| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 19:49
- Nahlásit
Vlasta
No tak to je syn dobrej, ze dvou věcí zapoměl jen jednu, mohlo to dopadnout hůř...
Pořádně to oslav, máte co!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:00
- Nahlásit
Zuzana Tbilksa Na to že nepiju jsem to docela rozjela co? No uvidíme zítra jestli to se mnou nešlehne. Jinak Greeny smrdí tak nějak divně - už jsem hledala jestli není někde zapařenej - ono potom to čekání bylo sice ve stínu, ale ležel a odpočíval a mám obavy aby to neodnesl hot spotem. Ručník jsem měla v autě a nechtělo se mi pro něj - doufám, že nebudu svojí lenosti litovat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:03
- Nahlásit
Vlasta
No tohle je fakt na... Takhle přišla k hot spotu Charlotte, byli jsme cvičit a ona ležela v trávě... Snad to bude dobrý. CHarlotte teprve dneska odpadl strup, strašná doba...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:28
- Nahlásit
Zuzana T
No to je fakt škoda. Prckům by se u nás na zahradě líbilo.
No jinak Baileys bych si dala taky.
Já peču šneky a jsem upečená taky. No fuj, to jsem se zase nechala k něčemu ukecat. Jdu pod sprchu!!
Vlasta
Vlasti neboj, jeden panák tě snad nerozloží. Já nejraději bublinky s jahodama. Pak nepohrdnu dobrý vínem. No jakékoliv sladké likéry a tak, tak to taky můžu.
No a teď to vypadá jako když nasávám každý večer.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:34
- Nahlásit
EvkaS
Hm, tak dobré vínko mám taky hrozně ráda. A ty bublinky s jahůdkama bych si teda dala líbit....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 20:37
- Nahlásit
bilksa Jsem mu to teď umyla šamponem s aloe vera - vysušila ručníkem - tak zítra uvidím jak to bude vypadat.
EvkaS já si občas dám suché červené - ale 2 deci mě totálně uspí - takže taky nic moc nepiju. No a víno kupuju jenom ve sklepích v Roudnici a teď ho nemám, tak nastoupil Fernet. Manžel byl v šoku, když jsem to přinesla na balkon - on nebyl doma, takže neví že ho byl syn koupit - hned jsem ho upozornila, že budu hlídat jestli se v lednici náhodou "nevypařuje"
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2010 22:11
- Nahlásit
Jdu jen tak okolo a koukám, tady se chlastá!!! Ale bodejt ne...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 10:51
- Nahlásit
Dobré ráno, to je vedro co?
Včerejší štamrlička mě dokonale uspala - dneska si to zopakuju, už jsem si šla koupit Tonic. Chtěla jsem umýt okna, ale nějak nemám sil, nechám to asi až na Vánoce....
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:18
- Nahlásit
Vlasto, gratuluju k úspěšným zkouškám ! v tom vedru to musel být fakt mazec...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:27
- Nahlásit
Vlasta
V tom vedru mýt okna? To tě tedy obdivuju. uf uf Já jen sedím a roztíkám se.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:27
- Nahlásit
Vlasta
V takovémhle vedru!! Vykašli se na okna a odpočívej. Já jsem doma a celá rodina u vody, tak jsem naštvaná. Alespoň jsem jim hodila do trouby kuře po italsku. Odpoledne jedeme se Charlotte na canisku, tak tam v tomhle horku asi umřeme.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:32
- Nahlásit
bilksa
A kam chodíte na canisku?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:56
- Nahlásit
EvkaS
Pravidelně docházíme polohovat k mentálně postiženému klučíkovi a pak náme spoustu akcí okolo, takže základky, mateřinky, různé instituce starající se o mentálně i fyzicky
postižené dospělé i děti, je toho strašně moc.
Dneska zrovna jedeme na pobyt klubu Naděje, kde bude cca 30 "dětí" do 20 let, půl postižení, půl zdraví.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:17
- Nahlásit
bilksaEvkaS Na ty okna fakt kašlu - teď jsem se vrátila z plavčení v rybníku - zase byly naše oblíbené Hradčany - udělám pomazánku a koláče ( to hned jak se otočí sluníčko a nebud svítit do kuchyně) a zbytek dne proflákáme.
brookbank díky za gratulaci - Greeny je fakt dobrý, čekala jsem že bude stávkovat - to vedro fakt nemusí, ale snažil se
Lituju ty kdo dneska dělají to Derby - na poli to musí být ukrutné.
My jsme včera postávali u rákosí na poli a bylo to ráno a bylo vedro jak hrom.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:36
- Nahlásit
Vlasta
Kámoška je na derby s flatíkem, včera v samých čtyřkách, jen dovojka za vlečku srstnaté, rozhodčí zvedl při natahování vlečky živýho zajíce a kámšky pes šel po jeho stopě.... Chudák, čekají na poslední CACT....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:50
- Nahlásit
bilksa no tak to je fakt lituju, to musí být hrozné!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 15:46
- Nahlásit
bilksa
To bych taky chtěla příští rok s Bockou, až složíme canisterapeutické zkoušky.
Jinak jupíííí, Bocíšek plave!!!! Dneska za mnou skákala do bazénu jako divá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:12
- Nahlásit
Čau lidičky,
teď jsem se osmělila jít na balkón pověsit prádlo a teploměr ukazoval 48 stupňů - ,vím je to na slunci,ale stejně.V bytě se mi podařilo udržet 26 st.
Nedovedu si vůbec představit,že jsem někde na poli nebo v rákosí a se psem skládám zkoušky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:35
- Nahlásit
Volala mi Eva P.,že byla v Středočeském Derby s Dorinkou druhá za Bursíkovou s Fíkem při stejném počtu bodů - Fík vyhrál,protože je mladší chovný jedinec.Třetí byla - Míro ! - Alenka Kabová s Amandou Caritin sen.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:38
- Nahlásit
Zuzana T Ty jo, tedy všichni mají můj velký obdiv - já jsem momentálně pouze vyluxovala a můžu jít do sprchy!
Neznám Amandu - ale podle jména je to už starší fenka ne? Tak ta si to určitě zasloužila.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:47
- Nahlásit
Vlasta
Amanda je myslím Brůči mamka.
Každopádně všem moc gratuluji a taky v tom vedru obdivuji. Já mám v plánu večer Rákos s Larou a i tak se mi tam moc nechce. Myslím, že tam bude pořád vedro.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:53
- Nahlásit
EvkaS
EvkaS
Amanda je dcerou Carity Scandinavia Finland A Svena,takže starší sestra Brůči.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 16:54
- Nahlásit
EvkaS u nás na balkoně bylo ještě v půl desáté večer 30°C - panelák jeden blbej, když se rozpálí tak neví kdy přestat a v zimě zase neví jak se zahřát.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 17:05
- Nahlásit
Zuzana T Vlasta
Aha, tak to jsem to pěkně domontovala. Tak už mám jasno.
Já se raději na teploměr ani neodvažuji podívat bo by mě asi braly mrákoty.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 17:44
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojda, že to dala Radka to vím z FB, ale o Amandě jsem to nevěděl... hmm mám toho ještě hodně před sebou.
Musíme zabrat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 18:21
- Nahlásit
No musel to být očistec.... Každopádně jsou to šikulové!!
My se právě vrátili z canisky a taky jsme si užili, třicet dětí, většina nakonec postižených a ještě jsme polohovali, protože si to tam maminky s dětma chtěli vyzkoušet, takže ještě Charlotte půl hodiny polohovala.
Pak jsem jí vzala vykoupat, tak to se probrala...
V půl osmý zas pádíme na trénink flyballu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 18:33
- Nahlásit
bilksa
No ty se taky nezastavis....
mimochodem prave jsem meril vodu v bazenu ma 31 stupnu!!!
Ještě že mám studnu a můžu tu vodu ochladit !!!
Štěníci jsou doma mají 25°C a puštěnej větrák - prostě luxus...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 18:49
- Nahlásit
Mira A
No kvůli canisce jsem si Charlotte hlavně pořizovala a je fakt, že se jí věnujeme poctivě. No a flyball to je pro Charlotte i pro mě radost, musím jí dopřát něco, kde si psychicky odpočině. Caniska je fakt náročná, zvlášť jako dnes, když bylo hodně mentálně postižených, to je fakt očistec pro nás obě...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 18:59
- Nahlásit
Mira A
Prý byli rozhodčí rozumní,začali už v osm ráno,vybrali jim stinné místo na čekání a prý každý dostal v sobotu několik pet lahví s vodou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2010 19:57
- Nahlásit
Zuzana T na co pet lahve z vodou?? Jakože je polévali a nebo je chladili těmi lahvemi?? Nebo na pití?
|