Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Welsh Corgi - všechny lišky sem!
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 .
Autor Zpráva
corgi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 09:03
- Nahlásit

Vlčáčková
Jinak teda pesan vypadá na čistého fluffy corgiho, i když na té fotce má nějaký divný čumák (asi krátký objektiv) a hlavně nejsou vidět nohy

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 5 Led 2013 10:52
- Nahlásit

corgi
Flus corgi, to jsou věci! Teď jsem se poučila, jdu mrknout na net a dovzděla se.

corgi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2013 17:24
- Nahlásit

Úplně jsem zapomněla pochlubit se tady novou webovou stránkou a zároveň tím, že máme čerstvě nakryto - dá-li příroda zaděláno na nové lištičky

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 15:42
- Nahlásit

Ahoj, holky, jedna moje kamarádka se rozhodla pro pejska welsh corgi. Bydlí kousek ode mě a objevila CHS o pár kilometrů dál, akorát štěnda jsou po nějakém šampionovi a ona nechce tolik investovat (nevím ale, kolik tam stojí prcci a kolik by chtěla zaplatit ona sama, to zjistím). Údajne by si vzala i fenku bez PP, ale to jí určo rozmluvím, ona nezná ty intriky kolem množitelů. Nemáte nějaký tip kolem Brna a okolí na CHS této rasy? Ta zmíněná je v Nebovidech. Možná by šla i do pejska z útulku, to bych zjistila (tohle taky nevím, ale záleží na okolnostech - stáří, zdraví apod.). Kdyby byl nějakej tip - odkaz i na útulek, byla bych ráda.

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 18:31
- Nahlásit

Eninka
štěnda jsou po nějakém šampionovi a ona nechce tolik investovat
Tak to bude problém, ono u nás je pomalu každej šampion

kolik tam stojí prcci a kolik by chtěla zaplatit ona sama
Většinou cena u Pemíků začíná na 10 000, ale znám i takové, co prodají "kazový" kus za 8 000.

Údajne by si vzala i fenku bez PP
Tak to bude mít hodně blbé, anžto bez PP u nás v podstatě nejsou, jen párkrát se něco objevilo, ale v současnosti o ničem nevím. V našem plemeni i množitelé mají štěnda s PP...
V útulku by momentálně žádný být neměl.

Ta zmíněná je v Nebovidech
Samozřejmě vím, o koho jde, ta cena tam bude zřejmě ještě vyšší. Jinak kolem Brna a celkově na Moravě je podle mého mnohem víc corgařů, než na západě, takže určitě někoho najde. Jen nevím, kdo tam teď má nebo nemá štěňata (mám dost nervů se svými)
Ať si projde odkazy na CHS tady

corgi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 18:33 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit

Ještě jsem našla tohle, je to Jindřichův Hradec:
http://www.cz-pes.cz/inzerat-71569-q-welsh-corgi-p embroke

A tohle:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/23086322/Daruji-do -dobrych-rukou-fenku-Adelku.php

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 18:34
- Nahlásit

corgi
Někde jsem viděla žíhaný mix údajně corgiho. Ale nemůžu si vzpomenout na útulek.

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2013 18:47
- Nahlásit

corgi
Vlčáčková

holky, děkuju, přepošlu jí vaše info

Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2013 19:49
- Nahlásit

corgi

tak jsem se vrátila od Procházků z Nebovid s tou kámoškou. Štěnda nemají a neví, kdy budou krýt, ale doma byl jenom pán, paní byla mimo a říkal, že spíš manželka má přehled kdy a kde a s kým...Měli jet krýt fenku do Polska, jak nasněžily nedávno hromady, ale kvůli počasí nejeli. Psiska jsou nádherný, nikdy jsem welsh corgi naživo neviděla. Jo a nikdy jsem neviděla tak obrovský množství pohárů, medailí a tak, no šikulky jsou ti jejich psíci. Zkusíme jinou chovku, jak jsi nám poradila. Kamarádka by chtěla radši fenečku, tak uvidíme.

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2013 21:47
- Nahlásit

Eninka
No jo, manžela jsem nikdy asi ani neviděla, přes psy je tam Eva

Tož jak říkám, projít ty odkazy, no. Ještě možná zkusit R. Kinbergerovou, ta má taky přehled, kde co zrovna je. Na klubovém webu už je funkční sekce "Nakryté feny", teoreticky by tam všechny měly být, takže to taky může pomoct...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání