| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2010 15:05
- Nahlásit
Tutuli
Tak u některých to bude vyloženě vyžraností, my jsme prostě moc velký. Ríšovo táta měl 16, Ríša má 15, v létě 14 a něco. Vtipný bylo, že když jsem ještě Ríšu neměla, stáhla jsem si z nějakého amerického webu rozměry boudy pro corgiho a tu boudu jsem mu podle nich nechala udělat. No co myslíš, vejde se do ní?
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 15:52
- Nahlásit
tohle sice welsh corgi není, ale i tak je moc hezká. Nelíbila by se někomu? V útulku již déle. Fena 3 roky stará.
Milíře u Rovné u Sokolova
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 16:43
- Nahlásit
Hanca
No já bych to teda i na nějakou spřízněnost tipla - uši, barva, rozložení znaků - asi se nám někde někdo spustil. Každopádně je to pěkná holka, hodím to na velškorgí fórum a na klubovou knihu hostů.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 16:52 - Změnil/a: Tutuli
- Nahlásit
corgi, Hanca
Nějaká příbuznost tam klidně být může. Je pěkná, snad se pro ni nějaký páníček najde.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 20:00
- Nahlásit
Tutuli
Prosímtě, funguje ti normálně corgi forum? Vím, že tam chodil spam a nějak se to předělalo a mně to od té doby zobrazuje místo diakritiky takové ty hloupé znaky - no nedá se to číst...
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 21:17
- Nahlásit
corgi
No taky mi to jeden čas blblo, ale teď už je to OK, nevím, čím to může být, že se ti to neupravilo. Kdo je admin? Možná by stálo za to ho kontaktovat.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 21:43
- Nahlásit
Tutuli
Zkusím na to kouknout ještě v Exploreru na jiném PC, já používám Firefox. Mimochodem, co tvoje liška a nynější zima?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2010 22:55
- Nahlásit
corgi
Taky používám Firefox
Mimochodem, co tvoje liška a nynější zima?
No naše lišky jsou postelové, takže se zimou problém nemáme. Na procházky chodíme normálně, když se hýbají, tak jim zima není. Jen když jsou opravdu kruté mrazy okolo 15 stupňů, naštěstí to tak často není, tak Auri je to při delší procházce nepříjemné a je vidět, že ji zebou nožky. Áďovi to nevadí, ten se dokonce ve sněhu i válí a noruje a strašně ho to baví. Takže u nás celkem OK. A jak to zvládá Ríša? Má zateplenou boudu nebo je někde v kotelně? A asi jsi mu přidala krmnou dávku, ne?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 08:32
- Nahlásit
Tutuli
No naše lišky jsou postelové
Šmarjá, já jsem úplně zapomněla, že už máš vlastně lišky dvě
Ríša má dokonalou boudu, která mívala i předsíňku, ovšem přepážku jsme museli vyříznout, protože se nám tam nechtěl vejít. Problém je, že v boudě nehodlá strávit ani minutu a spí stočenej jak polární psi v pelíšku ve verandě. Takže když je míň než -5, jdeme ho v 10 večer zavřít do kotce, aby do té boudy prostě musel. On by byl fakt schopný umrznout v tom pelíšku. Krmení jsem zvedala od října, ale spíš než množství jsem zvyšovala tuky. Koupila jsem dokonce i pár kilo krmných škvarků, ale nakonec jsem je rozdala po okolních vesnických vychrtlých psech. Je to fakt hrůza, např. skorosousedův 8letý NO vypadá jak chrt a pán ti řekne, že neví, čím to je, že mu přece dává žrát furt stejně. Ach jo...
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 13:36
- Nahlásit
corgi
např. skorosousedův 8letý NO vypadá jak chrt a pán ti řekne, že neví, čím to je, že mu přece dává žrát furt stejně
To je děs, některým lidem zvířata do ruk fakt nepatří.
Plánuješ letos nějaké výstavy?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2010 22:32
- Nahlásit
Tutuli
Plánuješ letos nějaké výstavy?
No to teda jo Možná se s Toupalovou domluvím na jarní Budějice, pak možná Bratislava, pokud italský pes bude v mezitřídě a ne v otevřené. Pak místní - Plzeň, Rokycany, Klatovy. No a v červenci ta světovka v Paříži, ale psa asi nechám doma
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 08:41
- Nahlásit
corgi
Čauky, mám dotaz, jak jste tenkrát letěly na ten Crufts. Vybouchla mi spolujízda a moc bych se tam chtěla podívat, nakonec letecky to bude snad jediné schůdné řešení. Letenky přímo do Birminghamu jsem našla jen s přestupem většinou ve Frankfurtu a cena se pohybovala minimálně kolem 8 tisíc.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2011 20:00
- Nahlásit
Tutuli
Ahojky! No to mě těší, že se vypravíš Zkus nízkonákladové letecké společnosti. My nakonec letěli s BMI Baby, žádný přestup, letenky levné, za chvíli jsi tam (až na ty debilní kontroly na letištích naprosto OK). Letenky jsem tenkrát našla přes nějaký server jako pelikan.cz nebo tak.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 15:55
- Nahlásit
corgi
Díky moc za odpověď
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2011 19:14
- Nahlásit
Tutuli
Dneska jsem viděla čísla - tuším 76 Cardíků tam budeš mít
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 13:52
- Nahlásit
corgi
No doufám, že pojedu, ještě to není úplně jisté. Ale moc bych chtěla, je to obrovská příležitost.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2011 17:17
- Nahlásit
Tutuli
No to je jasný, je to prostě jedinečná akce, věčná škoda tam nejet, když máš možnost. Já si počkám na ten rok, kdy budou corgi v sobotu, abych tolik nechyběla v práci Být tebou, tak rychle bookuju hotel, touhle dobou už v nejbližších u výstaviště budou mít plno!
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 17:49
- Nahlásit
Tutuli
Tak vyrážíš tedy na Crufta?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:01
- Nahlásit
corgi
S největší pravděpodobností ano, nejdřív to vypadalo skoro beznadějně, ale teď to vypadá, že se svezu s několika lidmi z Prahy. Strašně se těším.
Mimochodem víš, že čekáme malé ušáky?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:35
- Nahlásit
Tutuli
S největší pravděpodobností ano
Tak super, koukej fotit Já jsem zjistila, že mám už tu hlavu úplně vypatlanou - pořád jsem si stěžovala, jak by mě ze školy nepustili atd. a teď jsem já kravka zjistila, že vlastně ten týden máme jarní prázdniny. Ach jo. Ale teď už to nebudu hrotit a zařizovat, nechám si na letošek jenom tu Paříž.
víš, že čekáme malé ušáky?
No to víš, že nevím Kdy to čekáte?
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:41
- Nahlásit
corgi
Kdy to čekáte?
Za tři týdny, někdy hned poté, co bych se měla vrátit z Crufta, tak doufám, že Auri počká, až přijedu.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2011 18:56
- Nahlásit
Tutuli
doufám, že Auri počká, až přijedu
Je to holka šikovná, určitě počká
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2011 20:55
- Nahlásit
Tutuli
Teď jsem dokoukala Cruft's, určitě jsi byla nadšená, Cardík i Pemík vypadali naprosto skvěle!
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 20:42
- Nahlásit
corgi
Ahoj,
bylo to super, BOBa dostal opravdu moc pěkný pes. Na to, že je už několik let veterán, je ve skvělé kondici a nikdo by to na něm nepoznal. Navíc mám ten dojem, že nevyhrál Cruft´s poprvé. A to nepochází z Anglie, ale z Dánska. Pemíka jsem neviděla, takže to nemůžu soudit.
Mimochodem v post graduate class byl druhý táta našeho malého ušáka z Belgie. Super úspěch. Navíc Christine, chovatelka našeho importa, byla čtvrtá v pastoral group s jejím norským buhundem. Škoda, že jsem to neviděla, na závěrečkách jsme nebyli a teď mě to fakt mrzí. Nevíš, jde někde shlédnout video z group judging?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:10
- Nahlásit
Tutuli
Achich, zrovna jsem dokoukala Best In Show, sice se to tu sekalo, ale stejně je to ohromný. Příští rok stopro musím vyrazit a koupit si konečně i lístky do arény. Jak jsem tam byla předloni, tak jsem udělala chybu, že jsem si ani na jeden den do arény nešla sednout. Člověk chce ušetřit peníze, ale přijde o dost. Nedělám ani agility, ani obedience, ani flyball, ale když to tam člověk tak vidí. No prostě příští rok v neděli tam budu sedět jak přibitá
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2011 22:13
- Nahlásit
Tutuli
Nevíš, jde někde shlédnout video z group judging?
Loňské je tam zdarma, letošní až posledních pár vteřin, výběr Best in Group. Podle mě to bude k vidění po zaplacení - nebo až příští rok.
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 08:04
- Nahlásit
corgi
letošní až posledních pár vteřin
Jo, to jsem už našla, na zbytek si asi budu muset počkat.
Taky bych chtěla příště jet taky, tentokrát už bych ale chtěla i vystavovat.
Mimochodem Aurinka je holka šikovná a počkala. Zatím se neděje nic, teplota normál, takže v nejbližších několika hodinách to asi nebude.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 16:07
- Nahlásit
Tutuli
Taky bych chtěla příště jet taky, tentokrát už bych ale chtěla i vystavovat.
Tak já ti budu dělat podržtašku
Aurinka je holka šikovná a počkala
No teď už "to" může pustit
|
Tutuli
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 18:08
- Nahlásit
corgi
No teď už "to" může pustit
Dám vědět, až pustí
|