| Autor |
Zpráva |
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:16
- Nahlásit
corgi
naši corgí PFku vybrali mezi 5 nejhezčích
Tak to je super, obrovská gratulace
Slyšela jsem, že je tam corgi, tak jsem si říkala, že to bude asi tvoje, nám se také vaše letošní PFky moc líbily.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2010 22:01
- Nahlásit
Tutuli
Chtěla bych se tě zeptat, jestli ti něco říkají ta jména rozhodčích, co jsou předběžně uvedena v propozicích na květnovou Prahu - Assenmacher Hassi (D), Schimpf Otto (A) - jestli ses s nimi už někde nepotkala. Taky rovnou přidám Rusku Tatianu Tyagunovou-Deres - to je tuším taková starší krátkovlasá paní, nevíš? Jde mi o to, jestli třeba nevíš, jaký typ preferují, jak posuzují atd. Já na ta jména koukám jak puk
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 18:54
- Nahlásit
corgi
No právě, že je vůbec neznám ani jednoho. Těžko říct, jak posuzují. Takže ještě stále nad Prahou váháš?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 19:41
- Nahlásit
Tutuli
Takže rozhodčí naslepo, no nevim. Nějak se mi tam vnitřně nechce, do té Prahy, ale zase si říkám, ať si to tam Ríša vyzkouší, když tam pojedem na podzim na bonitaci. Ovšem z pohledu přítele šoféra a pomocné síly v jednom je to zbytečná cesta, zbytečný prachy a zbytečně ztracená sobota - ten má ve všem jasno
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 21:05
- Nahlásit
corgi
No jak to tak vidím, tak u vás je vždycky problém ve vzdálenosti a v tom, jak se tam dostat. Nešlo by to, že bys našla někoho, kdo poblíž taky jezdí na výstavy, že by tě bral s sebou. Já taky prakticky všechny výstavy řeším spolujízdou, ne že by to manželovi nějak vadilo, vyloženě to sice nevyhledává, ale žádný větší problém s tím nemá, někdy dokonce jede rád, ale většinou spíš nemá čas. Navíc je to i finančně výhodné, podělíš se o náklady na cestu.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2010 22:03
- Nahlásit
Tutuli
No tu už mě taky napadlo, jestli by mě někdo nepřibral, ale tady je takové kynologicky mrtvé okolí. Většina "výstavářů" co znám jezdí na neděli - buď mají knírače, molosy nebo společenská plemena. Ono nejjednodušší by bylo konečně se přestat bát jezdit autem Já dojedu horko těžko na cvičák, a to jsem celou cestu vystreslá a dojedu úplně zpocená
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2010 22:21
- Nahlásit
Tutuli
Koukám na fotečky z Brna a zároveň gratuluji k CACu. No a takový r.CACIB se taky hodí, ne?
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 02:24
- Nahlásit
corgi
Tatiana Tyaguna-Deres je starší a krátkovlasá, jinak velice příjemná, pečlivá, hrozně hezky se chová ke psům, dokonale uklidnila i toho mého vyplašence )). Zatím asi nejsympatičtější rozhodčí co jsem kde zažil. Jaký typ u vás preferuje netuším, neb corgiům nehovím .
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 10:54
- Nahlásit
MilanS
velice příjemná, pečlivá, hrozně hezky se chová ke psům
A pokud vytáhne z kapsy salám, tak už od ní Ríšu neodtrhnu. Bude nás nejspíš posuzovat v Klatovech.
corgiům nehovím
Ale Milane, přiznejte se, aspoň trošku jim hovíte, ne?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:10
- Nahlásit
corgi
A kdes ty fotky viděla? U Ivy předpokládám, nebo je má na webu ještě někdo jiný?
Jinak děkujeme za gratulace, dnes se dařilo ještě víc, máme CAC, CACIB, takže jsme dodělali českého granda, no a vlastně i interšampiona
Takže my jsme velmi spokojení
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:20
- Nahlásit
Tutuli
Juju, fotky jsou u Ivy.
dnes se dařilo ještě víc, máme CAC, CACIB, takže jsme dodělali českého granda, no a vlastně i interšampiona
Nelze než opět gratulovat Vy to teda sbíráte, holky, to je radost. Už se taky těším, až něco posbírám (teda jestli vůbec něco posbírám)
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:32
- Nahlásit
corgi
Jasně, že posbíráte, proč by ne, Ríša je pěknej, neměl by mít problém uspět.
Vy to teda sbíráte
No taky si říkám, že už bysme mohli brzdit, je čtyřnásobná juniorská šampionka, šestinásobná dospělá šampionka, grandšampionka a interšampionka, no a aby toho nebylo málo tak je čekatelka ještě dalších tří šampionátů (plus také jen loni trojnásobná klubová vítězka).
No když na ten výčet tak koukám, tak už by to opravdu mohlo stačit
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 20:08
- Nahlásit
Hlásím, že na světě je další vrch cardiganů - v chovatelské stanici Shining sirius se narodilo devět štěňátek
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2010 20:46
- Nahlásit
Tutuli
Huž jsem viděla ty fotky - jsou to krásní prckové
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 15:00
- Nahlásit
Tutuli
corgi
prosím fotky ušopleskovejch miminek dejte je sem, jo?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 15:39
- Nahlásit
Gerda
Jde o CHS Shining Sirius, fotky zde: http://shiningsirius.rajce.idnes.cz/Vrh_A_welsh_co rgi_Cardigan_SHINING_SIRIUS_-_1._den_po_narozeni/
Ale je to z prvního dne života, tam ty uši vypadají ještě normálně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 17:13
- Nahlásit
corgi
tam ty uši vypadají ještě normálně
zatim vypadaj jako normální morčata. Ta barva je moc krásná!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 18:10
- Nahlásit
Gerda
zatim vypadaj jako normální morčata
Já tomu říkám krysičky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2010 18:31
- Nahlásit
corgi
ještě je to takové ošklivé, hlavně ať to rychle ušatí ))
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 20:11
- Nahlásit
Máme nového člena rodiny a je naprosto úúžasnýý!!
Jmenuje se Adonis.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 20:12
- Nahlásit
A ještě jedna fotečka
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 20:40
- Nahlásit
Tutuli
Ale ale, vy se nějak rozrůstáte! Takže jste si pořídili i korgího kloučka? Odkud?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2010 21:14
- Nahlásit
Je to pejsek z vrhu od Marty po Džeri a Solovi, žíhaný trikolor, zatím spíš vypadá jako bikolor, žíhané znaky skoro nemá, ale něco asi časem prokvete. Zatím bude u nás, uvidíme, co z něj vyroste. Teď zrovna krásně spinká, vůbec nekňučí, Auri mu hodně pomáhá, úžasně si hráli a teď vytuhli oba dva.
|
Majesty
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2010 14:29
- Nahlásit
Určitě ještě prožíhá, náš pesan byl taky jako štěně pomalu dvoubarevný. Během roku tak prožíhal, až jsem říkal, že bude spíš flekáč...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2010 15:18
- Nahlásit
Tutuli
Jmenuje se Adonis.
Ty vado! Adonis )))) tak to je dokonalý!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2010 16:01
- Nahlásit
Tutuli
Chjo, já už jsem slušně nalomená k pořízení fenky, ale snad to ještě vydržím do příštího jara...
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2010 20:03
- Nahlásit
Majesty
Máte taky cardigana?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2010 20:05
- Nahlásit
corgi
já už jsem slušně nalomená k pořízení fenky
No vidíte paní a já bych k tomu chtěla taky ještě minimálně jednu fenečku
A nějaký schopný pes z ciziny na krytí by se taky hodil
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:10
- Nahlásit
Tutuli
Já právě spíš schopnou fenu z ciziny Ty české se mi moc nelíbí, ale asi jsem rozmazlená
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2010 18:27
- Nahlásit
Moc pěkný popis corgiho - dost jsem se nasmála, ale musím uznat, že je to všechno pravda. Hlavně tedy ta část o jídle
http://thedailycorgi.blogspot.com/2010/02/truth-ab out-pembroke-welsh-corgi.html
|