| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:18
- Nahlásit
Tutuli
S tebou jsem chtěla mluvit - dneska jsem o tom Cruftovi přemýšlela (měla jsem čas v čekárně na ORL) a myslím, že to letos vzdám. Spousta věcí hraje proti, mimo jiné i ten zabitý pracovní týden - loni to bylo lepší, corgi byli v neděli, takže jsem v UK strávila jenom Pá-Ne (nevím, jestli víš - skupiny plemen putují, takže corgi byli loni v neděli, letos jsou ve čtvrtek, tudíž by to chtělo dorazit do UK nejdéle v noci ze St na Čt, ideálně ve středu odpolko). Takže tě asi zklamu. Ovšem mám pro tebe tip - loni od nás jely Eva Procházková, Iva Kleinová, Irena Holková - asi jsem na někoho ještě zapomněla, ale jestli letos zas pojedou, určitě by tě vzaly s sebou!
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:34
- Nahlásit
corgi
To je škoda, tak jsem si říkala, že by to bylo super, kdybys jela. Myslím, že Iva tentokrát nepojede, pokud vím, tak říkala, že je fajn, že tam byla, ale nějak extra nadšená nebyla. Zkusím se poptat ještě jinde, uvidím, jak to nakonec dopadne, sama určitě nepojedu.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2009 18:37
- Nahlásit
Tutuli
říkala, že je fajn, že tam byla, ale nějak extra nadšená nebyla
No jo, ona taky byla celou dobu přibitá u cardiganího kruhu a podle mě si to tam vůbec neprošla a neprohlídla. Já jsem u kruhu moc času nestrávila, spíš jsem obcházela stánky a tu naučnou část Discover Dogs - to bylo úžasný! Navíc i to město se mi hrozně líbilo. Tak se mnou počítej na příští ročník
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 22:06
- Nahlásit
A to víte, že corgi umí taky zpívat?
http://www.youtube.com/watch?v=nICB-0mLeqw&feature =related
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 22:43
- Nahlásit
"Všechny lišky sem" --- takže i shiby ?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 22:47
- Nahlásit
burunduk
Rasista nejsem, ale shiby už mají svoje téma
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 23:42
- Nahlásit
burunduk
tak, tak u nás u americkejch, akit inu a šibiček
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2009 23:54
- Nahlásit
oukej, jen jsem zahlídla to "lišky" sem.. a připadá mi, že shiba vypadá víc jak liška ve srovnání s welsh corgim
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 08:19
- Nahlásit
burunduk
shiba vypadá víc jak liška ve srovnání s welsh corgim
Fakt? No nevím nevím... Sice má delší nohy, což liška taky má, ale ten její ryze japonský výraz mi k lišce nesedí. Navíc korgi má nádherný liščí ohon - u cardiganů dokonce preferovaný s bílou liščí chocholkou na konci a posuzovaný jako "fox tail"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 11:31
- Nahlásit
Tutuli
Tak to jsi můj člověk, tmavý kardyjak s co největšíma ušima
konečně rozumnej člověk )))
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:07
- Nahlásit
Gerda Tutuli
Aby vám to neuletělo, vanou silné větry
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:16
- Nahlásit
corgi
Aby vám to neuletělo, vanou silné větry
pani, že von má ten váš pembrouk ouška maličký, viďte? )))
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:25
- Nahlásit
Gerda
že von má ten váš pembrouk ouška maličký, viďte?
No povídala paní rozhodčí, že prej jo....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:30
- Nahlásit
corgi
No povídala paní rozhodčí, že prej jo....
tak v tom případě se větrů báti nemusíte ))))
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 12:37
- Nahlásit
Gerda
Ne, my určujeme meteorologické poměry podle ocasu: Ocas rovně dolů - bezvětří, beze srážek, ocas je unášen na stranu - silný vítr, ocas je zježený - vlhko, z ocasu kape - silné srážky, ocas trčí - silný mráz...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 13:33
- Nahlásit
corgi
ocas trčí - silný mráz...
))))))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 13:55
- Nahlásit
corgi
ocas trčí - silný mráz...
ste museli obě s Gerdicou škytat fčera. Kolegyně mi přinesla nějaký starší letošní vydání zvířecího časopisu-tuším Svět zvířat to je??? a co tam? Pembrouci a Kardijaci. Samej Pembrouk a Kardijak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 13:57
- Nahlásit
PetraK
ste museli obě s Gerdicou škytat fčera
já měla arytmiji, takže to bylo určitě stran kardyjaků ))
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:06
- Nahlásit
PetraK
tuším Svět zvířat to je??? a co tam? Pembrouci a Kardijaci. Samej Pembrouk a Kardijak.
Jo, něco bylo tuším ve Světě psů nebo tak někde. Vyšlo to tenkrát jako reakce na můj článek v PPČ (opravdu se nechlubím). Já jsem totiž už nevydržela, jak o corgim nikde nepíšou, tak jsem tam napsala stručné představení plemene. No a když to vyšlo, všichni kluboví velkokynológové se nasr.li, proč jako nikdo nepožádal o článek je. Čekali, že budou sedět na zadnicích a redakce za nima přijde s prosíkem, aby milostivě sesmolili článek. Za trest se rozbratřili s PPČ a napsali do konkurenčního plátku Takovéhle a mnohem horší "problémy" se řeší v chovatelských klubech...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:17
- Nahlásit
corgi
Za trest se rozbratřili s PPČ a napsali do konkurenčního plátku
děti, sou to děti
ten váš jsem ale neviděla?? Kdy to bylo? Kolegyňa mi většinou - páč odebírá - popůjčuje šécko.
Gerda
já měla arytmiji, takže to bylo určitě stran kardyjaků
to by mohlo bejt, bylo tam krásný kardyjákový štěně.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:25
- Nahlásit
PetraK
děti, sou to děti
No jo, jak s oblibou říkám, ještě že se klub přejmenoval z "Klubu chovatelů a přátel" prostě na "Klub" - žádní přátelé plemene už tam nezbyli
ten váš jsem ale neviděla?? Kdy to bylo?
Netřeba zdvořilostního plurálu Vyšlo to 5/08
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:31
- Nahlásit
corgi
Netřeba zdvořilostního plurálu
ti normálně vyká, my si vykáme, dycky, když si sebe na chvilku vážíme....
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:44
- Nahlásit
Gerda
Já se radši nevážim, tak mi klidně tykejte, pani...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 14:48
- Nahlásit
corgi
žádní přátelé plemene už tam nezbyli
květen?? Že by mi ho zatajila? Se musim pozeptat.
Netřeba zdvořilostního plurálu
ti normálně vyká, my si vykáme, dycky, když si sebe na chvilku vážíme.
má pravdu Gerda přeceda
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 18:48
- Nahlásit
Fakt? No nevím nevím... Sice má delší nohy, což liška taky má, ale ten její ryze japonský výraz mi k lišce nesedí. Navíc korgi má nádherný liščí ohon - u cardiganů dokonce preferovaný s bílou liščí chocholkou na konci a posuzovaný jako "fox tail"
s ocáskem souhlasím, s ostatním ne. na corgiích (nevím, jak se to skloňuje) se mi líbí, že to jsou takoví vypasení válečci
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 18:57
- Nahlásit
burunduk
na corgiích (nevím, jak se to skloňuje)
Těžko říct, nejlepší je říkat tomu korgáč
to jsou takoví vypasení válečci
Tak teď jsem téměř uražena! Jsou to statní psi na malých nožkách, o válečku standard nic neříká
Samozřejmě vím, o čem mluvíš, stačí pohled do výstavního kruhu a člověk se hned octne ve válečkově. Jako by majitelé nechápali, že jde o pracovní plemeno, zřejmě je vykrmujou jako husy. Na klubovce měl můj junior asi 1,5kg nadváhu oproti normálnímu stavu a nejmíň čtyři kolegové corgaři se mně ptali, jak to dělám, že je tak hubený. Měla jsem sto chutí říct, že mu prostě nedávám nažrat...
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 23:17
- Nahlásit
pro corgi:
korgáč..heh, to je jak koláč. nebo korbáčik.
právě, vím, že jde o prac. plemeno, takže jsem se vždycky podivovala tomu válečkovství. Ale jsou super. Mám radši vypasený psy - ne na úkor jejich zdraví... ale prostě netíhnu k chrtům a viszlám a peruáncům a pod.
Vivat brabancons and shibas
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 23:20
- Nahlásit
burunduk
ale prostě netíhnu k chrtům a viszlám
todle mě teda urazilo
|
burunduk
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2009 23:26
- Nahlásit
ale no taaak )
Ty máš tyhle rasy doma?
Moje psičky právě krásně spí spolu v pelechu. Jo aha.. tak shiba už tam není, leží jak měch u postele na zemi.
Jsou nádherný *in love*
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2009 00:20
- Nahlásit
burunduk
mám vižlouna
|