Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:49
- Nahlásit

Vlasta
No tak to je syn dobrej, ze dvou věcí zapoměl jen jednu, mohlo to dopadnout hůř...

Pořádně to oslav, máte co!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:00
- Nahlásit

Zuzana Tbilksa Na to že nepiju jsem to docela rozjela co? No uvidíme zítra jestli to se mnou nešlehne. Jinak Greeny smrdí tak nějak divně - už jsem hledala jestli není někde zapařenej - ono potom to čekání bylo sice ve stínu, ale ležel a odpočíval a mám obavy aby to neodnesl hot spotem. Ručník jsem měla v autě a nechtělo se mi pro něj - doufám, že nebudu svojí lenosti litovat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:03
- Nahlásit

Vlasta
No tohle je fakt na... Takhle přišla k hot spotu Charlotte, byli jsme cvičit a ona ležela v trávě... Snad to bude dobrý. CHarlotte teprve dneska odpadl strup, strašná doba...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:28
- Nahlásit

Zuzana T
No to je fakt škoda. Prckům by se u nás na zahradě líbilo.
No jinak Baileys bych si dala taky.

Já peču šneky a jsem upečená taky. No fuj, to jsem se zase nechala k něčemu ukecat. Jdu pod sprchu!!

Vlasta
Vlasti neboj, jeden panák tě snad nerozloží. Já nejraději bublinky s jahodama. Pak nepohrdnu dobrý vínem. No jakékoliv sladké likéry a tak, tak to taky můžu.
No a teď to vypadá jako když nasávám každý večer.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:34
- Nahlásit

EvkaS
Hm, tak dobré vínko mám taky hrozně ráda. A ty bublinky s jahůdkama bych si teda dala líbit....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:37
- Nahlásit

bilksa Jsem mu to teď umyla šamponem s aloe vera - vysušila ručníkem - tak zítra uvidím jak to bude vypadat.
EvkaS já si občas dám suché červené - ale 2 deci mě totálně uspí - takže taky nic moc nepiju. No a víno kupuju jenom ve sklepích v Roudnici a teď ho nemám, tak nastoupil Fernet. Manžel byl v šoku, když jsem to přinesla na balkon - on nebyl doma, takže neví že ho byl syn koupit - hned jsem ho upozornila, že budu hlídat jestli se v lednici náhodou "nevypařuje"

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:11
- Nahlásit

Jdu jen tak okolo a koukám, tady se chlastá!!! Ale bodejt ne...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 10:51
- Nahlásit

Dobré ráno, to je vedro co?
Včerejší štamrlička mě dokonale uspala - dneska si to zopakuju, už jsem si šla koupit Tonic. Chtěla jsem umýt okna, ale nějak nemám sil, nechám to asi až na Vánoce....

brookbank
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:18
- Nahlásit

Vlasto, gratuluju k úspěšným zkouškám ! v tom vedru to musel být fakt mazec...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:27
- Nahlásit

Vlasta
V tom vedru mýt okna? To tě tedy obdivuju. uf uf Já jen sedím a roztíkám se.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:27
- Nahlásit

Vlasta
V takovémhle vedru!! Vykašli se na okna a odpočívej. Já jsem doma a celá rodina u vody, tak jsem naštvaná. Alespoň jsem jim hodila do trouby kuře po italsku. Odpoledne jedeme se Charlotte na canisku, tak tam v tomhle horku asi umřeme.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:32
- Nahlásit

bilksa
A kam chodíte na canisku?

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:56
- Nahlásit

EvkaS
Pravidelně docházíme polohovat k mentálně postiženému klučíkovi a pak náme spoustu akcí okolo, takže základky, mateřinky, různé instituce starající se o mentálně i fyzicky
postižené dospělé i děti, je toho strašně moc.

Dneska zrovna jedeme na pobyt klubu Naděje, kde bude cca 30 "dětí" do 20 let, půl postižení, půl zdraví.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:17
- Nahlásit

bilksaEvkaS Na ty okna fakt kašlu - teď jsem se vrátila z plavčení v rybníku - zase byly naše oblíbené Hradčany - udělám pomazánku a koláče ( to hned jak se otočí sluníčko a nebud svítit do kuchyně) a zbytek dne proflákáme.
brookbank díky za gratulaci - Greeny je fakt dobrý, čekala jsem že bude stávkovat - to vedro fakt nemusí, ale snažil se
Lituju ty kdo dneska dělají to Derby - na poli to musí být ukrutné.
My jsme včera postávali u rákosí na poli a bylo to ráno a bylo vedro jak hrom.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:36
- Nahlásit

Vlasta
Kámoška je na derby s flatíkem, včera v samých čtyřkách, jen dovojka za vlečku srstnaté, rozhodčí zvedl při natahování vlečky živýho zajíce a kámšky pes šel po jeho stopě.... Chudák, čekají na poslední CACT....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:50
- Nahlásit

bilksa no tak to je fakt lituju, to musí být hrozné!

