| Autor |
Zpráva |
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:46
- Nahlásit
Tak první dávka fotek miminek. Jsou to portrétky, tak můžete juknout zde.
A malá ochutnávka:
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:02
- Nahlásit
Ahoj, mužu mít dotázek? Pred 4 dny se muj Rokánek topil, musela jsem pro nēj plavat, byl už asi 20cm pod vodou. Od te doby se bojí vody. Namočí si pacičky po kotníky a víc ne. Samozrejmē ho nenutim, ani ho do vody nijak neposílám, neházím zatim aport. Ale mám strach, že už nikdy nebude chtít plavat máte s tim nējaké zkušenosti? Poradte prosím, jak s nim dál postupovat. Diky moc
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:10
- Nahlásit
EvkaS
Krásný fotky
zuzanarosakova
A jak se topil? Byl tam nějakej proud,vír, skočil tam rozehřátej? A když si ho vytáhla, choval se normálně? Hlavně bych řešila,proč se topil,není normální,že dospělý pes, který umí plavat, se začne topit!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:19
- Nahlásit
Ahoj všem,
konečně jsem se dostala k počítači, štěňula nás pěkně zaměstnává, ale teda je hrozně šikovná a chápavá, samozřejmě pokud chce, tak dokáže taky neuvěřitelně kravit, má přitom hrozně zajímavý styl - skáče kolmo nahoru jak gazela fotočky tady
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:21
- Nahlásit
jana33
Aportoval a druhej pes, kteryho jsem držela za obojek se mi vysmekl a vlítnul za nim. Chtēl mu aport vzít a nēkolikrát ho pri tom potopil. Odvolala jsem Rambíka a volala jsem Rockyho, ale byl furt na jednom místē, hrabal ale pomalu se potápēl, tak jsem pro nēj skočila. Musela jsem ho dotáhnout ke brehu, protože se furt nemohl nējak udržet na hladinē, furt klesal. Na brehu kašlal vodu a pak jezdil po uších. Slyšela jsem, že když si pes nabere vodu do uší, tak se dezorientuje a muže se utopit
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:32
- Nahlásit
Baysha
Krásný mimino,užívej si to
zuzanarosakova
Aha,tak jestli se nalokal,tak mohl být opravdu dezorientovanej a v šoku. Dala bych mu čas. Jestli máš možnost,tak by určitě pomohlo,kdybyste šli plavat spolu. A jestli je vášnivej aporták,tak bych mu házela aportky - samotnýmu, nejdřív do mělčiny a postupně prodlužovala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 16:50
- Nahlásit
jana33
Ok, dik, pujdu na nēj pomalu. Nejhorší je, že já se od ty doby taky dost bojim o psy, když jsme u vody. I když jsem jen s Rambíkem, tak ho furt kontroluju, když plave, byl to fakt otresnej žážitek, jak šel Rocky pod vodu myslim to musí ze mē cejtit taky, že si u ty vody nejsem jistá
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 18:23
- Nahlásit
EvkaS
Evičko díky,ještě prosím o zbytek těch postojů a sedacích - některé barvičky nejsou komplet - Díky Díky!!!!
Jo a jak si mám uložit do svých obrázků celý soubor z rajčete najednou?To víš,jsem pozadu....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 18:36
- Nahlásit
Zuzana T
Tobě nepřišly oba ty e-maily? Mělo to být 30 fotek dohromady ve dvou e-mailech?
No s tím stažením nevím jak najednou, nikdy jsem to ještě nepotřebovala. Ti je můžu naposílat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 19:06
- Nahlásit
EvkaS krásné fotky, moji favoriti jsou stříbrná a modrý - mají mě sympatický výraz!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 19:07
- Nahlásit
EvkaS
Ježiš promiň,já si blbka nesjela kurzorem dolů
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 19:14
- Nahlásit
Zuzana T
V pohodě, nic se neděje. Já se jen lekla, že se to někde ucpalo.
Vlasta
No mně se jíbí taky modrý kluk, růžová holčička a taky ta stříbrná, i když by mohla být trochu tmavší. ;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 19:23
- Nahlásit
EvkaS nezapomeň mi poslat ten účet, jsme tedy asi jenom 3 - bo dneska jsem oznámila že chci zítra prachy a jsme já, Hanka a ta s borderou - štěńátkem. Tak nevím kdo jsou ti dva zrádci - jestli to byl někdo z jednodenních, neřeším.....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 19:27
- Nahlásit
Vlasta
No jeden z nich byla určitě Míša (s tou jsem domluvená). A ta další měla být s tím Fanym. Už si bohužel nepamatuji, jak se jmenovala. Účet ti pošlu, neboj. ;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:04
- Nahlásit
EvkaS jo vím, střihačka - tak té jsem se zrovna neptala
Ještě že už to zítra končí, mám kuchyně plné zuby - dneska jsem smažila pro 15 lidí bramboráky - smrdím jak bramborák sama - tak jsem se vydala domů vykoupat se a umýt si hlavu a už tam nejdu, dělá se sice táborák,ale nemusím být všude. Říkala Ti Míša o kempu? V pondělí jsme tam byly a nakonec budeme zřejmě v tom prvním jak jsme původně chtěli. Je to s restaurací s plnou -polo penzí jak kdo chce a není to drahé - byly jsme i na obhlídce a mají nově zrekonstrované pokoje kde vždycky na 2 pokoje jsou WC a koupelna, tak to je lepší než společné chatičkové - tak asi objedná ty pokoje - bude dávat dohromady počty.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:10
- Nahlásit
Vlasta
No tak to je skvělé. Já s Míšou nemluvila, takže to nevím. Ale to je fajn, moc se tam těším. Budu to mít jako takovou malou dovolenou. Pravděpodobně pojedu sama bez Lukyho. Ještě nevím, jak to bude s tou naší babičkou, takže s ní asi bude muset někdo zůstat doma.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:18
- Nahlásit
EvkaStak kdybys jela sama tak se hlásím k Tobě na pokoj - já budu muset vzít i starého Kejsu a on nemusí psí samce, takže bych ráda byla s někým kdo má fenky, abych ho nemusela v pokoji třeba košíkovat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:19
- Nahlásit
Zuzko, už dáváš fotky na stránky???
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:19
- Nahlásit
Vlasta
Jo, to určitě nebude problém. Moje holky si ho srovnají.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:22
- Nahlásit
VlastaEvkaS
Co chystáte, holky?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:24
- Nahlásit
bilksa
No na konci srpna se chystáme na 4-denní trénink - jukni sem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:24
- Nahlásit
EvkaS Jo to by potřeboval jako prase drbání - on je totiž takový svůj - miloučkej, mazlivej starší kulhavec, ale tvrdohlavej jak mezek - budu ho nechávat na pokoji když půjdeme cvičit, bo když bych ho chtěla vzít sebou tak bude řvát na celé kolo, že chce taky cvičit a když ho tedy vezmu, tak po prvním aportu rezignuje a už nechce nic dělat, po uvázání zase řve - a tak dokola....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:26
- Nahlásit
bilksa jo a musíme říct, že se moc těšíme, bo na jaře to bylo s Wolfgangem moc zajímavé!
EvkaS ještě musím říct Míše že potřebuju ve skupině někoho kdo mi bude napovídat co mám vlastně dělat
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:27
- Nahlásit
Vlasta
No já budu cvičit jen s Larou (doufám, že nebude hárat). Mám pocit, že kdybych Wolfgangovi ukázala Bocinu, tak odjede nejrychleji, jak by mohl.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:29
- Nahlásit
EvkaS ale houby - alespoň by si ujasnil, že bílá je opravdu bílá! No to tedy nemůže hárat - ať si to vyřídí už teď - že vzkazuju jo??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:31
- Nahlásit
Koukali jste vedle na téma štěně retrievera a pohyb? Někdo se pozastavuje nad stoletým článkem chovky, která už nechová - tedy alespoň si myslím, že ne... jo, internet je nesmrtelný.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:34
- Nahlásit
Vlasta
nj, vzhledem k tomu, že ten článek tam pořád visí, je dost lidí, kteří by ho mohli vzít vážně...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:42
- Nahlásit
Vlasta
Vyřízeno. Ale že prý ještě neví.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:47
- Nahlásit
EvkaS Jéé, no jo ... ženská, tak ji nějak ukecej a že ji pozdravuju.
Baysha to jo, ale přece nebudu brát všechno doslova a ještě se tomu divit. A že všeho s mírou ( že jo Míro ) to platí pořád.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Čec 2010 20:52
- Nahlásit
EvkaS jo koukala jsem na veveřáky mají tam fotky z klubové světovky a je tam 10,5 letá veteránka Ch Remington Requisite of Ramchaine - tak to je neuvěřitelné jak vypadá - mrkni na to! Bych hádala tak 3-4 roky, ale víc fakt ne.
|