Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 19:58
- Nahlásit

JInak na balkoně je 38 °C teď a a v obýváku máme 29°C - a to celý den větráme na straně baráku kde nesvítí sluníčko. Zítra mastím po týdnu do práce - ach jo...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 20:38
- Nahlásit

Vlasta
No na pití,přeci - to je od organizátora pozorné,ne?

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 22:54
- Nahlásit

Já si asi zítra přendám volant dozadu do mrazáku

Dneska jsme byli na coursingu a pak u Vltavy. Obávám se, že příště u té vody budu muset bivakovat, protože nemůžu dostat Žufrika z vody Už minulý týden se mi na dogtrekkingu smáli, když jsem z břehu marně volala... a Žufrik hubu od ucha k uchu

Eda
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 23:00
- Nahlásit

Ketrin
opět moc krásné obrázky z Korsiky!!! B. s batohem nevypadá zrovna šťastně a má můj obdiv, jak pěkně chodil přes nestabilní mostíky...

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 23:18
- Nahlásit

Taky jsem konečně koukala na fotky z Korsiky a musím říct, že jsem ráda, že netýrám retrívra sama Fotky nemají chybu. A ten sníh! Ty výhledy! Ovšem přechod visutého mostu bychom nacvičovali asi celý den

My máme batoh od Manmatu, a vydržel 8 km... a už jsme zašívali. Takže taky žádná sláva

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 06:25
- Nahlásit

Vlasta
Zdravím všechny,
letošní Derby bylo opravdu náročné kvůli horku. A obdivuju všechny, kdo zejména na poli obstáli, protože podali fantastický výkon. Komplet balení s vodou 6x 1,5 litru jsem místo startovacích čísel koupila já - viz foto , protože bych asi nestíhala na stanoviště vodu rozvážet. Fakt smekám před všemi, kdo se zúčastnili.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 06:32 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Eda ani já s 20 kg na zádech nejsem kdovíjak šťastná samozřejmě že bez batohu je to lepší - hlavně kde bylo nějaké to lezení, batoh psovi mění těžiště a vše bylo pro něj obtížnější, občas jsme mu ho i museli sundat ale zato po celé štrece sklízel neustálý obdiv, dá se říct že byl hvězdou treku nejvtipnější bylo ke konci, když batoh byl už definitivně v pánu, jsme potkali skupinu chlápků které jsme předtím potkali asi před týdnem, a ti nám začali vykládat, že úplně stejného labradora nedávno viděli, ovšem byl to mnohem větší machr než ten náš, protože si nesl batoh s granulema a jak bylo v Dolomitech?
Ančí a Žufrik
Visutý most se dal obejít vodou, takže o nic nešlo - jen jsem to zkusila, no a šlo to. Když je panička v klidu, psoun zvládne všecko Ad týrání - musím říct, že Borga to baví tím víc, čím je to těžší. Jak dojde na lezení, přímo jde vidět jak si to užívá ale taky už je zkušenej a umí odpočívat - k tomu využije každou chvilku.
Vlasta
Gratuluji ke zkouškám - v tom vedru, jste fakt dobří!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 07:25
- Nahlásit

Ahojte po ránu,
koukala jsem na výsledky Derby - tedy jsou fakt vyrovnaní, o pořadí rozhodovali bodíky.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 07:40
- Nahlásit

Dobré ráno všem. Taky jsem koukla na výsledky a všem moc gratuluji. Všichni podali nádherné výsledky s poměrně dost vyrovnanými body.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 08:15 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Z dnešního rána: náš hrdý plavčík hlídající bazén.

ps: omlouvám se za kvalitu, je to foceno jen mobilem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:07
- Nahlásit

EvkaS
Dobrýý!! Nevyrostla Bocinka?? Tváří se veledůležitě, v neděli prý jedeme k rybníčku, tak jsem zvědavá jak se jí bude líbit....

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:25
- Nahlásit

Vlasta
Já ti nevím. Já ji vidím každý den, a tak se mi zdá furt stejná. Fotka možná trochu zkresluje. A navíc ona se tu hezky postavila a narovnala a ne jako když to po ní chci na výstavě.
Na rybníček se taky těším!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:26
- Nahlásit

Dobré dopoledne všemm!!
My jsme večer vyrazili na flyball a k mému zděšení Brita nezaběhla ani jeden běh, při každém kroku kňučela a i při obyčejném běhu si odlehčovala na pravou zadní tlapku. Nic jsem nenašla, tak má nařízený klid a uvidíme. Polehává na pelíšku, neotravuje s aportem, tak je vidět, že ji to bolí. Při chůzi to vidět moc není, jen malinko vtáčí tlapku, ale při běhu jo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:32
- Nahlásit

EvkaS
Koukla jsem se ještě jednou a Bocinka je mokrá a nebo ostříhaná??? Připadá mi bez srsti a nebo se mi to zdá??
bilksa
může tam mít něco vraženého malinkou dírkou, kterou ani nevidíš. Greeny si takto udělal 6cm do nohy díru, ale vpich byl jak špedlíková hlavička, skoro jsem ho neviděla.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:35
- Nahlásit

bilksa
ach jo, tyhle trápení. Maxík takhle taky začal kulhat. Jak říká Vlasta, může tam být něco vpíchlého a ani si toho nevšimneš.

Vlasta
No on ten foťák v mobilu hodně zkresluje, co se týče srsti. Ale faktem je, že jí má méně. Trošku vylínala. Ale na Laru nemá. Ta byla komplet naháč.

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:41
- Nahlásit

Ahojky všechny zdravím
Vlasti blahopreji ke slozenym zkouskam!!!
Míro a Zuzi,mrnousove jsou uzasni
nám se o víkendu podařilo rozplavat malou Agi,je z ni uz vydra a dokonce jsme v nasich koncinam videli u vody Nutrii...

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 09:56
- Nahlásit

Vlasta
EvkaS
Holky, ani to nepřivolávejte. Já právě doufám, že má jen něco nataženýho. Hlavně, aby to nebyly klouby, přece jenom už je to starší psí dáma, i když v kondici, kterou jí kolikrát dvouletý ovčáci závidí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:31
- Nahlásit

EvkaS
No to já se těším na vyčesání Furminátorem - to bude taky naháč - nechám to až po sobotě - to máme letošní psolední výstavu v Bolce.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 10:49
- Nahlásit

Ahoj všem, to vedro je hrozné, aspoň že většina štěňátek už je u nových páníků, zbývá už jen fešák Kája. Nakonec bude největší problém udat toho nejlepšího, všichni chtějí hlavně klidné, mazlivé štěňátko a to Kája zrovna není - ne nadarmo dostal přezdívku Kájínek - vždycky když chybí jedno štěně, je to zaručeně on. Prostě živel po mámě, dokonce se i stejně směje. Jestli zůstane ještě chvíli, budu se s ním loučit opravdu těžko. Průběžně polévám Bailinku i štěnda konví, v tom vedru ani moc nezlobí, většinu dne chrní někde ve stínu. Začínám uvažovat, že je všechny naložím do auta a pojedeme někam k rybníku. Jo, rošťáci se naučili chodit dvířky pro kočku a děsně se jim to líbí, před chvílí sem takhle vtrhnul Kája, popadnul tátovu ponožku a letěl s ní ven.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 11:38
- Nahlásit

Vlasti,gratuluju ke zkouškám,máte můj obdiv,ale já říkala,že to Greeny zvládne
Já byla o víkendu v Praze, v těch hicech lítalapo krámech,jsem grogy. Fanynce pokračuje faleška, furt mě někam tahá,at jí pomáhám vyhrabat pelech. A přestává žrát, ještěže je ta Bolka tenhle víkend, jestli to bude jak minule,tak od konce týdne nebude žrát vůbec a půjde s váhou dolů. Ke všemu Samoušovi děsně voní, tak to máme jak při skorohárání

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 12:37
- Nahlásit

jana33
Díky za gratulaci, mám ohromnou radost - to byli moje úplně první lovecké zkoušky - takže pro mě osobně skoro jako trial

Jinak Greeny taky už tak týden nežere - no nějak to dopadne, taky mířím do Bolky, ale letos fakt naposledy.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 12:44
- Nahlásit

Vlasta
V tom hicu to bude asi dost očistec

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 12:59
- Nahlásit

Vlasta
jana33
Já přemýšlím, že přihlásím mezinárodku v srpnu.

Baysha
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:13
- Nahlásit

Petra Bailie
Ahoj, no vidíš, tak nakonec nebudeš mít psí spřežení Kája se určitě brzo udá taky a bude mít ty nejleší páníky
Já jsem teď omočila Bayshenku sprchou, záda jí sice zůstaly úplně suchý, ale prej dobrý, přestala umírat na kachličkách a zase řádí jak černá ruka

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:18
- Nahlásit

bilksa
To jsi vymyslela pozdě - první uzávěrka tuším už byla...
Já to peču, včera jsem studovala knihu psí řeči a zjistila jsem, že postojem: ocas volně svěšený a podsazená záď - což Greeny dělá na výstavě - mi sděluje, že se necítí dobře a že se mu to nelíbí. Ještě tam bylo, že pes pociťuje bolest - to jsem zavrhla. Pak jsou tam popisovány různé typy štěkání, ale nepíšou co mi chce říct když krátce blafne při vyjítí na chodbu paneláku, a stajně občas štěkne když mastí do vody. A nevím jestli jakože se mu to líbí a a nebo ne.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 13:59
- Nahlásit

Vlasta co mi chce říct když krátce blafne při vyjítí na chodbu paneláku, a stajně občas štěkne když mastí do vody
asi že se těší, ne?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:15
- Nahlásit

Ketrin1
no u té vody si právě nejsem jistá - je to stejné štěknutí, ale tam to spíše vypadá že držkuje... minule to udělal při vyběhnutí pro aport - u WT nám hned sebrali bodíky... On měl v roce ve vodě takovou nemilou příhodu a těsně před OVVR mi odmítnul jít do vody - mám pocit, že si to moc dobře pamatuje. jako on do vody jde - ale to štěknutí asi něco znamená a pátrám co...

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 14:19
- Nahlásit

Vlasta
Já vím, že první uzávěrka už byla, čekám na druhou, stejně nemůžu hlásit první, protože to ještě nemívá Michal rozepsaný služby.

Charlotte taky bafá, ale ta to dělá, když se na něco těší. Když jdem na procházku, házet létajícím talířem, apod.

Eda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 16:08
- Nahlásit

Ketrin1
jasně, hvězda treku, to je trefný
Dolomity jsme nedali kvůli počasí...bouřky a přívalové deště, tak jsme drandili na kole tady a výletili s hnědkou, což bylo obojí moc fajn... když nebudu líná, dodám fotky...
Jo, jinak Roxy má nakonec 6 štěňat (nar. 24.6.), mám jen pár fotek, ale později vyfotím víc

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2010 18:06
- Nahlásit

http://garde.rajce.idnes.cz/SZVP_Valtinov_10.7.201 0/
dostala jsem fotky od asi 3 lidí, tak jsem je poskládala na Rajče - můžete mrknout...

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání