit
Zuzana T
Aragorn je muj miláček, má něco z dědovo strany (po Svenovi). A Aree ten zluty, to je zase maly Monticek. Na fotkach to tak neni videt, ale na zivo, kdybys ho videla.... Ale i ten Atey se zacina pekne vyloupavat. Ma krasny vyraz. A holky jsou z sezrani. No bude to hodne bolet az budou pryc...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2010 12:25
- Nahlásit
Mira A
Jo bude to bolest spojená s úlevou....
Jo Atrey ,ten mě také zaujal.
|