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 15:46
- Nahlásit

bilksa
To bych taky chtěla příští rok s Bockou, až složíme canisterapeutické zkoušky.

Jinak jupíííí, Bocíšek plave!!!! Dneska za mnou skákala do bazénu jako divá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:12
- Nahlásit

Čau lidičky,
teď jsem se osmělila jít na balkón pověsit prádlo a teploměr ukazoval 48 stupňů -,vím je to na slunci,ale stejně.V bytě se mi podařilo udržet 26 st.
Nedovedu si vůbec představit,že jsem někde na poli nebo v rákosí a se psem skládám zkoušky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:35
- Nahlásit

Volala mi Eva P.,že byla v Středočeském Derby s Dorinkou druhá za Bursíkovou s Fíkem při stejném počtu bodů - Fík vyhrál,protože je mladší chovný jedinec.Třetí byla - Míro ! - Alenka Kabová s Amandou Caritin sen.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:38
- Nahlásit

Zuzana T Ty jo, tedy všichni mají můj velký obdiv - já jsem momentálně pouze vyluxovala a můžu jít do sprchy!
Neznám Amandu - ale podle jména je to už starší fenka ne? Tak ta si to určitě zasloužila.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:47
- Nahlásit

Vlasta
Amanda je myslím Brůči mamka.

Každopádně všem moc gratuluji a taky v tom vedru obdivuji. Já mám v plánu večer Rákos s Larou a i tak se mi tam moc nechce. Myslím, že tam bude pořád vedro.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:53
- Nahlásit

EvkaS
EvkaS
Amanda je dcerou Carity Scandinavia Finland A Svena,takže starší sestra Brůči.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:54
- Nahlásit

EvkaS u nás na balkoně bylo ještě v půl desáté večer 30°C - panelák jeden blbej, když se rozpálí tak neví kdy přestat a v zimě zase neví jak se zahřát.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 17:05
- Nahlásit

Zuzana T Vlasta
Aha, tak to jsem to pěkně domontovala. Tak už mám jasno.
Já se raději na teploměr ani neodvažuji podívat bo by mě asi braly mrákoty.

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 17:44
- Nahlásit

Zuzana T
Ahojda, že to dala Radka to vím z FB, ale o Amandě jsem to nevěděl... hmm mám toho ještě hodně před sebou.
Musíme zabrat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 18:21
- Nahlásit

No musel to být očistec.... Každopádně jsou to šikulové!!

My se právě vrátili z canisky a taky jsme si užili, třicet dětí, většina nakonec postižených a ještě jsme polohovali, protože si to tam maminky s dětma chtěli vyzkoušet, takže ještě Charlotte půl hodiny polohovala.
Pak jsem jí vzala vykoupat, tak to se probrala...
V půl osmý zas pádíme na trénink flyballu.

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 18:33
- Nahlásit

bilksa
No ty se taky nezastavis....

mimochodem prave jsem meril vodu v bazenu ma 31 stupnu!!!
Ještě že mám studnu a můžu tu vodu ochladit !!!

Štěníci jsou doma mají 25°C a puštěnej větrák - prostě luxus...

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 18:49
- Nahlásit

Mira A
No kvůli canisce jsem si Charlotte hlavně pořizovala a je fakt, že se jí věnujeme poctivě. No a flyball to je pro Charlotte i pro mě radost, musím jí dopřát něco, kde si psychicky odpočině. Caniska je fakt náročná, zvlášť jako dnes, když bylo hodně mentálně postižených, to je fakt očistec pro nás obě...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 18:59
- Nahlásit

Mira A
Prý byli rozhodčí rozumní,začali už v osm ráno,vybrali jim stinné místo na čekání a prý každý dostal v sobotu několik pet lahví s vodou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 19:57
- Nahlásit

Zuzana T na co pet lahve z vodou?? Jakože je polévali a nebo je chladili těmi lahvemi?? Nebo na pití?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání