Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Welsh Corgi - všechny lišky sem!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 16:25
- Nahlásit

Tutuli
Právě jsem na corgi fóru viděla výsledky z Prahy a zdá se mi to mírně řečeno celé nějaké nešťastné. Až na ten závěr to byl příjemný zážitek a milé setkání, ten tvůj malý rošťák je úžasný Omlouvám se, že jsem se ani nerozloučila - zmizela jsem jak s vrtulí v zadku, jednak kvůli naštvání a druhak kvůli nadcházející "manželské" krizi. My být manželé, tak se snad kvůli tomu rozvedem

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 17:38
- Nahlásit

corgi
No jak mi říkal Pepa, tak paní rozhodčí u ostatních plemen nebyla takto přísná, to až u corgi, navíc jí posuzování trvalo mnohem déle, což je ale s ohledem na přítomnost hospitanta pochopitelné. Ten hospitant byl i na Duo CACIB Brno v sobotu u p. Krinkeho a teď v březnu na národce v Nitře, na obou výstavách jsem vystavovala, tak to vím určitě a byla tam s ním i ta tuším blonďatá paní. Jméno si ale nevzpomenu.

My být manželé, tak se snad kvůli tomu rozvedem
No vidíš, já nevím proč, ale já myslela, že jsi vdaná

Ještěže u nás doma to prožívám jen já, manželovi je to celkem jedno, má radost, když něco dovezem, ale když náhodou ne, tak to štve asi jen mě. On to nějak neřeší.

Jinak jsem ráda, že jsme se alespoň na chvíli potkali.

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:23
- Nahlásit

Tutuli
Tak prý je to p. Vojtek, je to na fóru. Doufám, že na národku v Klatovech se nedostaví. Mimochodem, už jsem si objednala nový šampon, kondicionér i sprej. Koukala jsem na ten Phytovet, zatím zůstanu u těch bylinek od barona, co mám, ale až mi dojdou, koupím ten Phytovet. A ještě přidám pupalkový olej, snad ho tady v lékárně budou mít. Ach jo...

Tutuli
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2010 18:31
- Nahlásit

corgi
Ten pupalkový olej je taky super, i ten phytovet, už mám od nich vyzkoušené téměř všechny druhy a jsem s ním moc spokojená. Teď mám ještě zásobu, ale budou prý i v Brně a tam se chystám opět nějaké bylinky nakoupit.

Tak prý je to p. Vojtek, je to na fóru
jj, dívala jsem se, mimochodem taky jsem se konečně zaregistrovala
No a jestli tam bude těžko říct, já jsem ho teď fakt potkala všude, ale to v podstatě vůbec na psy nechytal, jen poslouchal, co mu rozhodčí říkali, takže mi to vůbec nevadilo, navíc jsme vždy byli úspěšní, takže to zase vidím z jiného úhlu pohledu, teď ale se hodně angažoval a chápu, že to asi nebylo úplně příjemné, navíc na ty nižší známky tu v ČR moc nejsme zvyklí. Taky by mě to naštvalo.

Majesty
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 12:02
- Nahlásit

Mě přišlo, že byla přísná na všechny. Co jsem koukal na tu tabuli, tak to bylo i u předchozích samé VD. Mě se ani moc nelíbil její styl posuzování, strašně málo komunikovala a s psiskama už vůbec. A p. Vojtek? Já měl původně pocit, že to je rozhodčí.

No a jestli tam bude těžko říct, já jsem ho teď fakt potkala všude...
Se obávám, že bude i v těch Klatovech, tak snad ani nepojedeme...

corgi
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2010 15:47
- Nahlásit

Majesty
Se obávám, že bude i v těch Klatovech
Bože, jen to ne, vždyť já se tam těším!!!

Tutuli
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:55
- Nahlásit

corgi
Ahojky, zkoušela jsi už ten nový šampon nebo co jsi to koupila na tu srst?

corgi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2010 09:18
- Nahlásit

Tutuli
Nazdárek! Koupila jsem komplet řadu šampon + kondicionér + finální sprej. Všechno je to na splývavou srst, tak snad trochu slehne. Ještě jsem to nezkoušela, v tomhle počasí je Ríša furt černej, takže budu koupat až příští víkend - týden před krajskou v Plzni. Dala jsem zato 700, tak snad to hergot fix zabere

corgi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 10:43
- Nahlásit

Jeden hezký citát: Living with a Corgi is not like living with a dog. With a Corgi, you must take the time to give her explanations, to keep faithfully to your routines, to defer to her judgment when she insists that she knows the situation better than you do, and to indulge her passions. If you are not prepared to do this, get a different breed.

Tutuli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 12:01
- Nahlásit

corgi
Pěkný citát
Až to vyzkoušíš, tak dej vědět, co je to vlastně za značku?

corgi
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:04
- Nahlásit

Tutuli
Je to Bea profesional, takový ty bílý flašky se zeleným uzávěrem. Já to používala už i na minulé psy a vždycky jsem byla spokojená. Koukala jsem i na nějakou dánskou značku, která má ve všech produktech norkový olej, ale tam šampon pod 400 nešel...

Tutuli
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit

corgi
Od této firmy používám z natur řady terrier šampon, nezjemňovací a jsem s ním spokojená. Tak snad to zabere. Dobré jsou i výrobky od All systems. Ty jsou ale myslím o něco dražší.

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 10:52
- Nahlásit

Tutuli
Jedeš příští sobotu do Boleslavi? Já konečně (!) jedu zbonitovat, tak jsme se na to včera vykoupali. Naložila jsem ho do kondicionéru na 5 minut a vypadá to docela dobře - už je i na omak hebký

Tutuli
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 11:12
- Nahlásit

corgi
Takže se ti podařilo ukecat drahou polovičku, to je super. Jestli ta kosmetika funguje, tak to je fajn, alespoň to nejsou vyhozené peníze. Vystavovat nebudu, ale možná tam zajedu s někým na čumendu, docela ráda bych tam vzala Áďu, ať se zase někam podívá. Mám teď v plánu až klubovku, tak asi nebudeš, ne?

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:02
- Nahlásit

Tutuli
Kdepak polovičku, ten se už asi ukecat nenechá. Zvlášť když jsem mu s ročním předstihem naservírovala, že příští rok pojedu na dovču sama, a to do Paříže na světovou výstavu. Říká mi ženská bláznivá! Svezu se s p. Toupalovou, ta veze nějakou fenu na bonitaci, tak toho aspoň využiju. Klubovka nepřichází v úvahu

Tutuli
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 12:09
- Nahlásit

corgi
Aha, tak to je na nic, to už ho asi opravdu nikdy nikam neukecáš. Taky bych ráda do Paříže na světovku, u nás mám ale tu výhodu, že manželovi to nevadí. Teď zrovna uvažuju o evropské v Celje, že tam vezmu Áďu a on na to, že když už bych tam jela, tak ať vezmu i Auri. Po tom, co jsem mu ale řekla, že jen přihláška pro oba by stála přes 4 tisíce, tak už tak nadšený nebyl, ale pokud bych se rozhodla, bránit mi v tom nebude, on zase jezdí na ryby a já mu v tom taky nebráním, tak nám to docela dobře funguje.

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 13:36
- Nahlásit

Tutuli
Kdyby ses chtěla svézt na tu světovku, tak dej do konce roku vědět, pojedem tam se známým cestovkářem - buď sami dva, nebo vypravíme zájezd mikrobusem. Ještě jsem ve Francii nebyla a on je tam jako doma, tak mi slíbil i nějaké ty památky apod

Tutuli
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:27
- Nahlásit

corgi
To by bylo super, ještě je čas, ale určitě bych se pak ozvala, však se určitě ještě někde potkáme, tak to třeba probereme osobně.
Mimochodem památky to já můžu

corgi
Člen
# Zasláno: 11 Čec 2010 14:54
- Nahlásit

Tutuli
No se mnou se už právě moc nepotkáš, až zas příští rok - už psa nechám na pokoji a nebudu ho letos týrat žádnou další výstavou. Kdyby ho to bavilo, tak neváhám, ale takhle to je nanic, když to baví jenom mě. Tož si to zapiš za ucho, že tady ta možnost je, svézt se do Paříže

Tutuli
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 19:41
- Nahlásit

corgi
Čauky, potom už jsem vás neviděla, jak jste vlastně dopadli, pokud máš dobrou náladu, tak předpokládám, že dobře.

corgi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 19:55
- Nahlásit

Tutuli
Zdárek párek! No máme V1, CAC, to úplně stačí Národního vítěze vyhrál starší brácha Doddy a prohra s bratrem není prohra Akorát mě mrzí, že jak nás Havelka na závěr hodnotil, tak jsem zaslechla, že říkal "i přes velmi špatné předvedení V1, CAC". Já jsem si žádné chyby nebyla vědomá, Ríša sice jako vždycky dělal kyselé obličeje, ale chodil i stál celkem slušně, tak nevím. Ještě jsem se pak ptala Evy Procházkové a Renaty, jestli to taky slyšely, ale asi ne. Tak mám brouka v hlavě, co jako bylo špatně. Třeba něco uvidím z fotek.

Tutuli
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:00
- Nahlásit

corgi
Té poznámky jsem si nevšimla, v kruhu jsem vás viděla, rozhodně to nevypadalo špatně, fotila jsem fotky pro Pepu, takže jsem neustále koukala do objektivu a to ostatní moc nestíhala sledovat. A co bonitace, v pohodě?

corgi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:04
- Nahlásit

Tutuli
Bonitace proběhla v poněkud provizorních podmínkách, ale jinak OK - jsem spokojená, napsali nám tam jen volnou lopatku (to mají oba rodiče) a menší uši.

Tutuli
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 20:10
- Nahlásit

corgi
Tak to je super. Ten stan byl Marty, rozbalili ho tam ráno, ale nakonec seděli u kruhu, bonitační komise ho tak nějak zabrala, aniž by věděli komu to vlastně patří, tak to byla docela sranda, Martě to myslím nevadilo, takže v poho. Jen ten prostor pro samotnou bonitaci byl asi trošku stísněný, jinak si myslím, že to bylo fajn, rozhodně lepší, než tam čekat do odpoledne, až se uvolní místo v nějakém kruhu.

corgi
Člen
# Zasláno: 17 Čec 2010 22:34
- Nahlásit

Tutuli
No jsem ráda, že to bylo takhle rychle hotovo. Ráno u nás byla strašná bouřka, tak jsem se docela bála, jak to tam bude vypadat. Nakonec v Boleslavi bylo 33°C, za Prahou nám to ukazovalo 21° a tady u nás zas 30°, ale bouřky - byl to takový výlet do tropů

Tutuli
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 08:51
- Nahlásit

corgi
Neměla jsem moc čas si Ríšu prohlédnout, ale zdá se mi, že ta srst vypadala líp, ta kosmetika asi zabrala, ne?
U nás byla bouřka až večer a v noci, naštěstí to nebylo nic strašného a je dobře, že zapršelo, už to bylo potřeba.

Majesty
Chodíš sem ještě? Tak jsem si tak uvědomila, že včera Aron dodělal českého junioršampiona, takže opožděná gratulace.

corgi
Člen
# Zasláno: 18 Čec 2010 09:11
- Nahlásit

Tutuli
zdá se mi, že ta srst vypadala líp
No říkali mi to včera všichni, že je to úplně skvělý oproti tomu stavu v Praze. Kombinace různých olejů + žloutků + sulcu + Phytovetu + kosmetiky asi zabrala

corgi
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2010 22:51
- Nahlásit

Tutuli
No, tobě to tedy vyrostlo! Teď koukám na fotku z klubovky a nemůžu toho prcka poznat

Tutuli
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 09:14
- Nahlásit

corgi
Čauky, no drobátko povyrostl, ale ze všech sourozenců je nejdrobnější, i když mě to nevadí, on zesílí až časem. Aurince byla podle očekávání vytknuta její váha, má v posudku napsané, že by měla zhubnout.

Tutuli
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2010 09:24
- Nahlásit

corgi
Škoda, že jsi nemohla přijet, akce byla opět velmi podařená, stejně jako před dvěma lety.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání