| Autor |
Zpráva |
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 12:51
- Nahlásit
Tak Vlasta udělala s Greenem vodky!!!! Moc a moc Ti Vlasti gratulujeme, jste mooooc šikovní oba dva!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 13:07
- Nahlásit
EvkaS
Ty jo, to je nějaký fofr, ne? Moc a moc gratulujeme, šikulové!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 13:38
- Nahlásit
EvkaS
Taky jsem dostala sms - je dobrá v tomhle vedru to musel být očistec.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 13:40
- Nahlásit
Zuzana T
To jo... Chudáci. Ale šlo to tedy rychle. Kamarádka dělala s jezevčíkem v tomhle vedru lesky, bylo 7 psů a končili ve čtyři odpoledne...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 14:05
- Nahlásit
No oni taky ještě nemají vyhlášené výsledky. Takže taky ještě asi čekají. Ale jsou fakt šikulové. Já se tu úplně roztíkám vedrem. V tom rákosí muselo být docela dost stupňů.
Večer půjdu vyběhat pejsany. Teď bych to asi nedala.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 14:07
- Nahlásit
EvkaS
Taky tu chcípám horkem, přijel brácha se švagrovou, takže teprv dělám oběd a jsem tu vařená, hrůza...
Jsem zvědavá na podrobnosti, jaký bylo rákosí, atd...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 14:07
- Nahlásit
EvkaS
bilksa
My vstali v šest a od 11 hod jsme všchni zalezlí doma,venčit půjdem jen na nezbytně nutnou dobu a na procházku až pozdě večer.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 15:08
- Nahlásit
Zdarec, prndata byla poránu venku, pak jsem je nasackoval zpet, tak si chrochtaji v chladku vevnitr. Sam jsem byl uz v bazenku se vyrochnit s deckama. Ted si tu vegetim a vypada to, ze toho moc dnes neudelame, kvuli horku.
Vlasti moc gatuluju k vysledku. Je to bomba
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 15:29
- Nahlásit
My jsme teď všichni zalezlí doma, máme tu krásných 22 stupňů, takže pohoda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 16:20
- Nahlásit
Ahojte všichni - děkuji za gratulace, máme to v první ceně a byli jsme v malých plemenech na druhém místě - takže mám i pohár.
vedro bylo fakt hrozné - rákosí bylo hned jako první a druhá disciplína - ale stejně jak jsme čekali na poli až přijdeme na řadu tak jsem Greeny parkovala za balíkem sena ve stínu.
Máme 3 trojky - jinak samé čtyřky - a musím říct, že byli docela přísní- první trojka ze slidění - upadla mi kachna při předání , druhou dohledávka v rákosí - myslela jsem jak jsem chytrá že budou tu kachnu házet na stejné místo pro všechny psy a tak jsem nechala Greena kouknout na vhazování pro psa přede mnou - chyba to byla moje a veliká - on si to pamatoval, potom neviděl to svoje vhazování a při navádění se mi stále stáčel do toho předchozího házecího místa - to naše bylo posunuto o 10-15m doprava - takže navigováním jsem prošvihla čas pro známku 4 - a poslední trojka z přinášení - celkového - prý mi pes musí nabídnout kachnu k převzetí a ne abych se já pro ni sehnula - tak my to prostě děláme jinak asi - nebo co??? každopádně jsem ráda že jsem doma - dala jsem sprchu jdu si uvařit kávičku a hodím nohy na stůl - jsem vyšťavená jak mumie.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 16:24
- Nahlásit
bilksa Jo a rákosí bylo fakt hustý a vysoký a bylo cca 20-30m od kraje louky do vody - takže bych řekla i hluboký. Voda plná bordelu a větviček - s jednou kachnou mi Greeny donesl v hubě i klacek tan nasál cestou tam při průplavu shlukem větví - docela jsem měla nerva že s tím klackem v hubě mu upadne kačena -ale hubu má dost velkou tak to pobral všechno.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 16:26
- Nahlásit
Tak jsme si smočili kožichy v bazénu.
Žbluňk:
Podám si ho tím jazykem?
A jak naučit plavat retrívra:
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 16:28
- Nahlásit
EvkaS no Bocinka je tedy kouzelná a co chudák Maxík???
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 16:33
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti ještě jednou obrovská gratulace!!! Moc jsem na vás myslela a koukala na hodinky, kdy už to budete mít v tom šíleným vedru za sebou!!!
No Bocinka je na zabití. Maxík chudák do bazénu ještě nemůže. Pupínky pomalu (velice pomalu) ustupují. Už tam má jen takové malé stroupky. Myslím, že ještě tak týden a bude to ok. A doufám, že už to bude i nadále dobré. Dostává léky na podporu imunity, aby se to neopakovalo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 16:54
- Nahlásit
EvkaS Bocinka je boží!!!!!!!!! Ona na to taky přijde...
Se mnou byli na zkouškách 2 černí labrošci z Apollo thirten - nebo jak se to píše - jedna vyhrála a jedna byla čtvrtá - no a bavily jsme se a ta co vyhrála se akorát vrátila z tábora v Častoboři a jak jsem pochopila byl tam náš polobratr Bolsík - a ona kouká na Greena a říkala, že jí připomíná Bolse - a já jestli toho z mojí chovky ona že jo - já na to že to je jeho polobrácha - to bylo dobré, jak mezi spoustou goldenů poznala že jsou si podobní - tedy já to přesně nevím jestli jo a nebo ne, ale říkala to a nevěděla od koho Greena mám.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 16:56 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
EvkaS
Evi,prosím,pošli mi 4x tubu puppy vite a jednu tubu těch vitamínů pro Lexy.V pátek jsem jí nechala odebrat krev,takže počkám na výsledky,ale kromě toho ,že je lehce anemická si myslím,že má rozhozené CA a P.Pořád má silnou laktaci,měla by už ustupovat a po těch průjmech si myslím,že je rozhozená.Takže podle výsledků mi vet řekne co a jak dávat.Zatím mám přidávat B komplex forte.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 17:46
- Nahlásit
Zuzana T
V pondělí ti to pošlu.
Nicméně B komplex mi přijde na anémii dost málo.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 17:53
- Nahlásit
Vlasta
Moc gratuluju!! Je to skvělý úspěch!! A druhý místo, no to je tedy nádhera!!
Jinak co se týče podávání kachny, taky se skláním, Charlotte mi tedy rozhodně hlavu s kachnou nezvedá.
Jak probíhala dohledávka, kolik jste to měli cca metrů? Jak dlouho vás nechali slídit v rákosí?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 18:01
- Nahlásit
bilksa mám moc blbý odhad na vzdálenost - ale těch 70-80 m to mohlo být a nechali nás tam min. 10 min a postupovalo se fakt pomalu - připadalo mi to nekonečný - a docela dlouho Greenovi trvalo než se prorval rákosím k vodě - potom bylo slyšet jak tam čvachtá - ale na tréninku tam byl hned a tady zadlouho. Bylo to dost daleko rákosím do vody.
Zuzana T poslala jsem Ti mejlíka - na obě adresy
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 18:35
- Nahlásit
Vlasta
Tak to vás nechali dlouho, v tomhle horku... No jste prostě šikulové!!
Já jsem konečně zaktualizovala stránky, od svatby jsem nic nepřidala.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 18:37
- Nahlásit
Vlasta
už jsem to četla - bléééé
EvkaS
anemie je jen nepatrná,prý u rodiček zase tak nic neobvyklého.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 18:49
- Nahlásit
bilksa no řekla bych že Greeny je borec, přes moje chyby to zvládnul!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:03
- Nahlásit
Vlasta
To jo, je to pašák!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
tak jsem pátrala .....
EvkaS
Tedy ty fotky jsou trochu provokují,obzvláště pro nás vězně z paneláku!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:32
- Nahlásit
Zuzana T já se na to pátrání vyseru - bo mě to akorát popuzuje - jsem ti to napsala - omlouvám se za sprostá slova, ale jiný mě nenapadly! Nebudu si kazit pěkný den - poslala jsem syna pro Ferneta a Tonic - musíme to Greenovi oslavit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:36
- Nahlásit
Vlasta
Jasně oslav to,máš co! Já bych teda raději ten bazén,než flašku,ale Fernet taky dobrý!!
Teď jsem vylezla s Lexy před dům - naměřila jsem 38 st. - hrůza i čuba se v rychlosti vyčůrala a mazala zpět.
Asi si udělám ledovou limošku a sedneme si spolu do baráku na schody - tam je nejchladněji.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:36
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi, však až budeš mít po mateřské, tak se k nám klidně můžete přijet vykoupat, klidně i na celý víkend.
Vlasta
Vlasti, přesně tak. Hezky to oslavte!! A dej mu něco dobrýho na zub.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:37
- Nahlásit
EvkaS
Kdyby byla štěňata lehce převozitelná,tak už sedáme do auta!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:42
- Nahlásit
Zuzana T
EvkaS
Jj, tak Fernet už dorazil - syn zapomněl na Tonica - takže Fernet jde do mrazu a večer před spaním bude štamprla - cokoliv jinýho by mě v tom vedru zabilo - a hlavně musím jít nejdříve vyvenčit - abych potom mohla upadnout rovnou do postele
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:49
- Nahlásit
Vlasta
Jsi mě inspirovala,dám si Baileys s ledíkem
|